15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag moderne julekort selv – trendy, abstrakte og originale julemotiver

lage moderne julekort selv tekst

Når det nærmer seg slutten av året, vil vi ønske familien vår, våre venner og faktisk alle andre som har en fast plass i livet vårt noe hyggelig for året som kommer og takke dem for den gode tiden som har gått. Julehilsener gir oss muligheten til å uttrykke våre varme ønsker gjennom ulike motiver. I julen vil vi virkelig at gratulasjonskortet skal ha det bestemte og gjøre mottakeren glad. Hvis du vil lage moderne julekort selv som vil overraske dine nærmeste, finner du det i denne artikkelen.

Lag dine egne moderne julekort med juletre -motiver og andre vinterdesigner

ideer design moderne abstrakt juletre

I det følgende bildegalleriet har vi valgt ideer til julekort med moderne og abstrakte julemotiver som skal tjene som inspirasjon. De flotte designene kan selvfølgelig modifiseres etter behov, er enkle å implementere og krever bare lite materiale og tid. Siden julen tradisjonelt ikke kan klare seg uten et praktfullt dekorert juletre, bør ikke julesymbolet mangle på kortet. En abstrakt og attraktiv tolkning av juletreet gjør dette enkle julekortdesignet.

abstrakt julemønster gran enkelt

Du kan designe juletre -motivet av ull, tråd eller sytråd i ønsket farge på papp. Du er velkommen til å skissere ønsket motiv med en linjal og blyant og stikke de nødvendige hullene med en nål. For et perfekt resultat kan du slette tegnet motiv og først deretter strikke det abstrakte mønsteret med pinne og tråd.

rein abstrakt tråd lage deg julemotiver

Designalternativene her er uendelige. Du kan bruke det samme prinsippet til å designe mange andre vinter- og julemotiver. Du bestemmer selv om du vil vise det respektive bildet i detalj, eller om du bare vil lage et julehilsenkort med konturene til en figur. Moderne julekort er vanligvis preget av enkelhet og minimalistisk fremstilling av figurene. Velg gjerne tradisjonelle motiver som et snøfnugg, forskjellige juletrepynt eller stjerner. En brodert rein ser også veldig søt ut. Med en interessant tolkning fra din side, ser selv de mest trivielle motivene helt trendy ut.

Stilig julekortdesign som passer for forretningspartnere

kutt ut moderne juletre lag ditt eget julekort

Leter du etter et julekortdesign som ser elegant og stilig ut og passer for forretningspartnere, arbeidskollegaer og bedrifter, så er håndverksideen fra bildet ovenfor kanskje en utmerket idé. For dette interessante juletreet må du først skisse ut flere små trekanter og deretter kutte dem ut med kutteren slik at de utskårne papirbitene brettes ned. Klipp et annet kort av samme størrelse fra monokrom papp, hvis farge deretter kan sees gjennom de små åpningene.

Design moderne julekort med glitter

glitter snøfnugg design juletre

Hvis du ønsker å dekorere dine varmeste og varmeste ønsker til jul med glitter og glans, er det selvfølgelig ingenting i mot å dekorere de utvalgte gratulasjonskortmotivene med glitrende glitterpulver. Den enkleste måten å realisere dine kreative ideer er å bruke limrullen. Med den kan du bruke håndverkslimet presist og uttrykke ideene dine. Nå må du dekke de vakre, vinterlige motivene med glitterpulver som fester seg til det klebrige laget.

Lag julekortdesign med fingeravtrykk

moderne julekort juletre fingeravtrykk

Et annet forslag til et vakkert julekort ville være dette enkle, men flotte juletreet laget med fargede fingeravtrykk. Hvis du vil tinker flere kort samtidig, kan du også skissere motivet på datamaskinen. Du kan deretter tilpasse den ferdige malen med en fin tekst, og du har moderne julekort å skrive ut. Hvis kortet virker for upersonlig for deg og du har en fin håndskrift, kan du også skrive ønskene til jul for hånd.

Enkle og flotte julemotiver

lag moderne julekort selv, slå ut motiver

Hvis du vil gi bort noe uvanlig og originalt, kan du ta gratulasjonskortene fra bildet ovenfor som inspirasjon. Som du kan se, krever disse flotte kreasjonene bare hvit og rød papp og i en viss forstand abstrakt tenkning. Selv om du bare skildrer julenissen med sitt lange, myke skjegg og sin lydige hjelper gjennom geviret, kan du være sikker på at de hjemmelagde julekortene blir spesielt godt mottatt.

Lag sjarmerende julekort selv i siste liten

slå ut snøfnugg små moderne julekort

Hvis ting skjer veldig raskt, er denne ideen i siste liten spesielt egnet. Få et motivstempel med ønsket vintermotiv og bruk det til å lage flotte julehilsenkort. Glitterstein, glitterpulver eller forskjellige klistremerker gir det selvlagde kortet det som er sikkert. Du er også bortskjemt med valg når det gjelder form og størrelse på kortet. Mindre kort kan også pryde gavene og gi emballasjen et festlig preg.

Lag vakre, moderne julekort selv med trendy farger

male farger moderne ornamenter gull

Hvis du liker å male og svinge penselen med letthet og lidenskap, kan du overraske noen du er glad i med et selvmalt julekort. Det kan bli mer glans i juletiden. I tillegg til rødt og hvitt, er fargene gull og sølv spesielt godt egnet til julepynt og er også veldig populære.

akvarell kunstmaleri ornamenter tinker selv

Hvis du ikke er så flink til å male, trenger du ikke gi opp ideene til det kunstnerisk utformede julekortet med en gang. Du kan først lage noen sprut med akvareller på solid papp. Hvis malingen allerede er tørr, kan du male omrissene til flere julekuler med en mørk fineliner. Bare trekk noen flere linjer som en tråd. Du er velkommen til å legge til noen fargesprut mellom pyntene. Ufullkomne fargesprut, jo mer moderne vil kortet ditt se ut.

Design moderne julekort med bokstaver

font tekst julekort ideer

Hvis du vil, kan du dekorere julekortet ditt med fine bokstaver eller velge et kort med bare en vakker, kronglete skrift. Du kan designe “God jul” eller “God jul” som en flott, fargerik kjede ved å tegne små lys. Veldig enkel å etterligne og fortsatt veldig vakker.

Moderne julekortdesign med knapper

knapper moderne julekort design tekstelskere

Med knapper i forskjellige farger og veldig enkle linjer kan du også lage vakre, moderne julekort selv. Tegn to små figurer med den svarte finliner og lim knappene til hodene. Hvis du vil, kan du bruke stoff, filt eller washi tape til å kle de små figurene med varmt, vintertilbehør.

Send moderne julehilsener

moderne julemotiver star wars reinjulekort

Vil du gratulere en ekte Star Wars -fan med jul som også har en sterk sans for humor? Du kan finne en mal for Dart Vader -masken på Internett, som du deretter kan skrive ut og kutte ut. Din kreativitet er nå påkrevd. Gjør masken mer festlig ved for eksempel å krydre den med gevir og rød nese.

julemotiv abstrakt moderne tinker julekort selv

Hvis du leter etter forslag til abstrakte julemotiver, kan du fremkalle gode assosiasjoner til mottakeren med de enkleste bildene og uttrykke dine ønsker på en original måte. Et festlig dekorert krus med en varm drink og de korte ordene “Warm Wishes” taler for seg selv.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon