15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med naturlige materialer til jul: 11 ideer for store og små

Håndverk med naturmaterialer til julekegler lager grantrær selv

Hvis du er på utkikk etter kreative håndverksideer til julen som passer for barn og voksne, så har du funnet det du leter etter hos oss. I denne artikkelen har vi samlet mange fantastiske ideer til julepynt av naturlige materialer som kan lages billig hjemme. Når du lager håndverk med naturlige materialer til jul, kan vakre grantrær, festlige juletredekorasjoner, vakre kranser og forskjellige borddekorasjoner lages, og du kan sette leiligheten i festlig stemning.

Håndverk med naturlige materialer til jul: Juletrær laget av kjegler

Julepynt tinker naturlige materialer paljetter varmt lim

Både barn og voksne venter utålmodig på jul. Vi kombinerer den beste tiden på året med gaver, tid sammen med familien og selvfølgelig en fin julepynt. Naturmaterialer er ideelle for en original dekorasjon til jul, og du kan lage mange ting av dem. Et av de mest populære materialene for dette er uten tvil konglene. De kan finnes overalt i skoger og parker og er derfor også et billig håndverksmateriale.

grantre tinker naturlige materialer jul paljetter

I tillegg til det store juletreet i stua, kan du også dekorere hele leiligheten med mange små juletrær laget av naturmateriale. Konglene er perfekte for dette, fordi formen minner om et juletre. Det er bare viktig at hver kjegle kan stå oppreist.

kjegler dekorere julepynt lage ideer selv naturmateriale

For å gjøre furukegelen til et ekte juletre trenger du vakre trepynt. Selv om mini -juletrærne er for små til julekuler, kan de også pyntes med andre materialer. For eksempel kan du bruke paljetter, glitter eller farger for å krydre de brune kjeglene.

kjegler pynter julehåndverk barn naturmateriale

For dette kunsthåndverksprosjektet, i tillegg til furukeglene, trenger du hvitt lim, pensler, akrylmaling og dekorasjon etter eget valg, for eksempel glitterpulver, broderiperler, paljetter osv. For å dekorere kjeglene med glitter, ta bare litt lim med børsten og med den åpne skalaen på kjeglebørsten innsiden. Dryss deretter med glitteret og la det tørke kort, og blås deretter bort overflødig glitterpulver. Hvis du vil feste større dekorasjoner til kjeglen, kan du bruke den varme limpistolen.

grantrær tinker furuskegler tinker ideer barn jul

Siden grantrær vanligvis er grønne, kan du male konglene grønne før du pynter dem. Dette får dem til å se mer realistiske ut og gi interiøret et friskt preg. Dekorer med fargerike perler og små smykker for å lage en leken dekorasjon med naturlige materialer til jul.

Tinkergranpynt pynter ideer til julehåndverk for barn

Hvis du vil lage en fin dekorasjon med kongler til advent med barna, så er mini -juletrærne en god idé. Den passer for både barnehage- og barneskolebarn. Med de ferdige mini -juletrærne kan du dekorere peishyllen eller vinduskarmen til jul.

Lag krans med naturlige materialer til jul

lag julepynt selv naturmaterialer tinker furukegler krans

Imidlertid brukes kongler ikke bare til å lage grantrær. Naturmaterialet er fantastisk egnet for å lage vakre kranser og dørkranser som kan dekorere leiligheten ikke bare om vinteren, men også om høsten. For en krans av kjegler trenger du også snor, blomstertråd, grønne kvister, saks og den varme limpistolen.

tinker krans naturmateriale furukegler gran grønn jul

Først av alt, bestemme lengden på kransen og klipp ledningen i størrelse. Bruk deretter blomstertråden til å feste en pinne til snoren ved å sløyfe tråden tett rundt snoren. Lim deretter greenen til kjeglen med den varme limpistolen. Bestem nå avstanden mellom pinnene og lag hele kransen på samme måte.

Lag ideer til jul laget av naturlige materialer med instruksjoner

håndverk ideer juledekorasjonsballer hasselnøtter lag selv

Imidlertid er kongler ikke det eneste naturlige materialet du kan bruke til julehåndverk. Med forskjellige nøtter, for eksempel hasselnøtter, kan flotte julekuler tinker og integreres i den festlige dekorasjonen.

instruksjoner ball nøtter tinker jul dekorasjon naturlige materialer

Alt du trenger for dette håndverksprosjektet er styrofoamballer, en varm limpistol og avskallede hasselnøtter. Selvfølgelig kan du også bruke hvilken som helst annen mutter med et skall. For å lage ballen, påfør først en klatt varmt lim på isoporskulen og legg en hasselnøtt på den. På denne måten dekker du hele ballen med hasselnøtter, og du er ferdig.

tinker juletrepynt naturlig materiale deco kaminhylle jul

Hvis du vil skape en naturlig atmosfære i leiligheten, kan du lage juletrepynten av naturlige materialer. For eksempel kan treskiver laget av bjørketre med liten diameter brukes og dekoreres med vakre julemotiver. Vi viser hvordan du gjør det!

tre dekorasjoner tinker naturlige materialer julen tre disker glitter

Du trenger en drill for at hullet skal henge opp, sjablonger med julemotiver, håndverkslim, pensler, glitterpulver, en hårføner og bånd for å henge opp. Bare følg trinnene i bildeinstruksjonene og lag denne vakre juledekorasjonen av naturmateriale selv, som du kan dekorere juletreet eller peishyllen med.

Tinkerborddekorasjoner med naturmaterialer til jul

juleborddekorasjon plass kort tinker naturlige materialer

Hvis du planlegger julefesten hjemme, kan du lage en stemningsfull borddekorasjon med naturlige materialer til jul. En enkel idé for plasskortene finner du nedenfor. Til dette trenger du treskiver laget av bjørketre, samt akrylmaling, pensler, litt furugrønt og en varm limpistol.

tinker plass kort naturmaterialer jul tre skiver gran grønn

Før du lager bordkortene, bør du først bestemme fargeskjemaet på borddekorasjonene. Velg deretter tre farger som du vil dekorere treskivene fra i neste trinn. Bruk en flat pensel for å gjøre dette, og mal noen fargestoffer med hver farge. Hvis malingen tørker ut, skriv ned gjestenes fornavn i en kontrastfarge og la dem tørke igjen. Fest til slutt litt furugrønt til hver treskive med det varme limet, og bordkortene er klare.

Å lage stjerner med barn til jul

stjerne tinker med barn julelysholder diy naturlig materiale

Du kan lage forskjellige dekorasjoner med naturmaterialer til jul med barna, for eksempel vakre lysestaker til adventskransen. Stjerneformen er veldig egnet for dette, fordi den passer perfekt til festivalen. De minste kan dekorere ferdige stjerner laget av tre med alle naturlige materialer og dermed gjøre dem unike. Eikenøtter, kastanjer, belgfrukter og nøtter av alle slag kan limes direkte på stjernene og se veldig dekorative ut.

stjerner tinker naturlige materialer jul barn tinker ideer

Hvis du vil lage denne stjerneskalaen med barnet ditt med naturmaterialer til jul, trenger du en passende mal laget av papp, som pynter den lille med pulser eller andre materialer fra naturen. Bare bruk litt håndverklim på malen og lim de naturlige materialene på den. Du kan bruke varmt lim til å lime større dekorative elementer, for eksempel nøtter.

tinker julestjerne med barn juletrepynt naturlig materiale gresskarfrø

Julestjernen er en av de mest populære vinterblomstene fordi den blomstrer rundt jul. De vakre røde blomstene kan enkelt lages av gresskarfrø og gir en god idé for juletrepynt. Bruk mangfoldet av naturen til å lage originale dekorasjoner, og julen kan komme!

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!