15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feirer et krystallbryllup: Romantiske ideer for 15 års ekteskapelig lykke

Krystall bryllup feire turen organisere ideer

Det 15. bryllupsdagen feires ikke storslått av mange par. Til den festlige anledningen samles familien i en stram sirkel til middag, gjestene tar med glass som et symbol på det fremdeles veldig skjøre ekteskapet. På denne måten bør paret bli klar over at de må fortsette å kjempe for ekteskapelig lykke og at kjærligheten er veldig skjør. De to må jobbe med ekteskapet hver dag og støtte hverandre. Ellers blir det første felles jubileet ikke feiret stort – en feil, tror vi. Vi gir deg derfor 15 ideer om hvordan du kan feire krystallbryllupet. La forslagene inspirere deg!

Feire et krystallbryllup: Forny dine bryllupsløfter

Crystal Wedding Celebration Ideas Forny bryllupsløfter

Du kan feire krystallbryllupet ditt ved å fornye ekteskapsløfter. Med et gratis bryllup, utført av en gratis teolog, blir bryllupsdagen en ekte feiring av kjærlighet. Seremonien kan utformes etter parets ønsker. Det kan utføres hvor som helst, og paret kan velge et vakkert sted. Bryllup på en vingård eller et slott er for eksempel veldig populært. Enda mer romantisk blir det når brudeparet skriver bryllupets ordtak selv. Og etterpå kan det feire sammen med familien, eller nyte samværet over middagen. En fotografering kan også organiseres slik at et godt minne gjenstår.

Feir et krystallbryllup: organiser en romantisk tur for to

Feire krystallbryllup organisere turplan

I den hektiske hverdagen drømmer mange par om en tur til utlandet eller midt i naturen. Men dessverre er det ikke alltid mulig. Familieliv med små barn er ofte en stor utfordring når det gjelder planlegging. Men til det 15. bryllupsdagen er barna vanligvis store nok til å være alene hjemme. Paret kan ta en pause og dra på en ekskursjon.

Feir et krystallbryllup med barna – organiser en sykkeltur for hele familien

Feir krystallbryllup. Barn organiserer skattejakt

Og hvis barna fortsatt er relativt små, kan familien dra på tur sammen. Du kan vise de minste et spesielt sted – for eksempel stedet for bryllupet eller hvor du reiste sammen som et par for første gang. Eller du kan organisere en skattejakt. La barna hjelpe til med å planlegge. Sporty natur kan sykle eller klatre.

Feir et krystallbryllup: doner penger

Feir krystallbryllup donere penger

Ville du forandre verden sammen for 15 år siden? Nå er sjansen din – doner penger til et veldedig initiativ eller frivillig i en donasjonskampanje. Velg en globalt anerkjent organisasjon som utsteder donasjonskvitteringer, holder administrative kostnader håndterbare og publiserer sine årsrapporter. På den måten kan du være sikker på at pengene dine virkelig har tjent sitt formål.

Feir et krystallbryllup – besøk stedet for den første datoen

Feir krystallbryllup delta på den første datoen

Husker du din første date? Feir ditt 15. bryllupsdag på samme sted. Eller besøk restauranten der du først snakket om et bryllup. Eller et annet sted som er veldig viktig for dem som et par. Se på de første bildene sammen, hør de samme sangene og husk det første kysset. Noen ganger går tiden veldig fort. Nå er det riktig tidspunkt å se tilbake på de siste årene.

Feire et krystallbryllup – finne en felles hobby

Feir krystallbryllupet delta på matlagingskurs

Overrask partneren din med en ny fritidsaktivitet. Ta matlagingskurs sammen, lag gryter og vaser av leire, lær afrikanske trommer. Det er mange alternativer for par som ønsker å bli kreative i helgene og etter jobb. Felles opplevelser vil bringe deg nærmere. Og kanskje vil hver av partnerne lære noe nytt om den andre.

Feir et krystallbryllup – gjenskap gamle bilder

Feire krystallbryllupet gjenskape gamle bilder

Du har sikkert sett minst en gang bilder av voksne som gjenskaper barnas bilder på nettet. I likhet med barnebildene kan du gjenskape bildene fra bryllupsreisen. Eller fra den første ferien sammen. Om 15 år vil du sikkert ha mange vakre og mange morsomme bilder sammen. Feir kjærligheten med en fotografering inspirert av den.

Feir et krystallbryllup med en piknik

feirer krystallbryllupsreise til sjøen for to

Overrask partneren din med en piknik. Organiser en tur til et rolig sted hvor du kan slappe av og lade batteriene. Kjærlig tilberedt mat, blomster og et hyggelig, varmt, koselig piknikteppe vil garantert skape en god stemning.

Feir et krystallbryllup – inviter gjester til kaffe

krystall bryllup feire søtsaker bær sjokolade

Du har ikke lyst til å ha en stor fest, og vil heller feire den spesielle anledningen med venner. Inviter gjestene dine til kaffe og kake. Søt livet ditt med jordbær og sjokolade og drikk et glass musserende vin med det.

Feir et krystallbryllup med et paintballspill

krystallbryllup som feirer paintballpar

Liker du å gjøre mye sammen? Da er forskjellige eventyrhelger bare noe for deg. Hva med et paintballspill med vennene dine? Selvfølgelig kan du også ta bildet ditt etterpå. Akkurat som i den romantiske filmkomedien “10 ting jeg hater med deg”.

Feir et krystallbryllup – skjul kjærlighetsmeldinger i huset og i hagen

krystall bryllup feire ideer kjærlighet melding

Overrask partneren din med et kjærlighetsbudskap. Du kan skrive et kjærlighetsbrev til ham og uttrykke følelsene dine eller organisere en skattejakt. Skjul blomster, godteri og andre små bevegelser rundt i huset, slik at han kan se dem tilfeldigvis morgenen etter at du våkner.

Krystallbryllup som feirer glass i hagen

Hvis du virkelig ikke har tid til å reise, kan du fortsatt unne deg selv en romantisk pause for to i din egen hage. Leir i din egen bakgård og avslutt kvelden med vin.

Crystal bryllup strand bruke ideer for fotografering

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking