15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bryllupsideer for feiringen om sommeren & tips for det perfekte humøret

bryllupsideer for feiringen sommer-tips-plassering-dekorasjon-blomster

De mange varme og solrike sommerdagene gir den perfekte muligheten for uvanlige bryllupsideer som du kan gjøre din store dag til en enda bedre opplevelse. Spesielt under feiringen, når bryllupsseremonien endelig blir feiret og den spesielt morsomme delen begynner, kan du komme med interessante dekorasjoner og spill, som også implementeres på et unikt utendørs sted. Alle tilstedeværende vil garantert nyte dagen perfekt. I dag vil vi introdusere deg for hvilke bryllupsideer som kan vurderes for feiringen om sommeren. Vi har satt sammen noen interessante forslag.

Bryllupsideer for feiringen – det perfekte stedet

bryllup-ideer-feiring-sommer-strand-strand-bryllup-romantisk-sommerlige-blomster-alter

Når været er fint, er utvalget av interessante steder ganske stort. Spesielt gode ideer for bryllup er selvfølgelig de utendørs. Det faktum at et bryllup på stranden er drømmen til mange nygifte, eller i det minste mange bruder, er ikke noe nytt, og når du tenker på at det ofte er en hyggelig vind der, er dette stedet uten tvil en god idé. Men hvis du ikke har stranden i umiddelbar nærhet og ikke vil at alle gjestene skal reise langt, bør du komme på noe annet, og selv om spørsmålet dukker opp her, hvilke alternativer det er, er valget større enn du kanskje tror. Her er noen bryllupsideer for feiringen:

En eng

bryllupsideer for feiringen sommer-eng-bue-roser-bryllup-seremoni-blomster

En enkel eng er perfekt for å implementere forskjellige bryllupsideer for feiringen og organisere en uforglemmelig feiring. Hvis det er stort nok, kan alle nødvendige bord og stoler eller benker settes opp der, inkludert en buffet, dessertbord og alle de andre tingene. Du bestemmer selv om du foretrekker det mer elegant og moderne, eller om du foretrekker et uformelt, sommerlig utseende. Det er viktig at det er tilstrekkelig skygge. Eksisterende trær kan brukes til dette, men også mange store parasoller eller ett eller flere store telt som kommer i mange forskjellige former. En hvit eller beige farge er å foretrekke, da disse ikke absorberer solens varme. Baldakiner som telt har også fordelen av å beskytte mot regn i tilfelle været plutselig endrer seg.

Det hele blir enda mer koselig og originalt hvis det også er en låve. Samtidig tilbyr dette det perfekte taket og skaper en unik atmosfære. Man kan organisere feiringen innendørs mens den vise fungerer som et dansegulv eller omvendt. Mulighetene er forskjellige. En eng rett ved en innsjø eller en elv er mer enn bare perfekt. Nærliggende vann sikrer også et mer luftig og kjøligere miljø.

Bryllupsideer for feiringen i skogen

bryllupsideer-feiring-sommer-skog-skygge-romantisk-atmosfære-rustikt-tre

Et skogsområde garanterer at det er rikelig med naturlig skygge. Selvfølgelig bør det også være nok ledig plass til setene. Ellers er stedet fantastisk egnet for et romantisk eller mystisk tema, og kan derfor designes med mange tekstiler og passende dekorasjoner. Denne plasseringen bør vurderes nøye. Mesteparten av tiden er de ganske fuktige, spesielt på gulvet. Derfor burde det ikke ha vært noen regndager før bryllupsdagen, eller stedet skulle i det minste få nok sol til å tørke ut i tide til feiringen. Siden dette ikke er avhengig av planleggingen, men av værets luner, tør ikke mange gå inn i skogen. Likevel vil vi presentere den for deg som en bryllupsidé for feiringen, slik at du også kan tenke på dette stedet.

Hjemme i hagen

bryllup-ideer-feiring-sommer-hage-små-bryllup-gjester-brud-blomster-jente

Hvis du har planlagt et lite bryllup der det ikke vil være for mange gjester, er de egne hagene like kreative bryllupsideer for feiringen. Atmosfæren blir mer koselig, for tross alt, hvor føler du deg mest komfortabel enn i ditt eget hjem? Til og med bryllupsseremonien kan finne sted i din egen hage, og det er ingen store avstander nødvendig for å komme til stedet for bryllupsfeiringen. Mens gjestene gjør seg komfortable, kan brudeparet ta vakre suvenirbilder.

I hagen til et hotell eller en restaurant

bryllupsideer for feiringen av å gifte seg-sommerplanlegging-roser-krans-rosa

Hvis det imidlertid forventes mange gjester, eller hvis du bare synes hagen din er uegnet, kan du også se etter tilbud fra hoteller og restauranter. Noen av dem har et velholdt uteareal som er fantastisk egnet for slike anledninger. Ikke sjelden, bortsett fra bryllupsmenyen, tilbys også dekorasjonen, men du kan selvfølgelig også implementere dine egne bryllupsideer for dekorasjonen. Uansett er denne varianten mindre tungvint enn bryllupsideer for feiringen i din egen hage, hvor du begynner å planlegge med hagedesignet selv.

Dekorasjonen og designet – hva trenger du for et bryllup om sommeren?

bryllup-ideer-feiring-sommer-dekorasjon-inspirasjon-farger-rosa-rød-dessert

Mange varianter egner seg som bryllupsideer til feiringen, som selvfølgelig hovedsakelig avhenger av bryllupstemaet. Generelt kan man si at lyse og sterke farger er veldig passende og skaper en sommerlig atmosfære. Rosa, oransje, gul, blå og grønn er bare et lite utvalg og finnes i sitteputer, i tekstiler, tepper, lykter og blomster.

bryllup-ideer-feiring-sommer-frukt-dekorere-frukt-sitron-oransje-gul

Et strandbryllup kan selvfølgelig også utformes i disse fargene, men typiske maritime farger er vanligvis å foretrekke. Slike er turkis, beige og sandfarger, sjøblå, men også hvite og koraller. Blomstene skal også matche i farge og kan kombineres med ekte koraller eller andre dekorasjoner fra sjøen og drivved.

bryllupsideer-feiring-sommer-dekorasjon-ideer-blomster-roser-solsikker-vintage-moderne

I skogen og på engen er det et fritt valg av farger, som høyst er bestemt av bryllupets tema. Vintage bryllup bruker mange hvite, naturlige grønne eller pastellfarger. Moderne bryllup kan igjen utformes i elegante og stilige eller i optimistiske farger. I prinsippet kan et stort utvalg av bryllupsideer implementeres for feiringen. Det er best å bruke sesongblomster for å spare penger. Disse er nemlig billigere enn eksotiske prøver. Du kan sjekke med en blomsterhandler fordi blomstene også er avhengig av hvilken måned bryllupet skal finne sted. Valmuer kan brukes, men også roser, tusenfryd og georginer, kornblomster og solsikker og mange andre.

Du kan også bruke lys, eventyrlys, lykter, blomsteroppsatser, frukt, krystallretter eller Kina som du vil. Et stort utvalg av gjenstander kan brukes til dekorasjon, inkludert rammer med bilder, parasoller, dessertene selv, favorittene, duker og bordløpere, myggnett, lampignon, visse stoffer og mye mer.

Originale bryllupsspill

bryllup-ideer-feiring-sommer-spill-voksne-gjester-barn-bokser

For å holde stemningen i bryllupet og gjestene på tærne, kan morsomme bryllupsspill også planlegges og organiseres. På denne måten skaper du variasjon og forbedrer stemningen til gjestene med jevne mellomrom. Benytt deg av den store plassen du har utendørs. Spillene kan være beregnet på både nygifte og gjester. Imidlertid kombineres de best. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle gjester ønsker å delta i slike spill. Noen foretrekker å være tause eller le observatører. Så vær sikker på forhånd hvem du ringer for å spille for ikke å provosere det motsatte, nemlig en kjedelig stemning, hos noen.

Originale kjøretøyer

bryllup-ideer-feiring-sommer-bare-gift-kjøretøy-retro-motorsykkel-original

Når du forlater bryllupsmottaket, kan du også velge et originalt kjøretøy som et alternativ til den klassiske bilen med bokser. Når det er fint vær, kan dette være en motorsykkel eller til og med en firhjuling eller triquad. Disse kjøretøyene kan lånes og er også tilgjengelige i retroversjoner, noe som kan være spesielt populært i et vintage bryllup. Selv en hest som kan trekke en vogn er en god idé. Hvis været er ganske tvilsomt, er en cabriolet også egnet, som er best selv en veteranbil. Ikke glem at brudekjolen din skal tilpasses kjøretøyet. Med et bøylekjørt, for eksempel, kan du ikke sitte på en motorsykkel eller firhjuling. Uansett gjør du en interessant avslutning uansett, slik at du også kan vurdere disse bryllupsideene for feiringen eller slutten av feiringen.

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking