15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gaveideer til kvinner – finn en julegave til partneren din

Gaveideer til kvinner -jul-par-partnere-present-innpakning

Å finne ferske, kreative og kjærlige julegaver hvert år er ikke lett. Men spesielt menn synes det er vanskelig å finne en passende gave til sin betydningsfulle andre. Og mange kvinner er misfornøyde med gavene sine. Det er en relativt enkel løsning på dette problemet: å lytte.

Gaveideer til kvinner – Det er ikke vanskelig å overraske partneren din med en julegave

Mann overrasker kjæresten med en julegave

Spesielt førjulstiden kan degenerere til stress. Menn som ønsker å gi gaver til sine betydningsfulle andre, står ofte overfor store vanskeligheter. Den suksessrike supermarkedskjeden The Sainsbury’s i Storbritannia undersøkte 3000 kvinner om dette emnet. Resultatet var at 90 prosent var misfornøyd med ektemannenes julegaver. I desperasjon ga noen menn til og med opp med å finne en passende gave kort tid før jul.

Gaveideer til kvinner – det som ofte gjøres galt når du gir gaver

gaveideer-kvinner-jul-partnere-gi-noe-å pakke inn

Noen ganger er det gaver som passer bedre for mannen selv, men noen ganger er det klær som er feil størrelse. Men noen menn gjør det også veldig enkelt for seg selv og går ut med partneren sin for å velge en gave. På denne måten kan du unngå en ubehagelig situasjon, men en slik tilnærming virker mer pragmatisk og følgelig uromantisk. Gaver som alltid blir godt mottatt: velværeprodukter spesielt for bading. Fordi: kvinner liker å bade. Hvorfor?

1. Avslapning

2. Mer enn en av ti kvinner (12,8%) kan ikke koble fra mobiltelefonen selv i badekaret

3. 42% liker å lese (kilde: ecowoman.de)

Gaver til kvinner og menn – Forskjellen mellom mann og kvinne

Forskjellen mellom menn og kvinner når det kommer til å bruke penger på julegaver har ikke vært for stort de fleste årene siden 2007. Bare i 2013 planla menn å bruke langt mer penger på julegaver enn kvinner.

Hvor mye bruker kvinner og menn på julegaver??

Infografikk Hvor mye bruker menn og hvor mye bruker kvinner på julegaver og hva betales mest for?

Kvinner bruker litt mer på julegaver i gjennomsnitt enn menn. Mesteparten av pengene brukes på reiser.

Hvilke gaveideer for kvinner kan hentes fra denne informasjonen?

gaveideer-kvinner-julegave-partner-velvære-spa

Det er nettopp fra denne informasjonen at den nødvendige ideen til en passende gave raskt kan trekkes. Hvis partneren er en lesning og en vannrotte, for eksempel en spesial Badekarhylle kan være veldig nyttig. Du kan for eksempel legge et glass vin på disse, og noen er til og med utstyrt med et bokstativ slik at boksidene ikke blir for skadet av fuktigheten.

Hva du må tenke på når du tar mobilen i badekaret

gaveideer kvinner julegave partner smarttelefonveske

Hvis du virkelig ikke kan klare deg uten smarttelefonen i badekaret, bør du kontrollere at enheten ikke er koblet til strømforsyningen. I verste fall kan dette være livstruende. Teoretisk sett er det mulig å ta mobiltelefonen med deg inn i badekaret, men dette medfører visse farer for selve enheten. Derfor er et vanntett beskyttelsesdeksel en ideell gaveidé.

Gaveideer til kvinner – Hvordan finner du de riktige julegavene til partneren din?

gave-ideer-kvinner-jul-par-kjærlighet-jul-trær-schenekn

I tillegg, med litt kreativitet og oppmerksomhet, kan det være veldig enkelt å finne den rette gaven til jul på slutten av året. Du må imidlertid lytte nøye til partneren din for resten av året. Noen ganger kan det skje at et bestemt ønske faller inn i en underordnet klausul eller nevnes i en tilfeldig kommentar. Hvis tiden kommer – spesielt i begynnelsen eller midt på året – bør ønsket noteres direkte slik at det ikke blir glemt igjen før jul.

Gaveideer til kvinner – gaver med et personlig preg

gaveideer-kvinner-jul-smykker-gaver-kjære-dame

julegaver med et personlig preg går alltid bra ned. Et dagligdags objekt med personlig gravering, for eksempel et kjærlighetsbudskap, er en god idé. Selvfølgelig bør dette elementet ikke velges vilkårlig, men bør passe til partnerens preferanser. Dette kan være en kjede, et armbånd, champagneglass eller en edel fyllepenn. I utgangspunktet er det praktisk talt ingen grenser for mulighetene. Meldingen eller meldingen skal heller ikke være et vilkårlig ordtak, men en melding fra hjertet.

Det du kan gi bort bortsett fra store pakker

gaveideer-kvinner-jul-designer-brikker-mote-mote-artikler-gi

De utvalgte gavene trenger ikke alltid å være store eller små varer og pakker, bare slik at du kan legge noe så imponerende som mulig under juletreet. Hver venn eller ektemann har mulighet til å gi bort gaver eller kuponger, som også kan innløses på et senere tidspunkt: For eksempel hvis partneren ofte snakker om en flukt fra hverdagen eller permanent spenning, en kort tur eller bytur ville være en god idé. En velværehelg kan også gi avslapning og lindring.

Matlagingskurs for kulinarisk nytelse

gaveideer-kvinner-julegaver-partner-matlagingskurs-lær-å-lage mat

Hvis partneren din er en lidenskapelig kokk, og i tilfelle mannen selv har noe for kulinarisk nytelse, bør du fremdeles ikke gi bort kjøkkenutstyr som en klønet kjevle. Det er mye bedre, en matlagingskurs å overveie. Du kan gjøre dette sammen, men partneren din kan også lære nye matlagingskunnskaper sammen med en venn eller et familiemedlem. Igjen er det mange alternativer og retninger å gå. Det er nå mange forskjellige versjoner av matlagingskurs som bør tilfredsstille enhver smak. Det er noen få muligheter her, spesielt for hobbykokker som er ivrige etter å eksperimentere.

Innhold i matlagingskurs
Ren spising og supermat Et begrep som fremdeles er relativt nytt i Tyskland, men har eksistert i USA i rundt 20 år. Maten skal være så fri for kunstige tilsetningsstoffer og sukker som mulig. I beste fall er den beriket med næringsrike matvarer som chiafrø, ingefær eller avokado og mange flere.
Vegansk matlagingskurs Her finner du matlagingskunnskaper for et stort utvalg av plantearter som quinoa, halloumiosten eller tahini, en pasta laget av finmalte sesamfrø.
Paleokurs Mat som våre forfedre spiste for 20 000 år siden. Som med ren mat er kunstige tilsetningsstoffer selvfølgelig forbudt. Fersk frukt, grønnsaker, frø, nøtter, fisk, kjøtt, egg og sunt fett er på menyen.
Eksotisk matkurs En trend som nå nyter stor popularitet og sies å stimulere alle sansene med afrodisiakum ingredienser som chili, østers og sjokolade og fremfor alt proteinrike oppskrifter.
Grillkurs Ifølge klisjéen, spesielt populær blant menn, men kan også være interessant for kvinner som liker det solid. Her grilles kjøtt av høy kvalitet og ferske sauser tilberedes.

Hvilke gaveideer til kvinner bør du unngå?

gaveideer-kvinner-jul-menn-forskjeller-utpakking-glede

Hva du til slutt bestemmer deg for, litt arbeid og innsats er definitivt etterspurt. En enkel pengegave, en raskt kjøpt kupong, et badekar eller et enkelt duftlys er absolutt ikke nok for en tilfredsstillende og gledelig julegave.

Fotokreditt: 1 – tumblr_norx4t4Jfx1ted1sho1_1280 / Fancycrave.com 2 – TijanaM – 488792596 / Shutterstock.com 3 – 8317714045_88ba91dae6_o_d / Albumarium.com 4. – Budsjett for julegaver i Tyskland etter kjønn frem til 2016 / Statista.com 5 – Infografisk: egen presentasjon  6. -kvinne-jente-skjønnhetsmaske / Pixels.com 7. -ios-new-mobile-gadget-163096 / Pixels.com 8. -par-kjærlighet-flaks-humør-jul-julemarked / Visualhunt.com 9 – 5296415476_16b51ee558_o / Visualhunt.com 10 – 11478422233_1bd59a5884_o_d /Albumarium.com  11 -gryte-kjøkken-kokk-invitasjon-45224 / Pixels.com 12. – 3626381146_5879aaa41d_o / Visualhunt.com

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer