15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dørdekorasjoner til jul selv: Dekorer husinngangen med dørfletter og mer!

En dørdekorasjon til jul er mye mer enn en hyggelig velkomst. Han får oss og våre gjester i humør til den kommende festivalen og skaper en glad atmosfære. Vi viser deg flere ideer om hvordan du kan lage juledekorasjoner selv. Motta vennene dine med en festlig dekorert isopor -krans, trekk oppmerksomheten mot døren med en adventsstråkrans og finn ut hvordan du raskt kan lage en dørflette selv.

Dørpynt til jul: lag dørfletter selv

Lag din egen dørflette til jul Instruksjoner for pynt til inngangsdør til advent

Er den klassiske dørkransen for kjedelig og gammeldags for deg? Deretter kan du knytte en dørflette selv og henge den på hus- eller leilighetsdøren som en hyggelig hilsen. Du har to alternativer å velge mellom: Du kan knytte fleksible kvister sammen, eller du kan dekorere en dekorativ furukvist festlig. Først vil vi forklare deg hvordan du kan lage den moderne varianten for en dørhale selv. Dette er de nødvendige materialene på et øyeblikk:

 • Furutak, 40 cm lang
 • pinecone
 • Hyben eller kristtorn bær
 • Som tilleggsdekorasjon: hybengrener
 • rødt satengbånd
 • Blomstertråd

Slik kan du gjøre døren flettet selv: Skjær furugrenen i størrelse og pynt den med kongler, hybengrener og bær. Fest en sløyfe av det røde satengbåndet og fest med blomstertråden. Heng grenen opp ned.

Lag dørfletter selv til jul ved hjelp av naturlige materialer

Det trenger forresten ikke alltid å være furugrener. Du kan også bruke grener av følgende planter til dørflettet:

 • Blå gran
 • Douglas gran
 • Edelgran
 • sypress
 • Hvit lyng
 • einer
 • Gran
 • Du kan dekorere det grønne arrangementet med lotusører, fruktknopper av sweetgum -treet, tistler, eføy, bartrær, eukalyptus og olivengrener.

Slik at du kan lage denne dørdekorasjonen til jul, trenger du fortsatt følgende materialer: et dekorativt bånd i rødt med et rutet mønster, klokker laget av metall i gullfarge, håndverkstråd. Klipp de eviggrønne grenene og bind dem tett sammen. Heng dem opp ned på inngangsdøren, bind en sløyfe og bruk håndverkstråd for å feste de andre dekorelementene også.

Klassisk juledekorasjon: lag din egen adventsflette

Dørflettejul gjør deg til instruksjoner med rød sløyfe og sypressegrener og klokker

Adventsdørkranser har lenge vært ansett som gammeldags. I år feirer inngangsdørspynt til jul et skikkelig comeback. Du trenger følgende materialer for å lage den vennlige hilsenen.

 • Grangrener, hver 20 cm lange
 • Blomstertråd
 • Aluminiums håndverkstråd med en tykkelse på 2 mm, 40 cm lang
 • shish kebabspyd av tre
 • Isoporballer med en diameter på 5 cm
 • Broderi av lin i rødt eller hvitt, 50 cm langt
 • andre dekorative elementer etter eget valg: kjegler, bjeller, bjeller
 • rød akrylmaling, glitter, pensel

Slik kan du lage adventsflettet selv: Fest grangrene rundt håndverkstråden, fyll ut hullene med kjegler, tørre blomster eller andre dekorasjoner laget av naturlige materialer du ønsker. Dra linnebroderitapen rundt pinnene og heng deretter på klokkene eller klokkene. Alternativt kan du plassere en løkke i midten og fikse den med blomstertråden. På slutten kan du kutte kebabspydene og male isoporballene røde og spraye dem med glitterspray. Legg deretter kulene i dørkransen.

Gjør din egen dørflette til jul? Instruksjoner i tre trinn

Forresten, juledørskranser laget av naturlige materialer tilbyr mange designalternativer. Eksperimenter med materialer, farger og dekorasjoner. Hold deg til det klassiske fargevalget. Grønt, rødt og hvitt danner et attraktivt ensemble og passer harmonisk inn i både tradisjonelle og moderne husinnganger.

Tinker med moderne dørdekorasjoner til jul: dørflette med eføy

Selve dørflettet er bundet med sypressgrener og eføy

En stor del av materialene til en moderne dørdekorasjon finnes i hagen hjemme eller under en tur i skogen. Velg eviggrønne planter som eføy for å legge til aksenter. Lag filtblomster for å krydre dørkransen enda mer. Pynt juledekorasjonen med organza -buer i ferskenfarge.

Lag en duftende adventsflette selv

Lag dørdekorasjoner til jul av naturmaterialer med sypressgrener og appelsiner

En juledekorasjon skaper en festlig atmosfære og er en hyggelig velkomsthilsen for familie og venner. En velduftende juledekorasjon er noe spesielt. Ikke bare pynter det festlig inngangsdøren, det utstråler også en krydret aroma. Så forventningen til den kommende festivalen er dobbelt så stor.

 • De oransje skivene avgir en typisk “juleduft” med et søtt notat
 • Løvblad gir variasjon til dørflettet og sprayer en krydret duft hver gang inngangsdøren åpnes
 • Magnolia blader gir et eksotisk preg til arrangementet med sin fruktige aroma

Rustikke dørdekorasjoner til leilighetsdøren

Juledekorasjoner pusletre grener og kongler og rødt bånd

Ikke bare husinngangen kan festlig dekoreres, leilighetsdøren ser også mer innbydende ut når den er dekorert med en dørkrans. Vårt tips: match dekorasjonen til møblene. For leiligheter i landsted eller vintage stil, for eksempel, er det den neste ideen for dørdekorasjoner for leilighetsdører. Under en tur i skogen samler du holdbare naturmaterialer som furukegler og tregreiner uten blader. Du kan også kjøpe tørkede blomster eller tørke dem selv. Bind deretter naturmaterialene til små dørfletter og heng dem opp.

Lag juledørspynt selv

Alternativt kan du bruke en gammel kurv med grangrener, kjegler, hyller osv. ordne og fest til kurven med blomstertråd. Hvis du ønsker det, kan du også spraye kjeglene med kunstsnø. Fest deretter en sløyfe av kontrollert stoff og heng kurven på inngangsdøren. Vårt tips: hvis du fester de eviggrønne grenene individuelt, kan du også bytte ut individuelle grener om nødvendig.

Dørkrans til jul i rødt

Dekorer en halmkrans til jul med hybenidéer

Enten på inngangsdøren eller på veggen over peisen: en rød dørkrans er et skikkelig blikkfang som sprer en festlig stemning. For den neste håndverksideen trenger du følgende materialer:

 • Vinkrans med en diameter på 22 cm og en tykkelse på 3 cm.
 • 20 hybengrener ca 50 cm lange
 • grønn blomstertråd
 • Snor til oppheng
 • Til dekorasjon (valgfritt): granatepler, røde epler, julestjerneblomster, røde roseblomster og andre røde naturlige materialer etter eget valg

Håndverksinstruksjoner: Vikle først 3 rosehip -grener rundt vintreet og knyt endene sammen med den grønne blomstertråden. Halver de resterende kvistene og fest løst til kransen med blomstertråd. La grenene som vender utover stikke ut. Dekorer dørkransen til jul som du vil.

Dekorer en isoporkrans: Tinker med naturmaterialer til jul

Dekorer en halmkrans og lag pynt til inngangsdøren til jul

Forresten, vakre dørdekorasjoner kan ikke bare lages med en vintreet eller pilkrans. Du kan også dekorere en isopor -krans. I det følgende vil vi vise deg forskjellige varianter som garantert vil høste komplimenter. Alle ideer kan implementeres raskt og enkelt, og du kan enkelt beholde dem i kjelleren eller garasjen til neste år.

Dekorer isopor -krans til jul

Rød juledørkrans med sjekket stoff som ombryter kunstige blomster og sypressegrener og hyller

Den første kunsthåndverkstanken er tradisjonell: isoporskransen er pakket med stoff i et rutet mønster og pyntet med flere pyntegjenstander (julestjerne laget av fløyel, glitterperler og kongler). Siden den er laget utelukkende av plastmaterialer eller av slitesterke naturmaterialer som furukegler, tåler den lett regn, frost og snø og lagres deretter i hageboden eller kjelleren til neste år.

Dekorer en isoporkrans til jul: DIY -idé i siste øyeblikk med skjerf

Styrofoam krans dekorere julen gamle skjerf

Har du lyst til å lage en inngangsdør til jul, men har lite tid? Da er den neste opplæringen akkurat for deg. Vikle først et rødt skjerf eller rødt stoff rundt en isoporkrans. Pakk deretter halvparten av julekransen med et grønt skjerf og den andre halvdelen med et hvitt skjerf. La endene på skjerfet henge ned. fullstendig!

Styrofoam krans for julepynt ideer

En snøhvit julekrans passer harmonisk inn i vintage, shabby chic, skandinavisk og puristisk livsstil. Bare pakk inn flere fjærboaer eller ull eller kutt et shaggy sengeteppe i strimler og pakk dem rundt isoporkransen. Dekorer kransen med en sløyfe av stripet linstoff og dørdekorasjonene til jul er klare.

Tinker med en isoporkrans: høst- og vinterdekorasjoner 

Styrofoam krans dekorere juleideer for dørdekorasjoner laget av naturlige materialer

Den neste ideen til dørdekorasjoner til jul er også grei. Du trenger plastfrukt, snøspray, et dekorativt gullbånd laget av organza og selvfølgelig en isoporkrans. Fest plastfruktene til isoporskransen. Sørg for at fruktene er så nær hverandre som mulig, og at det ikke er hull. Spray dem deretter med snøsprayen. La kransen tørke i 30 minutter og pakk den deretter inn med pyntetape. Hvis du ønsker det, kan du også knytte en sløyfe og lime den på frukten med det varme limet.

Lag dørdekorasjoner til jul, pynt en festlig frigolitskrans

Fjærboaer, minijuletrær laget av børster og pomponger forvandler den enkle isoporkransen til et dekorativt element som kan dekorere peishyllen eller leilighetsdøren. Dørdekorasjonene er delvis værbestandige, da fjærboaene absorberer fuktighet og smuss. Derfor er det bedre å bruke det til å dekorere husdører med tak.

Pynt halmkransen til jul

Dekorere en halmkrans til jul Instruksjoner for urtedørkrans

Du kan ikke bare dekorere en isoporkrans, men også en halmkrans til jul. Urter utstråler en behagelig aroma og skaper en koselig atmosfære. Friske middelhavsurter som løvblad, salvie eller rosmarin er ideelle. Bare legg urtekvistene i en krans av halm og bind med blomstertråd. Heng på organzabånd. En slik dørkrans er imidlertid ikke vintertett og er bedre egnet som dørdekorasjon til leilighetsdøren.

Pynt halmkransen til jul - lim den med furukegler

Hvis du vil ha en værbestandig variant, bør du velge en journalring. Bare pakk halmkransen med jutebånd og lim forskjellige kjegler så tett som mulig. Du kan fylle ut hullene med mose.

Lag ballkrans selv til jul

Dekorer en halmkrans til julekuler Instruksjoner for dekorasjoner i inngangsdøren

Moderne, fargerik, iøynefallende: slik ser en sfærisk krans ut. Slik at du kan lage denne fargerike dørdekorasjonen selv, trenger du følgende materialer:

 • Juletrepynt, for eksempel juletrekuler i forskjellige størrelser og farger
 • Halmkrans med en diameter på 22 cm
 • en krans
 • varmt lim

Dekorere en halmkrans til jul Instruksjoner for moderne dørdekorasjoner

Vri først kransen rundt halmkransen og fest den med blomstertråd. Lim deretter juletrekulene med den varme limen. Eventuelt kan du også feste dem med blomstertråd. Prøv å få ballene så nær hverandre som mulig.

Pynt isoporkransen til jul og pakk den inn med musikkpapir

Du kan lage en kreativ, glad og iøynefallende dørdekorasjon til jul selv. Bare la fantasien løpe løpsk og skape en munter atmosfære med en juledekorasjon. Bruk gamle juletrepynt, naturmaterialer eller til og med musikkpapir. Fordi den enkleste DIY -ideen er å pakke inn en isoporkrans med musikkpapir og pynte den med en papirblomst.

Ytterdørpynt Juledørkrans av naturmaterialer og krans av sypresser

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking