15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Borddekorasjon med hortensia – edel bryllupsdekorasjon med blomster

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-bord-i lysestaken i midten-dekorert-blomster-stoler-sitteputer-hvit

Hortensiaer ser ekstremt romantiske og nydelige ut, og derfor er de fantastisk gode som bryllupsdekorasjoner med blomster. de Borddekorasjon med hortensiaer utstråler ro og de små blomstene er spesielt dekorative. Buketter med blomster, små pom poms eller paraplyer arrangert med andre blomster vil garantert glede alle involverte.

Borddekorasjon med hortensia til et bryllup om sommeren

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-hvite-blomster-bord-vaser-retter-delikat-gull-brud

Hortensiaer blomstrer fra juni til august og finnes vanligvis i hagen som flotte blomstrende planter. Egnede typer brukes til blomsterdekorasjoner og passer som roser og orkideer til enhver anledning. En borddekorasjon med hortensiaer i blå toner utstråler kjølig ro og er et vakkert ledemotiv for brudeparets åpne sinn. Hortensiaer kan kombineres fantastisk med andre blomster, og fargespillet på de forskjellige blomstene er spesielt effektivt i hvite vaser uten dekorasjoner. Bordløpere og bestikk bør være farget for å matche buketter på bordet.

Borddekorasjon med hortensiaer for blomsterprakt på bordet

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-vas-hvitt-lys-bblue-gulaktig-duk-vindu

En frodig hortensia -borddekorasjon, som også er en god idé for en kveldsarrangement, er satt sammen av boller fylt med rosenblad, hortensiablomster og telys. Lysestaker eller elegante, langstrakte vaser av krystall er dekorert med hortensiaer og distribuert på bordet. En borddekorasjon med disse blomstene ser alltid vakker ut, spesielt fordi hvite og blå nyanser er kombinert med hverandre. Kontrasten mellom de to tonene får bordet til å skinne.

Hortensia blomster for edle og sofistikerte bryllupsdekorasjoner

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-bord-bestikk-duk-hvitt-telys

En dekorasjon med hortensiaer til bordet passer spesielt godt til anledninger i klassisk eller litt rustikk stil. Men det betyr ikke at de ser gammeldags ut. Blomsters sarte farger legger til den romantiske atmosfæren og fremkaller en idyll rundt deg. Du kan sette opp små buketter med blomster i hele rommet, noe som vil skape en fantastisk atmosfære med mye teft. Tørkede blå eller rosa blomster kan integreres i invitasjonskortene eller drysses over bordene.

Spesielle egenskaper gjør hortensia -dekorasjonen vakker

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-bryllupskake-hvite-blomster-fiolett-felder-farge

Det som gjør hortensia til populær borddekorasjon i et bryllup, er ikke bare deres vakre og imponerende utseende, men også deres betydning. Blomsten står først og fremst for respekt og symboliserer skjønnhet og beundring. De mange blomstene i hortensia er stilt tett opp og symboliserer det dype båndet mellom det nybakte paret. Selv om denne betydningen ikke lenger er utbredt i disse dager, ble hortensia tidligere gitt bort når du ville spørre en person om han fortsatt tenkte på en person. Hortensiaen er uten tvil en ekte perle i en bukett blomster eller som borddekorasjon i et bryllup. De mange fargene der blomsten er tilgjengelig, gir deg mange designalternativer. Kremhvit, rosa eller myk blå skaper en drømmeaktig, vakker og romantisk dekorasjon.

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-fiolett-syrin-blomster-telys-vann-lys-duk-grå

Blomstene på hortensia er veldig dominerende og muliggjør forskjellige arrangementer som ser fantastisk ut. Når det gjelder valg av farge, kan du dekorere festbordene med blomster i fargen du ønsker eller bruke blomster i forskjellige farger. Hvis du vil velge et blomstrende selskap for hortensia, er samspillet mellom hortensiaer og roser veldig harmonisk. Lag vakre kontraster ved å kombinere forskjellige farger. For eksempel ser rosa hortensiaer sammen med gule eller kremfargede roser bra ut. Vakre partnere for de hvite eller pastellfargede hortensiaene på det festlige bryllupsbordet er for eksempel blomster med sterke farger som delphinium. De smale panikkene i delphinium kontrasterer med de lyse kulene i hortensiaene og fremkaller en fantastisk borddekorasjon.

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-blomster-fiolett-telys-vann-stearinlys

Hvis du vil fremheve en uvanlig, blomsteraktig borddekorasjon, kan du lage et ekte blikkfang med grønne hortensiaer. Som en blomsterfarge er det grønne veldig forfriskende og naturlig. Delikat grønt som en blomst er et godt valg hvis du trenger å bryte uniformen hvit i bryllupet. Den grønne hortensiaen gir en interessant forandring og passer faktisk godt til alle andre farger. Du vil legge til et spesielt preg hvis du kombinerer hovedfargen på borddekorasjonen med grønne hortensiaer.

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-kveld-lys-romantisk-servise-bestikk

De store, sfæriske blomsterstandene av hortensiaene ser ganske enkelt praktfulle og fortryllende ut i en smal, høy vase. På bildet over kan du se den vakre kombinasjonen av hvite hortensiaer og kremfargede roser som ser flotte ut på den lilla duken. De hengende krystallene gir borddekorasjonen en spesiell sjarm og eleganse. De flytende lysene avgir et varmt, mykt og romantisk lys som får krystallkulene til å glitre.

Borddekorasjon med hortensia -bryllup-hvit-fiolett-kontrast-vase-krystall-liten-bukett

En interessant og pen kombinasjon blir til når du parer hvite hortensiaer med filigran gypsophila. Blomstene ser subtile og edle ut og er egnet for en mer rustikk borddekorasjon samt en drømmende, romantisk dekorasjon. Du kan også lage en elegant og subtil dekorasjon hvis du kombinerer hortensia -paraplyene i flere farger og presenterer dem i lave vaser. Den høye krystallvasen muliggjør uforstyrret kommunikasjon og muliggjør øyekontakt mellom gjestene. De små vasene skaper et ensartet helhetsbilde og skaper fargede aksenter på den hvite duken.

borddekorasjon-hortensia-bryllup-fiolett-syrin-glitter-krystall-romantisk

Hvis du vil legge til mer glans på borddekorasjonen i bryllupet ditt, kan du kombinere de delikate og edle hortensiaene med sølvdekorative elementer. Firkantede, lave vaser, som er dekorert med glitrende steiner, presenterer de vakre hortensia -ballene og ser luksuriøse og elegante ut. Navneskiltene fascinerer med en lignende dekorasjon og avrunder den elegante borddekorasjonen. Speilet under vasene gjenspeiler det myke stearinlyset og silhuetten av vasene. Den høye krystallvasen presenterer et flott arrangement av rosa roser, lilla hortensiaer, pioner og gypsophila, som bretter ut sin skjønnhet over gjestenes hoder og skaper en festlig atmosfære. Med hortensiaer kan du lage en frodig og pompøs blomsterdekorasjon på festbordene. Med disse vakre blomstene kan du også gi et enkelt og elegant preg eller trylle frem en dekorasjon med et snev av vintage.

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvit-svart-vaser-duk-grå-mønstret-retter

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvite-roser-duk-antrasitt-glass-servise-bestikk-feiring

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvitt-i midten-bord-retter-krystallglass

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvitt-lite-bord-salt-pepper-shaker

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvite-glass-vase-stearinlys-telys

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvitt-ømt-roser-rosa-duk-glass-krystall

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvite-blomster-feiring-vin-flaske-retter

borddekorasjon-hortensia-bryllup-hvit-blå-øm-roser-rosa-blader-grønn-vase-krystall-duk

borddekorasjon-hortensia-bryllup-fiolett-bord-deksel-farget-bord-runde-stoler-hvitt

borddekorasjon-hortensia-bryllup-bord-rom-saaö-lysekrone-klassisk-bukett-mellombilder

borddekorasjon-hortensia-bryllup-bukett-blomster-roser-duk-grå-retter-hvit

borddekorasjon-hortensia-bryllup-enkle-vaser-store-i midten-bord-duk-aubergine-farge

borddekorasjon-hortensia-bryllup-blå-delikat-duk-lyseblå-glass-telys-romantisk

borddekorasjon-hortensia-bryllup-blå-hvite-glass-vas-krystall-duk-ornamenter

borddekorasjon-hortensia-bryllup-blå-roser-hvit-rosa-vanlig-bord-duk-hvit

borddekorasjon-hortensia-bryllup-blå-lys-blomster-bukett-bestikk-retter-krystall

borddekorasjon-hortensia-bryllup-dekorasjon-hvit-grønn-roser-vase-enkel

borddekorasjon-hortensia-bryllup-dekorasjon-vase-glass-strauss-raosa-grønn-hvit-mør

borddekorasjon-hortensia-bryllup-dekorasjon-rosa-intens-farge-glass-grener borddekorasjon-hortensia-bryllup-dekorasjon-syrin-fiolett-hvit-peon

bord-dekorasjon-hortensia-bryllup-dekorasjon-invitasjon-kort-design-hvitt-fiolett

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign