15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Så du kan dekorere gangen og kjenne julestemningen ved inngangen!

Et godt førsteinntrykk er nøkkelen i alt, og inngangspartiet er intet unntak, da det lover en forsmak på julestemningen i de andre rommene i leiligheten din. Den vakre julepynten vil ikke bare hilse på gjestene, men vil også gi deg glede som huseier hver dag. Hvis du pynter inngangspartiet eller gangen til jul, vil du føle deg festlig så snart du går gjennom inngangsdøren. Det handler om å skape et så innbydende miljø at gjestene og familien din virkelig kan føle julestemningen.

Ta med julens magi til inngangspartiet!

Dekorer trapper til julelys i kaldt hvitt

Det er noen ting du bør vurdere før du dekorerer inngangen eller gangen til jul:

  • Rydd opp gangen. Det er ingenting verre for gjestene enn å føle at de er i en annens rot med ingen steder å plassere eiendelene sine. Fordi gjestene vanligvis tar med seg gaver og flasker, må du alltid sørge for at konsollbordet er gratis eller at det er gratis frakkekroker for hengende strøk. Det er innbydende for gjestene å føle at de ikke forstyrrer.

Julepynt i trapphuset. Lite gran i en gryte. Firkranser og feelys

  • Dekorasjonen skal ikke hindre normal trafikk i gangen. Spesielt i en lang, smal gang må du ha nok plass til å bevege deg rundt: ta på og av jakken, bøy deg for å ta på eller av skoene, etc. Derfor bør dekorasjonen ikke forårsake ubehag eller til og med skade og bør plasseres der det vil Hovedfunksjoner på gangen ikke påvirket.

Hengende dekorasjoner er best i den smale gangen

  • Det er best å henge opp dekorasjonene. Så de tar ikke verdifull plass på gulvet i den lille gangen. Et unntak er tomme hjørner, for eksempel hjørnet bak døren.
  • Ta hensyn til størrelsen på dekorasjonene. Ikke velg for store dekorasjoner, som visuelt vil gjøre gangen enda mindre. Du bør ikke overdrive det med tallene deres heller. For mange små detaljer overbelaster visuelt interiøret.

Inngangen presenterer seg i full prakt

Hils gjestene med en glitrende scene. Få en fantastisk vinter velkommen i en gang med snødekte kranser, kranser og små juletrær. Enten du velger et kult, moderne utseende eller dekorerer i landlig stil, er det opp til deg.

I julen kan det bli litt mer glamorøst! Fra messing og kobber til gull – varme metalltoner sikrer eleganse og hygge. Og hvis du vil skape en vinterunderland -følelse, kan du gå for en kombinasjon av sølv og hvitt.

Et mini -juletre skal heller ikke mangle her

Julepynt i inngangspartiet med mye grønt

Et juletre i en gryte er også et fantastisk blikkfang i inngangspartiet. Den kan fremheves enda bedre hvis den plasseres på en krakk i tre eller et lite sidebord. Dette skaper også et sofistikert spill med forskjellige høyder.

Alternativt juletre som veggdekorasjon i gangen

Gran på veggen i gangen med kranser og feelys

Hvis du har en tom vegg i gangen, kan du også sette opp et juletre med eventyrlys og kranser. Du kan bruke gjennomsiktige limprikker eller avtagbare kroker for å feste dekorasjonene på veggen. Disse kan deretter fjernes sporløst.

Pynt konsollbordet / kommoden til jul

Gang kommode til jul dekorere gren i glassvase med eventyrlys

Kommoden i gangen spiller ikke bare en praktisk rolle, men fungerer også som et ideelt oppbevaringsrom for sesongbaserte dekorasjoner. For å gi inngangen din en festlig julestemning, grupper dekorative gjenstander i forskjellige høyder, for eksempel en høy vase, en mellomstor bolle og noen små telysholdere. Som et alternativ til et juletre er også de dekorative grenene i en vase gode, fordi de også kan dekoreres med kuler og eventyr. Hjemmelagde istapper er også en fin dekorasjonside.

Julelys

Julepynt i gangen med kalde hvite eventyrlys og pynt i sølv og hvitt

Lys spiller en veldig spesiell rolle i juletiden. Pynt dørkarmen med en enkel grankrans og legg til noen eventyrlys. LED-trær er også et spesielt blikkfang, ettersom de får gangen til å skinne i en behagelig glød når lyset er dempet.

Lysende trær i inngangspartiet

Lanterne, lykter og co.

Dekorer gangen til jul i nordisk stil

Stearinlys skaper hygge overalt. Hvis du vil være på den sikre siden, velger du LED -lys. Velg en kombinasjon av lysestaker i forskjellige høyder og fasonger, fra telysholdere til høye lykter og lykter for søylelys. For et konsistent utseende, velg ett element som binder dem alle sammen. I dette tilfellet er det den industrielle metallfinishen og den geometriske formen. Du kan også skape en varm og overdådig atmosfære med duftende oransje- og kanellys i gylne lyslykter. Forresten, i denne artikkelen finner du også gode ideer for å designe en dekorasjon for lykten.

Dekorer speilet i gangen til jul

Julepynt på kommoden og speilet i gangen

Hvis du har et speil i gangen, kan du gi den et festlig preg med avtagbare juleklistremerker. Du kan også bruke krittpenner til å tegne vakre julemotiver selv. Fullfør speildekorasjonen din med en frodig grankrans. For flere ideer om hvordan du kan dekorere et speil til jul, se denne artikkelen.

selvklebende bilder for vinduer, speil og andre glassoverflater

Flettet kurver gir tekstur

Bjørkegrener kjegler og feelys i en kurv

Kurver er en stylists favoritt når det gjelder å legge tekstur og høyde til et arrangement. Du kan til og med presentere grener og kvister pent i en enkel kurvkurv.

Juledekorasjon med friske gran- og eukalyptusgrener i en kurv

Dekorer rekkverket til jul

La juletrepynten henge på rekkverket

En enkel krans av eukalyptus- eller grangrener gir stolpen et fint og friskt festlig preg. Det ville også være fint hvis du hadde små ornamenter som henger på fiskesnoren.

Dekorer rekkverket til jul med grener

Men kranser er ikke den eneste måten å dekorere trapperekkverk til jul. Disse julebukettene kan for eksempel enkelt lages ved å knytte grener med bær eller frisk gran med et fint bånd og noen få ornamenter. Og det beste av alt er at rekkverket holdes fritt for dekorasjoner, noe som er et viktig punkt for sikkerheten i hjemmet.

En julepynt i nøytrale farger kan også se veldig imponerende ut

Julepynt i inngangspartiet med ferske kvister og papirstjerner

Denne julepynten gir en fin vintage -følelse

Julepynt i trapperommet i nøytrale farger

Gruppefigurer i forskjellige høyder

Julepynt på konsollbordet i gangen i hvitt og sølv

Velg naturlige materialer for å gi hallen din et rustikt preg

Julepynt for gangen med vintage teft og naturlige materialer

Dekorasjoner i boho-stil passer også til jul

Julepynt med boho -teft i gangen

Med isete hvite og skoggrønne kan du få en fortryllende festlig scene

Julepynt i grønt og hvitt på konsollbordet i gangen

Minimalistisk og enkelt er også mulig

Skandinavisk julen enkel dekorasjon i gangen

Stearinlys og feelys er helt tilstrekkelig for en moderne gang

Moderne julepynt i gangen med LED -lyskjeder og bærgrener på skoskapet

Den skandinaviske nissen ønsker gjestene velkommen

Julepynt for den moderne gangen til skandinaviske nisser og eventyrlys rundt speilet

For en juledekorasjon i landlig stil, kan du stole på en vinterfargepalett av furugrønn, kristtornrød og vinterhvit

Korridor for julepyntende kommode i landlig stil

Julebelysningen kan være kald hvit eller varm hvit

Dekorer gangen til jul med eventyrlys og stearinlys

Nøytrale farger eller varme røde toner? Hvilken idé liker du bedre?

Dekorer inngangen til jul, klassisk vakker

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?