15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Antrekk for bryllupsgjester – ideer for menn og kvinner så vel som for hver sesong

Antrekk for bryllupsgjester tips sommerkjoler menn casual

Du er invitert til et bryllup, og du er ikke sikker på hva du skal ha på deg som gjest til et bryllup? Vi hjelper deg gjerne med noen tips, slik at du kan finne det perfekte antrekket for bryllupsgjester. Hvis kleskoden allerede er bestemt for gjestene, finn ut hvilket utseende som passer. Hvis invitasjonen ikke inneholder en kleskode, må du først lese når og hvor seremonien finner sted. Bryllup på dagtid er vanligvis mindre formelt enn de som finner sted etter kl. Tiden på året spiller også en viktig rolle. Pastellfarger, blomsterprint og lekent utseende dominerer vår- og sommerbryllup. Høst og vinter er derimot den perfekte tiden for dempede toner som burgunderrød og smaragdgrønn. Det viktigste er at du ser stilig ut, men du trenger ikke å ta brudens oppmerksomhet eller skille seg ut av feil grunner.

Grunnleggende regler for antrekket for bryllupsgjester

Antrekk for bryllupsgjester kvinner Nogo regler Dekoletten

La oss først forklare noen grunnleggende regler for antrekket for bryllupsgjester.

Regel nummer 1: Bruk aldri hvitt som gjest på et bryllup. Du bør også unngå å ha hvitt på festligheter før bryllupet, som forlovelsesfesten eller øvingsmiddagen. Det eneste unntaket fra denne regelen er når en alt-i-hvit kleskode gis for en av feiringene.

Regel nummer 2: Vær alltid respektfull for religiøse verdier. Hvis et kirkebryllup er planlagt, er det kanskje ikke en dårlig idé å dekke skuldrene med et skjerf og unngå å vise for mye bein eller klyving.

Bryllupsgjestetrekk kvinner cocktailkjole blomstermønster vår

Regel nummer 3: Du har faktisk lov til å ha svart på et bryllup – det er ikke forbudt. Det pleide å være tabu, men i disse dager er en liten svart kjole helt ok.

Regel nummer 4: Det er bedre å fremstå som overkledd enn undertøy. Hvis en invitasjon sier “Black Tie Valgfri”, vær trygg og ha på deg en lang kveldskjole eller mørk dress.

Regn nummer 5: Selv om du blir invitert til bryllupet til en ung venn, vær oppmerksom på at det også vil være mange bryllupsgjester, inkludert familiene til brudeparet. Av respekt for anledningen og de nærmeste paret, unngå altfor lave utringninger og minikjoler. Det betyr ikke at du ikke kan se feminin og attraktiv ut – bare vær fornuftig.

Antrekk for bryllupsgjester – kleskode Smart Casual

Bryllupsgjestetrekk mann kvinne sommer casual dress blonder pledd blazer uten slips

Hvis invitasjonen sier “Dress Code: Casual” betyr det vanligvis at alt er mulig. Jeans, shorts, T-skjorter og flip-flops er imidlertid uakseptabelt. Tenk mer i retning av business casual eller smart casual. Sommerkjole med kne og plattformsko er et godt alternativ for kvinner. For menn betyr en uformell kleskode enkelt: ingen slips! Du kan også bruke en skjorte med et fint mønster.

Bruk informasjon fra stedet. For eksempel, hvis bryllupet er ute i det fri, ville det være fornuftig å bruke flate sandaler og ta med insektspray. Men hvis du ikke kjenner bryllupsstedet, er det alltid bedre å kle seg litt finere.

Bryllupsgjestoutfit – Hva skal jeg ha på meg til et formelt bryllup?

Antrekk for bryllupsgjester høst chiffongkjole svart dress sløyfe

“Formell” på en invitasjon kan være stressende, men ikke bekymre deg! Denne kleskoden antyder noe mindre sofistikert enn “svart slips”. Dette betyr at en smoking ikke er nødvendig, men arrangementet er fortsatt formelt nok til å være passende. En elegant cocktailkjole og statement-tilbehør fungerer like godt som en kjole i gulvlengde. Men hvis du tror stedet krever noe spesielt, kan du leie en kveldskjole eller en smoking. En konservativ svart drakt som et alternativ til en smoking er også greit. For kvinner er høye hæler og en original clutch perfekt tilbehør for en formell anledning, mens menn bør investere i et par mansjettknapper og en god skokrem.

Hvis ingen kleskode er gitt

Wedding Guest Woman Blue Cocktail Dress Chubby Pumps

Hvis invitasjonen ikke inneholder en kleskode, vær trygg. En cocktailkjole, den lille svarte kjolen eller til og med en elegant jumpsuit vil fungere hvor som helst. Paljetter og glitter er bare egnet for kveldsanledninger.

Pumps eller sandaler er alltid et godt valg. Ikke ta med en stor veske til et bryllup. Ta med en liten clutch eller skulderveske. Alt du trenger å ha med deg er nøkler, kredittkort og ID, telefonen og leppestiften.

Antrekk for bryllupsgjester – Dette er hva kvinner har på seg til et vårbryllup

Antrekk for bryllupsgjester vårcocktailkjoler høye hæler

Med alle de friske blomstene og det grønne gresset er våren vakker, men det kan være en utfordring å finne det riktige antrekket for et vårbryllup. Vær forsiktig med utendørs bryllup, spesielt hvis det regner. Tenk på mulige problemer: hæler synker ned i vått gress, gulvklær blir raskt våte osv. Og ikke glem at de stigende temperaturene skaper høy luftfuktighet. Hold håret under kontroll og ta med en mini hårspray og bobby pins i lommen.

Vårantrekk for menn

Bryllupsgjester menn våren bryllup antrekk lyse farger

Våren er den perfekte tiden for menn å subtilt eksperimentere med farger. Været er ikke for varmt for mørke nyanser og ikke for kaldt for pastell- og neonfarger. Bruk lyse skjorter under lette dressjakker og tilbehør som slank slips eller fargede, mønstrede sokker. Det er så mange måter for menn å legge til et snev av farge i utseendet deres, at det ikke er noen unnskyldning for et enkelt svart -hvitt ensemble.

Hva du skal ha på deg til et sommerbryllup?

Antrekk for bryllupsgjester kvinne sommerkjoler bly blyantskjørt og topp

Det perfekte antrekket for et sommerbryllup handler om å “se elegant ut og holde seg kul”. Bruk stoffer som puster, slik at du ikke overopphetes og blir i dårlig humør under et utendørs bryllup. Det er best å ha på seg en kjole av lette og luftige stoffer som silke, chiffon, bomull eller lin. Levende farger og vakre mønstre gir en kjole på gulvet et sommerlig preg. En søt sommerkjole med elegante høye hæler eller platå sandaler er også perfekt for anledningen. Ta med et lett sommerskjerf fordi klimaanlegget sannsynligvis vil kjøre for fullt.

Riktig sommerantrekk for menn

Wedding Guest Outfit Man Suit Grey Smart Casual Blazer

Om sommeren er det greit for guttene å la slipsene være av, men ha på seg en blazer. Og for utendørs strandseremonier er det helt akseptabelt for herrer å slippe sokker og bare ha loafers eller båtsko med buksene. Vær oppmerksom på kleskoden på invitasjonen. Selv om bryllupet finner sted i midten av juli, må du respektere det svarte slipset og ha sløyfe og smoking.

Selvfølgelig må menn også unngå svarte og andre mørke farger, samt ull og andre tunge stoffer som normalt brukes på høsten og vinteren. Velg en lysere farge av bomull, lin eller seersucker. Mange designere fortsetter å tilby sommerdrakter laget av andre stoffer. Du kan også føle deg bra i en bomulls- eller lindrakt med litt stretch. Hvis det er et kveldsbryllup, ville svarte klær være akseptable.

Hva bærer kvinner på et strandbryllup?

Bryllupsgjestetrekk kvinner solkjole blomstermønster okergult

Forhåpentligvis vil det i bryllupsinvitasjonen stå om kjolen skal være uformell eller formell på stranden, men en god tommelfingerregel for strandbryllupsklær er å ha på seg noe du vil ha på en fin restaurant på en solrik dag. Tenk på elementene – sol, sand, vind og vann – når du skal kjøpe noe å ha på til et strandbryllup. Det pleier å være vind på stranden, så unngå korte skjørt og kjoler som vinden lett kan løfte. En mer elegant midi sommerkjole er det perfekte valget. Kombiner den med flate T-bar sandaler og en bred rammet solhatt. Flip-flops er ikke greit med mindre de får et par av brudeparet som en festfavør. De fleste strandseremonier oppfordrer gjestene til å ta av seg skoene, så sørg for at pedikyren din er perfekt.

Bryllupsklær til mannen på stranden

Strandbryllupsgjester barbeint kjoler chiffong herre dress i sandfarger

En tredelt drakt bestående av en jakke, bukse og vest er veldig elegant, men uegnet for et strandbryllup. Lin og lyse bomull er de beste stoffene i en dress som holder deg kjølig. En seersucker -drakt er også perfekt for den varme årstiden. Når folk tenker på et strandbryllup, kommer den sandfargede drakten umiddelbart til tankene. Det er klassisk og stilig på samme tid! En hvit eller lyseblå skjorte laget av et lett stoff passer godt til dette. På noen strandbryllup på ettermiddagen kan det til og med være aktuelt for menn å bruke shorts.

Hva du skal ha på deg til et bryllup i høst?

Antrekk for bryllupsgjester høstdrakt burgunderrød kjole

Høstbryllup kan være utfordrende ettersom været kan være veldig uforutsigbart. Egentlig er det viktigste å kle seg i lag. Høsten er endelig tiden for å ha på deg den svarte kjolen og høye hæler i semsket skinn. Siden høstfargene har en tendens til å være mørke og dempet, kan du legge til en farge med et setningskjede eller skjerf. I septembervarmen kan du bruke en kjole med eller uten strømpebukser. Det vil også være en god idé å ta med deg en genser i tilfelle temperaturen synker om natten.

Menntips for menn for et bryllup i høst

Herreklær bryllup høst svart dress fargerik slips

Prøv som mann å kombinere forskjellige teksturer og mønstre for et koselig utseende. Kombiner en ullfrakk med et silkeslips og ikke vær redd for å legge til litt farge på utseendet! Sjekk invitasjonen for ledetråder om parets bryllupsfarger.

Ryktene er sanne: grå er den nye sorte. Antrasitt og koksgrå er populære alternativer til den klassiske svarte drakten og ser like sofistikerte ut. En stilig mann kan ikke gå galt med en elegant ulldrakt i grått. En vest gir antrekket et særegent preg.

Hva bærer kvinner på et vinterbryllup?

Antrekk for bryllupsgjester høstkvinner smaragdgrønn burgunder

For kvinner er et vinterbryllup den perfekte anledningen til å bære en festlig kjole. Når du skal kjøpe vinterbryllupsklær, kan du se etter luksuriøse juvelfargede stoffer som smaragdgrønn, rubinrød og kongeblå. Disse fargene vil smigre nesten alle hudtyper, og du kan definitivt bruke dem igjen i ferien. Du bør også ta hensyn til stoffets kvalitet. Kjoler laget av tunge stoffer, for eksempel tweed eller fløyel, vil holde deg varm under et kjølig kveldsselskap.

Kombiner en kortere kjole med ugjennomsiktige sorte strømpebukser og lukkede pumps. Unngå å bruke støvler (selv om de har en hæl), da de kan virke for uformelle. Men i tilfelle en uvanlig snøstorm, er det definitivt greit hvis du tar på deg støvlene og deretter bytter til høye hæler så snart du kommer til restauranten.

Bryllupsdrakt for menn for et vinterbryllup

Vinter Bryllup Burgunder Kjoler Kvinner Drakt Koboltblå Antrasitt Vest

Menn bør følge lignende retningslinjer og se etter en mørk ulldrakt for å holde seg varm og stilig. Prøv også å kle deg i lag: trekk en cardigan over skjorten din og under blazeren for ekstra varme. Men det viktigste menn trenger å huske er det som er kjent som manscape. Skjegg og bart er fine så lenge de er godt preparerte og i form.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking