15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design julekort med dekorativ tape – 14 flotte og kreative washi tape -ideer

lag dine egne julekort med dekorasjonstape reinfilt

Store og små vil uten tvil se frem til et kjærlig julekort de har laget selv. Et håndlaget gratulasjonskort til jul er en fin måte å vise noen at du har tatt deg tid til å lage noe spesielt for den personen. For eksempel kan du lage attraktive julekort med dekorativ tape. La deg inspirere av følgende washi tape -ideer til kort til jul og overrask dine nærmeste med flotte kunstverk som bare eksisterer en gang.

juletredekorasjoner julekort maskeringstape design

Det dekorative malertapen er veldig populært i mange forskjellige julehåndverk. De selvklebende papirbåndene er nå tilgjengelige i en rekke forskjellige mønstre. Takket være forskjellige mønstre kan du lage vakre, individuelle, enkle eller uvanlige Washi -julekort av dekorativ tape og papp. Vintermønstrene du velger for dine egne kreasjoner trenger ikke å være utførlige. Det avhenger heller av de valgte motivene og fargekombinasjonene.

foto jule gratulasjonskort washi tape ideer

Hvis du vil lage julekort med dekorativ tape til familiemedlemmer, kan du designe en flott juletrekule som motiv, som denne gangen pryder gratulasjonskortet ditt. Tenk først på et flott fargekonsept og lim dekorative tapestrimler i forskjellige farger på hverandre. Juster lengden og endene på de enkelte strimlene til hverandre slik at ønsket rund form på ballen dannes.

washi tape bastideen julekort personlig

En sløyfe laget av dekorativt bånd eller tråd gjør julepynten enda vakrere. Hvis du vil legge til et individuelt preg på designet, kan du sette et fint familiebilde i gratulasjonskortet. En kjær og kreativ måte å sende de varmeste og varmeste hilsenene på, er det ikke?

lag fargerik tape med washi tape julekort

Hvis du lager julekort med dekorativ tape, kan du kombinere de vakre vintermotivene med forskjellige bokstaver som bare taler for seg selv og skaper julestemning. Fest “La det snø” eller “God jul” på kortet og innramm bokstaven med vertikale og horisontale washi -tape -strimler. Et par skumgummi eller snøfnugg av papir gir skapelsen din prikken over i’en.

fargerike klebebånd gratulasjonskort design ornamenter

Når du implementerer dine kreative washi tape ideer til jul, handler det, som allerede nevnt, ikke om den presise utførelsen, men snarere om den fantasifulle ideen bak. Maskeringstapen i vinterfarger ble ikke kuttet av her, men med vilje rett og slett revet av teiprullen. Selv om papirstrimlene ble brukt her som bakgrunn, skiller de seg ut på grunn av ufullkommenheten og gir kortet en spesiell sjarm.

trepynt med dekorasjonstape dekorere julekort

Hvis du lager julekort selv med dekorativ tape, kan du dekorere både selve kortet og de dekorative elementene på det med det fargerike teipet. For eksempel kan du dekorere julekortene med små trefigurer, som du igjen pryder med fargerikt dekorativt tape. Ved å lage washi tape kan du sette flotte fargede aksenter og fremkalle et unikt gratulasjonskort.

jule gratulasjonskort motiver julekuler godteri

Du kan bruke dekorativ tape til å gjenskape mange flotte vintermotiver til ditt selvlagde feriekort. Vakre glitrende julekuler, en stor gaveeske eller en rød og hvit sukkerrør blir laget på kort tid og ser bare flotte ut. La kreativiteten gå fri og prøv forskjellige kombinasjoner. Abstrakte motiver ser også moderne og interessante ut.

stjerne maskeringstape jul gull håndverk ideer

Et populært julemotiv som du kan lage på kort tid er det tradisjonelle julesymbolet, grantreet. Hvis du vil lage et elegant og luksuriøst julekort selv, er Washi Tape i gull en utmerket idé. Det sjarmerende juletreet ser flott ut på en svart eller hvit bakgrunn.

tinker julekort med dekorasjonstape gran -perler

Et juletre laget av dekorativ tape kan utformes på forskjellige måter. For eksempel kan du bruke washi tape til å lage tre trekanter i forskjellige størrelser som du limer oppå hverandre. Start med den største fra bunnen og lim den minste trekanten for toppen av treet. Lim deretter bagasjerommet til bunnen. Du kan oppnå en stor effekt hvis du velger farget tape i tre forskjellige farger og mønstre.

juletre washi tape ideer tinker julekort

Hvis du lager julekort med dekorativ tape, trenger du ikke nødvendigvis å begrense deg til disse håndverksmaterialene. Et flott juletre kan også kuttes av filt og skumgummi. Du kan lage et vinterlandskap for kortet ditt fra washi tape i grønt og hvitt eller med snøfnugg. Litt glitter, perler eller rhinestones gir en festlig følelse med seg.

washi tape julehåndverk med barn grantrær

Leter du etter spennende håndverksideer som du kan holde barnet ditt opptatt med en kald desember ettermiddag? Å lage washi tape julekort med barn ville være en god idé. Dekorbåndet er enkelt å bruke, og derfor vil selv de minste ha glede av det. Klipp teipstrimlene som skal utgjøre juletreet, og la kjæresten stikke dem oppå hverandre på kortet.

washi tape julekort juletre perler knapp

Selv om de enkelte stripene er litt skjeve, ser båndet juletre veldig originalt ut. Du kan se et annet flott designalternativ på bildet ovenfor. I stedet for å bruke maskeringstape til trestammen, ble det brukt en enkel tusj. Forresten, du vil også få et kreativt resultat hvis du bruker en hyssing eller kanskje en tynn gren til stammen når du lager et juletre.

Julemotiver maler washi tape håndverk ideer

Hvis du eller barna dine liker å male, ville et selvmalt kort til jul være en kjærlig gave. Med dekorativ tape kan bildene dine bli enda mer fantasifulle og fargerike. Med maskeringstape kan du trylle frem en tykk og varm genser i de typiske vinterfargene, som på bildet ovenfor. Et skjerf er også laget av en vertikal og en horisontal tape.

vintermotiv gave deco tape jul

Et annet fint motiv hvis du lager julekort med dekorativ tape ville være en søt gaveeske. For å gjøre dette, bare kutt ut strimler av tape av samme lengde med samme design og lim dem til en firkant. Ta dekorativt tape i en kontrastfarge og dekorér den vakre gaven med et vakkert gavebånd. Hvem vil ikke se frem til så fin oppmerksomhet!

tinker med washi tape gaveinnpakning julekort knapper

Forresten, du kan også oppgradere den virkelige gaveemballasjen med dekorativ tape og dekorere den til jul. Alt du liker er tillatt. Hvis du må pakke inn en gave i siste liten, kan du bruke den til å lage individuelle og kreative dekorasjoner på kort tid. Hvis din gave ledsages av et selvlaget julekort, kan ett og samme vintermotiv pryde begge deler. Som du kan se, er det mange designalternativer i de fargerike klebebåndene. Har du allerede spennende ideer til julekort med tanke på dekorativt tape?

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene