15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker juletre av tre – ideer til DIY juletrær med rustikk teft

Det kan virkelig føles som jul å lage ditt eget juletre i tre og vise det hvor som helst i hjemmet ditt. Hvis du er begeistret for det, har du sannsynligvis allerede en DIY adventskalender med deg. Et godt formet juletre med frodige grener prydet med vakkert tilbehør legemliggjør den sanne julestemning. Når moroa er over, demper imidlertid furunålene som ligger over hele gulvet spenningen. Et juletre i tre er langt mer praktisk og økonomisk som et herlig DIY -prosjekt om vinteren. Les videre for å lære mer om disse julepyntene. Så etter at du har dekorert eviggrønne med hjemmelagde ornamenter, kan ditt neste gjør-det-selv-prosjekt være en av de følgende julehåndverksideene.

Tinker kreativt juletre av tre

hvit pall juletre dekorert med røde julekuler og julegaver

Julen er definitivt en tid for noen feiringer, og det første som vil bli vurdert er nye, friske ideer om hvordan du kan dekorere ditt vakre juletre. Hvorfor ikke litt ukonvensjonelle? Vi er her for å inspirere deg til å tenke mer kreativt om tresorten du skal sette opp i år. Ideene nedenfor inkluderer noen av de kuleste og vakreste juletreet i tre vi har funnet på internett. Bare velg de du tror ville passe perfekt til julestemningen din. Juletreet laget av resirkulert tre eller for eksempel resirkulert papp i 3D, har blitt veldig populært den siste tiden. Denne produksjonsmetoden blir også en stor trend innen bærekraftig arkitektur som er miljøvennlig. Et slikt tre er også enkelt å lagre etter ferien, og takket være laserskjæring er det tilgjengelig i forskjellige design og størrelser.

to små hunder sitter ved siden av et grantre av naturlig tre i minimalistisk stil

Det stopper ikke der heller. Hvis du leter etter et sted å sette alle dine sesongfigurer, kan du lage en matchende treformet trehylle av en gammel pall. Slik vegginnredning ville også passe perfekt inn i estetikken til en landlig stil til jul. Fra tradisjonell til rustikk, det er en passende variant for hvert hjem. For ikke å nevne at disse trærne ikke bare er til innendørs bruk. Fordi denne typen håndverk er så holdbart, anbefaler vi at du legger dem til julepynten utendørs – spesielt de opplyste versjonene. For å se hvordan du oppgraderer det gamle treverket ditt, bla gjennom eksemplene nedenfor som er så enkle å lage.

Pallet juletre adventskalender i ett

trepall malt i grønt som et grantre med spoler og innpakket gaver

Som et alternativ til det klassiske juletreet kan du lage et virkelig interessant adventskalender -juletre og samtidig enkelt avlede en palett til en vakker juledekorasjon, samtidig som du beholder formen på et originalt tre. Gitt, det vil ikke være sammenlignbart med modellene som finnes i supermarkeder, men det vil sikkert lyse opp innendørs eller utendørs plass. Ingenting er enklere enn å lage en lignende form av et slitt brett og en gryte med hvit maling. Bruk ditt kunstneriske talent og gjør skogsområdet til et vakkert juletre. For å gjøre dette trenger du bare male alle lamellene for å få en symmetrisk figur. Da må den bare dekoreres med de riktige elementene.

tinker adventskalender gran fra en pall malt i hvitt med julesokker

Tell ned dagene til jul med stil ved å gjøre en gammel trepall om til et juletre med en adventskalender. Dessuten kan dette treet koste deg veldig lite å lage og bare ta en ettermiddag å lage. Du kan bruke noen elektroverktøy til dette prosjektet, eller bare gå med en håndsag og trelim hvis du ikke har en drill eller stikksag.

Grener i stedet for et juletre

tinker juletre laget av tre med stablet tregrener og hvit juledekorasjoner i rustikk stil

Bruk et antall pinner i et sikksakkmønster for å lime dem sammen i form av et grantre. Dette juletreet i tre kan da prydes med alle slags baller laget av tråd eller tre og hva du synes passer. Hvis du har begrenset plass eller bor i en liten leilighet, kan et slikt alternativ være den perfekte løsningen. Du kan enkelt lage dette utseendet selv ved å samle noen grener som endres fra lengre til kortere øverst.

Hengende juletre laget av tre og grener

Juletre som henger fra grener drysset med dekorativ snø i skandinavisk stil

Utformingen av dette treet var inspirert av den skandinaviske stilen og vintrene der. Perfekt for de som har begrenset boareal, men fortsatt ønsker å pynte til jul med stil. Dette rustikke DIY hengende treet består av bjørkegrener som er dekket med jutefibre. Hver gren er dekket av snøstøv. Bare heng den på veggen og legg til noen julepynt. Så et tre kan vises individuelt i entreen eller brukes som en hovedattraksjon i kombinasjon med en rekke lys og dekorasjoner omgitt av gaver.

Tinker stige som et juletre av tre

Lag en stige som juletre av tre og pynt med kranser og kjedelamper samt furukegler

Med en gammel og rustikk utseende stige kan du også legge til kule aksenter hvor som helst i hjemmet ditt. Så hvis du vil gjøre noe annerledes i år, kan du trekke ut en utdatert trestige og begynne å dekorere den. Ikke glem å legge eventyrlys, noen kongler eller friske grangrener til treet. Små, grumsete potter, samt en vintage kleshenger eller to og slike ornamenter som ser ut som informasjonskapsler, er også perfekte for dette.

Minimalistisk juletre i tre

minimalistisk juletre laget av tre i skandinavisk stil med dekorasjon

Dette er en annen flott julepyntide som du kan lage av resirkulerte materialer. Du trenger treplater, samt passende dekorasjoner som julekuler og lyse kranser. Når alle brettene er festet til den sentrale stolpen, er juletreet i tre allerede i sin endelige form. Imidlertid kreves en passende fot for det alternative juletreet i tre. Du kan like gjerne lage dette av noen få kryssede brett og noen trebiter eller få det laget i jernvarehandelen.

enkle håndverksideer for grantre laget av tre med subtile julepynt i rustikk stil

Faktisk kan de ubehandlede treplatene reises rundt sentralaksen, noe som er et veldig praktisk alternativ, spesielt hvis du vil installere tretreet i et hjørne av rommet. Til slutt er alt du trenger å gjøre å legge til siste finpuss på juletreet i tre: alt du trenger er baller, kleshengere og lyse kranser. For fargen anbefaler vi at du velger hvitt, noe som gir grantreet en veldig original skandinavisk sjarm.

Grantre laget av treskiver

grantre laget av treskiver med LED -lys festet til veggen med julekuler

Treskiver i forskjellige størrelser og en god dose inspirasjon: det er det du trenger for å lage dette rustikke inngjerdede juletreet. Lek med formene og legg til små runde lamper for å skape mykt lys. Trepuckene brukes i mange julepynt. Sett sammen og limt sammen danner tresirklene veldig originale grantrær, størrelsen og utformingen kan variere. Denne typen juletre finner sin plass i interiøret med rustikk, skandinavisk og minimalistisk sjarm. Bare få flere skiver av tre, installer dem i en pyramideform, og lim dem sammen. Det lille juletreet i tre kan brukes som en rustikk veggdekorasjon eller som et dekorativt objekt til festbordet. Designet kan også tilpasses perfekt med noen fargesprut, suspensjoner eller lyse kranser.

Juletre laget av drivved

små diy grantrær laget av drivved med julestjerner i et rustikt utseende ved siden av brennende lys

Så et av de mest symbolske aspektene ved juleferien er treet. Mange mennesker kan ikke ha ekte trær i hjemmene sine eller har rett og slett ikke nok plass. Heldigvis er det mange alternative alternativer hvis du vil lage ditt eget juletre i tre som kan være like vakkert som originalen. I tillegg, hvis du alltid har elsket å samle drivved i naturen, kan du bruke grenene til å utføre mange kreative prosjekter.

stablete grener i stedet for bartrær med furuskogler skaper en koselig atmosfære

Så dette kan være en utrolig enkel oppgave, så vel som det perfekte alternativet til et ekte tre. Fordel grenene dine jevnt, med de største nederst og de minste øverst i form av et tre. Du kan også legge til en julestjerne laget av mindre grener som en tretopp. Dette ser faktisk ut som et lite snøfnugg laget av kvister. Til slutt er det bare å legge til noen eventyrlys og andre matchende dekorasjoner.

Moderne instruksjoner for utforming av juletre i tre

minimalistiske juletre kryssfinerplater med gaver i basen

Et juletre i tre i den fasjonable blå fargen – det ville være et annet kult alternativ. Sist, men ikke minst, gir vi en hurtigguide slik at du kan sette sammen din egen versjon. Bare tinker dette treet i juleferien, og huset ditt er klart for festligheter. Prosjektet krever imidlertid litt mer manuell ferdighet og tid, men du kommer garantert til å like det.

Nødvendige materialer og verktøy:

 • Kryssfiner eller løvtre, 9 mm tykk, 122 × 244 cm bred
 • Stikksag
 • Trelakk, halvblank eller blank
 • Børste og / eller rulle
 • drill maskin
 • Skruer
 • Sandpapir

bruksanvisning

moderne tre juletre tinker instruksjoner trendy farge blå med melding

 • Merk først formen på juletreet på treet og så det ut med et stikksag.
 • Du kan deretter eventuelt tegne en julebokstav eller melding på treet slik at du kan klippe den ut.
 • Lag de riktige hullene store nok til å plassere sagen på forskjellige steder i bokstavene og skjær forsiktig ut alle bokstavene.
 • Så så 2 støtter ut av treet, 1 for fronten, 1 for baksiden.
 • Skru først på braketten for fronten bakfra og legg den nøyaktig i midten.
 • Fest nå støtten foran og legg den litt utenfor midten.
 • Behandle deretter det hele sammen med kantene godt med sandpapiret.
 • Til slutt må du male treet i fargen du vil ha. Du kan designe dette i en trendy blå farge eller i en hvilken som helst nyanse som passer din stil.

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking