15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

8 julespill med hele familien for å fordrive tiden

Det hender ofte at fjernsynet er på julaften for å forkorte ventetiden til midnatt og for å kjøre bort kjedsomhet. Men det trenger ikke å være tilfelle, da dette raskt kan ødelegge den harmoniske familiefeiringen. Morsomme julespill sikrer variasjon og god stemning, som samler hele familien i et slikt øyeblikk og gir underholdning og action til familiefeiringen.

Morsomme julespill for å fordrive tiden

Julespill -jul-spill-julenissen-nicholas-gave-gave

Morsomme julespill gir mye moro både i nære familiekretser og blant venner. Klassiske brettspill, men også actionfylte festspill, tjener til å fordrive tiden i ventetiden til midnatt. Noen julespill krever litt forberedelse og litt kunnskap om julehistorien.

Morsomme julegave -spill

Julespill -jul-spill-barn-gir-gaver-pakker ut-julaften

Selv om overleveringen av gaver er veldig spennende i seg selv, kan interessenivået fortsatt økes litt. Dette forhindrer alle i å skynde seg til gavene sine samtidig, og det hele er raskt over.

Julequizzer – Interessante, morsomme og bibelske spørsmål for alle aldre

Hva du skal gjøre med barn i julen Ideer for aktiviteter og spill

Barnas festspill i mørket for innendørs og utendørs – 11 morsomme ideer med lommelykt

Julespill – Secret Santa

Julespill -jul-spill-barn-gaver-utpakking-grantre

Gavegivende spillet er desto morsommere når så mange som mulig deltar. Imidlertid er det en førjulsskikk som hovedsakelig dyrkes blant arbeidskollegaer, skolekamerater og vennegrupper. Alle deltakerne må lage en liten gave på forhånd. Mesteparten av tiden er det verdsatt hvis du nærmer deg det med humor. Gavetypen bestemmes under gruppen, et motto kan også bestemmes.

Julespill – barn lager små gaver

Julespill -jul-spill-liten-jente-pynter juletreet

Alle gaver samles i en stor sekk på et bestemt tidspunkt. I sin tur blir de små tingene tatt ut. For eksempel kan du pakke kjeks, kaker, godteri eller lightere, små leker, dekorative figurer og til og med collager med familiebilder. Alle må gjette hvem som har gitt sin gave. De andre får selvfølgelig lov til å gi innsidertips. På slutten blir de kjærlig merkede gratulasjonskortene også lest opp.

Pakke ut gaver: Organiser spillet til jul og gjør gavene spennende

Julespill Unpacking presenterer Ideer for en mer munter stemning rundt juletreet

I de fleste familier er prosessen i julen lik: gaver blir tradisjonelt pakket ut og prøvd ut etter middagen. I teorien bør utdeling av gaver være høydepunktet i høytiden, for det er da hele familien sitter sammen. Det blir faktisk kjedelig etter flere år. Det er mye mer spennende når du organiserer et morsomt spill og involverer alle familiemedlemmer. Så hver gave får den oppmerksomheten den fortjener, og det å gi gaver blir en spesiell opplevelse for store og små. Vi vil gi deg flere ideer om hvordan du kan distribuere gavene kreativt.

Å pakke ut julespill for gaver: Secret Santa

Unwrap Presents Game Christmas Voksne på kontoret eller venner

Denne varianten av å gi gaver er ideell for en formell firmafest, for store familier med store barn eller for singler som liker å feire med vennene sine. For at alle skal ha det gøy, er det viktig at gjestene kjenner hverandre godt. Spillet er morsomt for store og små, og prisen på gaver er rimelig. Reglene er veldig enkle. I begynnelsen av desember, flere uker før jul, skriver alle familiemedlemmene navnene sine på papir. Deretter blir nissene trukket og hvert familiemedlem finner ut hvem de må kjøpe en gave til. Imidlertid beholder han denne informasjonen for seg selv og deler den ikke med de andre. På julaften er det like mange gaver under treet som det er gjester. Så, fra de yngste gjestene, kan alle pakke ut gaven sin. Når alle gavene er pakket ut, prøver alle å gjette fra hvem deres nåtid kan ha kommet fra.

Julespillet har flere fordeler: alle har det gøy og blir bedre kjent med hverandre. Hver gave pakkes nøye ut og gis oppmerksomhet. Samtidig fordeles gavene raskt, slik at det er nok tid til flere spill og familien slipper å kjede seg. Spillet er ikke egnet for familier med små barn, ettersom de ofte ikke har tålmodighet og nesten ikke kan vente på at de skal motta gaven.

Pakke ut gaver: Julespill for småbarnsfamilier

Ta ut gaveideer for familier med eldre barn

Familier med små barn kan velge et slip -spill. Reglene er inspirert av den tradisjonelle skattejakten som arrangeres på barnebursdagsselskap. Prosessen med spillet er også lik: Gaver er ikke plassert under juletreet, men gjemt i huset. Hvert familiemedlem får en lapp med en lapp. Mulighetene er praktisk talt uendelige. Foreldre kan også lage et skattekart, lime det på papp og deretter skjære det i mange biter. Barna må deretter sette sammen puslespillet. Deltakerne må løse gåter, finne ledetråder og fullføre oppgaver til de endelig kan finne nåtiden og pakke den ut. På veien blir de belønnet med små leker eller søtsaker.

Dette festspillet kan også modifiseres for voksne, men det er mye morsommere for småbarn i barnehagealder. Hvor lenge spillet varer kan avgjøres av “arrangørene”, det vil si foreldrene. For å sikre at alt går greit, bør voksne velge og kompilere alderssvarende oppgaver.

Pakke ut gaver: Organiser terningspillet

Utpakning av julespill presenterer ideer for småbarnsfamilier og for store familier

Familier med barn i skolealder kan overlate seg selv til tilfeldighetene og dele ut gavene med et terningspill. Det kanskje mest kjente terningspillet til jul har også de enkleste reglene. Alle familiemedlemmer setter seg rundt juletreet og kaster terninger etter hverandre. Hvis du ruller en, får du en gave. Hvis det er gaven hans, legger han den foran seg. Hvis det er andre navn på den, gir spilleren det til det andre familiemedlemmet. Den som kaster en toer må sitte ute. Hvis du ruller en treer, bør du lese et juledikt eller synge en festlig sang. Hvis du ruller en firer, kan du personlig overlevere gaven du har kjøpt eller laget. Hvis du kaster en femmer, må du legge en av gavene dine tilbake under juletreet. Hvis du ruller en 6, kan det hende at han pakker ut gaven.

Spillet er morsomt, men det kan ta lang tid å pakke ut alle gavene. Så det kreves tålmodighet, som små barn ofte ikke har. I utgangspunktet, jo mindre familien er, jo før vil julespillet ta slutt.

Innpakning av gaver: morsomt spill for venner eller kolleger

Innpakning av gaver Spill for hele familien

I nære familiekretser, hvor alle kjenner hverandre godt, er det veldig enkelt å planlegge og gjennomføre et morsomt spill. Men hva om du arrangerer firmafest eller feirer jul med venner? Selv par som nylig har giftet seg og de to familiene tilbringer jul sammen for første gang, leter ofte etter spill som vil lette stemningen. Det neste julespillet er flott for feiringer der gjestene ikke kjenner hverandre godt. Reglene er veldig enkle: hver gjest tar med en gave og legger den under juletreet. Alle gaver er utstyrt med bokstaver fra A til Å. Hver gjest tegner et stykke papir med en bokstav på. Deretter velger du gaven som har samme bokstav på seg. På denne måten blir alle gavene gradvis fordelt. Hvis du vil gjøre utpakking mer komplisert, gjelder det ytterligere to regler. Hver gjest har rett til å bytte ut uinnpakket gave til en som allerede er pakket ut.

Pakk ut gaven: Julespill: “Gjett nåtiden”

Julespill som pakker ut gaveideer for barnefamilier

Er det en bok, en DVD eller kanskje noe helt annet? Hvis gavene ikke er i en “standardform”, kan du organisere et siste spennende spill før du pakker dem ut. Alle sitter i en sirkel rundt juletreet og en gjest eller et familiemedlem reiser seg, tar sin gave og prøver å gjette hva som er inni. Det er veldig gøy, for de andre familiemedlemmene får selvfølgelig også lov til å gi tips.

 Aktive julespill – juleaktivitet

jule-spill-jule-spill-venner-familie-fest-feiring

Antall spillere for dette julespillet er ikke begrenset. Men det ville være en fordel om minst fire personer deltar. Forberedelse er også nødvendig her. Mange håndverkskort må tinkeres med. Tre av dem er skrevet på eller merket med et symbol: tegning, forklaring og pantomime. Dette er aktivitetskortene. Begrepskortene kan merkes med et bredt spekter av begreper knyttet til jul. Antall disse kortene kan velges fritt.

Lag spillkort for familiespill selv

christmas-games-christmas-games-ma% cc% 88dchen-paint-draw-creative

Spillkortene med vilkårene er plassert med forsiden ned på seks stabler. I en syvende haug deler du disse med symbolene. Lag dannes nå og et aktivitetskort og et konseptkort trekkes ut i rekkefølge. Deltakeren må forklare begrepet ved å tegne, pantomime eller verbalt, og teamet hans må gjette det. Hvert korrekt begrep bringer et plusspunkt til det respektive teamet. Hvis du ønsker det, kan du også spille for tid, noe som gir deg et ekstra poeng.

Aktive julespill til julaften – juleteater

julespill-julespill-fest-jul-teater-rollespill-morsomt

Et scenario for julehistorien kan utarbeides ved hjelp av en mal fra Internett. Den kan referere til Bibelen eller iscenesette en moderne variant. Noen må være regissør, og han vil tildele rollene. Trikset med dette spillet er riktig planlegging. Deltakerne bør beholde selve historien som spilles så kort som mulig, slik at alle har det gøy. Impromptu improvisasjoner er det bestemte som definerer spillet

Spiller julespill for to – kakemassasje

julespill-julespill-ungt par-mann-kone-feiring

Dette spillet spilles i par. En av de to legger seg ned med forsiden ned, som for en massasje, eller sitter på en stol slik at ryggen er fritt tilgjengelig. Nå begynner den andre å bake småkaker på ryggen og forteller hvordan han gjør det. Historien er i utgangspunktet en bakeinstruksjon som kan føles ved å bevege hender og fingre.

Leker med julenissen – Nikolaus, klokken din er borte

julespill-julespill-vent-salg-julesokker-barn

Dette spillet er kjent under flere navn – Nikolaus, klokken din er borte “,” Lynx, beinet ditt er borte “eller” Bello, beinet ditt er borte “. Imidlertid er det omtrent det samme – alle sitter i en sirkel, den ene er julenissen, eller Nicholas eller Bello. Han ligger og sover i midten av sirkelen. Men med ansiktet ned og gjennom natten kan han ikke se hvem som stjal klokken hans, som ellers er over hodet hans. Alle deltakerne tar nå hendene bak ryggen, men bare en holder klokken. Alle skriker med én stemme: ‘julenissen, klokken din er borte’ og han våkner. Nå må han gjette hvem som har klokken. Deretter stiller han det samme spørsmålet: «Har du klokken min?» Og barnet må vise hendene. Julenissen har bare tre forsøk. Hvis han finner hvem klokken hans er i, blir han den nye julenissen. Ellers vil det samme barnet spille rollen som julenissen igjen.

Interessante spill til jul – juleplater

jule-spill-jule-spill-barn-male-skjære-kjedsomhet

Christmas kimps er en variant av Nikolauskimpsel. Alle slags ting relatert til jul legges i en eske, kurv eller sekk. Kurven dekkes deretter med en ugjennomsiktig klut. Nå sitter alle i en sirkel, og en får begynne. Han legger hånden under kluten, tar en gjenstand, men får lov til å ta hånden ut. Han kjenner tingen under kluten og prøver å beskrive og gjette det. Så legger han det foran de andre. Så alle får det

Kreative julespill for å bruke tiden for barn

jule-spill-jule-spill-barn-lesing-jule-historie-peis

På det andre trinnet i spillet er kurven tom og alle gjenstander ligger på gulvet. Alle har noen sekunder på seg til å huske hva som er der akkurat nå. Nå går en spiller ut av rommet og de andre putter noe hemmelig i kurven. Lagkameraten burde nå gjette hva som mangler. Også her har alle spillerne sin tur.

Sensuelle spill til jul – duftspill

jule-spill-jule-spill-duft-spill-kreative-interessante-barn

Julen er tiden for mange dufter. Imidlertid er det noen ganger ikke så lett å gjenkjenne dem med en gang. alle ting har en karakteristisk aroma og barn kan oppleve det også, og hvorfor ikke gjenoppdage det? Ulike ting knyttet til jul er fylt i små kar. De trenger ikke nødvendigvis å være spiselige. Anis, vanilje, furu nåler, mandarinbiter, appelsinskall, hakkede nøtter, men også andre, er mulig her. Hver ting skal plasseres i et annet fartøy. Nå kobler du øynene dine med en klut og med lukkede øyne kan du tegne, men ikke berøre det med fingrene. Han må nå beskrive hva han kan lukte og gjette hva som er i fartøyet.

Juleduftspill – gjett forskjellige småting med en spesiell aroma 

julespill-julespill-duft-spill-skrue-krukke-objekt-idé

Duftspillet kan utvides til et duftminne. Flere identiske containere eller små fartøy er nødvendig for dette. Disse må fylles to med samme duft. Med lukkede øyne kan du lukte de forskjellige duftbeholderne og gjette hvilke to dufter som er like.

Barn kan best overføre ventetiden med aktive spill 

jule-spill-jule-spill-koselig-peis-brann-barns ting

Julespill og kreative aktiviteter for å tilbringe tiden i julen

jul-spill-jul-spill-gran-tre-ekte-juletre dekorasjoner

Koselig, sensuell atmosfære for familiefester

julespill-julespill-koselig-hus-hjem-deco

Julespill -julespill-familie-brettspill-barn-glede

Previous Post
Birkenstock -sandaler som en stilig skotrend i sommer
Next Post
De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!