15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blomster til bryllupet ditt – de vakreste bryllupstrendene for 2018

Bryllupstrender 2018 blomsteroppsats brudebukett

Å planlegge et bryllup er mye arbeid og kan bli stressende. Dato, beliggenhet, gjesteliste, bryllupsbudsjett, brudekjole, etc. – listen er lang. Et av de mest tidkrevende punktene i organisering er bryllupsdekorasjoner. Når det gjelder valg av bryllupsblomster, spiller for eksempel fargetemaer og sesongmessigheter ofte en stor rolle. Men akkurat som på mote, er det bryllupstrender som kommer og går, utvikler eller endrer seg. Før du dykker inn i en verden av bryllupsforberedelser, ikke gå glipp av muligheten til å finne ut om de siste trendene for 2018 innen “blomster til bryllup”.

1. Innfødte blomster til bryllup

Blomster til bryllupet steg lokalt dyrket

Ifølge bryllupsplanleggeren Maddie Dawkins, er det ingenting som friske, innfødte blomster kjøpt fra en lokal blomsteravler. Det er kanskje ikke alltid den billigste løsningen for bryllupsblomster, men det er et foretrukket valg av miljøbevisste mennesker som er klar over sitt karbonavtrykk og ønsker å støtte lokal utvikling.

2. Brudebukett med mye grønt og få blomster til bryllup

Blomster til bryllupstrender grønne gråtoner

Naturligvis har grønne buketter og blomsteroppsatser vokst i popularitet de siste årene. Mange bruder foretrekker også denne varianten fordi den er billigere enn friske blomster. Denne trenden er fortsatt på farten og vil ikke endre seg i 2018. De forskjellige nyanser av grønt skaper en vill blanding og ser ukomplisert elegant og elegant ut. I vinterhalvåret er eukalyptus, olivengrener og sølvtrekk stjernene i grønne buketter. Når våren nærmer seg, kan bruder introdusere mange friske dufter med urter som mynte, rosmarin og sitrontimian. Også flotte er hvite blomster som skiller seg fantastisk ut mot den grønne bakgrunnen.

Brudebukett med fosser, grøntområder, sukkulenter og hvite roser

3. Ranunculus er de nye peonene

Ranunculus blomster bryllup våren april mai juni

Peoner er en bryllupsklassiker (og ryktet sier det, Meghan Markles favorittblomst), men de er ikke den eneste blomstertypen som er spesielt populær i år. Cloni (Clooney) Ranunculus er den nye favorittblomsten for Vårbryllup. Den kommer fra samme familie som smørblomst og er ekstremt delikat og romantisk. Cloni ranunculus kan kombineres fantastisk med freesia og salviegrønne blader.

hvite pioner gypsophila roser

i sommer Peoner vil utvilsomt finne veien til brudebuketter overalt. Bryllupsblomsterbutikker anbefaler imidlertid å eksperimentere med forskjellige varianter av den romantiske blomsten. “Mother’s Choice” -pionen er spesielt vakker. Det er en så elegant og edel blomst som også kan brukes alene som et høydepunkt i en liten bukett.

Brudebukett høstdahliaer oransje hvit lilla

Og fra september? De praktfulle georginene fortryller oss med sin skjønnhet. De kan kombineres perfekt med roser og gypsophila og er tilgjengelige i en rekke farger. Bær, blå tistler og kvister kan utfylle buketten fantastisk.

Bryllup vinterroser oransje grønn grå

I vintermånedene alt kretser rundt den klassiske rosen. Bruder som gifter seg om vinteren vil ofte at bryllupsdekorasjonene skal formidle en følelse av varme og festlighet. Rosetyper som “Faith”, “Sweet Avalanche” og “Quicksand” ser spesielt elegante ut og er perfekte for en bryllupsdekorasjon i vintage-stil. De ser også fine ut i en blanding med kjegler og bær.

4. Dempede nyanser er inn, elfenben og rosa er ute

Blomster bryllup salvie grønne roser sølv ragwort plomme lilla ranunculus

Etter nyanser av elfenben, rose og rødme i 2017, er dempede og dype toner som plomme og grønn salvie nå veldig populære. Når det gjelder fargekontraster og en mer avslappet, naturlig, romantisk stil, minner buketter om et renessansebilde med stilleben. Godterifarger anbefales for bruder som ønsker et fargestikk i buketten. Korall, rosa, limegrønt skaper en skikkelig wow -faktor.

5. Blomsterbuketter blir mindre og mindre

liten brudebukett ranunculus hvite grønne gress

Hvorfor gidder du å velge drømmen din for å gjemme deg bak en gigantisk blomsterbukett? Mindre buketter som bare utfyller kjolen din er lettere å ha på, mer smigrende på kameraet og super elegante.

6. En enkelt blomst i stedet for en frodig brudebukett

enkelt stilk blomster trend bryllup i stedet for brudebukett georginer orkideer

En ny blomstertrend dukker opp i 2018, som dverger fjorårets favoritter. Fokuset er på individuelle blomster i XXL -format. Velg et overdimensjonert tropisk blad som Monstera i kombinasjon med en orkide eller velg en storblomstret blomstertype som en peon ‘Shirley Temple’ eller en dahlia ‘Cafe Au Lait’.

Blomster til bryllupet XXL enkelt stilk blomster

Trenden fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, men det er også et attraktivt alternativ for bruden på et budsjett. En elegant “Single Stem Bouquet”, hvis den gjøres riktig, kan ha en like stor effekt som en saftig bukett. Trenden med én stilk ville også være fornuftig for brudepiker og blomsterpiker. En hushjelp som må sjonglere så mange ansvarsområder på den store dagen, ville også være glad.

7. Boutonnière som matcher brudebuketten

Hvit Gardenia Boutonnière Groom Pocket Flower

Boutonnières er festet til knapphullet på jakkeslaget. Og siden ingen brudgom liker å ha en liten hage på fanget, peker boutonnière -trenden 2018 også i en mer subtil retning. Menn foretrekker “enkle og elegante” aksenter fremfor overdådige dekorasjoner. En enkelt, herlig duftende gardenia -blomst, for eksempel, ville være perfekt nok. Den solide blomsten vil også se frisk ut hele dagen og langt ut på natten.

Boho brudebukett ranunculus løvverk salvie grønn

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen