15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge hårtilbehør til bryllup – tips og ideer

Hårtilbehør til bryllupsideer-forskjellige-varianter

Valget av bryllupssmykker kan være overveldende selv for den velorganiserte bruden. Ikke bare øredobber, kjeder og armbånd, men også hårtilbehør som tiaraer, hårnål, hårkammer, slør og lignende er av stor betydning. Av Hårtilbehør til bryllup bør passe til kjole- og bryllupstemaet. I den følgende artikkelen kan du finne ut hva annet som er viktig og hvilke varianter som er tilgjengelige.

Hårtilbehør til bryllup – diadem, hodebånd eller tiara 

Hårtilbehør til bryllup halvåpent hår tiara

Hårbånd er veldig allsidige da de kan brukes med åpent, halvåpent eller festet hår. Se etter et pannebånd som plukker opp detaljer om brudekjolen, for eksempel et spesielt mønster, materiale eller applikasjoner. Hvis brudekjolen er brodert med perler, kan hårtilbehøret være det samme. Legg også merke til metallets farge. Gull fungerer bra for brudekjoler i champagnefarge, mens sølv er populært for hvite og elfenbensfargede brudekjoler.

Bryllupshårstilbehør – hårkammer

hårtilbehør-bryllup-updo-bun-slør-hår-kam

Hårkammer varierer i størrelse og form og er perfekte for oppdateringer og boller. Hvis du skal bruke slør, bruker du to kammer – en med praktisk funksjon og en med dekorativ funksjon.

Hårtilbehør til bryllup – hårnål

hårtilbehør-bryllup-pins-bluemchen-updos

Hårnålene ser veldig subtile ut og kan fint fullføre boller og flettede frisyrer. Du kan også velge mellom rhinestones, perler og blomster.

Hodebånd med rhinestones

hårtilbehør-bryllup-hodebånd-rhinestones-frisyre-hår-quiff-perlekjeder

Et overdådig hårtilbehør er rett og slett det perfekte supplementet til en enkel, men også til en ekstravagant brudekjole, men ikke overdriv. Andre smykker som øredobber og halskjeder er helt overflødige her. Det ser definitivt stilig ut når det er en sammenheng mellom de dekorative aksentene på brudekjolen og elementene i håret. En stillinje bør koble alle deler og selvfølgelig være koordinert med hele bryllupsdesignet.

filigran hodebånd med rhinestones

hårsmykker-bryllup-filigran-hårbånd-rhinestones

Et rikelig hode- og hårpynt trekker utvilsomt betrakterens oppmerksomhet til det vakre ansiktet, spesielt øyet. Derfor er det verdt å understreke dette området med sminke. Ørepyntene må ikke distrahere øyet fra hovedtilbehøret. De skal være diskrete og ikke dyre. Pinnar passer best her. Uansett om det er perler eller krystaller, bør de velges i henhold til hårsmykkene og ganske enkelt utfylle det, under ingen omstendigheter dominere det.

Hårnål med gule blomster

hårtilbehør-bryllup-hårnål-updo-blomster

Hårnål med blomster og kronblad er en perfekt match for en romantisk brud. Selvfølgelig brukes hårnålene bare for oppdateringer eller for hår der håret er delvis festet. Dette vil fikse frisyren, men også sette en aksent. Hvis brudekjolen er dekorert med broderi, perler og blomster, bør hårtilbehøret være tilsvarende. Fargen, formen og størrelsen på blomstene bør velges med stor oppmerksomhet på detaljer slik at de harmonerer med de andre detaljene.

Interessant poppet opp frisyre med et overdådig hodebånd

hårtilbehør-bryllup-flettet frisyre-flette-hårbånd

Pannebåndet er imidlertid et alternativ til tiaraen. Det er en ukomplisert løsning, men det ser veldig festlig ut. Avhengig av situasjonen kan pannebåndet settes inn i frisyren eller dyktig bearbeides i det. Vevd i en bondeflett og bundet foran som et slags hårbånd. Denne romantiske frisyren vil passe spesielt godt til en emipire -kjole eller en hvilken som helst vintage -stil.

hårtilbehør-bryllup-hår-bånd-hvitt-tuell

Ofte er pannebånd pyntet med fjær og rhinestones. De går veldig bra med en elegant, enkel brudekjole, og de ser spesielt elegante ut med en edel drakt. Modeller med forseggjorte elementer gir frisyren et spesielt spark og er et fint tillegg til det korte sløret. Slående design brukes ofte som et dekorativt element på isen. Et pannebånd kan være den perfekte løsningen for både kort og langt hår. Når det gjelder frisyren, er slitasjealternativene nesten ubegrensede. Et pannebånd ser veldig elegant ut med en toppknute eller en updo. Enkle modeller kan også brukes senere, ved andre anledninger.

hårtilbehør-bryllup-flette-hår-kam

En hårkam av høy kvalitet satt inn i brudefrisyren ser spesielt elegant ut. Dekorert med vakre, glitrende steiner og perler, er det en klassisk hodeplagg. Tidligere arvet døtre verdifulle smykker som dette fra sine mødre. Imidlertid er en hårkam den perfekte løsningen hvis bruden ikke har slør. Den kan innlemmes i frisyren etter dine egne ønsker. Den bæres vanligvis på baksiden av toppknuten. Når det gjelder åpne frisyrer med krøller, kan man ta håret ut av ansiktet til siden. Det ser yndig ut, spesielt på lange frisyrer. Men selv det halvlange håret kan vakkert dekoreres med en hårkam. Det ene er det perfekte alternativet, spesielt for å gå til registerkontoret.

Curlies setter aksenter i den enkle lange frisyren

hårtilbehør-bryllup-halvåpent-frisyre-pigtail-bluemchen

Curlies er tilgjengelig i mange flotte design. Enten blomster, perler, rhinestones eller en kombinasjon av forskjellige dekorative elementer, vil du finne en bruk for hver brudefrisyre og for hver hårstruktur. Krøll er faktisk små hårspiraler som lett kan vrides inn i håret. De gir drømmende aksenter og varer veldig bra hele bryllupsdagen. De sklir under den omfattende bryllupsfeiringen, som andre hårklipp og andre. Små applikasjoner sikrer et sikkert grep. Stort sett de samme designene, for eksempel laget av perler og krystaller, er tilgjengelige i forskjellige størrelser. Dette betyr at flere designvarianter er mulige.

hår-smykker-bryllup-åpent-hår-blomster-smykker

Et hårtilbehør til et bryllup er en tradisjon, men også ekstravaganse. Ved spesielle anledninger, spesielt for bryllup, er damene alltid ønsket et glamorøst og veldig spesielt utseende. Et rikt, spesielt vakkert, edelt hårpynt oppfyller alle krav og er veldig populært som før. Hvis du vil føle deg som en ekte prinsesse fra eventyret, bør du ikke klare deg uten et glitrende design. Det tiltrekker seg oppmerksomheten til alle som er tilstede, og derfor anbefales enkel eleganse når du velger frisyre. Det anbefales selvfølgelig å prøve forskjellige varianter der hårtilbehøret er best forankret. Uansett ville det være synd om hårkammen eller tiaraen gled eller klemmet ubehagelig under feiringen. Fra et praktisk synspunkt kan den festes til pannen eller foran.

hårtilbehør-bryllup-pigtails-bun-kam-bluemchen

hår tilbehør bryllup updo kjeder

hårtilbehør-bryllup-updos-hårnål-bluemchen

hårtilbehør-bryllup-updos-hårbånd-rhinestones  hårtilbehør-bryllup-hodebånd-rhinestones-blomster

hårtilbehør-bryllup-hår-bånd-rhinestones-hår-quiff-frisyre

hårtilbehør-bryllup-hårbånd-rhinestones

hårtilbehør-bryllup-panne-kjede-perle-bondekrans

hårtilbehør-bryllup-bolle-frisyre-perle-hårnål

hårtilbehør-bryllup-boho-frisyre-ugjort-utseende-kam

hårtilbehør-bryllup-fugl-bur-slør-perler

hårtilbehør-bryllup-stoff-blomster-rhinestones

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage