15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Klær for brudgom – stylingtips og antrekkideer

Klær til brudgom -antrekk-styling-bryllup-venner-glad

Forlovere står ved brudeparet i bryllupet og også mentalt og moralsk i sin sameksistens. Etter å ha kjøpt brudekjolen og brudgomsdrakten senest, oppstår spørsmålet: Hvordan ser det perfekte utseendet ut ved siden av brudeparet? Klærne til brudgomene skal selvfølgelig matche bryllupsstilen og skille seg ut fra de andre gjestene, men bør ikke være i forgrunnen.

Klærne til brudgomene skal matche brudeparet

Klær til brudgom-antrekk-styling-brun-farge-idé

Siden brudgomene vises ved siden av bruden og brudgommen under seremonien og på bilder, er det fornuftig at antrekkene deres matcher bryllupsstilen og brudeparets. Om det er et kirkebryllup eller et sivilt bryllup er også av stor betydning. En brud som gifter seg sivil, bruker vanligvis en enkel kjole selv. Maid of honor’s antrekk skal være tilsvarende. Forlovere må aldri være bedre kledd enn brudeparet. Spesielt med den mannlige brudgommen kan det være vanskelig, da det er fare for å bli tatt feil av brudgommen. Hvis bryllupsfeiringen har et bestemt motto, bør dette også tas i betraktning. Ellers er dresskoden for et bryllup stilig.

Klær for groomsmen: no-gos

Klær til brudgom-antrekk-styling-rød-farge-slips-kjole

Den første og viktigste stylingsregelen når du velger klær til brudgom er: aldri overgå brudeparet. Veldig prangende og hvite antrekk er tabu, med mindre bruden / brudgommen vil ha det sånn. En kjole (for hushjelpen) som viser for mye hud, går rett og slett ikke bra med en høytidelig, alvorlig anledning. Et klart nei er sportssko med kjole eller dress. En annen no-go for kvinner er den svarte fargen, men det gjelder ikke menn. Du bør være spesielt forsiktig når du velger slips og foretrekker en klassisk nyanse som krem ​​eller sølv. Ideelt sett følger den fremtidige bruden hushjelpen eller brudgommen når hun skal kjøpe bryllupsantrekket.

Zumba klær – Fargerike kondisjonstøy som beveger seg med deg

Zumba -klær for kvinner viser mot til å bruke farge – 20 antrekkideer

9 ideer for upcycling klær fra gamle t-skjorter med instruksjoner

Antrekk for hushjelpen

klær-groomsmen-antrekk-styling-maid of honor-taylor-swift

Mesteparten av tiden velger bruden sin beste venn eller søster som hushjelp fordi den personen alltid har spilt en stor rolle i livet hennes. Dette spesielle forholdet kan også presenteres gjennom en vellykket styling. Antrekket er tilpasset brudekjolen og bryllupsstilen, men det skal glede både brukeren og bruden. En kjole er ikke et must, og antrekket kan være i to deler eller en buksedrakt. Med drakter er det imidlertid en risiko for at klærne ser for forretningsmessige ut og står i sterk kontrast til brudekjolens romantiske letthet.

Maid of honor og brudepiker: velg passende kjoler

klær-brudgom-antrekk-styling-brudepiker-hushjelp av æres-pastellfarger

Ærepiken anses å være de “høyeste” brudepikene, og i tillegg til moralen har hun også en juridisk funksjon ved å signere bryllupsattesten. Hvis det også er brudepiker, bør hushjelpens antrekk skille seg ut, men samtidig ha noe til felles. Vanligvis velger bruden en farge for dekorasjon og blomsteroppsatser, og samme farge er også avgjørende for klærne til brudepiker og brudgom. Hvitt og svart er ekskludert.

Maid of Honor og Bridesmaids Outfits: The Color

klær-groomsmen-antrekk-styling-brudepiker-brudebukett-myk rosa

Fargen spiller en viktig rolle i valget av maid of honor -antrekket, men også brudepikekjolene. Lyse og muntre farger anbefales alltid her: laks, sitrongul, lavendel, pistasj, lyseblå, mynte, rose, blekrosa og etc. Sterke farger er også et alternativ. Selv om bruden til slutt bestemmer, bør hun kanskje også vurdere hvilke farger som ville se bra ut på brudgomene hennes. I stedet for å velge bare en farge, kan et fargevalg defineres, for eksempel “pastell” og hushjelpen og brudepiker kan velge mellom forskjellige nyanser. Bruden bør sørge for at alle farger finnes i brudebuketten.

Maid of Honor and Bridesmaids Outfits: The Cut

klær-groomsmen-antrekk-styling-maid av ære-pastell farge

Det er to varianter av brudepiker: enten bruker de alle samme kjole, muligens korte eller lange som de ønsker, eller så velger hver person en annen modell som matcher fargevalget i bryllupet. Med den andre varianten har hver kvinne muligheten til å velge et snitt som smigrer hennes figur og der hun føler seg komfortabel. En skiftkjole er alltid et godt valg. I en myk pastellskygge eller mørk blå er dette kne-lengdesnittet tidløst og egnet for enhver anledning, inkludert forretningsmøter.

klær-groomsmen-antrekk-styling-brudepiker-kjoler-grå

Hvis bruden bærer en pompøs brudekjole på hennes store dag, kan hushjelpens antrekk også være litt mer forseggjort. Gulvlange kjoler med en enkel silhuett eller midikjoler med blondedetaljer er alltid oppdaterte og veldig elegante. Buksedrakter og kjeledress er også et alternativ, hvis de ikke er for triste eller tvert imot – for sterkt understreker figuren. Hvis været er for friskt for korte ermer, kan du bruke en matchende blazer eller en delikat cardigan. I tillegg ser pumper med en ikke for høy hæl alltid bra ut.

Klær til de mannlige brudgomene

klær-beste mann-antrekk-styling-beste mann-brude leder

Rollen til den mannlige brudgommen er veldig viktig. Han bærer ikke bare gifteringer, men organiserer også utdrikningslag, følger med og passer stallkaret under hele seremonien. Når det gjelder klærne til de mannlige brudgomene, er valget mye enklere, men ikke lettere. Mesteparten av tiden er det nok hvis dressene til de to mennene er tilpasset hverandre. De kan vises med ensartede slips eller skjorter. Et godt eksempel å skille seg ut fra bryllupsgjestene er når brudgommen og beste mannen bruker en lignende bryllupsvest eller pin.

klær-groomsmen-antrekk-styling-dress-beige-sløyfe

Fremfor alt er det viktig at den beste mannen ikke er mer elegant kledd enn brudgommen. Hvis brudgommen har bestemt seg for en frakk, kan den beste mannen ha på seg en smoking. Når du velger farger, er det også viktig å unngå svart eller hvitt.

Hvem betaler for brudgommens antrekk?

klær-groomsmen-antrekk-styling-maid av æres-brudepiker-strand bryllup

I USA betaler brudgomene klærne selv, men ikke alle har råd til en ny kjole eller dress, spesielt hvis brudeparet har spesielle krav. Du bør definitivt snakke om din økonomiske situasjon. Kanskje kan kostnaden deles mellom de to sidene. Hvis kjøp av nye antrekk ikke er aktuelt, bør en universell farge velges, som sannsynligvis alle har i skapet. En lignende effekt kan oppnås med fargekoordinert tilbehør.

Klær til brudgomene: Brudeparet er bortskjemt

klær-groomsmen-antrekk-styling-hvitt-brudepar-bryllup

Hva brudgomene bærer til bryllupet, er mer eller mindre bestemt av brudeparet. Tross alt er det deres store dag, og de må være lykkelige. Hvis en farge er spesielt viktig for bruden og brudgommen, bør brudgomene implementere den. Brude- og hushjelpen og brudgommen og beste mannen kan til og med shoppe sammen. Til syvende og sist må de bli enige om et blikk og kunne bruke antrekkene etter bryllupet.

klær-groomsmen-antrekk-styling-farge-bensin grønn

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe