15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bryllupsdekorasjon i hvitt og kobber for en elegant, rustikk atmosfære

dekorasjon til bryllupet strand-korall-hvit-kobber-lykt

Når det gjelder dekorasjonen av bryllupet, er det utallige forskjellige variasjoner for fargevalget, temaet og den generelle atmosfæren som skapes med det. Mens noen foretrekker et tema som passer for sesongen, ønsker andre å utstråle en bestemt stil. En nøytral fargekombinasjon som passer til forskjellige temaer og stiler er hvit og kobber. En Bryllupsdekorasjon i disse fargene utstråler eleganse, men kan også brukes for en rustikk atmosfære. I dag skal vi vise deg noen måter du kan bruke kobber og fargen hvit på bryllupet ditt.

Bryllupsdekorasjon til bordet

dekorasjon til bryllupet bord-ramme-kobber-farge-elegant-stil

Dekorasjonen til bryllupsfeiringen består av mange forskjellige elementer. I tillegg til blomster er det også lys, lysestaker, lykter, fat, bordnummer og lignende. Du kan vise bordnummeret som en dekorasjon for bryllupet i en kobberfarget bilderamme som her. Et brunt, skinnende stoff eller brunt skinn er egnet som bordløper.

Bryllupsdekorasjon

dekorasjon til bryllupsbordet dekorasjon-edle-hvite-retter-kobber-bestikk

Borddekorasjonene trenger ikke nødvendigvis å være overdådige og overdådige. I dette eksemplet har bare blomster blitt brukt her og der. Bordet var dekket med hvitt servise og bestikk i kobberfarge. Alt i alt ser bryllupsdekorasjonen puristisk ut, men fortsatt varm og koselig. Velg en duk som spesielt viser frem bestikket.

Dekorasjon av lys til bryllupet

dekorasjon til bryllupet geometrisk-lykt-stearinlys-peoner-idé

Du kan sette moderne aksenter med geometriske former. Slike telys er veldig passende og sikrer samtidig en koselig og romantisk atmosfære takket være lysene og den varme fargen på kobberet. Lag en bryllupsdekorasjon med noen blomster i alle farger. Lyktene ser veldig attraktive ut, spesielt i grupper.

Bryllupskort

deco-bryllup-bord-dekorere-inspirasjon-sølv-ramme-kobber-lys-metallisk

Du er også velkommen til å kombinere forskjellige metallfarger med hverandre. Kobber og messing er like, mens sølv er en kontrast. Dekorasjonen til bryllupet er hovedsakelig designet i hvitt og kobber. Rammen til bordnummeret er imidlertid sølv. Glasslysestaken skaper en flott overgang fra sølv til kobber.

Vakre dekorasjonsideer for bryllupet for å gjøre det selv

deco-bryllup-romantisk-lys-stimulering-kobber-design

Du kan til og med designe noen dekorasjoner selv, spare mye penger og legge til noe individuelt. Enkle glass og flasker er ganske enkelt malt med en kobbermaling. Selvklebende kobberfolie tilbys også, som ganske enkelt sitter fast på det respektive underlaget. Du har allerede attraktive vaser og lykter for bryllupsdekorasjoner.

Bryllupsdekorasjon laget av lykter

dekorasjon-bryllup-lykt-metall-rustikk-bord-dekorasjon-kobber-hvite-blomster

Du kan raskt oppnå en rustikk eller vintage stil med romantiske lykter. I tråd med temaet vårt i dag består disse av en kobberfarge kombinert med hvite roser. Avhengig av størrelsen kan du også sette flere lys i en lykt og lage interessante grupper. Et stort utvalg av områder kan utformes med lykter som dekorasjon for bryllupet.

Borddekorasjon til bryllupet i kobber og hvitt

deco-bryllup-design-bord-bestikk-kobber-enkelt-dekorere

Du kan også se en enkel borddekorasjon her. Fargene hvitt og kobber dominerer igjen. Grener med grønne blader ser subtile ut og gjør fortsatt et godt inntrykk på hvite retter. På tallerkenen og i kombinasjon med dekorasjonen til bryllupet til bordet, kan du også sette et lite kort med de forskjellige kursene klare.

Dekorasjon med blomster til bryllupet

deco-bryllup-hvite-roser-prøverør-wire-kobber-smykker

Også her kan du se en original variant som du kan sette en bryllupsdekorasjon i hvitt og kobber i rampelyset med. I et hvitlakkert brett er det kobbertråd med jevne mellomrom med prøverør bundet til enden. Disse fungerer igjen som vaser for individuelle hvite roser. En god idé for midten av bordet, som også kan lages av et rundt brett.

Stektparets bord

deco-bryllup-brude-par-bord-dekorere-stoler-wire

Ikke bare dekorasjonen av selve bordet er viktig. Stolene er også en del av det. Denne ideen laget av kobbertråd er uten tvil noe annerledes og spesielt godt egnet for brudeparet. Enhver bokstav kan lages med wire. Bryllupsdekorasjonen er original og vil garantert tiltrekke alles oppmerksomhet.

Brudebuketten

deco-bryllup-brudebukett-bånd-brett-kobber-farge-tema-vintage

Du kan bruke kobber til brudebuketten selv. Den kan brukes til å holde de enkelte blomstene sammen i en bukett. Et matchende fargebånd gir buketten prikken over i’en. Både hvite og andre lyse blomster egner seg som blomster, som ligner den hvite fargen, men likevel gir variasjon i dekorasjonen til bryllupet.

Kobbertråd i brudebuketten

deco-bryllup-brudebukett-bryllup-blomster-kobber-wire-aksent-roser

Denne ideen om en brudebukett er også veldig ekstravagant. Det er også preget av en viss moderne teft. Kobber er et element i midten av blomstene og fremhever dem spesielt godt. En edel og glamorøs aksent i denne bryllupsdekorasjonen er satt av en kjede av glitrende perler.

Brudekjolen

deco-bryllup-brudepike-kjole-kobber-brun-glans-stoff

For en bryllupsdekorasjon med fargene kobber og hvit kan du velge kjoler i forskjellige fargevarianter. Et skinnende, brunt stoff etterligner kobber, men den hvite fargen eller kremen er også egnet. På denne måten kan du ikke bare kle brudepikene. Brudekjolen kan også velges ekstravagant i en atypisk farge.

Brudekjole i en ekstravagant farge

deco-bryllup-brude-kjole-idé-blonder-broderi-brun-farge

Bare fordi kobber er en av hovedfargene på bryllupsdekorasjonen din, betyr det ikke at kjolen må være laget av denne eller en lignende farge. Til slutt er den andre hovedfargen hvit. Men med en kjole som denne vil du garantert gjøre et spesielt inntrykk. Vurder selv hvor fancy du vil være på den store dagen din.

Sko som aksent

deco-bryllup-sko-glans-brud-brudekjole-tilbehør

Hvis en kobberfarget kjole er for mye av det gode for deg, kan du også tilpasse antrekket ditt til fargeskjemaet i bryllupsdekorasjonen med matchende tilbehør. Bruk kobberfargede smykker, hårtilbehør eller matchende sko som disse. Da kan din brudekjole enkelt velges i en tradisjonell hvit eller kremfarge.

Rustikke bryllupskaker

deco-bryllupskake-design-kobber-kake-stativ-kake-tallerken-blader-dekorasjon

Kaken er også et av hovedelementene i bryllupet. Tilpass disse til temaet for bryllupet og design dem i hvitt og kobber. Kobber kan bare brukes som en aksent, slik det ble gjort i dette eksemplet. I tillegg ble det valgt en kakekake -tallerken slik at bryllupskaken blir en dekorasjon for bryllupet.

Kobber som aksent for kaken

deco-bryllup-idé-bryllup-kake-perler-rose-stilig

Kobber er også en aksent på denne kaken. I form av striper dekorerer fargen hvert lag av kaken. Desserten ser veldig elegant ut takket være de dekorative perlene som er kombinert med kobberet. Konklusjonen er blomsteroppsettet på toppen av kaken, hvorved denne dekorasjonen til bryllupet også brukes rundt kaken.

En kake laget helt av kobber

deco-bryllup-bryllup-kake-idé-metallisk-glasur-eleganse-kake-stativ

I denne modellen er kobber igjen hovedfargen, mens hvit brukes som aksent. Beslutningen kan nå være veldig vanskelig! Bare tenk på forhånd hvilken av de to fargene som skal ha større innvirkning på bryllupsdekorasjonen. Med mer hvitt blir utseendet enklere og mer nøytral, mer kobber får atmosfæren til å virke varmere.

Invitasjon til bryllupet

deco til bryllupsinvitasjonen-kobber-skuff-rustikk-grønn

Invitasjonskortene er et viktig element. Som du kanskje allerede vet, skal disse forberede gjestene på det kommende temaet. For å gjøre dette mulig er det viktig å planlegge fremover. Bruk konvolutter og brevpapir med kobberaksenter for å matche dette fargeskjemaet. Kom på noe flott til brevdekorasjonen til bryllupet.

Bryllup favoriserer

deco-bryllup-gjest-gaver-nøkkelring-gravering-kobber-minne

Ikke glem å takke gjestene for at de kom. Tjenester blir stadig mer populære og er en del av hele bryllupsseremonien og bryllupsdekorasjonen. Kom med et pent minne laget av kobber. Slike nøkkelringer med graverte navn på gjestene er en god idé. Igjen kan du kombinere kobber med lær.

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking