15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bryllupskortideer: 3 design som ser romantiske og moderne ut på samme tid

Bryllupskort ideer botanisk grønt bryllup palme blader gylden skrift

Å organisere et bryllup er en flott måte for det forlovede paret å vise kreativitet og realisere drømmen om denne helt spesielle dagen. Siden bryllupsinvitasjonen eller lagringskortet gir bryllupsgjestene et førsteinntrykk, bør det utformes og implementeres med stil og individualitet. Ved hjelp av originale bryllupskort kan du sette gjestene i romantisk stemning og sette tonen i bryllupet!

Akvarell / aquarelle bryllupskort

Akvarell bryllupskortsett-romantisk-og-moderne-på samme tid

Akvarellbryllupskortene imponerer med sitt stilige utseende og vakre, flytende farger. Delikate tegninger av blomster- og plantemotiver samt abstrakte former og linjer gir dem et veldig individuelt utseende. Akvareller skaper spennende fargegradienter og myke overganger som fortsatt gir nok kontrast. Med sine uskarpe strukturer fremstår mønstrene myke, harmoniske og nesten rolige. Lekne detaljer og gyldne aksenter gir akvarellbryllupskortene den elegante raffinement som gjør hvert bryllup uforglemmelig.

Akvarell-bryllup-kort-rød-geometrisk-form-gylne grener

Å vise fantasi og kreativitet betyr ikke å plukke opp en pensel (selv om maling med akvareller er en spesiell opplevelse). De som ikke har kunstneriske ferdigheter, henvender seg gjerne til profesjonelle online plattformer som f.eks Kaartje2go, å implementere ideene sine. Ved hjelp av designverktøyet kan du tilpasse en kortmal fra akvarellsamlingen din og deretter bestille en gratis testutskrift. De attraktive akvarelldesignene er også tilgjengelige som hele bryllupskortsett (invitasjon, lagre datoen, takkekort og menykort). Fint strukturert akvarellpapir gir dem en verdifull følelse.

Akvarell-bryllup-kort-sett-meny-for-sommer-bryllup-sjø-og-sand-tema

På grunn av sin letthet og ømhet, er akvarellinvitasjoner egnet for en rekke bryllupstemaer:

– Shabby chic

– årgang

– Provence

– Bohemian chic

– Rustikk

– Land

– Maritimt

– botanikk

Akvarellbryllupskort ser vakre ut i delikate pastelltoner og er perfekte for et vårbryllup. Rosé, syrin, mynte, babyblå og lysegul formidler en drømmende letthet. Om sommeren er lyse, lyse farger hip, trendy, populært! Fuchsia, grønt, gult, turkis eller oransje gjør deg i godt humør og setter stemningen. Et høst- eller vinterbryllup gir også muligheten for spesielle fargekonsepter. Dempede, dype farger som mørkerøde, grønne og blå toner gir et snev av melankolsk romantikk og ser elegant og selvsikker ut.

Botaniske / bohemske bryllupskort

Akvarell bryllupskort sett-bryllup skrivesaker-botaniske-grener

Botanisk bryllup er inspirert av naturlig grønt og dens behersket eleganse. Filigranmotiver som blomster, kvister, kranser, blader og co er supermangfoldige og kan tilpasses enhver bryllupsstil.

I tråd med den uformelle boho -stilen, er blomsterfargen fantastisk ufullkommen og ser fortsatt så vakker ut! I kombinasjon med rustikke trepynt og kraftpapir skaper naturlige grønne toner og friske hvite bryllupsdetaljer et spesielt harmonisk helhetlig verk. Hvis du liker det litt mer fargerikt om sommeren, kan du blande eksotiske planter og palmeblader med lyse tropiske farger som turkis og solgult! Med sine elegante sølvgrønne blader kutter eukalyptusgrener en fin figur på et vinterbryllup.

Akvarell bryllupskort botanisk Greenery Trend 2019

Hvite bryllupskort med gulldetaljer

Bryllupskort i gull og hvitt med due -motiv

Hvis ingen bestemt bryllupstema passer til din stil, er bryllupskort i gull og hvitt en god idé. Det gylne designet ser spesielt elegant ut når det skrives ut på hvitt perlemor. Bare la disse tidløst vakre fargene gå gjennom bryllupskonseptet som en rød tråd.

I tillegg til innholdet og utseendet på bryllupskortet ditt, er skriften også et viktig aspekt du bør vurdere. Kantete, gotiske fonter passer neppe inn i konseptet. Velg en elegant serifskrifttype eller en som etterligner den populære kalligrafi. Imidlertid er det også viktig å ikke overdrive det med håndskrift, slik at teksten ikke ser for gammeldags eller uleselig ut. For saklig informasjon som dato, sted, etc., er det best å bruke sans serif -fonter fordi de er lettere å lese.

Bryllupskortsett papirvarer i gull og hvitt

Så snart du har bestemt deg for bryllupsfargene dine, blir planleggingen lettere fordi du alltid kan holde deg til den valgte fargepaletten. Lykke til med bryllupet ditt!

Lagre datokortet i gull og hvitt med kalender

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking