15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lysekrone dekorasjon til jul – 15 inspirasjoner og ideer å etterligne

lysekrone dekorasjon jul landstil spisebord festlig dekorert

Lysekronen henger over spisebordet og dingler rundt uansett. Belysningen er der allerede. Den kan imidlertid brukes til dekorasjon. Så alt han trenger er riktig dekorasjon. Spesielt i adventstiden bør dette være frodig og stemningsfullt ved spisebordet. Mulighetene er mange her – alt hjertet ditt ønsker, men lysekronedekorasjonen skal matche resten av atmosfæren.

Lysekrone dekorasjon til jul som et fortrengt arrangement

lysekrone dekorasjon jul frodig grønt sølv nydelig

Fantastiske lysekroner henger i midten av nesten hvert tak og avgir koselig lys. De anses å være luksuriøse hjemmetilbehør og gir iøynefallende og belysning i rommet samtidig. Det var en gang du bare hadde en lysekrone over spisebordet, i dag er det hengende lys i alle rom. Avhengig av innredningsstilen kan en lysekrone være laget av krystall, jern, tre eller et glass. Glamorøst, moderne eller leken, alle kan bli pent pyntet til jul. Du kan velge mellom et stort utvalg materialer: ekte eller kunstige grangrener, kjegler, julepynt, krystaller, kranser, til og med eventyrlys. Fremfor alt er det viktig at du koordinerer dem med resten av boliginnredningen og atmosfæren.

Lysekrone dekorasjon til jul: Vintergrønn i advent

lysekrone dekorasjon julgran grønn kvist sløyfer rød

Hvis du har en lysekrone av metall eller tre, som vanligvis har 6 eller flere armer, kan den være vakkert dekorert. Hvis du ikke har noe slikt fra familien din, kan du kjøpe et fint eksemplar på loppemarkedet eller ved en likvidasjon av husholdninger. Dette er deretter designet med vintergrønt, kunstig eller ekte, med kranser, julepynt eller hva som helst som en gigantisk adventskrans med glødende lys.

lysekrone dekorasjon jul grønn julepynt sypress

Med vintergrønn kan du velge mellom ekte og kunstig. Med de virkelige grangrenene er det en risiko for at de vil sive permanent etter noen dager og på grunn av den relativt høye romtemperaturen. Spesielt når lysekronedekorasjonen henger over spisebordet, blir det veldig ubehagelig hvis du finner grønne nåler til frokost eller en festlig middag. Det er derfor det kan være mer fornuftig å bruke grener av plast. Noen unngår bevisst plast i hverdagen, andre foretrekker det naturlige. I det følgende presenterer vi en oversikt over de vakreste og mest holdbare Witergrün -artene.

lysekrone dekorasjon julgrangrønne kjegler

  • Nordgranen er det mest populære juletreet i Tyskland, men det vokser veldig sakte. De er preget av de dype grønne nålene, som er veldig slitesterke og sitter tett. Den er ideell for en litt overdådig dekorasjon.
  • Den falske sypressen har veldig typiske flate greiner og med en blågrønn eller gulgrønn farge. Det ser ukomplisert, lykkelig ut og grenene er holdbare.
  • Edelgranen er en favoritt når det gjelder holdbarhet og blir derfor mer og mer populært for julepynt hvert år. Grenene har en intens blågrønn farge, nålene er tette, buede og stikker ikke. Nobili -granen fungerer også spesielt godt som en kuttgrønn og er veldig holdbar.
  • Silkefuru har lange, fine og myke nåler, hvorav fem alltid er på korte skudd. De smale kjeglene ser spesielt attraktive ut og er også veldig egnet for dekorasjon.
  • Barlind er en av de eldste bartrærne og med sine mørkegrønne korte nåler er den en del av den klassiske adventsdekorasjonen. For at vintergrøntet av barlind skal vare lenge, bør det forsynes godt med vann.

Julekronelysdekorasjon med ekte vintergrønt: gjør grangrenene mer holdbare

lysekrone dekorasjon julgran grener buer bånd

Hvis du tar på deg ekte vintergrønt for dekorasjon av lysekroner, ønsker du absolutt at grangrene vil vare lenger. Vi avslører 3 nyttige tips som vil forlenge grenens holdbarhet betydelig.

  • Skjær vintergrønt igjen: Skjær grangrenene du nettopp kjøpte ferske og legg dem i vannet i minst 12 til 24 timer. Påfør deretter litt varmt lim på kuttet.
  • Bare spray nålene med hårspray, men ikke påfør for mye. Dette gir dem ikke bare en fin glans, men beskytter dem også mot å tørke ut.
  • Det gjelder både grantreet og synspunktet: Hold deg unna varmekilder og jo kjøligere det er i rommet, jo lenger vil vintergrøntet vare.

Lysekrone dekorasjon med grangrønn og julekuler

lysekrone dekorasjon jul

Enten ekte eller kunstig, kan du feste vintergrøntet til lysekronen med litt håndverk eller blomsterhandler. Alle kranser, julepynt, baller, kjegler eller ilex kan legges til dette. Farger som rødt og gull passer best til jul. Elegante dekorasjoner som er avhengige av få farger og virker mer nøytrale er også mulige. Det ser spesielt fint ut hvis du også knytter noen buer på armene på lysekronen.

Vintage lysekrone dekorasjon til jul

lysekrone dekorasjon jul hvit kjegle vintage

Selvfølgelig kan du blåse ut vintergrønt og sette sammen kranser, bånd og andre dekorative elementer i stedet. Hvis lysekronen har et messing, gull eller sølv utseende, kan dekorasjonen også lages i metalliske farger. Selv om du ikke har så mye julepynt i sølv eller gull, som kan trylles frem veldig raskt ved å designe furukegler og etc. med spraymaling.

Lysekrone dekorasjon med juletrepynt 

lysekrone dekorasjon jul julekule ledning gjennomsiktig

En fin variant for julekronelysdekorasjon er å lage den utelukkende av juletrepynt. Alle figurer, anheng og julekuler kan henges på lysekronearmene uten store anstrengelser. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke gjennomsiktig fiskesnøre. Den er tynn og knapt synlig. Tynn silkebånd kan også brukes for et mer dekorativt utseende.

lysekrone dekorasjon jul julekuler krans

Hvis du vil lage lysekronedekorasjonen utelukkende fra juletrepynt, anbefales det å velge en eller to farger. Noen få kuler i nøytrale nyanser som sølv eller gull, men ikke begge deler, kan legges til dette. Det ser spesielt leken og samtidig estetisk ut når du kombinerer elementer i forskjellige størrelser. Dette skaper en dynamikk som umiddelbart fanger øyet.

Design din egen lysekrone -dekorasjon til jul: ideer med instruksjoner for å etterligne

lysekrone dekorasjon jul naturmaterialer idéinstruksjoner

Her presenterer vi tre flotte ideer til lysekronedekorasjoner til jul som alle kan gjøre hjemme. For det første DIY -prosjektet bør du allerede eie en lysekrone. Du trenger også friske sypress- og ilexgrener. For å feste disse til lysekronearmene trenger du håndverk eller blomsterhandlerledning. Når du har alt du trenger, er det bare et spørsmål om kreativitet å ordne det pent.

lysekrone dekorasjon jul naturmaterialer gjør de samme instruksjonene

Moderne lysekrone dekorasjon uten lysekrone

lysekrone dekorasjon jul gjør deg selv ramme ilex

Hvis du ikke eier en lysekrone, men er helt interessert i julelyskronedekorasjonen, kan du også trylle frem en uten hovedelementet. Du kan bytte dette ut med en lampe og dekorere det vakkert med vintergrønt og Ilex.

lysekrone dekorasjon jul minimalistisk lage din egen idé

Hvis det skulle være enda enklere og enklere, kan du lage en lamperamme av solid tråd og dekorere den til jul. Så du kan danne to konsentriske sirkler og designe dem som en lysekrone-inspirert dekorasjon.

lysekrone dekorasjon juleinstruksjoner gjør det selv

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver