15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bryllup på slottet – 20 av de vakreste slottene i Europa for din store dag!

Bryllupsslottet Romania vakreste slott Europa gifter seg

Det er ikke lenger en drøm – et bryllup på slottet er definitivt en realitet. Uansett om du gifter deg hjemme eller i utlandet, er et slott et spektakulært sted som vil imponere gjestene dine og sikre en uforglemmelig dag. Vi har valgt noen av de mest magiske og romantiske slottene Europa har å tilby for deg.

Wedding Schloss Burg Corvin bryllupsideer de vakreste slottene i Europa

Alle ekte prinsesser og også de som alltid har drømt om å bli det, fortjener drømmebryllupet sitt. Europa er fullt av slott fra forskjellige tider og med forskjellige arkitekturer, så det burde ikke være så vanskelig å gjøre drømmen om et slottbryllup til virkelighet. Dessverre kan det være lettere sagt enn gjort å finne det rette slottet. Bryllup holdes ikke alle steder, og ikke alle slott vil passe din smak. Disse eventyrslottene lar deg gifte deg der og vil definitivt ta pusten fra gjestene dine. Alt du trenger å gjøre er å velge den rette for deg!

Castle Wedding – Glenapp Castle, Skottland

Wedding Castle Glenapp Castle Scotland de vakreste slottene for å gifte seg i Europa

Glenapp Castle ligger nær kysten av South Ayrshire i Skottland. Slottet ble bygget i 1870 og eiendommen er på 36 hektar. Glenapp huser en rekke rom som kan brukes som bryllups- eller mottakshaller. Hvert rom har plass til mellom 40 og 60 personer.

Bryllup på Glenap Castle Scottland romantiske steder å gifte seg med slott

Bryllup kan også arrangeres på den vakre eiendommen designet av den berømte Gertrude Jekyll. Det er en inngjerdet hage og en italiensk hage på stedet, i tillegg til en azalea -dam, som utgjør den romantiske atmosfæren på slottet.

Tarn Castle, Skottland

Bryllup på Tarn Castle Scottland romantiske slott i Europa

Tarn Castle er et såkalt ‘Highland Castle’ og ligger på sørbredden av den berømte Loch Ness. Slottet og eiendommen dekker omtrent 500 hektar og beskrives som et klassisk eksempel på skotsk barokkarkitektur. Tarn Castle har en fremtredende posisjon med fantastisk utsikt. Tradisjon, overdådighet og stil kombineres med eventyrprakten og glamouren du forventer av et Highland Castle.

Slott bryllup gifte seg med Tarn Castle mest romantiske steder slott Europa

Interiøret er fantastisk og tilbyr bare de høyeste standardene for kvalitet og komfort. Likevel utstråler det en varme, noe som gjør det til et perfekt sted for bryllupet ditt på slottet. Det er også et flott sted å se dyreliv og tilbyr en rekke aktiviteter som spenner fra kanopadling til bueskyting.

Augill Castle, Cumbria England for slottbryllupet ditt

I slottet bryllupet Augil Castle England romantiske slott drøm bryllup

Augill Castle ligger i vakre Cumbria, og tilbyr en fantastisk bryllupsopplevelse for de som alltid har drømt om et slottsbryllup.

Bryllup i Augil Castle England drømmebryllup de vakreste slottene i Europa

De 17 rommene har plass til opptil 34 gjester og gratis ekstra senger for 10 barn. Bryllup og mottakelser kan holdes enten på de vakre plenene og utendørs eller i de luksuriøse rommene innendørs.

Château d’Esclimont, Frankrike

Bryllup i Frankrike Château d'Esclimont romantiske slott i Europa drømmebryllup

Château d’Esclimont er et renessanseinspirert tradisjonelt slott og ligger i det vakre Esclimont-området i Frankrike. Det har eksistert siden 1600 -tallet og ligger omtrent en time fra den romantiske byen Paris, noe som gjør det til det perfekte stedet for eventyrbryllupet ditt på slottet. 

Bryllup på slottet Frankrike Château d'Esclimont Drømmebryllup som gifter seg med romantiske slott i Europa

Dette franske slottet representerer romantikk med sine tårn, balkonger og den vakre dammen som omgir den. Château tilbyr eksklusive bryllupspakker som inkluderer bruk av noen av de vakre rommene, for eksempel triatlonmottaket.

Belvoir Castle, England

Bryllup på Belvoir Castle bryllup i England romantiske slott Europa

Belvoir slott i Belvoir -dalen har vært kjent som forfedrehjemmet til hertugen av Rutland siden 1000 -tallet og har blitt sitert av eksperter som det perfekte eksempelet på Regency -arkitektur. Navnet på slottet ‘Belvoir’ betyr ‘vakker utsikt’ og passer perfekt til denne bygningen på en høyde, omgitt av natur og små landsbyer. Det er det perfekte stedet for et lite og koselig bryllup i slottet, så vel som for større og mer elegante seremonier.

Bryllup på Belvoir Castle bryllup i England romantiske slott Europa gifter seg med drømmebryllup

På slottet finner du flere vakre steder for drømmebryllupet ditt. Et eksempel på dette er festsalen med store glassvinduer og en eventyrlig atmosfære. Eller vil du ha et hagebryllup? Slottets vakre rosehage står også til din disposisjon! Et annet interessant faktum om dette slottet er at det har blitt laget mange filmer der, og en av de mest kjente er ‘Da Vinci -koden’.

Eventyrlig bryllup i Hlubokà slott, Tsjekkia

Bryllup i slottet HLUBOKÁ Tsjekkia gifte seg med romantiske slott Europa

Det gotiske slottet ble først bygget i andre halvdel av 1200 -tallet, men har siden blitt renovert utallige ganger og er i sin nåværende tilstand mer romantisk enn noensinne.

Bryllup på slottet HLUBOKÁ Tsjekkia Gift deg med drømmebryllup romantiske slott Europa

På grunn av renessansearkitekturen og det idylliske landskapet kalles dette nasjonale kulturminnet det vakreste slottet i Tsjekkia. I tillegg til den praktfulle bygningen kan du også bruke den store, romantiske hagen til bryllupet ditt på slottet.

Ashford Castle, Irland

Slott bryllup Ashford Castle Irland gifte romantiske slott Europa

Hvilket land kan være bedre egnet for et drømmeaktig bryllup på slottet enn det mystiske Irland med alle sine gamle slott? Ashford Castle ligger i den vakre byen Cong i County Mayo, Irland, og har utsikt over Lough Corrib. Slottet ble bygget på 1200-tallet og ble til et femstjerners luksushotell. Du vil føle deg som en ekte prinsesse som går gjennom den store grønne gårdsplassen med prinsen din.

Castle bryllup Ashford Castle Ireland gift romantiske slott Europa drøm bryllup slott

Ashfort Castle tilbyr plass til store bryllup med opptil 164 gjester og for mer intime seremonier med rundt 10-20 gjester i et av de mange elegante rommene, som er utstyrt med antikke møbler og gir et spesielt magisk preg. Du og dine gjester har tilgang til hele eiendommen, hvor du kan spasere over de frodige plenene, gjennom den viktorianske muren og alle de mange skogstiene.

Castello Il Palagio, Italia 

Bryllupsslott Castello il palagio Italia gifter seg med drømmebryllup romantiske steder Europa

Hvis du har lett etter et slott i Italia for den store dagen din, er det nå på tide å stoppe! Castello Il Palagio blant vakre åser, vingårder og olivenlunder på det toskanske landskapet i Chianti er det perfekte og mest romantiske stedet for bryllupet ditt på slottet. Dette middelalderske toskanske slottet ble bygget på 1200 -tallet.

Bryllup i slottet Castello il palagio Italia drømmebryllup romantiske slott Europa gifter seg

Castello Il Palagio tilbyr en luksuriøs og uforglemmelig bryllupsopplevelse på stedet for både deg og dine gjester. Du kan arrangere en mottaksfest for opptil 70 personer og holde seremonien i kapellet på slottet. Det finnes også en rekke ballsaler egnet for dans.

Castello di Segalari, Italia for et fantastisk bryllup i slottet

Bryllupsslott bryllup castello di segalari italia romantiske slott europa

Castello di Segalari ligger i et hjørne av Toscana kjent for sitt unike landskap, rike kunst og historie og lokale tradisjoner – hjertet av det nordlige Maremma. Det er omtrent 60 kilometer fra Livorno og landsbyene Bolgheri og Castagneto Carducii, kjent for sin utmerkede rødvin.

Slottbryllup Castello di Segalari Italia romantiske slott Europa gifter seg med drømmebryllup

Castello di Segalari er ideell for større feiringer, da det er plass til opptil 350 gjester på stedet. Feir bryllupet ditt på slottet i de fantastiske middelaldersalongene eller ute på de vakre panoramaterrassene med utsikt over de toskanske åsene. For de av dere som ønsker en kirkelig seremoni, er kapellet på stedet et ideelt sted for vielsen.

Bryllup i Igls Castle, Østerrike

Bryllup i Igls Castle Østerrike de vakreste slottene i Europa

Romantiske snødekte skoger, fjellandsbyer fulle av karakter, imponerende isbreer og fjell – alle som drømmer om et vinterbryllup finner det perfekte stedet for det i Igls Castle! Det ligger bare 5 kilometer fra byen Innsbruck og ligger i hjertet av de tyrolske alpene. Selv om du er utenfor byen, kan du nå Patscherkofel skiområde med en kort spasertur.

Bryllup i Igls Castle Østerrike gifter seg med de vakreste slottene i Europa

Alle rommene på Schloss Igls er individuelt innredet for å representere forskjellige epoker, men alle tilbyr et høyt nivå av komfort og luksus. Du har muligheten til å bestille enkeltrom eller hele villaen.

Pena -palasset, Portugal

Bryllup i Pena Palace Portugal vakre romantiske slott Europa

Som et UNESCOs verdensarvliste og et av de syv underverkene i Portugal, fortjener Penna Palace sin plass på vår liste for et eventyrlig bryllup på slottet. En av de beste tingene med dette slottet, sammen med sin fargerike og unike arkitektur, er beliggenheten. Det ligger i en nasjonalpark i nærheten av middelalderkirken ‘Santa Maria’ og også rett ved siden av Lisboa – Portugals hovedstad.

Bryllupsslott Bryllup Pena Palace Portugal Vakre romantiske slott Europa

Pena Palace ble bygget slik at det kan sees fra et hvilket som helst punkt i parken og står på en steinete topp i det østlige området. Dette slottet tilbyr en livlig og eksotisk atmosfære med cocktailer, levende musikk og dansere og en fantastisk utsikt over solnedgangen – kjærligheten er virkelig i luften her! Så hvis du vil ha et litt mer fancy, eksotisk og fargerikt bryllup i slottet, er dette stedet.

Château de Challain, Frankrike

Bryllupsslottet Chateau de Challain Frankrike romantiske slott Europa gifter seg

Château er fransk for slott, der romantikk møter eleganse. Uansett om du ønsker et mindre og intimt bryllup på slottet eller planlegger en stor og åpen feiring, er det idylliske Château de Challain det ideelle stedet. Det ligger i Challain-la-Potherie i Sør-Frankrike og ble bygget i 1050. 

Bryllupsslott chateau de challain Frankrike romantiske slott Europa gifter seg med drømmebryllup

Slottet har mange håndmalte tak, gotiske skulpturer og panel, og vakkert detaljerte treskjæringer. Den tilbyr til og med en pakke som inkluderer profesjonell bryllupsplanlegging, fotografering, sminke, førsteklasses mat og mye mer. Så du vil kunne slappe av, nyte det vakre området og føle deg som en ekte prinsesse.

Ditt eventyrlige bryllup i Neuschwanstein slott, Tyskland

Bryllupsslott Neuschwanstein Bayern Tyskland de mest romantiske slottene i Europa

Hvem vet ikke det? Dette slottet var inspirasjonen til Disneys berømte Sleeping Beauty Castle, så du vil definitivt føle deg som en ekte prinsesse. Det er et imponerende mesterverk av 1800 -tallets arkitektur og ble inspirert av den romantiske vekkelsen. Ligger på en høyde i Bayern, med utsikt over de pittoreske fjellene og strålende solnedganger, er det vanskelig å finne et bedre sted for bryllupet ditt på slottet.

Bryllupsslott Neuschwanstein Bayern Tyskland de mest romantiske slottene i Europa gifter seg med drømmebryllup

Interiøret i palasset var vakkert designet og personlig overvåket av kong Ludwig II. Selv om du ikke kan gifte deg i den, er det mange spesielle bryllupspakker med en rekke tjenester, inkludert forskjellige steder med fantastisk utsikt over slottet for seremonien, en bayersk vogntur gjennom dalen, middag med levende lys og mye mer.

Dolder Grand, Sveits

Slott bryllup Schweit Dolder Grand drøm bryllup romantiske slott Europa gifte seg

Dolder Grand ligger i den vakre byen Zürich i Sveits, og ble bygget i 1899. Den høye beliggenheten mellom den pulserende byen og forfriskende natur gir en fantastisk utsikt over innsjøen, Alpene og Zürich. Som en sann oase av ro, er det det perfekte stedet for et intimt og romantisk bryllup på slottet. Mange kjente mennesker fra Winston Churchill til Michael Jackson har bodd på dette vakre hotellet.

Slott bryllup Sveits Dolder Grand drøm bryllup romantiske slott Europa

Dolder Grand tilbyr en fantastisk bryllupspakke som inkluderer bruk av hagen og ballsal, overnatting i totalt 175 rom og mye mer.

Bled Castle, Slovenia

Bryllupsslott Bled slott Slovenia vakreste slott for å gifte seg i Europa

Bled Castle ruver majestetisk på en 130 meter høy klippe i Slovenia over byen Bled og den fortryllende Lake Bled. Middelalderslottet, som regnes som det eldste i Slovenia, ble bygget i 1011 og har kombinert arkitektoniske stiler fra romantikken og renessansen. Det tilbyr en fantastisk utsikt over Karawanken og Julian Alpene og er et passende sted for de som ønsker et idyllisk bryllup i slottet.

Slottbryllup Bled Castle Slovenia vakreste slott i Europa gifter seg med drømmebryllup

Bled Castle tilbyr bryllupspakker som inkluderer leie av bryllupssalen, bruk av slottet og dets fasiliteter, en middelaldersk velkomst fra slottets herre og mye mer.

Det perfekte bryllupet i Forchtenstein Castle, Østerrike

Bryllupsslottet Forchenstein slott Østerrike vakreste slott for å gifte seg i Europa

Forchtenstein slott ble bygget i Østerrike i senere middelalder og ligger ved foten av Rosaliengebirge. Interiøret er bygget i barokkstil, og innredningen er overdådig og luksuriøs. Den vakre utsikten over fjellene og de nærliggende skogene øker også slottets skjønnhet.

Bryllup på slottet Burg Forchenstein Østerrikes vakreste slott i Europa

Med sine rike møbler er det barokke slottskapellet Forchtenstein et av de vakreste kapellene i Østerrike. Rommet har vært et populært sted for bryllup i mange generasjoner – tidligere bare for de edle, i dag for alle bryllupspar.

Borthwick Castle, Skottland

Bryllupsslott Bryllup Borthwick Castle Skottland Romantiske slott Europa

Borthwick Castle ble bygget på 1400 -tallet i Nord Middleton, Skottland, og er omgitt av den lille elven Gore, noe som bidrar til den romantiske atmosfæren. Mange historiske skikkelser har bodd der, for eksempel Mary I, Queen of Scotland og Oliver Cromwell.

Bryllupsslottet Borthwick Castle Skottland romantiske slott Europa

Det er noen alternativer for bryllupet ditt på Borthwick Castle. Du kan enten holde seremonien i toppetasjen, der et hvelvet tak og kuppelformede innganger utstråler intimitet og romantikk, eller utendørs med fantastisk utsikt over slottet.

Castello di Vincigliata, Italia

Slott bryllup gifte seg med Castello di vincigliata Italia vakreste slott Europa drømmebryllup

Castello di Vincigliata er et annet imponerende italiensk slott i Fiesole, bare minutter fra Firenze. Den stammer fra 1000 -tallet og ble ødelagt 600 år senere. På 1800 -tallet ble slottet vakkert restaurert av en engelsk herre i dramatisk gotisk stil.

Slott bryllup gifte seg med Castello di vincigliata Italias vakreste slott i Europa

Castello di Vincigliata har en romantisk gårdsplass, hvor mange bryllup finner sted i dag. I dårlig vær kan du også bruke slottets haller. Uansett situasjon er et bryllup på et slott i de toskanske åsene en drøm som går i oppfyllelse!

Château de Mercuès, Frankrike – For ditt romantiske bryllup i slottet

Bryllup i chateau de mercues Frankrikes vakreste slott i Europa

Frankrike er kjent som romantikkens land, og dette slottet fra 1200 -tallet er intet unntak. Château de Mercuès ligger i den lille byen Mercuès.

Bryllup i slottslottet Chateau de mercues Frankrikes vakreste slott i Europa

Château de Mercuès tilbyr vakre bryllupspakker som inkluderer sitteplasser for opptil 100 gjester og en spesiell vinsmaking fra vingården. Den har bare alt du kan ønske deg til slottsbryllupet ditt.

Et glamorøst bryllup på Tjolöholm slott, Sverige

Bryllupsslott Bryllup Tjolöholm slott Sverige Vakreste slott i Europa

Tjolöholm slott ble bygget på 1200 -tallet og arkitekturen er sterkt påvirket av den elisabethanske stilen. I tillegg til det vakre slottet, er det en romantisk landsby som vil gi et enda mer romantisk preg til bryllupet ditt.

Bryllupsslott Tjolöholm slott Sveriges vakreste romantiske slott for å gifte seg i Europa

Interiøret er ekstremt overdådig og hagene er designet for å få slottet til å se større ut enn det egentlig er. Den har plass til over 100 gjester, og det nærliggende skotsk-påvirkede kapellet tilbyr også muligheten for en tradisjonell kirkeseremoni. Med sine luksuriøse haller og hager som strekker seg til sjøen, er dette det perfekte stedet for ditt tradisjonelle og perfekte bryllup på slottet.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking