15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feir Halloween -bryllup og dekorer på riktig måte – hva passer best?

halloween bryllupsideer-tips-farger-motiver-skumle-dekorasjon

Alle som har bestemt seg for et ekstravagant bryllup på Halloween, har forskjellige alternativer for et Halloween -motto. Filmen “Mareritt før jul” kan være hovedtema, men gresskar, flaggermus, svarte katter eller andre Halloween -figurer og motiver kan også være i sentrum, noe som selvfølgelig ikke betyr at du ikke kan kombinere flere med hverandre. Hvis du allerede har funnet din Halloween brudekjole og bare trenger riktig dekorasjon for bryllupet, kan vi kanskje hjelpe deg med våre dekorasjonsideer. Om du bruker hjemmelagde Halloween-dekorasjoner eller foretrekker å kjøpe ferdige ting, er opp til deg. La deg inspirere av ideene våre til Halloween -bryllupet og lag den perfekte dekorasjonen som vil sette alle i riktig humør.

Farger til Halloween -bryllupet

halloween bryllup glassbord-elegant-glamour-svart-servise-glass

Variasjonene for fargene er mange. På den ene siden kan den klassiske oransjen velges som hovedfarge for å gi Halloween -festivalen et varmt og høstlig notat. Men de som verdsetter en skummel atmosfære foretrekker å bruke mørkere farger som svart i kombinasjon med lilla, burgunder eller burgunder. Du kan lage glamour med metalliske nyanser som kobber, gull, messing eller sølv, mens den hvite fargen ser elegant og stilig ut. Den nøytrale svart -hvite er også flott for utformingen av Halloween -bryllupet.

Dekorative gresskardekorasjonsideer

halloween bryllup gresskar vase utklippsbok ordtak

Gresskaret er trolig det mest typiske motivet for denne festivalen. Det er derfor det alltid er mer enn ønsket på hvilken som helst type feiring. Avhengig av hvilket fargetema du har valgt, har du valget mellom forskjellige typer gresskar, som ikke bare har forskjellige former, men også kan finnes i mange farger. Hvis det klassiske gresskaret i oransje for et stilig Halloween -bryllup og som en Halloween -dekorasjon med gresskar er for kjedelig for deg, kan du også falle tilbake på en elegant dekorasjon med et gresskar i hvitt, noe som sikrer et spesielt elegant utseende. Gresskar kan også være individuelt designet med hvilken som helst farge eller dekorative elementer som glitter eller steiner.

halloween bryllup hvit-gresskar-ring-pute-stativ-svart-glitter

Dekorative gresskar kan brukes til en rekke formål. Du kan skape en ganske skummel og mystisk atmosfære hvis du bruker dem som klassiske lykter og skjærer grimasser. Men selv uten grimasser lager de vakre lykter. Spesielt små variasjoner kan uthules og brukes som bordpynt. Ukorte er i sin tur godt egnet som stativ for navnekort eller bordnummer. I tillegg lager de flotte vaser til vakre buketter, men de er også vakre iøynefallende i enkle grupper. Eller hva med å bruke et gresskar i stedet for en ringpute? En annen god idé er å bruke et gresskar i hvilken som helst farge som en gjestebok. En kunstig er å foretrekke her, slik at du vil ha det som et minne for alltid.

Halloween bryllup dekorere med hodeskaller og skjeletter

halloween-bryllup-dekorasjon-ideer-skull-skull-bord-dekorasjoner

Hodeskaller er mer enn bare perfekte for bryllupsdekorasjonen til et Halloween -bryllup og en god idé hvis du leter etter en skummel Halloween -dekorasjon. I tillegg kan de til og med være en veldig elegant dekorasjon. Det er mange forskjellige versjoner av hodeskaller å kjøpe, og de kan brukes som enkle figurer. Enten det er i klassisk hvitt eller svart eller en annen Halloween -farge eller dekorert med rhinestones, spiller det ingen rolle og avhenger av stilen til resten av bryllupsdekorasjonen. Bryllupskaken kan du lage med en hodeskalle selv.

halloween-bryllup-skjeletter-figurer-bord-dekorasjon-idé-svart-hvitt

Alternativt kan hele skjeletter brukes til bryllupsdekorasjoner. De ser flotte ut ikke bare som borddekorasjoner til bryllup. Skjelettdekorasjonen kan også implementeres i form av kakefigurer og erstatte det klassiske brudeparet eller henge på veggene og taket. Et større skjelett kan også ønske gjestene velkommen foran gangen og utstråle den rette atmosfæren ved inngangen.

Edderkoppnett til Halloween -bryllupet

halloween-bryllup-spindelvev-dekk-lykt-lysekrone-edderkopper

Fullfør dekorasjonen for bryllupet med kunstige edderkoppnett og gi hallen prikken over i’en. Dekorer taket eller hjørnene i rommet, lysekronene, lysestakene og bordene og fordel i tillegg noen edderkopper. Dessertene og bryllupskaken kan også utformes med malte garn. Det beste du kan gjøre er å gi inntrykk av at festsalen ikke har blitt lagt inn på flere tiår.

halloween-bryllup-edderkopp-web-brude-kjole-wire-original-hage-dekorasjon

Områdene utenfor hallen kan også dekoreres med edderkoppnett. Og hvis Halloween -bryllupet ditt finner sted utenfor, så enda mer. Bruk trær og andre elementer og kombiner dem med forskjellige dekorasjoner for en unik atmosfære på den store dagen som ingen av gjestene snart vil glemme.

Dekorasjon med kiste

halloween-bryllup-kiste-innramming-esker-favoriserer-bord-dekorere

Du kan også dekorere med kister. Varianter er også mange her. På den ene siden kan du sette opp et dessertbord i passende form. Men også miniatyrer for dekorasjon av bordene i Halloween-bryllupet er interessante og passende blikkfang og kan kombineres med andre dekorasjoner som gresskar eller skjeletter. Hvis du også har planlagt små gjestegoder, kan du pakke dem i kistformede esker for å matche bryllupsmottoet.

Kjele

halloween-bryllup-bukett-gryte-svart-oransje-gresskar

Store vaser som tilpasser seg temaet er også kjeler. Ved hjelp av blomsterskum kan vakre blomsterarrangementer i hvilken som helst farge settes sammen, slik at andre elementer som tørre blomster, kvister eller små dekorative gresskar også kan innarbeides. Vannene er også en fin emballasje for gjestegoder eller hvis du vil servere desserter og snacks på dessertbordet på en spesiell måte.

halloween-bryllup-gryte-bukett-instruksjoner-diy-dekorasjon

Hvordan du lager en bukett selv, kan du se i instruksjonene ovenfor. Med noen kunstige eller ekte blomster blir borddekorasjonen gjort rask og enkel, slik at du til og med kan spare mye penger. Dine slektninger eller venner vil sikkert også hjelpe.

Etterligner blod i Halloween -bryllupet

halloween-bryllup-blod-dekorasjon-bryllup-kake-glass-dekorere

Kunstig blod kan brukes og lages på en rekke forskjellige måter, avhengig av hva du vil bruke det til. Så du kan dekorere glassene med rød sirup. Da skal drinkene også passe godt til sirupen. Til og med kaken kan gjøres blodig, eller du kan henge noen blodig ark her og der eller bruke en hvit duk med blodflekker på. Du kan også få kaken dekorert med blodsprut og dermed markere den spesielt godt. Blodsprut kan også utformes på gjesteboken og bordnummerene eller på en hvilken som helst annen overflate.

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver