15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grendekorasjoner til jul: 15 miljøvennlige inspirasjoner

Grendekorasjon til jul miljøvennlig julepapir

Hvem sa at hugget gran og mye tinsel hører hjemme i julen? I juletider bør vi prøve å være bedre mennesker, å være mindre egoistiske og ikke bare for å sikre vårt gode humør, men også å bidra med noe til det gode i verden. Selv om julen er den vakreste tiden på året for noen, og de har ventet utålmodig i flere måneder, betyr det masseutryddelse for mange små grantrær, graner, furuer og så videre. Det tar omtrent åtte til 12 år før en nåletre vokser seg stor nok til å være behagelig for det menneskelige øye. Så livet hans som julepynt slutter i mindre enn to uker. Det er nå mange fantasifulle ideer til julepynt som er snille mot miljøet. Grendekorasjon til jul er et originalt alternativ.

Grendekorasjon til jul: mangefasettert og miljøvennlig

Grendekorasjon til julens skandinaviske minimalistiske dekorasjonsalternativer

Du kan få kvister og grener gratis i naturen. Selvfølgelig bør du ikke krysse dem av treet. På bakken i skogen eller i byparken er det sikkert mange flotte eksemplarer som med litt kreativitet og fantasi raskt kan forvandles til en fantastisk julepynt. Avhengig av størrelsen finner de et imponerende sted på bordet, i gangen eller henger i taket i hjemmet vårt. Vi presenterer 15 originale eksempler på kvistepynt til jul som alle kan etterligne selv.

Grendekorasjon til jul: bjørk

Grendekorasjon til jul hvit bjørk

Bjørken ser spesielt elegant ut som en grendekorasjon i julen. Hvis du kan kjøpe noen få bjørkegrener, trenger du ikke å håndtere ytterligere behandlinger av treverket. Bjørkeskålen ser veldig edel og dekorativ ut, så du trenger bare å rengjøre de valgte grenene grundig. Du kan enkelt gjøre dette med en gammel tannbørste og såpe. Da er det bare å la dem tørke, og du kan bruke dem til å dekorere.

grener dekorasjon jul små julekuler svart gull

Selv om du ikke finner bjørkekvister, kan de vanlige være vakkert designet. Det er allerede flere alternativer for grendekorasjonen til jul, når det gjelder fargedesignet. Hvis du vil ha en så naturlig juledekorasjon som mulig, må du først rengjøre de kjøpte grenene og deretter pusse dem ned litt med sandpapir slik at patina, mose og grønnvann fjernes.

Grendekorasjon i hvitt til jul

grener dekorasjon jul hvitt minimalistisk teppe

Hvis du liker minimalistisk eller skandinavisk stil, kan du farge grenene i hvitt for dekorasjon. Grenene skal rengjøres og slipes på forhånd. Det er best å bruke akrylmaling eller en vannbasert spraymaling for fargedesignet.

Hengende grener dekorasjon til jul

grener dekorasjon jul lag deg instruksjoner

Hvis du har en fin stor gren, bør du sette den på riktig sted. Dette er den beste måten å henge den fra taket. Avhengig av hvor stor og tung den er, må du sørge for en passende montering. Det er spesielle kroker med skruegjenger med hull for tak som er enkle å montere. For å henge grenen estetisk er det best å bruke sterk gjennomsiktig fiskesnøre eller en annen som er stabil nok.

kvister dekorasjon jul hvit minimalistisk skandinavisk

Avhengig av hvor store grenene er, kan de ordnes på forskjellige dekorative måter. De litt større er et fantastisk miljøvennlig alternativ til det ekte juletreet. Du kan dekorere en stor gren akkurat som et juletre med juletrepynt.

grener dekorasjon jul metall fartøy

Når det gjelder en stor, massiv gren, må man definitivt vurdere hvor den skal plasseres. Selv om du legger flere mindre grener som sprer seg i alle retninger pent, bør det være nok plass rundt slik at den vakre dekorasjonen ikke blir skadet når du går forbi. Når grenarrangementet er designet, kan noen irriterende spirer fjernes etterpå.

grener dekorasjon julevase keramisk glass sand

Hvis du arrangerer grendekorasjoner til jul, bør du også velge et passende kar for dem. Dette må være stabilt nok og selvfølgelig se tiltalende ut. Store vaser laget av glass er spesielt egnet for arrangementer som hovedsakelig består av tynne kvister. Det gjennomsiktige fartøyet bringer virkelig frem den naturlige skjønnheten i dekorasjonen. Men også design laget av keramikk eller metall i riktig størrelse er et godt valg. Vi anbefaler å velge en beholder i en nøytral farge som hvit, grå eller svart eller i en av julefargene.

grener dekorasjon julevase gla transparent

For ytterligere stabilitet kan det valgte karet fylles med fin sand eller dekorative steiner. På denne måten kan de enkelte grenene også lettere festes i ønsket posisjon. Hvis beholderen er gjennomsiktig, spiller det valgte fyllmaterialet en viktig rolle i det julepyntets generelle utseende.

grener dekorasjon jul hvit rød julekuler

En grendekorasjon som er designet i de typiske julefargene: rødt, grønt og hvitt er spesielt tiltalende visuelt og også egnet for julen. Du trenger ikke nødvendigvis å kombinere alle tre, men kanskje innlemme en av dem i grenarrangementet.

grener dekorasjon julebord dekorasjon hvite julekuler kjegler

Selv om du ønsker å holde julepynten enkel og elegant, vil frisk grønt gi et godt humør. Grenene, som er farget i hvitt, kan dekoreres med både vanlig og broket julepynt. Kombinasjonen av hvitt, sølv og / eller gull ser elegant og edelt ut og fungerer alltid.

grener dekorasjon jul hengende idé julekuler

En gren som er behagelig for øyet med sitt naturlige utseende, harmonerer fremfor alt med andre naturlige dekorative elementer. Kjegler, små grangrener, julepynt av tre og andre er spesielt egnet for dette.

Lag grendekorasjon til jul selv

kvister dekorasjon jul lag deg selv naturlige materialer

Kvistepynten til jul kan utformes på en veldig fantasifull måte, og det er ingen grenser for kreativitet. De resterende pinnene fra kvistarrangementet er også til stor nytte og konverteres raskt til små dekorative elementer. Her gir vi et utmerket eksempel.

kvister dekorasjon jul lag deg selv anheng naturlige materialer

Til dette juledekorative elementet av naturlige materialer trenger du bare en lang snor og et par spisepinner. Du må kutte disse først slik at hver pinne er litt større enn den andre. Nå starter du med den lengste pinnen og knytter dem alle sammen på midten ved hjelp av snoren. Til slutt bindes en løkke for å henge den opp.

Grendekorasjon til jul som et miljøvennlig alternativ til det ekte juletreet

grener dekorasjon jul alternativ juletre hengende vegg

Du kan til og med designe et miljøvennlig juletre fra flere grener som et fantasifullt alternativ til det virkelige. For dette trenger du først og fremst flere relativt rette grener og noen få verktøy som trådløse skrutrekkere og kabelbinder. Du kan allerede eksperimentere mye med designet. Her presenterer vi to varianter.

grener dekorasjon jul alternativt juletre

Det “miljøvennlige” juletreet laget av grener og kvister kan dekoreres akkurat som det konvensjonelle og ser veldig originalt og fantasifullt ut.

Previous Post
Peis i midten av rommet – design din stue med en sentral plassert peis
Next Post
Sosial avstand på stranden – Et designprosjekt for å holde avstand mens du er på ferie