15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorere moseboller til jul – ideer til festlige og naturlig vakre dekorasjoner med mose

moskulepynt til julbordpynt lag jul selv

Alle som setter pris på naturens skatter og liker å lage kunsthåndverk med naturmaterialer om vinteren, har sannsynligvis allerede tilbrakt lange ettermiddager med det flotte håndverksmaterialet. Moss er en ekte allrounder og passer for ulike håndverk i hver sesong. Selv om du ikke finner fersk mose ute, kan du kjøpe dekorasjonsmaterialet for lite penger. Siden julen er rett rundt hjørnet, vil vi i denne artikkelen vise deg gode ideer om hvordan du kan dekorere en mosekule til jul og dekorere hjemmet ditt med et naturlig materiale.

tau naturmaterialer furukegler furu grønn lysestake

Hvis du vil dekorere en mosekule til jul, kan du kjøpe moseboller i alle størrelser eller lage dem selv på kort tid. Hvis du allerede har bestemt deg for den andre varianten, trenger du mose, kuler i forskjellige størrelser, wire og lim for dette håndverksprosjektet. Kulene kan enten være laget av frigolit eller du kan smuldre opp avisen til du har nådd ønsket diameter.

dekorere moskule vinterfarget vikle rundt bær

Deretter kan du påføre litt lim på ballen og dekke den med mose stykke for bit. Slik at de enkelte brikkene henger godt sammen, kan du pakke ballen kryss og tvers med tråd eller tråd. Til slutt knytter du bare tråden eller ledningen. Du kan fjerne enhver utstående mose med saks. Nå kan du dekorere den selvlagde mossekulen til jul og dekorere hjemmet ditt slik at den matcher anledningen.

bonboniere furu kjegle ornament moss ball christmas deco

Du kan dekorere moseboller til jul med alt som fremkaller assosiasjoner til den vakre familiefeiringen og selvfølgelig ikke det siste du liker og passer interiøret ditt. Den eviggrønne mistelten, for eksempel, er pen å se på og et populært pryd i advent og jul.

julekuler dekorere til juletre baller perler

For dette håndverksprosjektet kan du bruke både naturlige og kunstige bærgrener og pakke eller feste dem med håndverkstråd. Hvis du pynter mosebollen til jul med misteltein eller bærgrener, kan du lage en vakker og naturlig utsmykning i de typiske vinterfargene på kort tid.

wire planter perler moss ball bord dekorasjoner jul tinker

Hvis du lager borddekorasjoner til jul, kan du enkelt implementere den fantastiske ideen fra bildet ovenfor og designe en unik bordløper fra flere moseboller. Hvis du vil ha mer glitter, glans og eleganse ved festlige anledninger, kan du feste små perler, søljer eller steiner. Legg de dekorerte kulene på sateng eller organza og fordel juletrekuler i mellom.

vinterdekorasjon julemose ball papir bånd stjerne vintermotiv trebark

En annen pen idé for å dekorere moskuler til jul som er barns lek å etterligne, er å lage en eller flere søte sløyfer av avis eller innpakningspapir og feste dem til ballen. En dekorativ stjerne laget av papp skjærer også en fin figur på moskulen. Hvis du verdsetter en utelukkende naturlig vinterdekorasjon, kan du også bruke trebark som et materiale for dine dekorative elementer.

acorn caps juletre ornamenter smykker bue dekorere moskuler

Hvis du vil lage juletrepyntene selv i år, kan du kanskje forvandle mosebollene til flotte trepynt. For å henge den opp, kan du trekke ledningen gjennom ballen og feste en løkke til den. Når det gjelder dekorasjonen, la fantasien løpe løpsk. Ekornens kjegler kan for eksempel enkelt festes med lim og gi ballen et flott utseende. Hvis du vil sette en farget aksent og ønsker å gjøre juletrepynten harmonisk med resten av dekorasjonen, kan du også fremkalle et flott blikkfang med en enkel farget sløyfe.

telysholder mose ballkrans naturmateriale kanelstjerner eikenøtter

Du kan også dekorere mosebollen med en hjemmelaget krans laget av materialer som naturen har å by på. Små kjegler, eikenøtter og kastanjer passer perfekt til ballens naturlige utseende. Stjerneanis gir en hyggelig, vakker juleduft. Hvis du vil, kan du også bryte kanelstangene i små biter og lime dem ned også. Du kan også gjøre en styrofoamkule til en unik fyrfadsholder før du dekker den med mose.

perlekjede mose ball lage festlig dekorasjon selv

Skjær av en del av isoporballen slik at den kan stå stabil og lage en liten fordypning for telyset på oversiden. En fantastisk idé som kan fullføres på bare noen få enkle trinn. Det er best å bruke LED -telys, som er sikrere og skinner like vakkert som de normale. Et subtilt perlekjede er også et vakkert pryd for vintermossekulen, uansett om du bruker ballen til dekorative formål eller omdanner den til en telysholder.

bell jar dekorere til jul mose baller lyskjeder blomster borddekorasjoner

Hvis du vil sette din egenproduserte julepynt i rampelyset på en elegant og spesielt festlig måte, kan du plassere moskulene under vanlig glass og få frem den naturlige skjønnheten på en flott måte. En glassklokke, kjøkkenklokke eller en godteriskål laget av glass er de perfekte utstillingsskaperne for de unike mosesmykkene. Hvis du vil lage borddekorasjonen selv til jul, kan du lage et flott midtpunkt fra en glassklokke med mindre mosekuler inni og delikate blomster rundt. LED -lyskjeder under hetten i glass skaper et godt lysspill.

dekorative elementer moseboller fargede hjerter eføy

En eviggrønn klatrer er en annen god idé hvis du vil dekorere moskulene til jul. Med sin vakre form er eføybladene den perfekte dekorasjonen for ballene. Ivy -grenene er også veldig fleksible og kan gjøres til enhver form. For et fargerikt preg kan du feste små dekorative perler eller hjerter, og hvorfor ikke legge siste hånd på den hjemmelagde mosebollen med friske blomster.

perler mini moseboller stick stearinlys adventskrans alternativ

Du kan knytte en interessant adventskrans i et naturlig utseende fra flere små Mooos -kuler. Hvis du vil bytte ut klassikeren av grangrener med en fantastisk ny tolkning denne gangen, vil du sikkert lykkes med en krans som den på bildet ovenfor. For dette må du lage to kranser av minimossekulene og legge til matchende lysestaker.

grankegler adventskrans alternative lys mose ballholder

Du kan se en annen og like pen variant av den vakre adventskransen laget av moseboller på bildet over. Få fire krus, glass eller små blomsterpotter med et vakkert design og legg mosekulene i dem. I dette tilfellet tjener mossballene selv som lysestaker og gir et spark av friskhet. Noen glassmarmor ser stilige og elegante ut på mosen.

Lag din egen julepynt utenfor steinperler lanterner grønngrønne

Hvis du vil lage julepynt selv til utsiden, er moskulene perfekte for dette. Med dem kan du dekorere trappene eller inngangen til huset til jul og gi et flott blikkfang. En stor mossekule kan derimot plasseres i en tom plantepotte og brukes til å dekorere hagen eller verandaen. Du kan gi mosebollene en fin vinterpreg med noen hvite stjerner. Du kan kutte disse ut av modelleringsleire med en kakeskærer, la dem tørke og deretter feste dem med limpistolen.

Previous Post
Arkitekthus med glassfronter åpner seg mot naturen
Next Post
Lag ideer til påske for små og store – søte kaniner og andre motiver