15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brudehansker som tilbehør til bryllupet – mening og 20 ideer

Brudehansker gjennomsiktig-stoff-sløyfe-blomst-kort-hår tilbehør-krone-diadem-slør

Å velge den perfekte brudekjolen er en vanskelig oppgave. I tillegg er det et stort utvalg tilbehør som du kan kombinere med kjolen. Enten hårtilbehør, halskjeder, slør og sko – alt må matche kjolen og med det store utvalget i dag, kan bruden fortvile. Men det er et ekstra tilbehør du kan vurdere. Dette er hansker for bruden som ikke bare kan endre hele antrekket på en positiv måte, men også ha en interessant betydning. I dag vil vi introdusere deg for viktigheten av Brudehansker samt noen fantastiske modeller og tips for disse brude tilbehørene. Så bestem selv om du vil kombinere kjolen eller et annet bryllupsantrekk med hansker på bryllupsdagen.

Brudehansker og deres betydning

brudehansker utførlig-design-gifte-brude tilbehør-langfinger-dekorere

Skulle du fortsatt være i tvil om hvilke hansker du skal velge for den store dagen, kan deres betydning i historien overbevise deg. På den ene siden var brudehanskene et symbol som markerte slutten på vielsen. Dette var fremdeles vanlig når vanlige mennesker ikke kunne skrive eller lese. På den tiden var det ikke nødvendig med en underskrift. Så snart bruden overlot hansken til brudgommen, betydde det at ekteskapspakten ble inngått.

Brudehanskene som et symbol på lojalitet

Brudehansker lang brudekjole blonder hvit farge havfrue

Men det er ikke den eneste betydningen brudehanskene har. De symboliserer også kjærlighet og lojalitet, men også respekten som bruden sverget til brudgommen. Så, som du kan se, var hanskene til bruden mye mer enn bare et tilbehør til brudekjolen. Som vielsesringene hadde hvert tilbehør en bestemt betydning.

Hansker i stedet for gifteringer

Brudehansker idé-antrekk-brude-klær-dekorere hender

I Belgia, derimot, ble det ikke byttet ringer tidligere. Denne rollen ble overtatt av brudehanskene. På ordre fra den fremtidige ektemannen mottok bruden et par røde hansker fra pastoren under seremonien. Så det var et viktig tilbehør for bryllupsseremonien. I dag er reglene ikke lenger så strenge, og hanskene kan velges fritt eller utelates.

Bryllupshansker med stoffblomster

brudehansker subtil spiss-blomster-deko-rød-neglelakk

Du kan finne brudehansker i en rekke varianter. Fra enkle design til overdådig designede varianter, det er noe for enhver smak. Enten den er laget av blonder, silke, tyll eller chiffon, dekorert med strass, sløyfer eller blomster og i forskjellige lengder, kan du finne den riktige modellen for drømmekjolen din..

Lange hansker til bruden

Brudehansker lang-samlet-finger-midje-sløyfe-kjole-kombinasjon

Brudehansker som er lange og når overarmen er spesielt elegante. Disse kan utstyres med fingre, men de kan også være fingerløse. De med fingre har den ulempen at gifteringen må velges større slik at den passer på hansken. Senere må gifteringen gjøres mindre igjen.

Elegante hansker som tilbehør

brudehansker-bryllupsfeiringer-klær-tilbehør-armer-silke

Dette er for tungvint for mange. Men hvis du har bestemt deg for denne typen hansker, kan du ganske enkelt gi ringen videre til den beste mannen etter å ha overlevert den til fingeren på et senere tidspunkt. En lang hanske kan ganske enkelt designes i hvitt, krem ​​eller en annen farge eller, som vist her, være leken med litt blonder.

Fingerløse hansker til bruden

Brudehansker-silke-hvit-fingerløse-design-rhinestones

Alternativt finnes det også modeller som er lange, men som ikke har fingre, men er bundet til langfingeren ved hjelp av en løkke slik at de ikke sklir. Dette løser også problemet med størrelsen på giftering. Og brudehansker som dette er ikke mindre elegante enn de med fingre, det tror du ikke?

Brudehansker i blonder

Brudehansker-hender-dekorere-blonder-design-feminint-antrekk-brud-bryllup

Hvis du vil ha en modell som ikke er for distraherende fra brudekjolen, er det best å velge brudehansker som er korte og bare dekker hender og håndledd. De ser mer lekne og minst like attraktive ut som de lange versjonene. Det er også korte hansker med og uten fingre. Hvilket av de to alternativene du velger, avhenger blant annet av tiden på året bryllupet ditt finner sted.

Korte brudehansker

Brudehansker-finger-perle-dekorasjon-edel-silke-hvit-blank

Hansker med fingre er best for et vinterbryllup. Brudehanskene for vinteren holder hendene varme nok og gjør hele seremonien og bryllupsfeiringen mer behagelig for bruden. Imidlertid er de ikke et godt alternativ om sommeren, da de vil få deg til å svette raskt og få deg til å føle deg ubehagelig.

Match hansker med kjolen

Brudehansker-vintage-tilbehør-blomster-blonder-brudekjole-tilbehør

Den beste måten å begrense utvalget på er å lete etter modeller som også passer til kjole. Uansett er dette et viktig krav. Hvis kjolen din har blonder, anbefales det at brudehanskene er minst delvis blonder. En enkel kjole kan igjen kombineres med like enkle hansker.

Vakre hansker til bruden

brudehansker-attraktiv-edel-blonder-hvit-håndledd-perlemor-neglelakk-idé

Det samme gjelder selvfølgelig fargen. Hvis du har valgt en brudekjole i champagne, anbefales det at du også finner champagne-fargede brudehansker med den. Kremfargede brudehansker eller hvite med rhinestones bør også gå med kjolen. Et unntak kan gjøres hvis kjolen har en annen farge, men alt annet tilbehør som sko, slør eller hårtilbehør har samme farge som hanskene.

Skinnhansker med spalte

Brudehansker-skinn-hvitt-tilbehør-brude-vinter-bryllup

Disse hanskene ser veldig lekne ut, selv om de er laget av fint skinn. Årsaken til dette er sporet, som er et ekstra blikkfang fordi det er fylt med litt poeng. På denne måten åpner brudehanskene visningen av hendene, selv om det er en modell med fingre. Dette er igjen en flott variant for de kalde månedene i året. Og hanskene kan også brukes i hverdagen etter bryllupet hver vinter.

Rushed hansker til bruden

brudehansker-ring-smykker-halvlengde-samlet-mynte-grønn-kjole-tyll

Her kan du se en annen idé for halvlange brudehansker. Kanskje du til og med leter etter noe midt i mellom. En annen interessant ting med denne modellen er det rynkede utseendet, som får de ellers enkle, vanlige hanskene til å se mer lekne ut. Et veldig tynt materiale ble brukt, som vielsesringen også ville passe om nødvendig. Dette er best prøvd i butikk.

Kremhansker til bruden

Brudehansker-hekle-mesh-sløyfe-aksent-brudekjole

Mange varianter er mulige for brudehansker i vintage stil. Avhengig av bryllupets tema er skinn, men også blonder, egnet. Det avhenger også av brudekjolen. I tillegg trenger ikke tilbehøret alltid å bli kjøpt. Du kan lage mange ting selv. Det gjør hanskene også. Du kan også enkelt hekle brudehanskene for en vintage stil.

Brudehansker i champagnefarge

Brudehansker-hudfarge-korte-fingerløse-tips-gull-negler

Siden hudfargen er veldig populær for brudekjolen, er det bare logisk at hansker også tilbys i denne fargen. De er mindre merkbare enn de hvite modellene, for eksempel fordi de tilpasser seg hudfargen din. Du kan deretter lage blikkfang med negledesignet ditt eller smykker.

Fargede brudehansker

Brudehansker-farget-flerfarget-pastellfarget-grønt-rosa-mykt stoff

Og hvis du liker det spesielt ekstravagant, kan du også velge en farge som er ganske utypisk for brudeutstyret. Vi minner deg imidlertid igjen om at du bør kombinere disse med annet passende tilbehør. Slike bør tilbys i brudebutikken. Over kan du se en pen modell laget av blonder og pastellfarger som rosa, mintgrønn og laksefarge.

Svarte hansker med paljetter og perler

Brudehansker-svart-blonder-ekstravagante-rhinestones-brude tilbehør

Brudehansker i svart er uten tvil veldig ekstravagante og absolutt ikke egnet for enhver smak. Den ovennevnte modellen skiller seg ut ikke bare på grunn av fargen, men også på grunn av den forseggjorte designen, som består av blonder dekorert med paljetter og perler. Du kan også se etter undertøy som du kan overraske den nye mannen med på bryllupsnatten.

svart og hvit

Brudehansker-aksent-svart-perle-dekorasjon-ringer-spiker-design-gull

En svart modell trenger ikke å være utformet så iøynefallende som modellen som nettopp er nevnt. Denne varianten, som bare pryder en del av hånden og håndleddet, er litt mer diskret. Hanskene får et spesielt elegant preg av de hvite perlene, som samtidig lekent samler blondestoffet.

Lekne motiver

brudehansker-lekne-hjerter-motiver-gull-smykker-hender

Disse brudehanskene er lekne og stilige på samme tid. Den leken siden ble preget av blonder og selvfølgelig av hjertemotivene, mens den gylne fargen gir den nødvendige balansen med sin eleganse. Et spikerdesign i gyllen farge ble valgt for å matche. Den fingerløse modellen dekker hele hånden og har et hull for tommelen for et bedre grep.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon