15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mullet brudekjole som en brude motetrend: 25+ inspirasjoner

Mullet brudekjole brude motetrender strandbryllup

Hvis du er ute etter en brudekjole som ikke bare er vakker og elegant, men også praktisk, så er mullet -brudekjolen noe for deg. Disse kjolene er ideelle for unge og moderne bruder og har mange interessante og funksjonelle silhuetter som er lange bak og korte foran. La deg inspirere av galleriet vårt og overbevise deg om hvor flotte disse kjolene er!

Hva er en multekjole?

Mullet brudekjole av skulderen kremhvit brude motetrender-001

Vokuhila brudekjole ser ekstravagant, men stilig ut, og er akkurat tingen for bruder som vil tørre noe. Det er en fin måte å vise frem beina på og se elegant ut hele tiden. De kjennetegnes ved at de er lengre bak enn foran. Hvor stor forskjellen i lengde og hvor jevn overgangen er, kan imidlertid variere fra modell til modell. Ofte går bakdelen inn i et tog, noe som gir kjolen et enda mer elegant utseende. Imidlertid er korte mullet brudekjoler populære, der ingen av de to delene strekker seg til gulvet. Vi har oppsummert de mest varierte variantene for deg – ta en titt på bildegalleriet vårt og la deg inspirere!

Mullet brudekjole med ermer for et leken utseende

Mullet brudekjole med ermer og blonder brude brudekjoler

Uansett om den er kort, lang eller ¾ – de forskjellige ermelengdene lar bruden velge den mest flatterende varianten for kroppsformen. Brudekjoler med ermer ser veldig dame ut, elegant og stilig. For et virkelig glamorøst utseende, er det best å gå for design laget av blonder.

Mullet brudekjole av skulderen

Mullet kjole av skulderen brudekjole motetrender brudeklær

Hvis du vil fremheve skuldrene og nakkeområdet i tillegg til dine vakre ben, kan alternativet å ha på deg mullet brudekjole av skulderen være det riktige valget! For eksempel er en skulderkjole med volanger perfekt for et eventyrlig bryllup på stranden om sommeren!

Mullet brudekjole med en fantastisk kjæreste hals

Mullet Brudekjole Fjær Off Shoulder Sweetheart Brudekjoler Brude Mote

Hva kan være mer romantisk og sjarmerende enn en brudekjole med en kjæreste i halsen?! Denne formen får spaltningen til å virke større, noe som er spesielt fordelaktig for kvinner med en liten byste. Men selv bruder med større bryster kan modig bruke denne halsen fordi den har en støttende effekt. Resultatet til slutt er et vakkert og feminint utseende.

A-line brudekjole med multe

Brudekjole fra Mullet En brudekjole med blonder

A-linjen er en av de mest ønskelige formene for brudekjoler fordi den ser veldig elegant og smigrende ut. Dette snittet er perfekt for kvinner som har bredere hofter og ønsker å skjule dem. En brudekjole med A-linje i kombinasjon med en spennende aksent som blonder, ser ganske enkelt fantastisk ut, og alle øyne er definitivt rettet mot deg!

Bryllupskjole med multer

Mullet kjole tyll stroppeløse brudekjoler kremfarget brude mote elegant

Enten små og små eller store og modige – volanger har gjort et skikkelig comeback de siste årene! De flyter rundt beina dine på en herlig måte og gir et fantastisk utseende!

Mullet brudekjole med tyll

Mullet brudekjole av skulder brudekjoler ryggløse blonder lilla-001

Når det gjelder å skape et nydelig brudeutseende, er tyll et av de mest populære stoffene for mange kvinner. En stroppeløs mullet brudekjole med tyll ser romantisk ut og sikrer samtidig et lett og uformelt utseende.

Fargede mullet brudekjoler

Mullet brudekjole lilla brudekjoler brude mote

Har du allerede bestemt deg for en elegant og ikke så tradisjonell brudekjole i multeform? Så hvorfor ikke gå et skritt videre? Selv om hvitt er den tradisjonelle fargen for bruder, er det på ingen måte det eneste alternativet. I dag er det flere og flere stilige og elegante brudekjoler i mange forskjellige farger på markedet. Hva med lilla, for eksempel? Et uventet godt alternativ for et enda mer romantisk og eventyrlig utseende. Du må bare finne den nyansen som passer best for huden din.

Mullet brudekjole rosa blonder fjær brudekjoler brude mote

Er ikke lilla fargen din? Ok, hva med litt rosa da? Denne nyansen kan fint krydre brudekjolen din. Det er fargen på hver lille prinsesse, og hver kvinne skal føle seg som en prinsesse på bryllupsdagen, ikke sant?

Mullet brudekjole svart hvit brude mote bryllup

Brudekjole i svart? Hvorfor ikke?! Svarte brudekjoler er alle raseri i disse dager fordi de rett og slett er unike, elegante og litt lekne. Med glitrende detaljer, med blonder eller taft og tyll, ser en brudekjole i svart ikke lenger så mørk ut. Et annet populært alternativ er en mullet brudekjole i svart og hvitt.

Mullet Brudekjole V-Hals Cowboy Støvler Brudekjoler Brude Mote-001

Mullet brudekjole te lengde brudekjole kremfarget brude mote-001

Mullet brudekjole V-hals brude mote-001

Mullet brudekjole tyll brudekjoler brude motetrender

Mullet brudekjole Off -shoulder brudekjoler Gisele Bündchen Brautmode

Mullet brudekjole strand brude brude slitasje v hals brudekjoler

Vokuhila brudekjole volanger lilla brudekjole Mlumenmotive brude mote av skulderen

Mullet Brudekjole Korte ermer Brudekjoler Trends-001

Mullet brudekjole kort moderne brude mote

Mullet brudekjole lys rosa brudekjoler V-hals brude mote-001

Sweetheart halsen brudekjoler mullet brudekjoler romantisk brude mote

Brudekjole mullet stroppeløs elegant brude mote

Brudekjoler v-hals mullet brudekjoler

Brudekjole korte mullet brudekjoler elegant brude mote

Brudekjole fjær mullet brude slitasje off skulder

Mullet Brudekjole Fjær Brudeklær Zuhair Murad Brudekjoler

Mullet kjole rosa blomster brude mote

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking