15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å sette opp en liten leilighet til jul – 11 tips og inspirasjon

julepynt en liten leilighet ideer tips hyggelig

Bare fordi du bor i en liten leilighet med litt mindre plass betyr ikke det at du må klare deg uten vakker julepynt. Tross alt, hva ville julen vært uten de mange små humørene? Alt du trenger å gjøre er å velge riktig mengde julepynt for den lille plassen for å unngå for mye kitsch. Tross alt skal stemningen være romantisk og stilig. Leter du etter noen tips og ideer til julepynt, har du kommet til rett sted. Vi viser deg triksene du kan bruke til å innrede en liten leilighet til jul.

Sett opp en liten leilighet til jul – idé til juletreet

Møbl liten leilighet juletre treboks vinboks mini gryte

Riktignok er et lite juletre, enten det er kunstig eller ekte, på ingen måte like imponerende som et stort. Men noen ganger, på grunn av mangel på plass, har du rett og slett ikke noe annet valg og må få mest mulig ut av det som er mulig. Ikke fortvil bare fordi juletreet ditt er lite. Du kan sette det i rampelyset på en rekke måter. Bortsett fra den klassiske juletrepynten, som allerede får treet til å skinne, er det også andre alternativer du kan bruke når du møblerer en liten leilighet til jul.

dekorere liten leilighet jul levende gran blomsterpotte

På den ene siden er det lurt å løfte det lille treet litt. Da kommer det bedre til sin rett enn når det er gjemt bak en lenestol eller spisebordet. Du kan gjemme det vanligvis stygge stativet i en fin beholder. En gammel vinkasse er flott for eksempel til dette, eller en fin bøtte eller gryte. Du kan til og med finne levende juletrær i en gryte som du senere kan plante ute i naturen. Med litt lin eller annet stoff får denne julepynten av leiligheten prikken over i’en.

Alternativ til juletreet

julemøblering en liten leilighet gran tre moderne vaser furuskegler

Kanskje du vil prøve noe helt annet i stedet for å bruke det klassiske juletreet i år? Bare improviser med dette prosjektet, som du trenger vaser i forskjellige størrelser til, mange små kongler og små arrangementer av eviggrønne og bær. Deretter kan du lage denne julepynten av naturlige materialer og dekorere ethvert område av den lille leiligheten. Hvis du vil sette opp en liten leilighet med denne dekorasjonen til jul, må du pusle litt. Fyll vasene med kjeglene. Vend dem deretter forsiktig slik at de er opp ned på overflaten, og bind deretter et bånd rundt bunnen av vasen og fest et lite arrangement. Du kan nå montere vasene for å danne et juletre, og du vil motta en moderne julepynt.

Kjegler som moderne grantrær

jul dekorere en liten leilighet kjegle papir tinker dekorasjon sidebord skog

Du kan også sette opp en liten leilighet til jul ved å plassere enkle kjegler i grupper og på den måten skildre silhuetten til en vinterskog. For å gjøre dette, bare form keglene av papp og dekk dem deretter med fargerikt, julepapir. Du er også velkommen til å bruke farget og mønstret papp. Dekorer kjeglene med en juletrekjede som du vil, og bruk dem når du møblerer en liten leilighet til jul. Legg dem på et sidebord eller litt hevet på en kakefat, peishyllen og lignende.

Bruk ukonvensjonelle materialer

Liten leilighet satt opp julekransfjær boa moderne dørkrans

Uansett om du tinker med dekorasjonsideene eller kjøper dem ferdige, er materialer som ikke samsvarer med tradisjon et godt valg for å markere et lite antall julepynt på riktig måte. Hva med en slik dørkrans laget av kunstige fjær eller pels? Du kan deretter legge til eventuell julepynt til dette, og du har den perfekte julepynten. Ikke bare bruk ideen som en juledekorasjon for inngangen til huset, men også dekorere innerdørene, vinduene eller veggene med den.

Sett opp en liten leilighet til jul – bruk eksisterende ting

jul liten leilighet møblering tekstiler sofa puter dekorasjon rød snøfnugg klokke

Du kan også spare plass ved ikke bare å legge til nye pyntegjenstander, men også ved å bruke de eksisterende og bruke dem til å pusse opp en liten leilighet til jul. Sofaputene kan for eksempel ha nye trekk med julemotiver og farger eller du kan bytte ut gardiner og gardiner til juletiden og på denne måten få en vakker vindusdekorasjon til jul.

Dekorer vinduet i leiligheten

jul liten leilighet satt opp vindusdekorasjonside snøflak med pom poms

Og mens vi nevner vinduene: Du kan også dekorere dem med kunstsnø. Dette gjør leiligheten automatisk mer julete og tar ikke engang ekstra plass. En annen DIY -variant er hengende kranser laget av bomullsballer eller hvite pomponger. Disse etterligner snøfnugg og gleder ikke bare beboerne i leiligheten, men også alle utenfor. Vinduskarmen brukes da best til en vinterscene som julekrybbe eller noe lignende.

Bruk ting fra kjøkkenet

dekorere en liten leilighet til julekake tallerken tallerken porselen lys julekuler

Hvis du skal innrede en liten leilighet til jul, kan du også bruke de hvite rettene. Spesielt slike kakefat er flotte for å sette sammen flotte arrangementer. Ordne dem i grupper og fordel deretter stearinlys, juletrekuler, grangrener, bær, kjegler eller hva du enn har for hånden. Den hvite fargen fremhever dekorasjonene og ser stilig og elegant ut på samme tid.

Pynt til jul med sokker på peishyllen – eller ikke?

dekorere liten leilighet julesokker håndklær vintage kvistklokker

Egentlig er dette ikke sokker. Opprinnelig ble stoffene brukt som håndklær, men ble deretter sydd for å utstråle romantisk vintage sjarm takket være den rustikke logoen. Siden du mest sannsynlig ikke vil ha peis i en liten leilighet, må du finne på noe annet for å henge det opp også. Du kan enkelt bruke en gren som du henger på veggen og legge klokker til den.

Bruk feelys annerledes

jul liten leilighet satt opp fe lys jul dekorasjon krans enkel belysning

Eventyr på vinduet, eventyr på treet, eventyr på rekkverket … vi har sett alt dette nok. Hvis du skal sette opp og pynte en liten leilighet til jul, kan du også velge denne varianten. En vanlig lysstrimmel er ganske enkelt satt sammen som en lysekrone og kan belyse alle områder. Både et sidebord og vinduet kan fremheves på denne måten. Bare pakk lysene rundt en julekrans og la dem henge ned.

De små detaljene gjør det hele til jul også!

Julen liten leilighet satt opp stoler dekorere bare bånd ball misteltein

Her er et annet eksempel på hvordan du kan bruke eksisterende møbler og boligtilbehør når du ikke har mye plass til dekorasjon. Fremhev stolene med et bånd og et blomsterarrangement og juletrepynt. Du kan bruke denne dekorasjonen for hele juletiden hvis du setter opp en liten leilighet til jul eller bare bruker den til festen.

Previous Post
Sunn grilling: Det er derfor brent kjøtt er kreftfremkallende!
Next Post
Rhododendron i hagen – tips for planting, omsorg, gjødsling, skjæring