15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer et bryllup med geometriske aksenter – 37 inspirasjoner

Bryllup dekorere geometrisk bryllupsseremoni metallkake

Hvis du skal planlegge bryllupet ditt eller er i ferd med å gjøre det, vil du sannsynligvis bli plaget av mange spørsmål. Hva skal hovedfargene være? Hvilken stil bør lages? Hvilke blomster og planter skal pryde gangen? Uten tvil er det en utfordring å planlegge hagen eller hallen til et bryllup. Heldigvis er det i dag lett å finne noen inspirasjoner og ideer som kan hjelpe deg i det minste litt med hver beslutning. En fantastisk idé er for eksempel å bruke geometriske kropper eller geometriske former og mønstre for å sette unike aksenter midt i bryllupsdekorasjonen. Og det flotte med denne ideen er at du kan bruke den til hvilken som helst bryllupsstil du ønsker. Uansett om du skal dekorere bryllupet i vintage stil eller har valgt en moderne dekorasjon, vil geometriske mønstre og former, samt objekter, alltid være et skikkelig blikkfang.

Dekorer et bryllup med geometriske former – fantasifulle ideer

Bryllup geometrisk dekorere hylle med blomster bordnummer

La deg inspirere av følgende ideer for et geometrisk bryllup og sett slående aksenter som ingen sent vil glemme. Uansett om det er blomsterdekorasjon til bryllupet, som en aksent for kaken eller som bakgrunn for forskjellige områder, er mulighetene mange. Geometri kan til og med være hovedtemaet for bryllupet og allerede antyde invitasjonene. Når du dekorerer stedet for bryllupet ditt, kan du bruke geometrien på en rekke måter. Du vil finne ut hvordan akkurat i det følgende.

En dekorativ bakgrunn for vielsen

Bryllup dekorere geometriske figurer figurer vintage

Bryllupsseremonien er selvfølgelig det viktigste øyeblikket i hele bryllupet. Det er nettopp der du er i fokus for oppmerksomheten som et bryllupspar. Alle øyne er på deg og de fleste Hoichzeit -bildene er tatt der. Det er derfor naturlig at det tas særlig hensyn til dette området. Så mens du sier ja, ville det være fint om en fin bakgrunn pryder alteret. Og her er vår første ide som du kan bruke til å dekorere et geometrisk bryllup. I stedet for den klassiske buen kan du bruke en geometrisk variant. Enten du velger en sekskant, en trekant eller en sirkel er helt opp til deg. Materialet spiller heller ingen rolle. Dette burde rett og slett gå med resten av bryllupsdekorasjonen.

Bryllup dekorere geometrisk bakgrunn bryllup seremoni bue

Du kan også bruke geometriske figurer i dette området ved hjelp av mindre tilbehør. Lanterne og lys, for eksempel, er gode alternativer for bryllupsseremonien. Med dem kan du dekorere gulvet under bryllupet, og samtidig også få en viss romantikk. Og hva ville et bryllup vært uten en viss romantikk? Generelt er det et stort utvalg alternativer med hensyn til utformingen av alteret og området rundt. Husk alltid å bruke de geometriske aksentene sparsomt, slik at de kan komme til sin rett. Og etter bryllupet kan dette området deretter brukes til forskjellige portretter av gjestene.

Bryllupsdekorasjonsideer med terrarier

Bryllup geometriske dekorere trestamme lykt med lys

Du kan også designe et bryllup geometrisk ved hjelp av slike terrarier og lykter. Du kan plante terrariet med mose eller jord. Men luftanlegg er også flotte. Mindre områder som hjørner av bryllupssalen kan gjøres mer interessante med slike arrangementer, men også sidebord eller bordet til bryllupsparet, samt mottaksbordet med gjesteboken kan innrammes med terrarier og lykter av denne typen . Bare vær sikker på at du fremdeles kan komme til det respektive bordet.

Dekorasjonsideer for bryllupskofferten vintage stil

Lyktene og terrariene er tilgjengelige i forskjellige metallfarger. Så hvis du planlegger et bryllup med gull- eller kobberakenter, er de flotte til dette formålet, og du kan bruke dem praktisk når du skal dekorere bryllupet. På bildet over kan du igjen se modeller med svarte rammer. De ble satt til stedet ved hjelp av gamle kofferter. I kombinasjon med de svarte bordlysene skapes en viss mystisk og, takket være den antikke kofferten, også en vintage -atmosfære, som garantert får noen av gjestene til å hengi seg til minner. En flott idé for både utendørs og innendørs bryllup.

Velg dekorasjonen til bordet til bryllupet

Bryllup dekorere geometrisk borddekorasjon terrariummose

Terrariumdekorasjonen er også perfekt for borddesign. Med deres hjelp kan du utfylle alle de andre geometriske aksentene i rommet. Terrariedekorasjonen er også tilgjengelig, som du sikkert allerede har lagt merke til, i et stort utvalg av størrelser og fremfor alt i former, slik at de kan settes opp i grupper. Langstrakte design kan brukes fantastisk som vaser eller som en vasemitasjon, noe som skaper et spesielt blikkfang på bordet.

Forresten, lykter og terrarier har en annen fordel: De kan fortsatt brukes etter bryllupet. Dekorer leiligheten din med dem og lag romantiske områder på kjøkkenet, stuen eller til og med på badet. Så det er definitivt verdt å investere i.

Sidebord dessertbord dekorere lykter metall aksent

Terrariene gir rommet en viss industriell atmosfære og kan kombineres med blomster, tekstiler og materialer. Særlig sukkulenter er veldig populære, noe som er ideelt for en bryllupsdekorasjon i grønt. Men roser og peoner i pastellfarger er også perfekte og skaper en romantisk vintage -atmosfære. Kombiner blomstene med det vakre tilbehøret, slik at inntrykket oppstår som om plantene var helt naturlige og vokste av seg selv i terrariet. Når du skal pynte for et bryllup, er det ingen grenser for fantasien. Det viktigste er at det er en viss harmoni og du liker det. Tross alt er dette din store dag.

Design bryllupsinvitasjonen geometrisk

Invitasjonskort til bryllupsgjester gullblondergeometri

Når du planlegger hvordan du skal dekorere bryllupet, må du tenke på invitasjonene også. Dette er fordi disse ikke bare er et enkelt kort som gir dato og sted. Invitasjonskortene skal også gi et innblikk i innredningen til det kommende bryllupet. De avslører så å si hva slags stil og atmosfære gjestene kan forvente. Bare fordi tiden mellom å sende invitasjonene og selve bryllupet vanligvis er relativt lang, betyr det ikke at begge ting ikke bør ses som en helhet. Men tvert imot.

Geometriske mønstre gjør invitasjonene elegante

Så hvis du vil dekorere bryllupet ved å bruke geometrien som en aksent, kan du gjøre det samme med kortene. Du bestemmer selv om du former kortet selv eller til og med konvolutten geometrisk eller tegner et subtilt geometrisk mønster.I tillegg kan invitasjonene være rimelige hvis du bare designer dem selv. For å gjøre dette, bruk datamaskinen og, for å være mer presis, spesialprogrammer som er tilstrekkelig tilgjengelige på Internett gratis. Men kanskje du også er kunstnerisk begavet? Da kan du til og med legge til flotte, individuelle tegninger på de trykte kortene og gjøre dem enda mer unike! Den ene eller den andre gjesten vil sikkert beholde dette invitasjonskortet som en suvenir.

Dekorer bryllupskaken med geometriske mønstre

Bryllup dekorere geometrisk mønster bryllupskake marmor

Ville du ha kommet på ideen om å bruke geometriske mønstre som dekorasjoner til bryllupskaken? Selvfølgelig er ideen egnet for alle typer kaker, forutsatt at den er litt enklere totalt sett. Til og med bryllupskaker med svart design, eller de er en flott base. Kakene med marmor-utseende er spesielt populære, så de er definitivt verdt å vurdere. Utseendet til stein og metall kombinert er definitivt veldig imponerende. Det geometriske mønsteret du dekorerer kaken med og dermed bryllupet kan også “graveres” inn i glasuren eller pålegget eller ha en annen farge i stedet for metallisk. Igjen, det avhenger helt av din smak, så vel som resten av bryllupsdekorasjonen.

Bryllup dekorere geometriske gull aksenter moderne rustikk

Eller hva med å bruke en geometrisk figur i stedet for de klassiske kakefigurene med brudeparet? Du kan senere bruke disse som dekorasjon for hjemmet ditt. Eller kanskje en spiselig figur kan lages? Du kan også dekorere begge variantene med vakre blomster og blomsteroppsatser. Snakk med konditoren din og forklar ideene dine. Hans erfaring vil hjelpe deg med å gjøre det riktige valget. I dag foretrekker noen mennesker små terter i stedet for en stor. Så du kan også dekorere cupcakes eller muffins til bryllupet ved å bruke geometriske aksenter.

Over ser du en vakker kakemodell der underetasjen er klassisk rund mens andre etasje er sekskantet. Marmoreffekten og den gylne metallfargen har også blitt attraktivt kombinert igjen.

Dekorer bryllupet med attraktive tegn

Lerretsdekorasjon gifte seg med lykter roser glass

Slike skilt er ikke bare nyttige for dekorative formål, selv om de selvfølgelig også skal gjøre et godt inntrykk. Deres hovedfunksjon er imidlertid å forsikre gjestene om at de har kommet til rett sted og ønske dem velkommen. Spesielt ved et utendørs bryllup er de enkelte områdene som bryllupsalteret, dansegulvet, gavebordet og bryllupsalteret ofte relativt langt unna hverandre, slik at ingen går seg vill, men alle kan finne sin plass så raskt som mulig, slike skilt kan også brukes som skilt. Svært enkle ting kan brukes til dette, for eksempel klesstativ eller stativ for lerret og lignende.

velkommen stand bryllup blomst dekorasjon tre metall

Om det er laget av tre, metall eller glass er irrelevant. Formen spiller en større rolle når du bruker disse elementene og dekorerer et geometrisk bryllup. Dekorer skiltene med blomsteroppsatser, men subtile nok til ikke å skjule den geometriske formen. Som du kan se, kan du igjen bruke lanterner eller terrarier for å designe skiltene.

Alternativ til ringpute

Bryllup dekorere geometriske vielsesringer boks terrarium

Hvis du er en av dem som ønsker å vurdere noe annet i stedet for de klassiske elementene, er denne ideen egnet for deg. Den har ikke bare sin praktiske side, men også en dekorativ. Tenk hvor attraktivt dette terrariet med vielsesringene ved siden av alteret vil se ut. Du kan også bruke den til å dekorere bryllupet etter bryllupet. Bare finn et fint sted, det være seg på dessertbordet eller et annet sidebord eller til og med på bordet til de nygifte.

Bryllup dekorere geometriske romantiske deco ideer

Du kan enten fylle terrariet med en liten pute som ringene er plassert på, eller du kan gjøre det som i disse to eksemplene og bruke planter, blomster, så vel som jord, sand eller grus. Så dette tilbehøret kan også bli pent dekorert til bryllupet. Litt bomullsull kan også bidra til å støtte ringene godt, slik at du ikke går deg vill i midten av plantene, og det gir også arrangementet en viss romantisk teft. Vi vil nok en gang understreke at ringene skal være stabile, slik at du ikke plutselig trenger å lete etter dem under vielsen. Det ville bare gjøre det allerede nervøse paret mer nervøst. Om nødvendig kan du også knytte ringene, som det vanligvis gjøres med en klassisk ringpute.

Hengende dekorasjoner med geometriske former

hengende dekorasjoner gifte seg med blomsterpotter

Slike hengende tilbehør er også veldig egnet for et bryllupsdekorasjon i vintage stil. Du kan også vurdere å gjøre dekorasjonene til bryllupet selv. Bare ta tak i figurene og bind bånd, snor eller tynne tråder til dem. Med deres hjelp blir de deretter festet til taket. Hvis du pynter salen til bryllupet med hengende elementer, har dette fordelen at du inkluderer flere nivåer i dekorasjonen. Dette skaper en enda hyggeligere atmosfære og de geometriske figurene og elementene finnes overalt. Det er best å henge dem opp i små eller større grupper. Områdene over bordene, bryllupsalteret eller bordet til brudeparet er passende. Kanskje du også har et spesielt fotohjørne der alle gjestene kan få tatt bildene sine? Også dette kan prydes med slike hengende dekorasjoner med planter og blomster.

LED -strengelys pynter hengende blomsteroppsats

Siden slike figurer har en relativt subtil design, kan de raskt gå seg vill der oppe visuelt. For å forhindre at dette skjer, kan du designe dem i tillegg. Noen få blomster her og der eller til og med en lysstråle er fantastisk egnet for dette formålet. Spesielt lys skaper en hyggelig atmosfære. Ta en streng med LED -lys og vikle den rundt bildene på figurene. Terrarier anbefales ikke for denne typen dekorasjoner, da risikoen for skader er for høy. Det kan fort skje at et terrarium faller ned og glasset går i stykker.

Ideer til resepsjonen og andre sidebord

Glassboks geometri moderne vintage gull

Resepsjonen er bordet nær inngangen som alle gjester går forbi. Derfor bør det gis nok oppmerksomhet når det gjelder å dekorere bryllupet. Det er vanligvis her gjesteboken ligger, som det er mange forskjellige varianter for i dag. En av dem kan også sees ovenfor. En glassboks i geometrisk form er ment å beholde gratulasjonskortene til gjestene. En veldig fin idé, ikke sant? Men andre sidebord kan også få siste hånd med geometriske aksenter. En original hylle ble valgt til dessertbordet ovenfor, hvor ikke bare blomsteroppsatser, men også desserter i små størrelser vises. Original, ikke sant?

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking