15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dine egne frøbomber som en bryllupsgave og pakk dem på en original måte

frøbomber som gjest presenterer gaveemballasje etiketter stoffposer

Den store dagen nærmer seg, og du er opptatt med å planlegge og forberede deg. Hvis du leter etter originale gaveideer til bryllupet ditt, så har du kommet til rett sted. Hvis du liker hagearbeid og liker blomster, kan frøbombene være ideelle som gave til drømmebryllupet ditt. Med de flotte frøbollene gir du gjestene et blomstrende minne om denne helt spesielle dagen. I den følgende artikkelen gir vi deg gode ideer og tips om hvordan du kan lage frøbomber selv og deretter pakke dem som personlige, livlige og langvarige gaver.

Lag såbomber selv – instruksjoner

ideer til seedbombs oppskrift bryllupsfavør

Frøbomber er baller i valnøttstørrelse laget av jord som inneholder plantefrø. De kan ganske enkelt kastes ut i naturen, hvor som helst hvor man vil se skjønnheten i blomstene. Og etter kort tid vil vakre blomster vokse ut av det. Å lage såbomber selv er veldig enkelt. For å lage dem trenger du følgende ingredienser:

1 del frø (frø, villblomster, urter)

3-5 deler pottejord, tørket og siktet

3-5 deler rødt eller brunt leirepulver (også kjent som leiremel, loinmel), tørket og siktet

litt vann

seedbombs instruksjoner mold leire frø

Bland sammen forskjellige typer frø til dine DIY frøplanter. På denne måten sikrer du et rikt og vakkert utvalg. Bland nå frøene med jorda og tilsett leirepulver. Slik at massen binder seg og også kan formes bedre, tilsett litt vann i den tørre blandingen. Deretter dannes baller av samme størrelse og lar frøbombene tørke i en til to dager. Du kan finne flere nyttige tips og nyttig informasjon om å lage frøbomber selv her.

Pakk frøbomber i bryllupsgave

Lag dine egne frøbomber som en gave til brudeparet

De ferdige frøbomber er en utmerket gave hvis du vil feire et hage- eller engbryllup eller hvis du har bestemt deg for et tema bryllup med mottoet “blomster” eller “natur”. Men for at frøkulene skal forbli et veldig spesielt og personlig minne for gjestene dine lenge etter festen, må frøbombene pakkes inn som vakre gaver.

seedbombs diy bryllup tyll poser blomst etikett

For de små frøbomber som skjuler et spirende blomstereng i seg selv, kan du designe forskjellige vakre emballasjer, som også er veldig billige. For eksempel kan du få små organzaposer som gaveemballasje og fylle kulene. Hvis du har valgt din favorittfarge eller en bestemt fargekombinasjon som tema for bryllupsfeiringen, kan du også bruke samme farge for å pakke inn favorittene dine.

papir frøbomber bryllup giveaway etikett fargerikt innpakningspapir

Du er velkommen til å legge ved en trykt og ferdig gavelapp. Hvis du vil tilpasse de søte gavene, kan du designe de små etikettene selv. Hvis du har vakker håndskrift, kan du skrive på den for hånd. Navnet på den respektive personen, bokstaver som “plant meg” eller “takk for at du er der” er flotte, fine meldinger som sikkert vil glede alle.

stoffrester av ledningsfrøbom gjør det selv å pakke en gave

Du kan også pakke inn den personlige og bærekraftige gaven som en pralin og legge til en vakker sløyfe. Det er ingen grenser for fantasien din. Ta et rundt eller firkantet stykke tyll, legg de selvlagde frøbomber på den og lag en liten pakke av den. Bind den deretter med et fargekoordinert bånd. En vakker sløyfe får de originale Seedbombene til å se festlige ut som en gjestegave.

seedbombs tinker blomster gaveideer bryllup

Farget silkepapir er også veldig egnet for gaveinnpakning. Alle som streber etter naturlighet når de skal dekorere festbordet, bør også tenke på passende dekorerte gaver. En fin idé som er enkel å implementere, ville være å bruke engblomster eller gress i stedet for buer og dekorative bånd. Du kan også angi hva som er i overraskelsesgjestegaven.

seedbombs bryllupsgaveinnpakning lager din egen pose

Du kan også pakke de selvlagde Seedbombene som gave i egensydde klutposer. Hvis du vil, kan du deretter brodere gavene til bryllupet selv med initialene til den respektive gjesten. Et hjerte med brudens og brudgommens oppslag eller datoen for bryllupet er også fantastiske minner. Siden dette DIY Seedbombs-prosjektet er litt mer tidkrevende, kan du også bruke flotte klistremerker, skrive ut ferdige etikettmaler og bruke dem til enstemmig å dekorere gaveemballasjen.

hjerteformede frøbomber lager bryllup selv

Et annet alternativ ville være å pakke såbombene i små brettebokser eller fylle dem i minikrukker med skruehett. På sin side kan du pynte opp beholderne etter eget ønske. Frøbollene passer også ideelt i små bøtter eller miniklerpotter.

Lag hjerteformede frøbomber som en gave

silikon mold hjerte papir fargerike seedbombs gjest gave bryllup

Bryllupsdagen din er dagen du feirer kjærligheten din og det nye kapitlet i livet med venner og slektninger. Du er også velkommen til å gi frøbombene en annen form ved å trykke dem inn i en hjerteformet silikonform og la dem tørke. De små hjertene taler for seg selv og klipper en fin figur på gjestebordet, selv uten ekstra eller pompøs emballasje. En gjennomsiktig film lar frøbombene komme til sin rett. Frøbomber i form av blomster er også veldig dekorative.

Lag frøbomber av papir

diy seedboms som gjestegave hocheit farget papir

Du kan også designe dine kreative frøbomber for gjestegavene i bryllupet, og hvorfor ikke til en annen festlig anledning i mange fargevarianter. Frøbomber kan også lages av farget papir på kort tid. Denne Seedbombs -oppskriften er også veldig enkel. Til bryllupsfrøbomber trenger du:

fargerikt håndverkspapir

Wildflower frø

varmt vann

nøkkel

Sikt

mikser

seedbombs tinker hjerteform fargerike instruksjoner

For papirfrøbomber, riv først opp det fargede papiret og legg papirrester i bløtt i varmt vann i et kvarter. Behandle deretter papirbitene til en homogen masse ved å knuse dem med mikseren. Ha den ferdige massen i en fin sil og klem ut væsken godt. Fordel til slutt halvparten av papirmassen i den medfølgende formen, dryss blomsterfrøene over og dekk dem med resten av papirblandingen.

Gi bort frøbomber

favoriserer ideer til bryllupskurvdukposene frøbomber

Når den tid kommer, er alt du trenger å gjøre å gi gjestene dine unike gaver. Du kan plassere frøbomber på eller ved siden av tallerkenene og ta imot de tilstedeværende med individuelle gaver. Bryllupsgjestene vil føle seg spesielt beæret hvis de setter opp en elegant arrangert kurv med gavene rett ved inngangen. Bryllupsdagen din vil bli husket lenge takket være de søte, små smykkene.

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen