15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage et juletre av papir: 26 DIY -ideer for et mini -juletre

Juletreet regnes som den absolutte klassikeren til jul, det tilhører ganske enkelt vinterhusdekorasjonen og vil garantert øke forventningen til høytiden. Vi tilbyr deg en DIY -idé som du og din familie kan få i julestemning: Du kan lage et juletre av papir og dermed skape en koselig atmosfære i dine fire egne vegger. Papirets juletre er et billig, barn- og dyrevennlig alternativ til julepynt av glass og et flott tillegg til juletrepynt av tre eller stoff. Vi viser deg 26 trinnvise instruksjoner laget av papp, kaffefiltre og silkepapir. La deg inspirere av ideene og fremkall en innbydende og festlig atmosfære!

Lag et juletre av papir: Lag ditt eget mini -juletre av papp

Sammenleggbart juletrepapir Lag et mini -juletre av papp og pynt med glitter

Hjemmelagde dekorasjoner av papir gir ditt eget hjem en umiskjennelig sjarm. De neste gjør -det -selv -guider vi har satt sammen for deg, er det perfekte tidsfordrivet i regnfulle helger for hele familien. Lag et koselig og innbydende miljø og la barna hjelpe til. Du kan brette papirgran sammen og lage en krans av dem. Eller du kan ordne juletrærne i huset på peishyllen, spisebordet eller i vinduskarmen. Papirjulepynten holder lenge og tåler varme og kulde uten problemer.

Tinker juletre ut av papir: moderne juletre til dekorasjon i stil med “vinterunderland”

Klipp ut juletrær av papir og brett dem sammen Instruksjoner og DIY -ideer

Det første håndverksprosjektet er klart på få minutter og er ideelt for komplette nybegynnere eller for familier med barn i barnehagealder. Disse grantrærne ser veldig moderne ut og kan krydre innredningen i skandinavisk stil. De ser spesielt effektive ut i kombinasjon med trefigurer som rein, isbjørn og pingviner. Du kan gruppere flere juletrær i forskjellige størrelser på midten av bordet eller plassere et juletre av papir foran hver tallerken og skrive ned gjestenes navn på det.

Tannenbaum papir tinker på shashlik spydpinne ideer for mini juletre

For et juletre laget av papir trenger du følgende materialer: papp, saks, en shashlikspyd i tre og trekuber med et forhåndsboret hull som kebabspydet passer i. Du trenger fortsatt et varmt lim, en blyant med viskelær og en mal som du kan lage selv eller skrive ut. Slik lages juletrærne: Sprøyt først shashlik -spydet og trekuben med gullspray og la dem tørke til side. Overfør deretter malen tre ganger på papp, klipp ut de tre detaljene og brett dem i to. Lim deretter de tre detaljene sammen med lim for papir og fest dem til Schaschlick -spydet med det varme limet. Du kan gruppere de ferdige juletrærne og sette dem på peishyllen eller skryte av dem som solister på salongbordet.

Lag et juletre av papir selv: lag ide med crepe -papir

Tannenbaum papir tinker Instruksjoner for plasskort laget av silkepapir

Den neste dekorasjonsideen gir variasjon til festbordet. Disse søte juletrærne kan tinkeres med silkepapir og kan brukes som moderne bordkort. De er også den perfekte dekorasjonen for firmafesten. Du trenger følgende materialer: crepe -papir, fineliner i sølv, lim, saks, Schaschlick -spyd, papp og individuelt innpakket sjokolade.

Lag juletrepapir Vevpapir selv, lag ideer til festlig bordpynt, lag dine egne bordkort

Slik lages de søte grantrærne: Skjær pølsespydden i to. Skjær flere strimler 30 cm lange og 5-6 cm brede av grønt crepe-papir. Klipp papiret på 3 – 4 cm på langs, la det være en margin på 1 cm. Påfør lim for papir og tre på kanten og vik stripen rundt shish kebab -spydet. Trykk forsiktig med fingrene til limet tørker og legg deretter shashlik -spydet i et sjokoladegodteri. Klipp ut et stedskort fra pappet og lim det på toppen av juletreet med lim. fullstendig!

Folding av juletre av papir: veggdekorasjon i stort format

Lag et juletre av papir og lim det på veggen trinnvise instruksjoner

Drømmer du om et stort juletre, men dessverre er det ikke plass til det? Den neste håndverksideen kan være akkurat den rette for deg. Lag et juletre av papir og lim det på veggen i stua. Ikke bare ser det supermoderne og stilige ut, det er også veldig praktisk. Så du trenger ikke å bekymre deg for lagringsplass, for i motsetning til et kunstig juletre, tar papiret juletre veldig lite plass. Samtidig tåler den veldig lang tid og er derfor veldig egnet som erstatning for et ekte juletre. Den eneste ulempen: et juletre av papir kan ikke pyntes. Men du kan vise de festlige juletrepyntene på en stol.

Lag juletrepapir, lim det på veggen Instruksjoner for stort juletre

Til juletreet av papir trenger du 11 grønne A4 -ark, gjennomsiktig tape og en stiftemaskin. Legg det første arket på bordet og begynn å brette det på langs. Lim deretter A4 -arket til bunnen av veggen. Fortsett til du har brettet alle papparkene og festet dem til veggen med tapen. Du kan stifte tretoppen sammen med stiftemaskinen og deretter feste den på veggen. Fullstendig! Hvis du har lyst, kan du dekorere juletreet med en stjerne av papir, en krans laget av pomponger eller en streng med lys. Og til jul kan du ganske enkelt ordne presangene foran juletreet.

Juletre laget av papir: lag ditt eget juletre av musikkpapir

Lag et juletre av musikkpapir selv Instruksjoner i flere enkle trinn

Hvis du vil dekorere festbordet tradisjonelt til jul, så er den neste ideen for deg. Lag et juletre av musikkpapir, som vil gi julebordpynten et klassisk preg. Du trenger bare musikkpapir, glitterpapir eller hvitt papp, glitterpulver, hyssing og, hvis du ønsker det, misteltein, eukalyptusblader eller friske blomster som du også kan forskjønne juletreet med. For denne håndverksideen trenger du fremdeles saks og lim til papir.

Lag ditt eget juletre av musikkpapir, brett opp kjegler, dekorer håndarbeidsideer med barn til jul

Slik er det vakre juletreet laget: Lag først en kjegle av musikkpapiret og lim endene sammen. Skjær en stjerne ut av den hvite pappa og dryss den med glitter. Du kan eventuelt kutte ut stjernen fra glitterpapir (tilgjengelig i alle håndverksbutikker). Lim deretter stjernen på toppen av toppen av kjeglen. Bruk saksen til å klippe tre små hull i kjeglen og dermed trekke i snoren. Fest deretter blomstene eller kristtorngrenene etterpå. Hvis du ønsker det, kan du også kutte ut etiketter fra brunt papp eller emballasjepapir og merke dem med gjestenavn. Legg juletrærne som bordkort på gjestenes tallerkener.

Lag ditt eget juletre av papir og kjøkkenrulle

Lag juletrepapir Lag dine egne kjegler av papp og hold deg til kjøkkenrullen

Hvis du kan lage en kjegle selv, vil du også lykkes med den neste håndarbeidsideen uten problemer. Det er et alternativ til juletreet laget av musikkpapir. Du trenger A4 -papp i følgende farger: 12 i mørkegrønn, 10 i grønn, 8 i gressgrønn, 6 i lysegrønn og 4 i reseda -grønn. Du trenger også et rødt bånd laget av glitterpapir, tre kjøkkenpapirruller, varmt lim eller lim til papir, gjennomsiktig dobbeltsidig tape, saks eller en håndverkskniv.

Tinker juletre ideer og instruksjoner med papp og kjøkkenpapirrulle lager et stort juletre selv

Slik er juletreet laget: Først danner du kjegler fra alle bladene på papp. Lim tørkepapirene oppå hverandre og la dem tørke. Lim deretter først de 12 kjeglene laget av mørkegrønn papp rundt papirrullen. Lim deretter de 10 grønne kjeglene rundt kjøkkenrullen, og la det være et mellomrom på 8 cm mellom første og andre rad (dvs. mellom de mørkegrønne og grønne kjeglene). Fortsett med gressgrønt, deretter lysegrønt og deretter reseda -grønt. Lim deretter det røde båndet til toppen av treet.

Juletre laget av papir: sammenleggbart origami -juletre

Sammenleggbar juletrepapir DIY instruksjoner fra papp for å brette et mini -juletre

Håndverksentusiaster som ønsker å pynte julebordet i skandinavisk stil, vil sikkert like den neste håndverksideen. Sjarmerende juletrær kan brettes fra papp eller origami -papir. Hvis sluttresultatet ser for enkelt ut for deg, kan du også dekorere juletreet ditt med en origami -stjerne. Papirets juletrær passer harmonisk inn i puristiske og minimalistiske borddekorasjoner og kan settes opp som solister eller grupperes. De ser spesielt stilige ut når de er laget av papp i forskjellige nyanser av samme fargefamilie.

Lag et juletre av kreppepapir

Å lage et juletre av silkepapir Instruksjoner for å dekorere julehåndverksideer for barn

Fargerike og sjarmerende dekorasjoner kan trylles frem av silke eller crepe -papir. Med litt dyktighet kan du også lage et moderne juletre selv. Vi forklarer hvordan du gjør det. Lag først en mal og kutt ut to detaljer fra hvit papp. Klipp deretter ut ytterligere 20 detaljer fra crepe eller silkepapir. Lim ti av dem til den første og ytterligere ti til den andre pappdetaljen. Lim deretter de to pappdetaljene sammen. Du kan effektivt iscenesette juletreet i en minirottingkurv med kunstgress.

Lag et juletre av papir sammen med barna

Tinker juletre Papirinstruksjoner Klipp ut detaljer Lag ide for plasskort

Har du barn i barnehagen eller barneskolen? Da er du sikkert på jakt etter fritidsaktiviteter for regnvær i helgene. Den neste håndverksideen til et fargerikt juletre i papir er ideelt for barnefamilier. Du trenger følgende materialer: En mal til juletreet som du kan lage eller skrive ut selv, en mal for stjernen, tofarget papp eller glitterpapir og en saks. Bare kutt ut malene til juletreet fra papp eller glitterpapir, klipp deretter den første detaljen nederst og den andre – øverst og koble dem til hverandre. Fest deretter stjernen du klipper ut av gul papp. Hvis du ønsker det, kan du lage tanenn -trærne av hvit papp, og barna kan male papp.

Lag et juletre av en engangskopp

Tinker et juletre ut av en engangskopp med knapper, dekorere håndverksideer for barn

Vanskelig å tro, men sant – enkle engangskopper kan omdannes til muntre, fargerike juletrær. Du trenger bare lim, en engangs kopp, samme modellknapper i forskjellige farger og størrelser, papp i grønt og glitterpapir i gull. Skjær en bred stripe ut av papp og bruk den til å pakke engangskoppen. Lim deretter de to endene av papp sammen. Fest knappene til koppen. Til slutt gjenstår det bare å kutte en stjerne ut av det gyldne glitterpapiret og plassere det i midten av koppen. fullstendig!

Lag et mini -juletre selv av kaffefiltre og drivved 

Lag et mini -juletre av kaffefiltre selv

Elsker du vintage julepynt? Da er det neste eksemplet for deg. Du trenger tregreiner, papp, treskiver, furukegler, musikkpapir, hjerter og stjerner laget av tre og kaffefiltre for å trylle frem disse vakre mini -juletrærne av papir. Følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor, og lag en fantastisk julepynt som vil tilføre dine egne fire vegger et romantisk preg.

Lag et juletre av papir: Lag ditt eget juletre av kaffefiltre

Lag juletrepapir selv Lag et mini -juletre av kaffefiltre og fest instruksjonene til trestamplaten

Lag et juletre av papirkjegler – Rask håndverkside med glitterpapir

Lag juletrepapir, dekorer med rester av emballasjepapir og lim på håndverksideer for barn på barneskolen

Det neste juletreet av glitterpapir eller papp kan trylles frem på få minutter. Alt du trenger å gjøre er å kutte ut de enkelte detaljene og lage kjegler av dem. Så gjenstår det bare å ordne kjeglene oppå hverandre.

Juletre laget av papir og matchende papirkrans

Tannenbaum papir tinker ideer for rask julepynt å lage selv

Et juletre laget av papir pryder borddekorasjonen og fullfører juledekorasjonen i huset. Vi har allerede vist deg mange ideer til et mini -juletre, fra moderne til vintage. Så alle kan velge den rette i henhold til sine egne preferanser. I bildegalleriet nedenfor finner du flere fantasifulle ideer til kreative julepynt som du kan lage sammen med barna og familien. La deg inspirere, velg ditt favoritthåndverkprosjekt og overraske gjestene med et hjemmelaget mini -juletre!

Lag et juletre av farget papp 

Tannenbaum papir tinker ideer med innpakningspapir dekorere mini juletre til julebordet selv

Lag et juletre selv av papirplater: Instruksjoner

Tannenbaum papir lag mini -juletre av papirplater selv Instruksjoner

Brett origami juletre fra papir 20X20

Juletre papir tinker brette opp origami ideer festlig bord dekorasjoner

Brett juletreet ut av pappstrimler

Juletre papir tape tinker ideer origami bretteinstruksjoner

Trinn-for-trinn-instruksjoner for julenissen laget av papp 

Lag et juletre av papirbånd selv. Instruksjoner for et juletre med perler

Lag ditt eget opplyste juletre: Juletre laget av papp og Ikea lampe

Tinker juletre av papirideer til stort juletre med Ikea lampe

Håndverksinstruksjoner for juletreet laget av Ikea lampe og hvit papp

Lag et juletre av papir med instruksjoner for belysning av ikea -lamper

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking