15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Firgrener dekorasjonsideer: Disse julearrangementene sprer et godt humør!

Når de første julekakene allerede er på hyllene i bakeriene, er det på tide å dekorere hjemmet ditt med en festlig atmosfære. For hva ville festivalen for alle julefestivaler vært uten julepynten. Fargerike kranser, feelys og juledekorasjoner er veldig vakre, men de naturlige materialene er det som gjør juleopplegget så attraktivt. Vi viser deg 22 ideer til grangrener som sprer et godt humør, samt mange kombinasjoner med kongler, appelsiner og blomster.

Firgrener dekorasjonsideer for huset ditt

Dekorer grangrener til jul henge på en henger

Har du allerede kjøpt et juletre, men måtte kutte av noen grangrener når du satte det opp og ikke vil kaste det? Eller har du laget en vakker dørkrans, men det er flere sypressgrener igjen? Den første håndverksideen er superenkel og kan lages av naturlige materialrester. Du trenger en krok for kleshengere, en tregren, hyssing, vintage postkort, familiebilder og naturlige materialer du ønsker. Bor et hull i grenen og sett kroken inn i den. Alternativt henger sypress- og grangrener på “kleshengeren”. Lim på flere furukegler, heng opp familiebildene med små klipp og pynt den merkelige kransen laget av naturlige materialer med julepynt etter eget valg.

Pynt spisebordet til jul med grangrener

Tinkergran med bomull i bolle

Den neste dekorasjonstanken er puristisk og fascinerer med en effektiv kombinasjon av naturlige materialer. På en ekskursjon i naturen samler du grangrener og lar dem hvile over natten i et rom som ikke er oppvarmet. Neste morgen kan du legge grangrenene i en trebolle eller på et rottingbrett. Hell lunkent vann i en sprutflaske og spray grangrenene med den. Dryss deretter bomullsblomster over den. Denne puristiske julepynten kutter en spesielt god figur på sofaen og spisebordet. Den kan enkelt kombineres med dekorative figurer i gull, med glass- eller krystallvaser og med lysestaker i bronse. Men hvis du foretrekker å holde det enkelt, kan du stole på tre, tekstiler i naturlige farger og rotting. Antikt sølvbestikk gir ensemblet et festlig preg.

Firgrener dekorasjonsideer: Vinterlandskap i akrylballer

Firgrener dekorasjon for utsiden med gjennomsiktige kuler

Du kan finne delbare akrylballer i håndverksbutikkene. De er flotte å fylle med naturlige materialer og er en kul dekorasjon for utsiden og innsiden. Fyll halvparten av ballen med kunstig snø, kutt grangrener og legg dem inne. Med akrylballene kan du krydre inngangspartiet, gangen eller spisestuen. Du kan også henge dem på vinduet.

Julepynt i en bolle

Grangrener og rosen- og hyllen i stjerneskålen

Har du en hvit porselenskål i form av en stjerne? Fyll dem deretter med hyller og pin en rød rose i midten. Du kan ordne fem 10 cm lange grangrener rundt rosen. Julepynten til spisebordet, peishyllen eller vinduskarmen er klar. Denne dekorasjonsideen har to viktige fordeler: Når rosen blomstrer, kan du bytte den ut med en ny, og dekorasjonen er klar super raskt. Den er egnet selv for komplette nybegynnere.

Lag julepynt i glass selv

Firgrener dekorasjon til jul i et glass med fugler og reir og juletrekuler

Har du påskepynt i kjelleren? Deretter kan du bruke dem til den neste dekorasjonsideen. Du trenger følgende materialer: fuglerede, to dekorative fjærfugler med klipp, grangrener, 3 julekuler i forskjellige farger og størrelser, kunstsnø, et stort glass. Dekk glassbunnen med kunstsnø, legg fuglereden på den og legg de tre julekulene inni. Ordne flere grangrener rundt reiret og fest fuglene til den.

Puristisk dekorasjonside med naturlige materialer

Ordne graner og misteltein i vaser

For neste arrangement trenger du glass, flasker og kolber. Sørg for at alle beholdere er gjennomsiktige eller at de tilhører en fargefamilie. Ha en kvist i hver flaske / vase og sett dem på linje med peishyllens lengde. Den naturlige dekorasjonen er klar!

Julepynt med grangrener til utsiden

Gran -dekorasjon utenfor fyller støvlene med naturlige materialer

Ikke kast de gamle støvlene, du trenger dem for din neste håndverkside. Fyll støvlene med tre- og grangrener, bind en hvit eller rød sløyfe, og du har laget en effektiv og veldig langvarig dekorasjon med grangrener. Grangrener er veldig følsomme for varme, forresten, de varer mye lenger ute enn hjemme.

Borddekorasjon med naturlige materialer

Gran -dekorasjon til jul på bordet

Ingen store og tunge arrangementer i vaser som tar mye plass – den neste dekorasjonsideen gir et naturlig preg på julebordet og spisebordet er ikke rotet med lykter, lysestaker og statuer. Bare spre forskjellige naturlige materialer etter eget valg på en lys, ensfarget duk eller en bordløper: grangrener, hyller, furugrener og kjegler. La det være nok ledig plass til oppvask, bestikk og glass. fullstendig!

Dekorer putene med grangrener

Dekorer festputer til stua med grangrener

Dekorer en pute med hvitt satengbånd og furugrener. Vakkert pakket som en julegave og stilfullt vist sammen med en koselig hvit deksel på sofaen eller favoritt lenestol, vil det garantert tiltrekke seg alles oppmerksomhet og effektivt fullføre julestueinnredningen.

Flytende roser blomstrer og grangrener i en høy vase

Roser og grangrener og misteltein i vase

Rosenblader flyter vanligvis alene hvis du først forkorter stammen tilsvarende. For å være på den sikre siden kan du kutte en sirkel ut av bobleplast, lage et hull i midten av sirkelen og stikke blomsterstammen gjennom hullet. Legg grangrenene i vasen og fyll den med kaldt vann. Du kan også knytte en krans av misteltein og plassere vasen i midten.

Tinker gran grener til jul: Duftende arrangement

Dekorer grangrener og appelsiner og pepperkaker og lykt til advent

En julepynt som ikke bare ser bra ut, men også sprer en fin aroma. I en stor bolle ordner du grangrener, appelsiner eller mandariner og krydderet du ønsker. Plasser en lykt med et stort søylelys i midten. Det perfekte ensemblet for kjøkkenet, som sprer julestemning og vekker appetitten.

Firgrener dekorasjon til rekkverket

Ideer til å dekorere rekkverkene med grangrener

I julen er ikke bare stuen og inngangen festlig dekorert, gangen er også pyntet for en festlig anledning. Spesielt i hus kan trapperommet krydres med en krans. Et kult alternativ til kransen: dekorere rekkverkene med friske grangrener. Knyt nypegrener og julekuler til den. Et satengbånd, ton-i-tone med juletrekulene, vil fullføre ensemblet.

Julepynt med grangrener på sidebordet

Gran -dekorasjon til sidebordet i stua

En super vakker og veldig effektiv dekorasjonside til det lille stuebordet. Konverter porseleneggholdere til vaser og legg friske grangrener i dem. Draper en lysstrimmel på et sølvbrett og ordne tre slike minivaser (de to andre kan fylles med annet grønt eller løse blomster). fullstendig!

Pakk inn gaver og pynt med grangrener

Firgrener dekorasjonsideer til gaver

Kjærlig innpakket gaver gir mye glede og skaper en lykkelig atmosfære. Borte er dagene med skinnende emballasje, de siste årene har det blitt lagt stor vekt på naturlige materialer og et puristisk utseende. Grangrener, kjegler og til og med blomster pryder gavene.

krans

Firgrener dekorere deg selv med en krans med snøfnugg og organza dekorativt bånd

Hvis du vil lage en flott julepynt utenfor, kommer den neste DIY -ideen. Du trenger omtrent 10 store grangrener, 5 furugrener, en lang gren, snøfnugg med klips, hvitt organzabånd, bindetråd og sekatører. Fest grangrenene til grenen, fyll ut hullene med furugrenene, fest snøfnuggene og pakk løst organza -båndet rundt kransen laget av naturlige materialer.

Lag vindusdekorasjoner av grangrener selv

Julevinduepynt av tre- og sypressgrener

Lag en stilig vindusdekorasjon av grangrener til kjøkkenvinduet. Lim treballer og grangrener i forskjellige størrelser til en metallring, og den vakre julepynten er klar. Du kan også bruke den som en puristisk dørkrans, for eksempel til leilighetsdøren.

Tinkergran: dekorere spisestuen

Tinkergran grener til bordet til jul

Velkommen dine gjester med en stilig borddekorasjon. En kanelstang og en furugren på tallerkenen skaper en lykkelig atmosfære og er innbydende. Den puristiske duoen gir bordet et skandinavisk preg, tro mot mottoet “less is more”. Så familien kan konsentrere seg om det viktigste – samværet og selvfølgelig maten.

Dekorer mini -juletreet festlig

Dekorer ideer med grangrener og kyprosgrener

Hvis du ikke har plass til et stort tre i den lille stua eller foretrekker å klare deg uten et kuttet juletre, kan du stole på mini -juletrær i potter. De kan lett overleve vinteren ute, men må plantes i hagen om våren. Granene vil pryde uteområdet i årene som kommer, og du vil alltid ha noen få grangrener som du kan forskjønne huset ditt med i adventstiden.

Grangrener og furukegler i vaser på bordet

Du kan lage et festlig ensemble med grangrener, kjegler og hvite lys. Kombiner vaser i forskjellige høyder, lysestaker, kakestativer og brett. Gjør deg uten duken og bruk i stedet musikkpapir og treskiver som underlegg for glassene. Vintage lysestaker i gammelt sølv vil fullføre ensemblet. Perfekt til det lille spisebordet!

Lag en krans av grangrener til spisebordet og pynt med lykter

Lag en krans av grangrener og kjegler, og dra den rundt glass- og metalllykter med hvite søylelys. Perfekt til det lange spisebordet eller til og med hagebordet.

Grangrener og julekuler på brett vintage dekorasjonside

Ingen kombinerer gammelt og nytt like effektivt som de nordiske landene. Et vintagebrett, flere uformelt lagt grangrener og noen glitrende julekuler utgjør sjarmen til det neste ensemblet. De skinnende refleksjonene til juletrekulene skaper en spesielt innbydende og hjemmekoselig atmosfære.

Firgrener dekorasjon som et høydepunkt ved festbordet

Pynt med grangraner vase med hyller

Grangrenene skaper ikke bare en stilig bakgrunn, de kan også brukes som solister. Grangrener kan kombineres perfekt med hyller og iscenesettes i høye vaser.

Lag grangrener selv til jul ute

Spesielt i julen gir en hjemmelaget dekorasjon av grangren et puristisk, naturlig og klassisk preg på festbordet eller resten av dekorasjonen. Enten draperet som en krans, tilfeldig plassert som individuelle løse kvister på vinduet eller kanskje kombinert med andre dekorasjoner: mulighetene er rett og slett uendelige.

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?