15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mottak av musserende vin til bryllupet – 14 originale ideer for snacks og drikke

Musserende vinmottakelse for bryllupets bryllupsadresse-hold-gjester-venner-brudepar-musserende vin

Forbereder du bryllupet ditt og vil planlegge alt ned til minste detalj? Et viktig poeng mellom vielsen og den påfølgende feiringen er Champagnemottakelse for bryllupet. Det spiller rollen som et møtepunkt og regnes som det perfekte øyeblikket der gjestene kan bli bedre kjent med hverandre og gratulere brudeparet. I artikkelen finner du mange nyttige tips og originale ideer for alt som har med organisering å gjøre, riktig mat og drikke og varigheten av den perfekte champagnemottaket.

Organiser en champagnemottakelse for bryllupet

Champagnemottakelse for bryllupet utendørs-catering-service-brett-champagneglass-hage

På en champagnemottakelse ønsker brudeparet gjestene velkommen med en kald drink, og de har muligheten til å skåle bryllupsseremonien. På et sommerbryllup holdes champagnemottaket fortrinnsvis utendørs, for eksempel foran kirken, registerkontoret eller bryllupsstedet. I dårlig vær og regn er imidlertid en hall som er stor nok til antall inviterte gjester egnet.

Dekorasjon til champagnemottaket for bryllupet

Champagnemottakelse for bryllupsideene-bryllupsdekorasjon-bord-blomster

Siden noen gjester kanskje ikke kommer til selve feiringen, er champagnemottaket for bryllupet den beste måten for dem å gratulere de nygifte og ta bilder med dem. Derfor bør du også tenke på en vakker bryllupsdekorasjon til barbordene med champagneglass. Blomster, telys og elegante duker, som skaper en festlig atmosfære, er spesielt egnet for dette.

Organiser champagnemottaket praktisk talt

Champagnemottakelse for bryllupet rose-champagne-champagneglass-navn-bord nummer-idé

Champagnemottaket for bryllupet er best planlagt umiddelbart etter bryllupet, ettersom gjestene sannsynligvis er tørste og trenger forfriskning. I mellomtiden kan brudeparbildene tas uten å la gjestene kjede seg. En praktisk idé for planlegging ville være å sette en liten lapp på hvert glass med navn og bordnummer på hver gjest. Dette vil gjøre det lettere for deg å finne frem senere og finne bord og plass raskt.

Lag en festlig atmosfære med passende musikk

Champagnemottakelse for bryllupet champagne-bringebær-smakfulle drinker

I tillegg til barbordene og catering, bør passende musikk gis hvis mulig. Hun vil absolutt løfte stemningen og forberede gjestene på å feire. Avslappende musikk og ikke dansbare rytmer er mer egnet for dette, siden de lagres til senere.

Velg originale drinker og cocktailer

Mousserende vinmottak-bryllup-organisering-fruktig-is-terninger-original-musserende vin-idé

Hvis alt til slutt er godt planlagt, bør man velge drinker. Den klassiske avgjørelsen for champagnemottaket for bryllupet er selvfølgelig champagnen, som kan serveres i forskjellige varianter. Ellers kan du servere blandede drinker eller få en personlig bryllupscocktail.

Uvanlige ideer for musserende vin med spiselige blomster

Musserende vinmottak-bryllup-rose-musserende vin-hibicus blomst-originale-idé-drinker

Hvis du vil designe et spesielt champagneglass, kan du lage en fantastisk effekt med spiselige blomster og blomster i glasset. Hibicus blomster, for eksempel, ser spektakulære ut i musserende rosévin og vil garantert imponere alle gjestene på den musserende vinmottaket i bryllupet.

Planlegg en smakfull champagnemottakelse for bryllupet

Musserende vinmottak-bryllup-catering-musserende vin-lavendel-drinker-idé-feiring-brett

En elegant dekorasjon inneholder også kreative og uvanlige drinker. Glass med hvit musserende vin kan fint dekoreres med lavendel og blomstene gir en herlig duft til cocktailen. Du vil kanskje matche fargene på blomstene til musserende vin med borddekorasjonene for å holde deg til bryllupstemaet.

Mottak av musserende vin til bryllupet: alternativer til klassisk musserende vin

Champagnemottak-bryllup-organiser-champagne-juice-cocktail-drinker-gjester

Den musserende vinen kombinerer godt med appelsinjuice og fruktsirup, samt med forskjellige bær og sommerfrukter, spesielt i form av isbiter. For barna og de som ikke vil drikke alkohol, serveres champagneglass vanligvis bare med appelsinjuice eller vann, så vel som de med alkoholfri champagne.

Dekorer champagneglass

Champagnemottak-bryllup-champagne-champagneglass-jordbær-dekorasjon-idé

Ikke bare bordet, men også glassene til champagnemottaket bør dekoreres deretter. Med frukt på kanten av glasset, kan hver gjest selv bestemme om han vil drikke musserende vin rett eller med den tilhørende frukten i den.

Skål på champagnemottaket for bryllupet

Champagnemottak-bryllup-utendørs-idé-toast-bell-bryllup-dekorasjon-hekk

Med en kreativ dekorasjon med bjeller eller klokker kan gjestens oppmerksomhet tiltrekkes toasten. Selvfølgelig snakker vi ikke om de lengre bryllupstalen som blir holdt senere på feiringen. På champagnemottaket gratuleres bruden og brudgommen rett og slett til deres lykke.

Varigheten av champagnemottaket for bryllupet

Champagnemottak-bryllup-brud-brudgom-champagneglass-skål-feirer

Den perfekte varigheten av champagnemottaket avhenger stort sett av antall gjester. Brudeparet skal ha nok tid til å skåle med alle gjestene og eventuelt ta parfotografering. Imidlertid bør det ikke ta for lang tid heller, ettersom gjestene sannsynligvis vil være sultne. Hvis du har en lang champagnemottakelse for bryllupet, bør du tenke på sitteplasser, spesielt for eldre gjester eller kvinner med sko med hæl.

Mat i champagnemottaket: forretter med champagnen

Champagnemottak-bryllup-utendørs-feiring-fingerfoog-bord-catering-service

For en champagnemottakelse som vil vare lenger enn en time, anbefales passende biter med champagnen som fingermat. Gjester vil også sannsynligvis forvente noe lite å spise, ettersom de kan være sultne etter vielsen og ikke vil drikke på tom mage.

Ideer til fingermat på en champagnemottakelse for bryllupet

Musserende vinmottak-bryllup-raffinerte-forretter-reker-musserende vin-toast

Trøtte gjester våkner med et par biter og er klare for selve feiringen. Høyfingermaten skal på ingen måte være for tung og fylle brudeparet og deres gjester. Bruschetta med forskjellige påfyll er helt tilstrekkelig, men smaken bør passe til musserende vin.

Ulike typer ost på gafler

Champagnemottak-bryllup-biter-idé-gafler-ost-typer-skilt

Ulike typer ost med grønnsaker, druer, oliven eller skinke kombineres godt med musserende vin og er en god idé til snacks med musserende vin.For å gjøre den musserende vinmottaket i bryllupet litt mer uvanlig, kan kanapene legges på gafler i stedet av spyd. Et skilt med ingrediensene vil også bli anbefalt.

Raffinert fingermat til champagnemottaket i bryllupet

Champagnemottak-bryllup-fingermat-mini-reker cocktailglass

Når du organiserer champagnemottaket, bør du muligens holde deg til bryllupstemaet og fingermaten skal matche menyen. Hvis du for eksempel har valgt fisk som hovedrett, kan du servere forskjellige typer sjømat som reker eller en rekecocktail i et glass som en forrett med musserende vin.

Ikke glem vegetarisk fingermat

Champagnemottak-bryllup-velsmakende-forretter-ideer-fingermat

Når du planlegger bryllupsmaten din, må du huske på at noen gjester sannsynligvis er vegetarianere eller veganer. For dem bør du definitivt tilby passende forretter til champagnemottaket, slik at de ikke blir sultne.

Champagnemottakelse for bryllupet med drikke og søtsaker

Champagnemottak-bryllup-champagneglass-navn-hjerteformet-godteri-gull

Ved en kortere champagnemottakelse for bryllupet er det kanskje ikke nok tid til fingermat. I et slikt tilfelle kan du tilby deilige praliner i tillegg til musserende vin, som kan tilfredsstille den svært lille sulten.

Til brudeparet!

Champagnemottak-bryllup-risting-gjester-venner-feire-champagne-champagneglass

Champagnemottaket for bryllupet er viktig for både brudeparet og deres gjester, slik at de kan komme seg etter bryllupsseremonien og forberede feiringen. I løpet av denne tiden mottar de nygifte gjestene sine gratulasjoner og skåler velværet og ekteskapet.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking