15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer et sølvbrett til jul – 19 smakfulle dekorasjonsideer

Brett i sølv -jul-dekorasjon-bestikk-ekte-vintage

Et brett fungerer som en praktisk hjelper i husholdningen, dekorerer bordet samtidig som det er vakkert dekorert i et ensemble med andre gjenstander. Som dekorativt tilbehør passer den til all lekfull borddekorasjon til jul. Vi tilbyr 15 elegante dekorasjonsideer Brett i sølv, som lett kan realiseres. Hvis du har en, gjør det selv, hvis ikke, ikke kast bort tid og unn deg en. Det er stilig, elegant og et ekte høydepunkt i det moderne hjemmet.

Brett i sølv for en flott borddekorasjon til jul

Brett i sølv-juledekorasjoner-ekte-gammel-vintage-patina

Få mennesker eier en ekte sølvbrett, og mesteparten av tiden tilhører den et helt sett som går i arv gjennom generasjoner. For at denne perlen skal komme til sin rett, er det knapt nødvendig med noe. Stol på elegant enkelhet og legg vekt på den vinterlige, julemessige notatet. Kunstsnø og små tematiske figurer ville gi en leken teft uten å distrahere fra den vakre sølvglansen

Julepynt – sølvbrett

Brett i sølv -jul-dekorasjon-stearinlys-suppe tureen

Sølv og hvitt er en tidløs kombinasjon som alltid er oppdatert og passer godt til alle livsstiler. Originale samleobjekter og håndverk vil gi variasjon i den rolige atmosfæren. Ideen om å lage snøkuler av resterende vinglass er spesielt fantasifull. Stilig, men langt ubrukt servise kan brukes som dekorasjon.

Dekorer overdådig sølvbrettet til jul

Brett i sølv-jul-deco-ideer-ku% cc% 88che-salt shaker-geu% cc% 88tlich

Modig ordner de forskjellige samleobjektene, uansett hvilken stil de tilhører. Bare hold deg til fargekonseptet du har tenkt gjennom og bestemt deg på forhånd. Ikke glem lysene. Det er nettopp disse med sin varme flamme som skaper en harmonisk, koselig atmosfære. Velg et hvilket som helst antall hvite lys av samme størrelse.

Elegant, enkel dekorasjon til jul – sølvbrett, lys, kjegler og andre dekorative elementer

Brett i sølv-jul-deco-sølv-kjegler

Naturmaterialer som kan finnes i hagen, parken eller rett og slett på vei hjem kan ordnes fantastisk på et sølvfat. Kjegler, anisstjerner, kanelstang og små grangrener kan godt brukes. Plasser ved siden av hvilken julekule i alle størrelser og kanskje som finner som er preget av et sølvglans.

Dekorasjon til jul i skandinavisk stil med et brett i sølv 

Brett-sølv-jul-dekorasjon-sølv-hvitt

Nå forklarer vi at sølvfatet ikke alltid betyr det som er laget av det velkjente edle metallet. Moderne, nye design gjengir den populære optikken og gir #lignende effekter. Disse materialene er ofte lettere å ta vare på enn ekte sølv, siden det har egenskapen til å lage en patina og krever regelmessig polering for å fjerne det.

Små pyntegjenstander og sølvbrett som enkel julepynt

Brett-sølv-juledekorasjon-ideer-metall-dekorasjon-tre-lysestake

Frisk grønn skaper alltid en munter atmosfære, noe som er spesielt ønskelig i den kalde årstiden. De dekorative buksbomskulene ser spesielt søte ut når de er pyntet med små julekuler. Som eviggrønne planter trenger de knapt vedlikehold, og regelmessig vanning er ikke nødvendig.

Ordne rundt brett i sølv med boktre og julekuler til jul

Brett-sølv-jul-dekorasjon-ideer-kjegler-dekorasjon-tre

I den moderne livsstilen blir mer og dyrere og altfor overdådig dekorasjon spart. Vær praktisk og velg dekorative elementer som virkelig passer til konseptet. Den edle nettbrettet i sølv passer også til smykker som sølvringer og andre som enkelt kan brukes på en leken måte. Perler blir til kuler som pryder miniboksen. Vær kreativ, men ikke overdriv.

Rundt brett i sølv for harmonisk utendørs pynt til jul

Brett-sølv-juledekorasjon-ideer-utendørs-lys-grangrener

En skuff i sølv er også nyttig i uteområdet. Plasser vakre lykter, grangrener, små epler, kjegler og andre med naturlig opprinnelse på det, som passer godt med en harmonisk hagedekorasjon.

Send julebordpynt i sølv på et brett

Hvis en sølvfat ikke er tilgjengelig, kan du få en laget av et annet fint materiale, for eksempel tre, og ordne med gjenstander i sølvfarger. Hold deg til konseptet med hovedfargen ‘sølv’ og sørg for at sølv dominerer i resten av borddekorasjonene. Mange ting kan forvandles på sekunder med en spraymaling.

Dekorer brettet til jul – med naturmaterialer og julekuler i sølv

Brett-sølv-juledekorasjon-ideer-flett-pil-land-stil

Et brett laget av naturlig materiale, for eksempel flett, kan være den beste løsningen hvis hjemmet ditt er innredet i landlig stil og du ønsker en sølvdekorasjon. De metalliske nyansene går mer sammen med de enkle, moderne møblene enn med den koselige hytta. Likevel er det julekuler og juletrepynt i sølv laget av ekte glass med metallhenger som ser helt rustikke og brukte ut og kan integreres fantastisk i landlige omgivelser.

Stilig, elegant julepynt til bordet – metallisk glans

Brett-sølv-juledekorasjon-ideer-edelt-sølv-gull-juleballer

Keramikk, hvis overflate er spesielt bearbeidet til glans, oppnår en lignende effekt som sølvbrettet og kan kombineres fantastisk med metalliske farger. Velg ut resten av elementene slik at de er laget utelukkende i sølv, gull eller kobber. Plasser en glass- eller porselensbeholder med en reflekterende overflate ved siden av. Ikke glem lysene, da dette vil få ut skinnet.

Vintage brett i sølv, messing eller kobber til juledekorasjon

Brett-rund-jul-dekorasjon-ideer-kjegler-metall-messing

Vintage er for tiden virkelig trendy innen mote, men også innen design. Gamle gjenstander med bruksspor som viser bevis på tidligere historier fungerer som høydepunkter som gir romdesignet et individuelt preg. Godt bevarte varer kan sikkert finnes på loppemarkedet, men nyproduserte varer har det populære brukte utseendet.

Dekorer et rundt brett laget av fine materialer til jul

Brett-rund-juledekorasjon-ideer-messing-polert-borddekorasjon

I tillegg til sølv er messing et annet veldig populært materiale for å lage brett. Glatt polert messing minner om gammelt gull og er derfor veldig effektivt. Et rundt messingbrett er spesielt egnet for festlig bordpynt til jul. Det er mange andre småting laget av samme materiale, tematisk passende for julesesongen. Disse er ikke billige, men en tidløs dekorasjon som heller ikke lett blir skadet.

Oppnå speileffekten av brettet i sølv med et speil og dekorere det til jul

Brett-sølv-juledekorasjon-ideer-skrueglass% cc% 88ser-speil-lys

Effekten av den reflekterende overflaten som et sølvbrett skaper, kan lett visualiseres med et speil. Den visuelle attraksjonen er mye større, så overflaten er helt glatt. Legg gjenstander av glass eller metall på det som også reflekterer lyset og skaper et umiskjennelig blikkfang på julebordet.

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver