15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Morsomme bryllupsspill med instruksjoner for variasjon under feiringen

morsomme bryllupsspill ideer-pinata-brud-brudgommen

Bryllup er morsomt og gir ikke bare stor glede til brudeparet, men også til gjestene. Men for at dette skal være tilfelle, bør du sørge for at alle virkelig har det gøy og at det er variasjon under feiringen. I tillegg til skiftende taler og dansepauser, kan du også planlegge noen morsomme spill for dette formålet, som skal løfte stemningen og i det minste få selv den største bad-ass-smileyen. Så hvis du vil samle noen ideer til morsomme bryllupsspill med instruksjoner, har du kommet til rett sted. Vi har satt sammen noen av de mest interessante og populære for deg. I tillegg kan spill for bryllupet også organiseres av gjestene som en overraskelse for brudeparet.

Morsomme bryllupsspill for underholdning – bryllupsspillet “Likheter”

morsomme bryllupsspill fellestrekk match sko nygifte

Dette interessante spillet gir deg alltid godt humør. Det bør sjekke i hvilken grad bruden og brudgommen kjenner hverandre eller passer sammen. Bryllupsspillet “match” eller “passer lokket på gryten” er best forberedt av gjestene og kan dermed tjene som en overraskelse for brudeparet. For morsomme bryllupsspill som dette trenger du:

 • to stoler
 • Brudens sko
 • Brudgommens sko
 • mange relevante spørsmål
 • Moderator som stiller spørsmålene

Stolene settes sammen på ryggstøttene slik at paret setter seg rygg mot rygg og ikke kan se hverandre. Hver av de to trenger nå en av sine egne sko og en av sin partner. I stedet kan du finne på andre gjenstander som er typiske for mannen eller kvinnen (f.eks. Ølflaske og kjevle). Nå blir det stilt spørsmål. Du bør kunne svare på disse spørsmålene med enten “hun” eller “han”. Egnede spørsmål er for eksempel hvem som er den høye senstiger, som trenger mer tid på badet eller bedre kjører bil eller som lager mat oftere eller bedre og så videre. Svaret er gitt med det respektive emnet. Den som tror det er svaret på spørsmålet løfter brudens sko, og den som tror han er det mer passende svaret, løfter brudgommens sko. Parets mål er å finne så mange kamper som mulig uten å samarbeide. Et poengsystem kan alltid utarbeides for morsomme bryllupsspill.

Bryllupsideer – å sage opp en trestamme

morsomme bryllup-spill-leke-tre-tømmer-kutte-symbolsk-gifte seg

Det er også tradisjonelle morsomme bryllupsspill som er beregnet for de nygifte og er morsomme for både paret og gjestene. Å sage en trestamme er en av dem og skal symbolisere å overvinne vanskeligheter sammen. Det er absolutt ikke en lett oppgave. Derfor bør tykkelsen på trestammen eller grenen ikke overdrives. En sag, en gren og et sagstativ er alt som trengs for dette.

Morsomme bryllupsspill med gjester – pastaspillet

morsomme bryllupsspill pasta-makaroni-spaghetti-par

I dette spillet trenger du flere par menn og kvinner. Det er best å velge bare frivillige eller de som du er sikker på vil virkelig like. Det bør ikke være for mange par involvert, slik at det ikke blir for mye rot. Hver kvinne får en makaroni (lang, hul pasta med hull), som hun holder med leppene. Mennene får på sin side hver sin spaghetti, som du holder på på samme måte. Målet er å stikke spagettien gjennom makaroni uten å bruke hendene som hjelpemiddel. Det første paret som gjør dette er en vinner og kan også motta en premie.

Bryllupsideer for morsomme minner – bryllupsspillet “Reise til Jerusalem”

morsomme-bryllup-spill-ballong-dans-stol-dans-alternative-gjesteopptredener

Alle som leter etter morsomme bryllupsspill for brudeparet, som gjestene også deltar i, vil sikkert like denne ideen. En heliumfylt ballong er nødvendig mindre enn gjestene deltar. Så hvis 10 personer spiller sammen, er det nødvendig med 9 ballonger. Du lar disse heve slik at de holder seg til taket. Strengen som henger fra dem skal være lang nok til at de dansende gjestene enkelt kan nå den eller høyst med et lite hopp. Spillet spilles etter samme prinsipp som i stoledans: så lenge musikken er på, er det dans. Hvis den stoppes, må hver av danserne ta en ballong. Men siden det er en for få, vil en gjest bli igjen. Han må forlate dansegulvet. Deretter fjernes en ballong og denne fortsetter til det bare er én person igjen for å vinne spillet.

Tråkke som bryllupsspill for gjester

morsomme-bryllup-spill-bind for øynene-ballong-pierce

I dette spillet er det mye dans. Herrer som deltar frivillig velger en partner blant gjestene. Bruden kan selvfølgelig også velges og brudgommen kan bli med. Mennene har hver sin ballong bundet rundt ankelen, som de andre parene må knuse mens de danser. Det eneste paret igjen med minst én ballong vinner spillet.

Bryllupsspill med utlodning

morsomme-bryllup-spill-ideer-tips-instruksjoner-underholdning-bryllup innleggssåler

Bruk en tombola som en del av bryllupsinnsatsen og organiser morsomme bryllupsspill med billetter. Det som trengs er premier som er notert på partiene. Dette kan være en middag for to, en drømmetur, et kyss fra bruden eller et øyeblikkelig kamera. Det kan også være noen nagler. Den virkelige overraskelsen kommer når gavene blir overlevert etter at alle partiene er solgt. Her er en ide om hva som kan overleveres avhengig av premienes betegnelse:

 • Middagsservice i rustfritt stål – bestikk av plast
 • Romantisk middag for to – en boks med ferdige måltider
 • Huseier – fuglebur
 • Eco vaskemaskin – ostemasse
 • Kyss fra bruden – Ferrero kyss
 • Tørketrommel – tørkesnor
 • Drømmetur – sovepiller
 • BMW – brød med pølse eller pose med lykt
 • Gulvlampe – lys
 • Øyeblikkelig kamera – speil

Inntekten fra de solgte partiene går til brudeparet og kan brukes til bryllupsreisen.

Morsomme bryllupsspill – Askepott

morsomme-bryllup-spill-askepott-sko-damer-finn-herrer-spill-idé

Den såkalte Askepottdansen tilhører også gruppen med parspill. Her legger gjestenes damer ut en sko hver og plasserer den midt på dansegulvet. Mennene velger deretter en sko og ser etter den respektive damen basert på skostørrelsen. Slik at den andre skoen ikke avslører damen det gjelder, kan kvinnene ta av den andre skoen og gjemme den. For at herrene ikke trenger å gå gjennom hele salen når de leter etter Askepott, kan kvinnene også sitte i en sirkel på stoler på dansegulvet. Hvert par som klarer å finne hverandre vinner en dans sammen. For å gjøre spillet enda mer spennende, kan et tidspunkt bestemmes når de må finne seg selv. Hvis du mislykkes, for eksempel på 3 minutter, taper du.

Bryllupsspillideer – gaver i ballonger

morsomme-bryllup-spill-gjester-gaver-ballonger-dart-brude-par-spill

Når hver gjest kommer, må han eller hun skrive en gaveide og et navn på et stykke papir. Dette kan være en massasje, enhver ekskursjon eller gåtur eller en kupong for et måltid for fire. Når alle papirbitene er samlet, settes de i ballonger og disse blåses opp igjen godt, hvorpå de festes til et tavlebrett med tommelfinger eller nåler.

Paret får nå et visst antall forsøk på å stikke hull i ballongene med en pil og dermed motta fortjenesten som er inneholdt deri. En viss del av overskuddet kan videreføres til noen av gjestene.

Avisens dans

morsomme-bryllup-spill-avis-dans-idé-moro-konkurranse

Hvis du liker morsomme bryllupsspill som involverer dans, vil du sikkert like denne ideen også. Som navnet på spillet antyder, foregår dansen på et stykke avis og i intet tilfelle på det bare gulvet rundt det. Alle som berører dette blir eliminert. Med visse mellomrom eller når noen blir eliminert, må de andre deltakerne brette avisen i to ganger. Dansegulvet blir smalere og oppgaven blir vanskeligere. Den siste igjen vinner.

Stikk ballonger som morsomme bryllupsspill

morsomt-bryllup-spill-helium-ballong-spill-moro-voksen-bryllup

Ballonger er bundet på en snor. Tre meter skal være nok til at spillet ikke blir for langt. Brudgommens øyne blir deretter bundet og dart blir overlevert. Målet er at han skal lykkes med å punktere alle ballongene ved å kaste dem, med bruden hans som gir ham instruksjoner om hvorvidt mer til høyre eller venstre, høyere eller lavere. Alt dette kan bli et fantastisk minne som kan gis til paret i ettertid. Faktisk kan brudens samtaler spilles inn og behandles til en morsom lydfil der samtalene ledsages av musikk.

Med all moroa kommer sikkerhet først, selvfølgelig. Siden skarpe gjenstander kastes, må du passe på at ingen mennesker og spesielt små barn er i nærheten.

Bryllupsspill – feed groom

morsomme-bryllup-spill-brudgom-fôring-laken-romper-barnemat

Det er mange morsomme bryllupsspill for brudeparet som garantert får gjestene til å le. Og dette er en av dem. Forbered et hvitt ark med ett hull for brudgommens hode og to for brudens armer. Arket er også utstyrt med en romper, som også kan fylles for å etterligne en baby. Brudeparet står bak arket og bruker hullene som allerede nevnt. Nå må bruden, uten å kunne se noe, mate brudgommen med barnemat eller noe annet. Den perfekte underholdningen for hver bryllupsgjest!

Ideer til bryllupsfesten – bryllupsspillet “coachman”

morsomme-bryllup-spill-trener-spill-ganger-forskjellige-rollespill-historie

Hvis du har vært på utkikk etter morsomme bryllupsspill, har du kanskje støtt på dette også. Stoler er satt opp på en bestemt måte slik at de etterligner en vognform. Gjester og brudeparet tar plass, og hver stol symboliserer en bestemt rolle. Deretter leses en historie opp. Hver gang en av de tildelte rollene er nevnt i historien, må de reise seg og ta en sving rundt stolen. Alle som savner oppdraget sitt, må drikke en snaps eller annen alkohol som straff. Dette kan også erstattes med noe ubehagelig å spise. Kostymer og tilbehør kan også brukes til de enkelte rollene. Den nøyaktige fordelingen av stolene og den tilhørende historien finner du i lenken nedenfor.

Hvis du ønsker å designe det allerede aktive og morsomme trenerspillet annerledes, kan du også komme med flere handlinger. I tillegg til å løpe rundt stolen, kan hvert hjul også tilordnes en bestemt støy eller andre bevegelser. Vognen kan for eksempel rope Hüh-Hott eller noe lignende, vinke dronningen og rangle med hjulet.

Trenerspill her.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon