15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

9 populære bryllupsdekorasjonstemaer som er raseri i 2019

Temaer for bryllup dekorasjon ideer gull glitter

Også i år vil mange par si ja. Før den store dagen har den fremtidige familien fortsatt mye å avklare og organisere. Hvor skal bryllupet finne sted, hvordan skal bordene til gjestene pyntes, hvilket fargevalg bør man velge. Så mange spørsmål kan bare besvares med et enhetlig konsept. I USA kan en fest ikke finne sted uten at arrangørene tenker på mottoet. I likhet med bursdager kan visse tendenser også sees i bryllup. Vi gir deg ni ideer til bryllupsdekorasjon som er på trend for det neste året. La deg inspirere av forslagene, så finner du kanskje en du vil implementere for ditt eget bryllup.

De 9 beste temaene for bryllupsdekorasjon: 1. Ren glamour

Temaer for bryllup dekorasjon gull glitter ideer

I henhold til mottoet “ren glamour” kan den glitre, glitre og skinne så mye som den kan for det neste året. Fra paljettskoene til brudekjolen brodert med krystaller og perler til borddekorasjonene i hvitt og gull: spennende lyseffekter skapes overalt. Og hvis det er for mye for deg, kan du tolke trenden på en moderne måte og velge eventyrlys over gjestebordene. De skaper en romantisk atmosfære om kvelden og tar i motsetning til stearinlys ingen plass på bordet.

Topptemaer for bryllupsdekorasjoner: 2. Pampas gress

Temaer for bryllupsdekorasjon pampas gress bryllupsseremoni i stedet for blomster

Pampas gress er veldig populært i USA. Spesielt i bryllup som finner sted midt i naturen, smelter gresset harmonisk inn med dekorasjonen. Mange par bruker det til å ramme inn bryllupsalteret, andre henger det over bordet. Den er også tilstede i brudebuketten i kombinasjon med andre eksotiske planter og blomster. Fargeskjemaet bestemmes av gresset: sandfarge, hvit og grønn danner en nøytral fargepalett. Mørkeblå eller rosé kan gi ekstra teft.

Emner for bryllupsdekorasjon pampas gress

De 9 beste temaene for bryllupsdekorasjoner: 3. Vintage -eventyr med vekt på tekstiler

Temaer for bryllupsdekorasjon fargevalg blush roségull

Drømmende, romantisk, jenteaktig: slik kan vårt neste forslag beskrives. Det hvitrosa fargeskjemaet skaper den perfekte bakgrunnen og lar de subtile aksentene i gull komme til sin rett. Men i dette tilfellet handler det ikke om farger. De myke, gjennomsiktige, flytende stoffene stjeler klart showet. Fra brudekjolen med blondetopp og et bredt skjørt med en A-linje laget av organza, til brudebuketten med tyll, til den draperte bordløperen: tekstiler av høy kvalitet gir dekorasjonen et edelt utseende.

De viktigste temaene for bryllupsdekorasjoner for 2019: 4. Geometriske motiver

Emner for bryllupsdekorasjon geometriske former ideer

De som ikke er interessert i vintage kan velge et moderne konsept i stedet. Geometriske motiver gir bryllupsdekorasjonen et moderne utseende. De kan enkelt integreres og gjøre lanterner og planter til en moteerklæring. De klippet også en fin figur på bryllupsalteret og til og med som en topp på bryllupskaken.

De 9 beste temaene for bryllupsdekorasjon: 5. Nær naturen i grønt og hvitt

Temaer bryllup dekor grønne naturlige planter eføy hage

Hvis du planlegger et bryllup i din egen hage, kan du bruke forholdene i din egen bakgård og velge et naturlig fargevalg i grønt grønt og hvitt. Det puristiske utseendet er spesielt vellykket om våren. Eføy og tusenfryd, sammen med hvite roser, pynter festbordet. Busker og stauder danner det perfekte bakteppet for familiebilder, og lysthuset kan omdannes til et romantisk bryllupsalter med hvite gardiner.

Tema bryllup dekor grønn naturlig hage bryllup sommer

Topptemaer for bryllupsdekorasjoner: 6. Nostalgisk romantikk med mørke farger

Temaer for bryllup dekor ideer burgunder mørk vintage dekorere

Hvis du velger hvit og mørk grønn om våren, kan du ikke gå galt. Det motsatte er sant for et høstbryllup. Stikkordet her er dramatisk. Pastellnyanser som mauve kombineres derfor dyktig med vinrød. Dette skaper et tiltalende fargevalg som ikke lenger kan utelates. Sesongens frukt, mose og drivved brukes til pynt.

Temaer for bryllupsdekorasjoner vintage vin rød mørk

Bryllupsdekorasjonstemaer: 7. Feir bryllupet ditt om kvelden

Tema for bryllupsdekorasjon kveldslys

De fleste bryllup starter tidlig på ettermiddagen og slutter tidlig om morgenen. Du bør derfor være oppmerksom på at dekorasjonen vanligvis ikke beundres i dagslys, men i kunstig lys. Så stol på den riktige belysningen, som du kan skape en romantisk atmosfære med. Og prøv alltid hvordan blomsteroppsettet ser ut ved levende lys.

Topptemaer for bryllupsdekorasjoner: 8. Beauty and the beast

Temaer for bryllupsdekorasjon 2019 skjønnheten og dyret

Fantastisk vakkert og inspirert av et eventyr: slik kan det neste trendy konseptet beskrives. Den evige kjærlighetshistorien “Beauty and the Beast” har inspirert en rekke bryllupsarrangører og brudepar det siste året. Det er en spesielt kreativ idé for alle som skal feire bryllupet sitt på et slott. Når bakgrunnen allerede er til stede, trenger du bare en fortryllet rose i et glass og en brudekjole i Champagne.

Temaer for bryllup dekorasjon den vakre og dyret slottet plassering

Topptemaer for bryllupsdekorasjoner: 9. Alice i Eventyrland

Temaer for bryllupsdekorasjon Alice in Wonderland

De som feirer i en stram sirkel kan velge et ekstraordinært sted. Hva med en piknik i skogen? Inspirert av temaet “Alice in Wonderland” feirer mange brudepar midt i naturen. Spesielt når antall gjester er mellom 10 og 15, kan et bord og stoler transporteres til stedet. Organisasjonen er litt mer kompleks i dette tilfellet, men sluttresultatet er definitivt verdt det.

Temaer for bryllupet vintage Alice in Wonderland

Previous Post
Effektiv fettsuging på mage, ben og hofter
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking