15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spiselige adventskalendere er søt forførelse og flott dekorasjon på samme tid

bake julekaker dekorere pepperkaker menn fir tree star heart cap

Uten tvil er de hjemmelagde adventskalenderne de vakreste. Hvis du vil telle de resterende juledagene i år ved hjelp av en original adventskalender, kan en spiselig adventskalender være det rette for deg. Spesielt barn vil være over månen når de kan spise deilige pepperkaker eller andre julekaker hver dag. Vi har derfor satt sammen deilige og attraktive inspirasjoner til spiselige adventskalendere for deg, som hver dag blir høydepunktet i førjulstiden.

Pepperkaker Adventskalender Oppskriftsideer

spiselig adventskalender pepperkaker cookies christmas cookie cutters svelger stjerner

Spiselige adventskalendere er faktisk veldig enkle å lage. Alt du trenger for et deilig blikkfang er en god oppskrift på aromatiske julekaker, småkaker med vintermotiv etter eget valg, vakre bånd å henge opp og frosting å skrive på. Til den vakre adventskalenderen på bildet ovenfor trenger du også noen kroker og små grangrener for å dekorere. Veggkrokene er en praktisk løsning for å henge din hjemmelagde Advants -kalender når du har bildeskinner på veggen. Alternativt kan du bruke en wirehenger som du pynter med grangrønn. Du kan bruke hvilken som helst oppskrift som er sikker på å lykkes med å lage informasjonskapslene. Du kan for eksempel bruke følgende pepperkakeoppskrift:

spiselige adventskalendere gjør at dine egne stjerner svaler kutter ut motiver pepperkakedeig

490 g mel

1/4 ts salt

1/2 ts bakepulver

1/4 ts malt nellik

2 ts revet ingefær

1 ts kanel

230 g smør, romtemperatur

130 g brunt sukker

1 egg

90 g melasse

pepperkake nummer frosting stars svelger spiselig advetskalender oppskrift

Bland de 6 første ingrediensene og sett dem til side. Bland smøret med sukkeret i en egen bolle. Tilsett egg og melasse og rør alt på middels varme. Tilsett deretter melblandingen og kna alt til en dag. Kjevle deigen tynn, stikk ut stjerner og svelger og lag et lite hull på hver kjeks. Stek pepperkakene i en forvarmet ovn på 165 grader i ca 9-11 minutter. La kjeksene avkjøles litt og tre en tråd eller pyntebånd. Så snart de er helt avkjølt, merker du dem med tallene 1 til 24. Til slutt legger du på de enkelte informasjonskapslene i forskjellige høyder.

Vegansk spiselig adventskalender

krans julekaker spiselig adventskalender oppskrift vegansk glasur aquafaba

Hvis du er veganer, kan du bruke denne pepperkakeoppskriften. Det er også nøttefritt. På bildet ovenfor kan du se en annen idé for tråding av de enkelte informasjonskapslene. Engler, klokker, stjerner, snøfnugg og grantrær, utvalget av vintermotiver er enormt. Girlandene kutter også en vakker figur, og kjeksene er på ingen måte dårligere enn den vanlige smaken når det gjelder smak.

vegansk pepperkake rull ut deig bell angel star cut out snowflakes spiselige advants kalender

Ingredienser:

300 g vegansk smør

240 g mørkt muscavadosukker

120 g sukkerroesirup

750 g mel

1 ts natron

4 ts malt ingefær

2 ts malt kanel

Til glasuren:

4 ss aquafaba (væske fra en boks med kikerter)

250 g melis

1 ts vaniljeekstrakt

spiselige adventskalendere lager dine egne julemotiver stjerne juletre pepperkaker menn

Smelt vegansk smør, sukker og sukkerroer sammen i en liten kjele. Sikt mel og natron i en stor bolle. Rør inn det smeltede veganske smøret og sukkeret og kna til en myk deig. Avkjøl deigen i minst 30 minutter. Kjevle ut deigen, skjær ut kjeksene og stek på 170 grader i ca 10-15 minutter. Bruk et sugerør til å stikke hull i toppen av hver kake før baking. La kakene avkjøles og pynt med glasur etter behag.

Ordne spiselige adventskalendere på kakestativet

spiselig adventskalender bake julekaker oppskrift stjerneformet hjerteformet

Du kan også ordne de nystekte kakene på et kakefat på flere nivåer. Hvis du vil sette dine kjærligbakte kaker i rampelyset, tilbyr en praline etager av glass eller porselen en fantastisk scene for delikatesser. Disse julekakene er veldig enkle å lage. Det vanskeligste her er faktisk å kunne motstå den søte fristelsen og ikke fullføre kakene på en dag. Til ingefærkjeksene trenger du:

250 g smør, mykt

250 g melis

375 gram mel

2 ts malt ingefær

farget fondant

lage spiselige adventskalendere selv bake informasjonskapsler nummer ordne fondant på en hylle

Bland smør og sukker sammen til det er kremaktig. Rør inn mel og ingefær. Form deigen til en glatt ball med hendene. Kjevle ut deigen på en lett melet overflate ca 3-4 mm tykk. Skjær ut hjerter og stjerner og stek dem i en forvarmet ovn på 170 grader i 10-12 minutter til de er gylne. La avkjøle på et rist. Skriv tallene med glasuren på kjeksene eller form dem av fondantmasse. Du er også velkommen til å bruke hvit, grønn eller rød matfarging. Forresten, du kan jobbe med papirmaler du har laget selv hvis du ikke har den riktige kakeskjæreren.

Adventskalender spiselig ned til siste smuler

spiselig adventskalender døroverraskelser innrammer fargerike dekorere oppskriftsinstruksjoner

Vårt neste forslag til en original og deilig adventskalender er fra den lille døren, til overraskelsene bak disse små dørene, til rammen, spiselig og veldig velsmakende.

Ingredienser:

1 kopp smør, mykt

1 kopp brunt sukker

4 egg

1 kopp melasse

6 kopper mel

1 ts salt

2 ts malt kanel

2 ss malt ingefær

1/2 ts malt nellik

425 g sukkerglasur

Matfarger etter eget valg

spiselig adventskalender kutt ut informasjonskapsler overraskelse rådyr grantre sopp dekorere

For å lage deigen, bland først smøret med sukkeret. Tilsett eggene ett om gangen. Tilsett deretter melasse. Bland de tørre ingrediensene i en egen bolle. Tilsett melblandingen i smør- og eggeblandingen og kna alt til en deig. Sett til side 1/3 av deigen. Kjevle ut resten av deigen med en tykkelse på 6 mm. Klipp ut et rektangel på 22 x 30 cm. Legg den på et stekebrett. Klipp ut 25 vinduer med en 2,5 cm kutter. Legg utklippene på et annet bakeplate kledd med bakepapir. Bruk en liten kniv eller en tommers kakeskærer til å lage flere forskjellige former som passer inn i vinduene, for eksempel trær, stjerner, hansker, rein, etc. Legg dem på et tredje bakeplate kledd med bakepapir.

klipp ut kaker dekorere snøfnugg bell snømann spiselig adventskalender

Stek alle kakene ved 170 ° C i 8 minutter til kakene er ganske faste. La avkjøle. Del glasuren i flere boller og fargelegg den. Nå kan du dekorere rammen etter behag. La tørke. Legg deretter figurene i hvert vindu og dekorer dem også. La frostingen tørke. Pynt til slutt døren og plasser den på hvert vindu. Når ornamentet er helt tørt, nummerer du dørene fra 1-25 og lar den håndlagde adventskalenderen tørke.

Lag cake pops adventskalendere selv

kake pop adventskalender grantre form skum frossen inspirert

For å starte nedtellingen av jula og se spenningen til barna dine vokser hver dag, kan du lage en ekstraordinær adventskalender av kakepopp. Til dette trenger du 24 cake pops, som du baker med en cake pop -maskin eller lager dem av smuldret kake. Hvis du vil etterligne denne frosne-inspirerte adventskalenderen, må du dyppe den ferdige kakepoppen i hvit sjokolade og drys dem med lyseblått sukker.

kake pop adventskalender lag deg selv frossen inspirert grantre skum

De spiselige tallene er laget av lyseblå fondant og festet til cake pops. Nå må du kutte ut et stort juletre i duplikat fra papp- eller skumplater og lage små hull til kakepoppstenglene. Sett inn kakepoppene og skjem barnet ditt med den hjemmelagde delikatessen hver dag. Selv om kakepoppene ikke blir liggende på juletreet før jul, kan du være sikker på at denne deilige spiselige adventskalenderen definitivt har lønnet seg.

Du kan se en annen idé for en fancy adventskalender på bildet ovenfor. Til dette trenger du et brett, maling (helst tavlemaling), klesklyper, washi tape, varm limpistol og selvfølgelig de deilige julekakene som du bakte og pyntet til vinteren. Dekk brettet med tavlemaling og la malingen tørke godt. Du kan deretter skrive “God jul” med kritt på den allerede tørkede malingen eller få barnet ditt til å tegne et fint bilde på det.

Stek julekaker, nummer dem, lag spiselige adventskalendere selv, pynt julemotivene dine

I mellomtiden kan du kle opp klesnålene ved å lime washi -tape på dem eller male dem med akrylmaling. Fest dem vertikalt på brettet og legg på de enkelte informasjonskapslene. Når det gjelder dekorasjonen, er selvfølgelig alt du kan tenke deg tillatt. Om du lager en filigran og subtil dekorasjon eller dekorerer de selvbakte julekakene så fargerikt og overdådig som mulig, avhenger helt av din smak.

Kule ideer til spiselige adventskalendere – cupcake adventskalendere

cupcakes julefarger etikettnummer tannebäumchen

Hvis du ikke finner tid til å designe forseggjorte pakker og fylle dem med små overraskelser for årets vakreste festival, kan du designe denne cupcake adventskalenderen som et kreativt og fargerikt alternativ. Stek 24 muffins i henhold til hvilken som helst oppskrift, og dekk dem deretter med en farget kremtopp. Klipp ut rektangler eller sirkler fra gumpaste og lim tallene til dem. Hvis du vil, kan du forme den siste cupcaken til et juletre. Arrangert på et vakkert fat, har de enkle cupcakes blitt til en fargerik, spiselig adventskalender.

lag spiselig adventskalender selv juletreform gavepynt

Hvis du har bestemt deg for gaver fra kjøkkenet i år, ville en adventskalender som denne også være ideell. Så snart du har dekorert julekakene i henhold til dine kreative ideer, kan du pakke dem inn i en klar eske som en gave. Denne søte gaven er plassert ved siden av juletreet og er en flott juledekorasjon.

dekorative spiselige adventskalender julekaker gran -vindu

Du trenger ikke nødvendigvis å vente lenge for å smake på de spiselige adventskalenderne. Disse julekakene, som etterligner utseendet til en adventskalender, kan nappes med en gang. For å produsere dem trenger du litt fin spissfølelse og en fin spissdyse.

spiselige adventskalendere laget av former ideer for å dekorere vinterfarger

I adventstiden kan du gi deg selv og dine nærmeste en spesiell glede med slike adventskalendere. Ta alltid vare på preferansene til menneskene du vil gi en gave og skap alternativet til den vanlige adventskalenderen med små dører med passende smak og kreativt utseende.

bakekaker til jul nummer frosting spiselig adventskalender diy oppskrift

Kos deg med baking og pynt, og vi ønsker deg en spennende juletid!

Previous Post
Halo-øyesminke i sølv og skinnende lepper i et rødt utseende
Next Post
Sunt snacks til skolen – tips og oppskrifter til lunsj