15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer store vinduer til jul – 16 vindusdekorasjonsideer til jul

store vinduer pynter til julgrangrønne julekranser

Julen kommer og du leter etter fine ideer til julepynt? Da bør du også ta den nødvendige oppmerksomheten til vinduene. Med riktig dekorasjon kan de forvandles til et ekte blikkfang både inne og ute. Spesielt når det gjelder store vinduer, kan en stemningsfull julepynt sette dem i rampelyset. Hvis du vil dekorere store vinduer til jul, er mulighetene spesielt forskjellige. Fra vakre kranser til hengende julepynt til skinnende eventyr. I dette innlegget finner du tonnevis med inspirasjon til en vindusdekorasjon til jul som passer perfekt til store vinduer.

Dekorer store vinduer med kranser

stort vindu stue jul dekorere sløyfe kranser

Det er generelt to måter å dekorere vinduene til jul: enten snur du dekorasjonen på innsiden eller omvendt. Selvfølgelig kan du også velge en dobbeltsidig dekorasjon som ser like vakker ut fra begge sider av vinduet.

Vinduer fra gulv til tak for juledekorasjon av hengekranser

Kranser er en fortryllende idé å dekorere de store vinduene i leiligheten til jul. Den klassiske julepynten er alltid et godt valg, og du kan lage den selv i stedet for å kjøpe den. For å gjøre dette trenger du imidlertid litt ledig tid, som du kan investere i kreative håndverksprosjekter. Enten det er med grangrønne, røde bånd, kongler eller annet materiale, tar kransene på vinduet alltid med seg en julestemning. La deg inspirere av ideene fra bildene ovenfor og dekorér de store vinduene med hengende julekranser.

Dekorer store vinduer til jul med rustikke motiver

rustikk vindusdekorasjon julideer hengende vinduskarmen

Litt rustikk teft i julen gjør ingen skade, tvert imot. Rustikke elementer kan sette julepynten i rampelyset og skape en virkelig julestemning. Hvis du vil dekorere store vinduer til jul, kan du vurdere slike motiver for dekorasjonen. En ekstraordinær adventskrans, mange lys og dekorasjoner av drivved er bare fantastisk hvis du pynter vinduskarmen til jul.

ideer vindusdekorasjon jul kunstig snø papir stjerner drivved

Drivved er et populært materiale for å lage dekorasjoner med rustikk teft. For eksempel kan flere julekuler henges på en lengre gren og vises foran vinduet som en dekorasjon for interiøret. Vindusrutene kan fortsatt dekoreres med kunstsnø og eventuelle klistremerker til vinduer som gir julestemning både ute og inne.

DIY ideer vindusdekorasjon jul tinker bokpapir

Hvis du vil gjøre julepynten til vinduene litt mer nostalgisk, kan du lage vakre kranser av bok eller avis. Med en juletermal kan flere små grantrær kuttes ut av det valgte papiret og deretter transformeres til atmosfæriske kranser ved hjelp av symaskinen og litt tråd. Du kan henge disse langs hele vindushøyden og dermed lage en original vindusdekorasjon til jul selv.

Skandinaviske vindusdekorasjonsideer til jul

Bare lag julvindusdekorasjoner selv

Den skandinaviske innredningsstilen har hatt stadig større popularitet de siste årene og presenterer fantastiske romløsninger for ditt eget hjem. Når det gjelder dekorasjon, kan du også få inspirasjon fra de skandinaviske landene. Fokuset her er på minimalisme. Ensfarget dekorasjon, elementene i perfekt harmoni med hverandre, er typisk for skandinaviske leiligheter i julen.

store vinduer pynter til jul flotte ideer

Hvis vinduene dine er store, kan du skape en stemningsfull atmosfære med disse skandinaviske julepyntideene. Vil du skape en hjemmekoselig følelse? Dekorer deretter vinduskarmen med hus og miniatyrgran av tre. Hvis du vil legge til et par fargetoner i et hvitt interiør i stedet, så har du definitivt rett med noen kranser med små figurer og julekuler. Stol heller på lignende farger i forskjellige nyanser i stedet for å bruke et bredt spekter av farger.

Tinker julepynt for vinduer med barn

store vinduer dekorerer julekrans -tinker

Hvis du vil dekorere de store vinduene til jul og forberede leiligheten for den kommende festivalen, kan barna hjelpe deg med denne oppgaven. Lag originale dekorasjoner til vinduskarmen og vinduene, for eksempel trepynt og klistremerker med julemotiver.

vindusdekorasjon jul pepperkakehus henger

For eksempel kan du bake deilige pepperkaker med familien og deretter dekorere noen av kreasjonene og henge dem i vinduet. Du bestemmer selv om pepperkakemenn, hus eller andre motiver og figurer. Denne dekorasjonen ser også veldig appetittvekkende ut og lukter fantastisk som jul!

Juledekorasjonsvindu med barna juletrefolie

Har du lyst til å pynte det store vinduet til jul og samtidig holde barna opptatt med noe kreativt? Da er det bare å dekorere et tre på vinduet! Dette fungerer best med grønn selvklebende film, som du klipper i størrelse og holder deg til vinduet. Barnet ditt kan deretter kutte ut forskjellige figurer fra fargerik folie som trepynt og bruke dem til å dekorere juletreet.

dekorere julvindu med barn adventskransvindu bilde

En adventskrans for vinduet kan også tinker på samme måte. Med en gjennomsiktig film er vindusdekorasjonen til og med dobbeltsidig og like vakker fra innsiden og utsiden. Så du kan også dekorere store vinduer til jul i barnehagen eller skolen.

Juledekorasjonsvindu lager snøfnugg av papir selv

En annen god idé som både barn og voksne vil glede seg over, er disse vakre snøfnuggene. De kan tinkeres med enkelt hvitt papir og raskt bli et stemningsfullt blikkfang på vinduet. Du bør ganske enkelt knytte dette med et stykke tråd og la det henge fra gardinstangen. Uansett om du skal dekorere små eller store vinduer til jul, tilbyr snøfnuggene i papir et raskt og enkelt alternativ for vindusdekorasjon.

Dekorer store vinduer til jul med lys

høyt vindu jul dekorere fairy lights stjerner

Hvis fargede lys pryder vinduene, så er det sikkert jul. Eventyrlys er bare perfekte for vindusdekorasjoner i adventstiden og er spesielt imponerende om kvelden. De finnes i mange forskjellige former og kan også krydres etter ønske. Vi har noen gode ideer klare for deg i denne artikkelen.

karnappvindu dekorere jul glødende vindusdekorasjon

Karnappvinduer kan settes inn spesielt vakkert med lys. Med denne typen vinduer er den faste benken vanligvis like stor og kan prydes med vakre dekorasjoner. For eksempel kan du lage en julekrybbe selv og vise den på vinduet. Eller velger du et lite juletre ved vinduet? Det er ingen grenser for kreativiteten din.

jul vindusdekorasjon utenfor kranser fe lys

Vi synes også det er fint hvis du pynter vinduene ikke bare på innsiden, men også på utsiden. For dette bør du velge materialer og smykker som er værbestandige.

Men hvis det ikke er nok tid til å dekorere vinduene, kan du plassere juletreet i nærheten av det store vinduet i stedet. På denne måten ser vinduene utsmykket utenfra, selv om de ikke er det.

Previous Post
Tre og varme farger skaper en innbydende atmosfære i en romslig leilighet i Kiev
Next Post
Lag ditt eget miniterrarium med mose i en syltetøyglass