15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brudebukett og klesdekorasjon – matchende boutonniere

mann-kone-bryllup-kyss-blomster-dekorasjon

Bryllupet blir vakkert, fortryllende, stilig og perfekt ved å ta tusenvis av små detaljer i betraktning og gjøre det perfekt. Boutonniere som dekorasjon for bryllupet er også en del av disse detaljene. Hvis du ikke har tenkt på dem ennå, bør du kanskje begynne. Boutonniere bæres av brudgommen, beste mannen, brudepiker og foreldre. Menn fester den til fanget og kvinner kan bruke dem som et armbånd på håndleddene.

Skal brudebuketten og klesdekorasjonen til bryllupet ha noe til felles?

klær-dekorasjon-ons-brud-bukett-boutonniere

Skikken med at mannen bærer en boutonniere som pynt på lapel, som han mottar fra sin kjære, er veldig gammel og er ikke bare relatert til bryllupet. I tillegg hadde denne blomsten alltid vært en ekte, levende blomst. Inntil for noen år siden var de imidlertid stort sett laget av hvitt stoff. De var kunstige og noen brudepar brukte dem ikke bare til å dekorere sine nære slektninger, men også alle gjestene.

 Lag en naturlig harmoni mellom brudebuketten og klesdekorasjonen

blomsterbukett-bryllup-klær-dekorasjon-mann

Brudens utsmykning av brudgommen blir sett på som et symbol på deres fremtid sammen. Av denne grunn, og spesielt hvis du er overtroisk, er det best å velge en bryllupsboutonniere laget av en ekte blomst, slik at ekteskapet ditt blir levende, blomstrende og vakkert.

Hvilke blomster bør du velge til boutonniere??

mann-kvinne-bryllup-klær-design-blomster

Hvis boutonniere skal være et symbol på harmoni for brudeparet som pynt, bør den best bestå av de samme blomstene som brudebuketten.

Men hvis du ikke er overtroisk, må du nærme deg det fra et estetisk synspunkt. Tenk på hvor mange blomster, farger og dekorasjoner det vil være overalt. Hvis disse er forskjellige, dukker det ikke opp mer enn et kaotisk inntrykk. Det er bedre hvis alt er underordnet ett tema, og dette kan sees i hvert element i dekorasjonen. Så hvis du vil ha en boutonniere som dekorasjon for bryllupet, laget av ekte blomster, så velg hva som er grunnlaget for Brudebukett og klesdekorasjon er eller designer en hel struktur der hovedmotivet gjentas.

Du kan allerede forestille deg hvor flott boutonniere vil se ut. Disse kan lages av levende blomster i de større blomsterbutikkene. Men ikke gi opp i siste øyeblikk, tro at det faktum at du har valgt modellen er nok. Be blomsterhandleren lage en boutonniere -prøve for deg. Det kan være at hovedblomsten, som brudebuketten består av og som også brukes som dekorasjon til boutonniere, er for stor og altfor iøynefallende og prangende, eller den bøyer seg konstant til den ene siden. I et slikt tilfelle vil det være nødvendig å velge en annen blomst.

For damene er det best å bestille blomsterarmbånd med en gang. Klærne hennes er stort sett laget av lette materialer, slik at boutonniere vil henge stygt fra stoffet som en dekorasjon fra en ekte blomst.

Brudebukett og klesdekorasjon – stoff boutonniere

pastell-design-farger-idé-collage-blomst-dekorasjon

Hvis alt dette er for tungvint for deg og du foretrekker en boutonniere som dekorasjon for bryllupet i stoff, må du koordinere modellen og fargene her også. Boutonniere pleide å være laget av hvitt stoff, men i dag ville ingen bli overrasket hvis du bestiller dem i fargene som vil lede temaet i bryllupet.

Bestem buketten og klesdekorasjonen for brudgommen i god tid

tropisk-bryllup-klær-dekorasjon-brud-bukett-idé

Uansett hvilken variant du velger for boutonniere som dekorasjon, ikke vent til siste øyeblikk. Dette gir deg muligheten til å endre noe hvis det viser seg at noe ikke helt passer din smak. Ikke glem at tiltrekkingen av det hele kommer fra gjennomtenkte detaljer.

De virkelige blomstene symboliserer kjærlighet og lojalitet

skog-klær-dekorasjon-bukett-brud-idé-vakker

Riktig klesdekorasjon for gjestene 

vakker-klær-dekorasjon-brud-bukett-idé-gul

En brudebukett og klesdekorasjon med røde og hvite roser

rose-bukett-brud-boutonniere-idé-klær

Brudeparet stoler på ekte blomster

matchende-revers-blomst-velg-brudgom-brud

Fin kombinasjon

mann-boutonniere-idé-bryllup-dekorasjon-brud-bukett

En bukett blomster i lilla, blått og hvitt

Kalie-blomster-bukett-brudgom-elegant-idé

En kalla bukett

brud-bukett-brudgom-boutonniere-design-matchende-ekte

Gule aksenter

gul jakkeslag blomst brudgom design klær

Previous Post
Høstborddekorasjonsideer – enkle å pusle med
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?