15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forskjønne gamle julekuler – Kule ideer for oppgradering av gamle ornamenter

gamle julekuler forskjønne diy prosjekter vinter gullfolie basel elegant

Senger tankene dine utrettelig rundt årets julepynt? Sikkert har du allerede tatt juletrepynten ut av skapet eller kjelleren. Du har allerede brukt disse pyntene til den festlige dekorasjonen noen ganger, og nå vil du ha en ny og trendy dekorasjon. Du kan enkelt krydre julepynten og gi dem et nytt liv. Finn ut i vårt innlegg hvordan du kan forskjønne gamle julekuler.

Forskjønne gamle julekuler med glitterpulver

krydre gamle julekuler diy ideer krans glitterpulver

Mulighetene for å la de gamle ballene skinne i en ny prakt er nesten uendelige. Vi har lagt ved vårt første attraktive forslag til et kreativt redesign av ballene. Du kan lage unike smykker fra de enkle julekulene. For dette flotte håndverksprosjektet, for eksempel, trenger du faktisk bare glitterpulver i forskjellige farger og en pensel.

gamle julekuler utsmykning lim glitter pulver siste minutt dekorasjon ideer

Påfør først lim på toppen av ballen og dryss glitter over den. Fjern en overflødig pulver med en ren børste og la ornamenter tørke i 3-4 timer. Nå er de vakre juletrekulene klare. De ser ut til å ha vært dekket av snø. De klipper en vakker figur både på juletreet og som en krans.

gamle julekuler pynter glitterfarget glitrende diy

Maling av gamle julekuler

krydre gamle julekuler maling etterligne snøfnugg

En veldig enkel måte å gi de gamle kjedelige ballene en flott make-over ville være å male dem. Noen baller kan farges både fra innsiden og forskjønnes fra utsiden. Du kan gjøre en mørk blå ball til en vakker snødekt kveldshimmel i bare noen få enkle trinn. La fantasien løpe løpsk og sving penselen over julepynten.

forskjønne gamle julekuler maling mønster glitter gull

Du kan gi de gamle julekulene en fasjonabel teft og festlig glans med vinøse penselstrøk. Med glass eller akrylmaling kan du male forskjellige mønstre og forskjønne gamle julekuler. Linjer, punkter, forskjellige geometriske figurer, skalaer, hjerter osv. Gir de gamle smykkene en helt annen karakter. Du kan designe de ønskede mønstrene enten på frihånd eller ved hjelp av en mal du har laget selv.

forskjønne gamle julekuler male med penner dekorasjon ideer mønster prikker trekanter

forskjønne gamle julekuler male mønster hjerte striper

Marmoreffekt med neglelakk

gamle julekuler pynter marmorlook neglelakk teknikk

Design en julenisse med håndavtrykk

forskjønne gamle julekuler håndavtrykk snømann wiggle øyne pompom

Gi gamle juletrekuler en morsom karakter

forskjønne gamle julekuler dekorasjonsideer male øyevipper

Hvis du vil unnslippe det klassiske juletemaet og leter etter morsom juleinspirasjon, kan du lage disse morsomme julekulene. For dette trenger du akrylmaling, berøringspenner, glitterpulver, lim og en pensel. Fargekombinasjonene og arrangementet på juletreet er selvsagt helt opp til deg. Hvis du vil, kan du henge en ball med et åpent øye ved siden av en med et lukket øye. Plassert ved siden av hverandre, ser ballene ut som om de blunker til deg.

forskjønne gamle julekuler diy ideer akrylmaling maling glitter pulver

Siste liten dekorasjon med midlertidige tatoveringer

gamle julekuler pynter blomstermotiver tatoveringer

Midlertidige tatoveringer limes på på kort tid og er et fint pryd for de ensfargede gamle julekulene. Alt du trenger å gjøre for dette flotte utseendet er å klippe tatoveringen til den størrelsen du vil ha, plassere den på ballen og bruke en svamp for å fukte tatoveringen. Hold tatoveringen fast og ikke beveg den slik at mønsteret ikke blir uskarpt. Fjern deretter papiret og la overflaten tørke. Til slutt forsegler du dekorasjonen og legger lim på den. Hvis du er misfornøyd med resultatet, kan du fjerne motivet med litt alkohol.

gamle julekuler pynter limtatoveringer blomstermotiver

Gi gamle julekuler en luksuriøs teft med gullfolie

forskjønne gamle julekuler med gullfolie elegant festlig

Hvis du vil gi juletreet ditt et glamorøst preg, kan du ta tak i gullblad og bruke det til å trylle frem en elegant vinterdekorasjon. Drypp litt lim på ornamenter med en svamp. Legg deretter gullbladet på det og trykk det lett ned. Fjern restene og beundre de elegante resultatene. Det er absolutt ingenting galt du kan gjøre med å tukle med bladgull, og effekten er alltid søt. Det eneste du må passe på er ikke å gjøre raske bevegelser ettersom gullbladet er papirtynnt og kan flyttes raskt. Du kan finne flere inspirerende ideer med gullfolie her.

forskjønne gamle julekuler gullfolie tinker påføre lim

forskjønne gamle julekuler tinker med gullfolie

gamle julekuler forskjønner diy -maling over gullbetongutseende

gamle julekuler forskjønner rustikk utseende i betongfrakk

Pensle opp gamle julekuler i en rustikk gullfarge

Bokstaver med juletrepynt 

forskjønne gamle julekuler med bokstaver i form gull

forskjønne gamle julekuler male over dekorere bokstaver

Cupcake-ornamenter til en sukkersøt jul

krydre gamle julekuler cupcakes dekorasjon muffinsvesker

Et cupcake juletre er virkelig fargerikt og originalt. For å få de gamle ballene til å se pen og virkelig appetittvekkende ut, trenger du Tulip 3D -stoffmaling i forskjellige neonfarger, saks, tråd, varmt lim og muffinspapirvesker. I tillegg er cupcakes ikke en vanlig dekorasjon på juletreet, og derfor vil denne hjemmelagde dekorasjonen tiltrekke alles oppmerksomhet og forbløffe gjestene dine.

cupcake diy gamle julekuler utsmykker hette

Legg først litt varmt lim i papirfôrene eller påfør det direkte på ballen. Legg pynten i formen. Deretter tar du stoffmaling og lager et ornament rundt låsen som ligner en frosthette. Påfør et par slag med en annen farge på den fremdeles våte “glasuren” som ser ut som sukkerdryss. Sist men ikke minst kan du male metalllåsen rød.

Forskjønne gamle julekuler med kunstsnø

forskjønne gamle julekuler snøball dekorere loop naturmaterialer

Til jul kan du lage et elegant snøballpynt og sitte komfortabelt i det varme rommet. Barn vil også ha masse moro med dette flotte vinterhåndverksprosjektet. Denne juleballen er en fin måte å nyte vinteren hjemme hos deg. For dette trenger du 3D -snø (for eksempel Aleene True Snow), kniv, grangrønn (kunstig også), kunstige røde bær, minikongler, miniklokke og et bånd.

forskjønne gamle julekuler etterligne snø bruke lim inn enkle håndverk ideer

Spred snøen på ornamentet. Prøv å gi ballen mer tekstur med kniven. La kunstverket tørke i 24 timer. Nå må du legge til pynt for å få det vakre ornamentet til å se veldig festlig ut. Du kan henge den pent dekorerte ballen på treet eller ordne den i en trådkurv med mye furugrønt. Et flott julepunkt for det festlig dekorerte bordet.

Mousserende ornamenter fra gamle baller og CDer

gamle julekuler utsmykker effektivt CD -gjenvinning

Gi den gamle juletrepynten et snev av glans ved å stikke biter av gamle CD -er på julekulene. Du kan lage et flott alternativ til mosaikk fra de ubrukelige CD -ene. Plukk anstendig saks og klipp ut forskjellige geometriske former fra CD -en. Legg et limpunkt på hver ball og trykk bitene med den blanke siden opp. Tape den over hele ballen.

Krydre det gamle juletrepyntet med decoupage

Pynt gamle julekuler, slå ut bykartet, fest på julepynt

Du kan også forskjønne gamle julekuler med bykart, boksider eller noter. Hvis du har lagret bykartet fra din siste bytur og ikke lenger trenger det, kan du bruke det til håndverksprosjektet. Lag flere sirkler med en sirkulær slag. Legg litt lim på hver sirkel og fest den på ballen. De enkelte sirkler bør overlappe litt. Forsegle decoupage med et annet lag med pasta. Hvis du ønsker det, kan du også krydre lukkingen med litt glitter.

forskjønne gamle julekuler dø-cut city map limpinne på ornamenter

gamle julekuler pynter silkepapir decoupage leopardtrykk

Bruk tekstiler til make-over

gamle julekuler pynter stoffstriper på deco i siste liten

Hvis du foretrekker den tidløse tradisjonen og ønsker å pakke juletrepynten inn i de typiske vinterfargene, kan du bruke strimler stoff til å redesigne de gamle julekulene. Et rutete stoff er ideelt for dette. Pensle ornamentet med pasta og lim den ene enden av stoffet til den. Vikle resten av stripen rundt ballen og gjenta prosessen til hele overflaten er dekket.

gamle julekuler pynter stoffbue kyssekule

Lag elegante ornamenter med perler, rhinestones og glitterpulver

krydre gamle julekuler med design av strassmønster

gamle julekuler pynter perler gullhvit bånd

deco håndverk ideer krydre gamle juleballer elegant

gamle julekuler pynter rhinestones varmt lim glitterpulver

Du kan også forskjønne gamle julekuler – dekorative ideer med fjær

forskjønne gamle julekuler perler fjær wrap chic

Pakk juletrepynt med garn og ull

forskjønne gamle julekuler perler vikle rundt gullgarn

forskjønne gamle julekuler ullpakke strikkepinne av ull

forskjønne gamle julekuler ullpakning diy grantre ornamenter

Hvis du vil ha et naturlig utseende for dekorasjon i år, er ballene innpakket i ull en god idé. Børst det gamle juletrepyntet med lim og pakk inn garnet på kryss og tvers. Hvis ballen allerede er helt dekket, klipp av garnet og tape enden på plass.

krydre gamle julekuler dekorere ornamenter fugl lage ull

gamle julekuler pynter ullfuglformer diy

forskjønne gamle julekuler fugleform grantre dekorasjoner diy instruksjoner

forskjønne gamle julekuler knapper vikle blondergarn

Lag morsomme troll av ull og filt

forskjønne gamle julekuler diy barnevennlige troll ull permanente markører

krydre gamle julekuler troll diy morsom ullfilt ansiktsmaling

Gjør gamle juletrepynt til søte dyr

forskjønne gamle julekuler rudolph form pompon bøyetråd

Lag en snømann av en gammel julekule og sokk

krydre gamle julekuler snømann sokk hette maling ansiktstrekk

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver