15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gaveideer til menn – gi bort glede i julen

Gaveideer til menn juleoverraskelse-kjære

Hvert år før jul står en overfor spørsmålet: Hva gir jeg til min kjære? Spesielt hvis du har vært sammen eller gift i årevis, går du tom for gaveideer til menn på et tidspunkt. Her er noen søtninger som vil få et smil på alle typer ansikt.

Gaveideer til menn – vintage klokke for den stilbevisste mannen

gaveideer-menn-jul-vintage-armbåndsur-stil-bevisst

Nesten ingen kan ignorere vintage -trenden for øyeblikket: møbler, elektriske apparater, klær og smykker – alt skinner i designet fra svunne tider. Spesielt vintage -klokker for både kvinner og menn – spesielt stilbevisst liker å bruke dem i kombinasjon med matchende mansjettknapper – de er for tiden veldig populære. Hvorfor ikke gjøre dine nærmeste glad med en vintage kronograf? Tegn på bruk og aldring gjør slike klokker unike – du finner ikke 08/15 her. Fordi det er nettopp disse små “feilene” som gjør hvert enkelt element unikt. En vintage klokke er vanligvis klassisk enkel og vil se bra ut på håndleddet til hver stilig mann. Alternativt kan du selvfølgelig finne bestefarens gamle klokke og gi den til partneren din, for eksempel sammen med dine foreldre eller besteforeldre.

Gaveideer til menn – gi uforglemmelige øyeblikk

gaveideer-menn-jul-eventyr-gaver-innendørs-fallskjermhopping

I julen vil du gi bort noe som vil bli husket lenge etterpå. Hva kan være bedre enn å gi din kjære noen uforglemmelige øyeblikk? Eventyrgaver gir variasjon under juletreet, og hvis de er godt valgt, gjør mottakeren veldig glad. Og siden du kjenner din kjære hele tiden, vet du nøyaktig om en firetur, innendørs fallskjermhopping eller en paintballdag ville være den rette gaven for ham. For ølfans og alle som er interessert i kunsten å brygge øl, er for eksempel et bryggekurs eller en ølsmaking en veldig individuell gave. Det skjer sjelden at du unner deg slike “statister” – det gjør gaven til noe spesielt.

gaveide-jul-menn-overraskelse

Hvis det er mulig, bør du alltid velge eventyrgaver til to personer slik at mottakeren kan dele gleden med sin ledsager. her det er enda flere ideer for originale eventyrgaver.

Trygge menn er interessert i velvære

gaveideer-menn-jul-velvære-kuponger

Få menn ville åpent innrømme at de regelmessig unner seg velvære på spaet. Det er Velvære har for lengst sluttet å være et rent kvinnesak. Hvis din kjære jobber mye og er konstant anspent og syk, kan en velværedag ​​gjøre underverker. Kanskje han ikke hopper i luften av glede når han åpner gaven, men etterpå vil han være veldig takknemlig for den lille pausen fra hverdagens stress.

gaveideer-menn-jul-velvære-massasje-tilbake-velvære-helg

Det er mange tilbydere på Internett som tilbyr velvære utelukkende for menn. Enten ryggmassasje, ansiktsbehandling eller fotrefleksmassasje – avhengig av dine preferanser, vil menn bli bortskjemt med denne gaven fra topp til tå. Alternativt er det en velværehelg for to. Den perfekte julegaven for ekte arbeidsnarkomaner.

For utrulte talenter

gave-ideer-menn-jul-darttavle

Dette gaveforslaget er for de som har lyttet spesielt nøye. Nevnte din kjære på et tidspunkt at de ønsket å lære å spille gitar for mange år siden, eller at de ofte savnet et dartbord på en herrekveld? Så la oss gå og hente det som fortsatt mangler, heldigvis for menn. Dette viser at du alltid har et åpent øre for partnerens ønsker – uansett hvor gal eller dum det er. Du kan virkelig ikke gå galt med slike gaver, du kan bare gjøre alt riktig.

gaveideer-menn-jul-vintage-armbåndsur-huguenin

Bilderettigheter: Flickr Vintage Huguenin dresswatch, tilbake fra service Fyr du 

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!