15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer kjøkkenet til jul med disse festlige ideene og tipsene

Kjøkkeninnredning for juleideer design julepyntetips

Riktignok er det vanligvis ikke for mye plass på kjøkkenet for ytterligere dekorasjoner. De fleste hyllene er allerede fulle av krydder eller esker, og det er heller ikke ledige plasser på gulvet, da det er mye trafikk og plassen allerede er opptatt av skap, bord, stoler eller kjøkkenøyer. Likevel er det noen få hjørner som også kan brukes på kjøkkenet til julepynt. Tross alt vil vi også nyte den perfekte julestemningen utenfor stua, så kjøkkenet skal ikke neglisjeres! Hvis du fortsatt leter etter inspirasjon for å dekorere kjøkkenet ditt til jul, har du landet på rett sted. Se hvilke ting og områder som passer til julepynt.

Pynt kjøkkenet til jul – Julepynt til vinduer

Kjøkken Julepynt vindusdesign krans gran grønn lyskjede

Vinduene representerer et perfekt område for jul- og adventsdekorasjoner, og dette betyr ikke bare klistremerker for vinduer, motiver laget av kunstsnø eller selvlagde vindusbilder. Mye kan også gjøres med tekstiler. Selv om du allerede har gardiner eller gardiner på vinduet, kan du enkelt bytte dem ut med julemodeller for julesesongen. Dette er en flott variant selv for de minste kjøkkenene, som ofte brukes når du vil pynte kjøkkenet til jul.

Pynt kjøkkenet til jul Julekrans vindusdekorasjon kjøkken øy dekorasjon

Ellers passer selvsagt også de nevnte julepyntideene som vindusbilder. Du kan også henge vakre anheng på gardinstangen. Tredekorasjoner er flotte for eksempel til dette, eller kjøpte eller hjemmelagde snøfnugg. Du kan også dekorere vinduskarmen med julefigurer eller henge en vakker julekrans på vinduet. Hvis den er dekorert på begge sider, kan den også være en vakker dekorasjon sett fra utsiden. Girlander laget av grangrønn er også godt egnet.

Dekorer skapene på kjøkkenet til jul

Julepynt kjøkkenskap design julekrans

Kjøkkenskapene har mange ledige områder som kan brukes til å vise en dekorasjon til jul. Juleklistremerker egner seg også godt her. Denne bør velges i en kontrastfarge, slik at den også kan komme til sin rett. For eksempel ser røde klistremerker på hvite kjøkkenskap flotte ut. Du kan like gjerne henge julekranser på skapdørene eller dekorere dem med flotte buer.

Kjøkken dekorere julete kjøkkenskap idé julekort bilder bånd

Alt som er knyttet til jul er egnet som anheng: Julekuler, sukkerrør, tørkede appelsinskiver, snøfnugg og mye mer kan brukes når du pynter kjøkkenet til jul! Eller hva synes du om ideen ovenfor, der julekort og bilder ble hengt på skapdørene? Virkelig original, ikke sant?

Dekorer kjøkkenet til jul – ideer til retter og andre beholdere

Kjøkkenpynt julebordskap Julekuler grangrønn

Oppvasken i utstillingsvinduer kan spesielt brukes til DIY julepynt uten å måtte endre arrangementet. Fyll boller, boller, tallerkener eller kopper som de er med julepynt som julekuler, bånd eller furugrønt. Dette gjøres raskt og krever ikke mye innsats. Selvfølgelig er du også velkommen til å bytte rettene midlertidig ut med julemodeller. Du kan nå henge kopper med julemotiver og mønstre på koppstativer mens du midlertidig stuver de andre i skapet.

Julekjøkken dekorere bolle metall vintage baller trepynt forslag

Du kan selvfølgelig omorganisere andre beholdere på kjøkkenet på samme måte. En fruktkurv er ikke bare veldig pen med julefrukt som appelsiner eller krydder som kanel og stjerneanis. En gruppe med forskjellige treballer kan også presenteres i den. Brett eller tallerkener er egnet for informasjonskapsler og andre julekaker.

Dekorer sittegruppen på kjøkkenet til jul – tips

Julekjøkken dekorere spisestue spisebord duk rutete stoldesign

Uansett om du har en liten sittegruppe på kjøkkenet eller bare noen få barstoler eller krakker på kjøkkenøya, kan disse møblene og områdene også inkluderes når du pynter kjøkkenet til jul. På den ene siden kan en passende duk brukes og mindre dekorasjoner kan også pryde et bord. Legg et juleteppe på en benk eller gjør det mer koselig med noen pynteputer.

jul kjøkken dekorere stoler julekranser barstoler rotting kjøkken øy

Du kan dekorere stoler og krakker med matchende sitteputer eller dekorere ryggstøttene med kranser, sløyfer eller grangrønn. Også her er det ingen grenser for fantasien. Kanskje du også har muligheten til å henge en dekorasjon rett over bordet. Deretter kan du bruke en krans eller flere juletrekuler til dette formålet.

En annen idé for kjøkkendesign

julekjøkken dekorere mini juletre benkeplate design DIY inspirasjoner

Ledige plasser på benkeplaten kan utformes med mini -juletrær eller med noen julefigurer som julenissen, morsomme rein eller moderne juletrær. Det eneste viktige er at alt passer sammen når det gjelder stil. Du kan til og med dekorere treet med noen kjøkkenutstyr for å få det til å passe enda bedre i rommet.

Julekjøkken dekorere brett Juletre mini deco kopper

Hvis du har et fint brett, kan du dekorere det til jul. På denne måten kan du dekorere ethvert område på kjøkkenet til jul. Du kan plassere brettet på bordet, på benkeplaten eller på kjøkkenøya og flytte det lett rundt om nødvendig. Tradisjonelle elementer trenger ikke nødvendigvis å brukes til dekorasjon. Selv et par julekopper, boller eller andre retter kan ganske enkelt oppbevares på brettet for dekorative formål.

Julekjøkken dekorere tekstiler rød hvitt kjøkkenhåndkle idé

Du kan også bruke tekstilene du bruker i kjøkkenarbeidet når du skal pynte kjøkkenet til jul. Mest sannsynlig henger du for eksempel de fuktige kjøkkenhåndklærne for å tørke et sted i rommet, det være seg på vasken, på et kjøkkenstativ eller på en radiator. Det hele ser mye mer sympatisk ut hvis duken for julesesongen også velges til jul. På denne måten blir noe nyttig til noe dekorativt.

Kjøkken dekorere julekrans avtrekkshette enkel moderne skandinavisk

En innebygd avtrekkshette tilbyr også forskjellige alternativer for en julepynt. Projeksjonen kan for eksempel ikke bare brukes til å sette opp julefigurer eller juleservise. En krans av grangrønn eller hvorfor ikke en lyskjede som rett og slett henger over den skaper den perfekte atmosfæren.

Kjøkkenpynt juletips skap Julefigurer former stjernekrus

Ta deg god tid med designet og forvandle kjøkkenet til et magisk sted hvor du kan føle deg like julete som i stua! Ta deg tid til å se deg rundt og tenke på de beste stedene å bruke julepynt. Enten moderne eller klassisk, skandinavisk, rustikk eller vintage stil spiller ingen rolle. Alt avhenger av din smak!

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
En herlig DIY borddekorasjon laget av vintreet