15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brudekjoleidé for skulderdesign med skuldersmykker

idé-brudekjole-skuldre-dekorere-panne-kjede-updo-øredobber

En brudekjole uten skulder er ofte førstevalget for den kommende bruden. Den får frem de delikate skuldrene og får bruden til å se enda mer feminin ut. Men det er en flott måte å dekorere dem pent på. Skuldersmykkene, som er tilgjengelig i en rekke varianter, brukes til dette formålet. Skuldersmykkene som Brudekjole idé kan velges både subtil og frodig og med store steiner.

Brudekjoleidé med frodig skulder smykkedesign

idé-bryllup-kjole-av-skulderen-antrekket-dekorere-steiner-frodige-damer-look

I tillegg til steiner laget av krystall, kan vanlige rhinestones også brukes til skuldersmykkedesign som en brudekjoleidé. Fine perler brukes også til dette formålet og kan fantastisk kombineres med rhinestones. Husk at valg av materialer vil avhenge av hvilket tema du har valgt for bryllupet ditt. De elegante perlene er for eksempel mer egnet for et vintage eller retro bryllup. Hvis du verdsetter et moderne og glamorøst utseende, velger du glitrende steiner.

Brudekjoleidé med halskjede

brudekjole idé kjede-av-skulderen-dekolletert-hvitt-bryllup

Skuldersmykkene som en brudekjole -idé pryder ikke bare skuldrene. Det er ofte forbundet med et halskjede, og til og med baksiden kan prydes fantastisk med hjelp. Vi har satt sammen noen gode eksempler for deg som viser hvilken flott effekt skuldersmykkene har som en brudekjoleidé. Se hvilke måter smykkene kan fremheve skulderen, klyvingen og ryggen på.

Store rhinestones

idé-brudekjole-frodig-glamour-design-skulder-edderkopp-web-design-hestehale

Avhengig av hvor iøynefallende skuldersmykkene dine er som en bryggekjoleidé, bør du også velge resten av smykkene. Dette betyr at hvis du har et slående og overdådig dekorert skuldersmykke, bør du unngå annet tilbehør om mulig. Ellers risikerer du å se smakløs ut.

Enkelt utseende

idé-brudekjole-subtil-look-updo-damer-skulder smykker-kjeder

For subtile design kan du legge til armbånd eller øredobber. I dette tilfellet har du visuelt sett muligheten til å legge til flere aksenter. Skuldersmykkene som en brudekjoleidé består av tynne kjeder som er forbundet med hverandre av blomsterformer.

Skuldersmykker som kast

idé-brudekjole-glamorøs-design-frodige-rhinestones-sølv-hvit-kjole

Hvis du føler deg for naken med en stroppeløs brudekjole, kan du også betrakte denne varianten for skuldersmykkene som en brudekjoleidé. Den er slitt som en bolero og ser utrolig elegant ut.

Retro brudekjole med skuldersmykker

brudekjole idé retro-bryllup-skulder-dekorere-fjær-hvit

Dette skuldersmykket består av små baller, som er fantastisk egnet for bryllupet i vintage stil. Den stroppeløse designen som en brudekjole -idé kompletteres med en attraktiv idé for å dekorere skuldrene. Strass i forskjellige fargenyanser ble brukt.

Perler og blomster

brudekjole idé perler-rhinestones-blomster-updo-asiatisk

Hvis bruddkjolen din har et vakkert blondedesign, kan du også kombinere den fantastisk med et skuldersmykke laget av perler. I dette designet er de edle aksentene forbundet med hverandre av romantiske blomster laget av rhinestones. Brudekjoleideen er ekstremt elegant.

En vakker rygg kan glede seg

brudekjole idé kjede-tilbake-aksent-elegant-blomstre-design

Lytt til dette ordtaket for brudekjoleideen, og kombiner den ryggløse kjolen med et skuldersmykkedesign som strekker seg over ryggen. Glitrende blomster pryder ryggen langs ryggraden. Kjedene er igjen forbundet med hverandre i frontområdet og er et attraktivt allsidig tilbehør.

Idee med topp

idé-brudekjole-vintage-antrekk-kjeder-blomster-design-kort frisyre-diadem-hvit-rød-leppestift

Denne vakre designen som en brudekjoleidé ser ut til å være en del av selve kjolen ved første øyekast. Men den består av pent broderi laget av rhinestones og stoff, samt hvite kjeder og er ganske enkelt slitt over kjolen.

Brudekjole idé

idé-brudekjole-wrap-vintage-design-broderi-lilla-grønn-ombre

Du kan se en lignende brudekjoleidé her. Det er et kast laget av tekstil, som er dekorert med rosa og grønne rhinestones. Designet er spesielt egnet for retrobryllupet og holder deg mer eller mindre varm.

Brudekjoleidé med skuldersmykker og slør

idé-brude-kjole-steiner-krystall-brudekjole-design-stropper-slør

Du kan også gjøre endringer i brudekjolen din og få sydd skuldersmykkene direkte. På denne måten forhindrer du for eksempel at smykkene sklir. Nydelig broderi og fordeler gir den nødvendige elegansen.

Boho chic

idé-brudekjole-stroppeløs-design-kjeder-pen-smykker-diskret

Med boho chic er stroppeløse design ikke uvanlig. Du kan bruke dette til en slik brudekjole -idé. Legg vekt på dine feminine skuldre ved å velge de riktige skuldersmykkene. Skulderområdet er utsmykket med et attraktivt nettverk av kjeder og perler.

Smykker med en forskjell

idé-brudekjole-smykker-diskret-øredobber-bak-dekorasjon

Hvis du velger skuldersmykkene som en brudekjole-idé, kan du anta at du vil lage et ekte blikkfang, som heller ikke ofte sees i bryllup. I hvert fall ikke ennå.

Rynket optikk

idé-brudekjole-original-smykker-kantet-optikk-hvit-krystall

Denne designen består av vakre, glitrende broderier. I tillegg er det effektive frynser og kjeder som pryder både klyvingen og ryggen og er et skikkelig blikkfang. Som en brudekjole -idé er dette skuldersmykket spesielt egnet hvis du har valgt en enkel kjole.

Oppgrader stroppeløs kjole

idé-brudekjole-elegant-updo-edelstener-hvit-kjole-design

Denne brudekjolen er også enkel. Av denne grunn kommer skuldersmykkene, som strekker seg over hele klyvingen, til sin rett så fantastisk. Den nøytrale sølvfargen gjør den ikke for påtrengende. De relativt subtile skuldersmykkene som en brudekjoleidé gjør øredobber som et ekstra tilbehør.

Sølv eller gull

idé-brudekjole-brudgom-tatovering-sløyfe-vintage-svart-øredobber-stein

Skuldersmykkene kan velges i både sølv og gull. Det avhenger av den ene siden av din smak og på den andre siden av resten av fargevalget i bryllupet. Tross alt vil du at antrekket ditt og hver brudekjoleidé skal matche den generelle atmosfæren.

Vintage bryllup

brudekjole-idé-elegante-smykker-skuldre-vintage-design-brudekjole

På et vintage bryllup kan det fortsatt glitre og glitre litt mer. Du kan oppnå det med en brudekjoleidé som denne. Bruk mange steiner, men ikke for overdådig. Subtile, elegante kjeder er perfekte.

Previous Post
Dyreprint i interiøret – ideer til dekorasjon, hjemmetilbehør og møbler
Next Post
Tinker med resirkulert tre for unike dekorasjoner til jul