15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker gaveemballasje til reisekuponger – kreative ideer til feriekuponger å lage selv

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong koffert julfigur snømann gran

En gave så kreativ og sjenerøs som en ferie bør presenteres i vakker emballasje. Selv om feriekupongen er et enkelt stykke papir i form av et gavekort, bør emballasjen gjenspeile temaet for turen eller anledningen du skal gi gaven til. Av denne grunn oppfordrer vi deg til å være kreativ ved å lage et reisekupong som dette. Så du kan utelate den tradisjonelle måten og pakke en reisekupong som du kan gi som en koffert, for eksempel. Våre forslag kan inspirere deg hvis du vil lage en kupong for en tur og gi den på en uforglemmelig måte.

Tinker reisekuponger – kreative gaveideer

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag deg selv globusbok solbeskyttelseskonvolutt

Gavekort kan noen ganger virke som en upersonlig og for enkel idé til en julegave. Du vil gi mottakeren entusiasme og følelser, og ikke bare enda en pose eller bluse. Så ikke tvil om at personliggjøring av gaven er et bedre alternativ. Legg den ekstra innsatsen i å lage en feriekupong for å presentere den på en uvanlig måte. Velg først en helt spesiell gaveemballasje eller konvolutt for å pakke inn kupongen. Du kan til og med bruke en liten smykkeskrin, håndskåret trekasse eller en gravert metallboks for å få den til å se mer spesiell ut.

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong gavepose afrika kart rosa emballasje

Nesten ingen vil ha fancy bagasjemerker eller passholdere i stedet for en hyggelig tur. Vi vil bare bli visket bort på ferie. En helg i naturen eller på stranden kan være den beste gaven. Det er enda bedre hvis du også kan dele dette med venner eller familie. Pluss, for å være ærlig, er det mye hyggeligere å tilbringe en kveld i sofaen på jakt etter hoteller enn å kjempe deg gjennom mengden mens du handler gaver på hoveddraget.

Lag en personlig reisekupong

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag ditt eget gavepakkede rustikke flyhjerte

Hvis feriekupongen er en bryllupsgave, kan du skrive parets navn på beholderen. Legg gavekortet med en seddel i gaveesken og fyll esken med suvenirer fra ferieregionen. Boksen kan dermed være en suvenir fra turen samt en oppsamlingsboks for de første ferieminnene. Med et gavekort for en strandferie kan du for eksempel gi det et vakkert, maritimt preg med dekorasjoner som parasoll, skjell og sand i miniformat.

gaveemballasje lage reisekuponger kreative ideer lage feriekuponger selv puter airbnb

Den enkleste metoden er selvfølgelig å pakke inn kupongen i en konvolutt som ser bra ut. Du kan tilpasse denne varianten ved å lage emballasjen til reisekupongen selv. For eksempel kan du bruke trykt innpakningspapir med et tematisk mønster som du har designet spesielt for personen.

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupongmelding i flaske

En annen god idé er å gi bort kupongen som er rullet opp som en melding i en flaske. For dette formålet, finn en passende glassflaske med en kork som du kan dekorere med en sjøstjerne og blå bånd. Skriv først ut feriekupongen og prøv å brenne kanten på arket lett for å få det til å se mer autentisk ut. Til slutt knytter du rullen med en tråd eller en sløyfe, legger den i flasken og lukker halsen med korken.

Forbered et overraskende puslespill

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag dine egne gaver pakket stablet lys

La mottakerne finne gavene sine ved å vise dem et klippet kort først. Skriv for eksempel et puslespill som tar deg til et annet rom eller et mystisk sted i hjemmet ditt. Skjul ledetråder i skap eller skuffer for å gjøre søkeprosessen enda mer spennende og lekende. Hvis det er et cruisekupong, kan du gjemme det i en lekebåt som flyter i badekaret. Du kan bruke en vanntett konvolutt eller emballasje til dette, som du kan merke med et passende slagord som “Seil bort!”.

gaveinnpakning-reisekupong-tinker-kreative-ideer-ferie-kupong-gjør-det-selv-kontanter-ved-levering-bryllup-Frankrike

La oss si at du tar med deg din kjære til Paris for en helg. Du kan gi henne en ministatue av Eiffeltårnet, en fransk brie, en fransk vin eller en basker. Du kan også gå litt mer kryptisk og gi henne en rekke vanskeligere ledetråder for å finne ut hvor reisen er på vei.

Temapakkeinnpakning

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag deg selv vannflasker kosmetikkartikler gavekurv

Velg to små gaver som du kan lage og kombinere med reisekupongen. Disse kan for eksempel være to nye badehåndklær eller en pakke med produkter for solbeskyttelse. Følgelig kan du også velge andre tematiske artikler når det gjelder en vinterferie. Innpakningspapiret kan også se ut som tema hvis anledningen er et bryllup, jubileum eller bursdag. Pakk inn kosmetikken og pakk den sammen med feriekupongen i en gavekurv. Du kan også fylle kurven med peanøtter, blåskjell eller andre dekorative elementer som matcher temaet.

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong gjør deg selv gaveinnpakket kort

Et annet alternativ er å plassere konvolutten med kupongen i en metallkasse med mottakerens navn på. Legg gavekortet eller flybilletten i esken og pakk den inn igjen med mønstret papir. Et originalt alternativ i dette tilfellet ville for eksempel være et verdenskart, som du optimalt kan bruke som innpakningspapir. Plasser de tre pakkene med kupongen på bunnen og la personen pakke dem ut en etter en for å gjette hva som er neste.

Legg til reiseguide

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag ditt eget pass reiseguide innpakningspapir

Kjøp en guidebok med destinasjonen den heldige skal besøke. Du vil se forvirringen flimre over ansiktet hennes når hun åpner reiseboken til Venezia og lurer på hvorfor du kjøpte dette. De tok deretter på seg de falske smilene mens de nådig tok imot denne tilfeldige gaven. Så klikker det endelig og du ser ansiktet deres lyse opp når de innser hva den virkelige gaven er.

Pakker en gammel koffert

gaveinnpakning reisekupong tinkering kreative ideer feriekupong pakking gammel reisekoffert strand solbriller bag flip-flops

Dette krever organisering, og du må kjenne den andre personen veldig godt. Men hvis du kan gjøre det, er det en fin måte å overraske dem på. Pakk en koffert slik at mottakeren vil bli overrasket når du åpner den. Du vil sannsynligvis bli veldig forvirret om hvorfor du pakket og låste en gammel koffert. Imidlertid er dette alltid en fin måte å overraske din signifikante andre på. Hvis du kjenner personen veldig godt og har et større budsjett, kan du pakke nye klær eller andre ting de kan ha på seg på ferie.

Merk datoen i kalenderen eller i dagboken

gaveemballasje lage reisekuponger kreative ideer lage feriekuponger selv kalenderdagbok merk datoen

Denne ideen fungerer spesielt godt hvis turen skal bli en julegave. En kalender eller dagbok som gave fremstår som vanlig ved første øyekast. I dette tilfellet vil reisekupongen gjøre hele forskjellen fordi du allerede har merket en spesiell dato i den.

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong lag deg selv innpakningspapir

Du må kanskje sette en lapp eller til og med billettene på en side i journalen for å sikre at de er å finne der. Alternativt, hvis du allerede har brukt alle pengene dine på en helgetur, kan du pakke vedkommendes pass. Behold hemmeligheten for å gjøre overraskelsen enda mer spennende.

gaveinnpakning reisekupong tinker kreative ideer feriekupong gjør deg til en romantisk middagsrestaurant

Så du kan lage en DIY reisekupong for å ha et personlig og rimelig alternativ. Lag en bok med bilag for forskjellige deler av turen, for eksempel en romantisk middag, et luksushotell, velvære eller frokost på sengen. Hvis du vil være enda mer romantisk, kan du også skrive et dikt. Du trenger ikke nødvendigvis å etterligne Goethe eller Schiller for å gjøre dette – jo enklere jo bedre. Bare prøv å forklare hva du planla å gjøre, slik at du kunne se personen like å lese høyt.

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer