15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å velge en bryllupskake annerledes – ideer og design som gir et innblikk i interiøret

En annen slags bryllupskake med roser i hvitt og rosa innside

Ikke alle vil ha et klassisk bryllup. I stedet leter mange brudepar etter interessante og uvanlige ideer som vil gjøre bryllupsfeiringen unik og uforglemmelig for gjestene. Bryllupet blir originalt ikke bare ved hjelp av temaer for dekorasjonen, men også takket være brudekjoler i uvanlige farger og selvfølgelig med spesielle bryllupskaker. Og hvis du også ønsker å designe bryllupskaken annerledes, så kan ideene vi har satt sammen for deg i dag, passe akkurat for deg. Dette er interessante motivkaker som gir et innblikk i det som ser ut til å være inne, bortsett fra at lag med kakebunn og krem ​​ikke kommer fram som forventet, men heller morsomme eller romantiske blomsterdekorasjoner eller motiver som er typiske for menn. Det er tre varianter av denne motivkaken til et bryllup med en overraskende effekt, og vi vil gjerne presentere disse for deg i dag.

Bryllupskake med en forskjell – kutt, halv design

Lag en annerledes romantisk bryllupskake med et delt design

Hvis du ønsker å designe bryllupskaken annerledes, kan du se en fin variant her. En slik modell er en virkelig romantisk bryllupskake med blomster som kombinerer klassiske elementer med et originalt design. Som du allerede har sett på bildet ovenfor, blir hele motivkaken til bryllupet halvert før designet. Deretter er interiøret dekorert med vakre blomster. Både kunstige blomster laget av stoff eller plast og spiselige blomster laget av sukker kan brukes til dette. Hvis du vil, kan du også bruke ekte blomster til å dekorere motivkaken med blomster. Sørg imidlertid for at dette ikke er giftige prøver.

Kombiner tradisjonell bryllupskake med innovative ideer

De to halvdelene av bryllupskaken trenger forresten ikke nødvendigvis å være fullstendig atskilt fra hverandre. Det er også tilstrekkelig hvis det bare er kuttet opp i frontområdet og deretter dekorert med bryllupskakedekorasjonen. En spalte i kaken er også tilstrekkelig for å designe. Det er ikke mindre pent. Hvis du ønsker å bruke en bryllupskake på en annen måte, kan de to kakefigurene plasseres på hver av de to halvdelene og holde sammen et tau. Da virker det som om kaken faller fra hverandre og de nygifte prøver å holde den sammen med tauet.

En annen slags delt bryllupskake med mange spiselige blomster laget av sukker

Interessant: En delt bryllupskake brukes også ofte til å feire en skilsmisse. Her er imidlertid de to halvdelene dekorert med matchende kakefigurer. Følgelig ser de ikke litt forelsket og lykkelige ut, men snur ryggen til hverandre eller til og med retter pistolene mot hverandre. En virkelig humoristisk måte å avslutte en vanskelig skilsmisse på.

Kombiner to design for motivkaken til bryllupet

morsom motivkake til bryllupet med superhelter under hvit fondant

Denne varianten er ikke mindre interessant, der klassiske og originale motiver igjen kombineres med hverandre. Det flotte med en slik modell er at brudgommen endelig er inkludert og en morsom motivkake for menn lages. Det handler om å vise en typisk hobby eller preferanser til brudgommen med kaken og på denne måten å designe bryllupskaken annerledes. Slike motiver kan være superhelter (hvis din fremtidige mann er glad i superhelter), bilmerker, fotballklubber og lignende. Den andre delen, som også tar et litt større område, ser ut som en tradisjonell bryllupskake i hvitt og er laget av fondant. Denne delen får det til å se ut som om det er snakk om en klut som er lagt over kaken og trukket opp for å gi et glimt innvendig.

Røde roser skiller fondant og sjokolade

Selv om du ønsker å designe bryllupskaken annerledes, kan det selvfølgelig være at ideen om superhelter og co som bryllupskakedekorasjon ikke er den rette for deg, og du synes den er ganske barnslig. Da kan du fortsatt bruke denne motivkaken og ganske enkelt designe en mørkere side i stedet for de typiske herremotivene. For dette formålet bør det best være en sjokoladekake. Det er også forskjellige muligheter for en interessant bryllupskake med dekorasjon. Bruk blomster eller frukt og kom med ditt eget personlige design, hvoretter du kan bestille motivkaken.

En annen slags bryllupskake med et subtilt blikk inni

Lego i lyse farger kommer til syne med denne motivkaken til bryllupet

En bryllupskake med fondant kan også utformes på denne originale måten. Igjen får betrakteren et lite innblikk i det som ser ut til å være inne, bare at måten også er annerledes her. Fondanten kuttes flere steder eller det lages et design som gir inntrykk av at fondanten har rullet opp av seg selv. Selv små figurer som ekstra kakepynt kan tilsynelatende rulle opp omslaget til motivkaken til bryllupet.

Feir et romantisk bryllup med feer som tema og bruk en fargerik kake

Vi liker spesielt bryllupskaken i hvitt med et fargerikt interiør. Det ser romantisk og muntert ut på samme tid, og takket være ekstra dekorasjon er det perfekt for et eventyr eller et eventyrbryllup. Ta en titt på de følgende bryllupskakebildene for å samle litt mer inspirasjon til hvordan du kan dekorere bryllupskaken. Du vil se at du ikke nødvendigvis trenger å klare deg uten en tradisjonell bryllupskake med roser eller andre blomster hvis du velger og designer bryllupskaken annerledes.

elegant og morsomt med ninja -skilpadder og gyldne ornamenter og dekorasjoner

Lag halvkaker til bryllupet med mange blomster

Halverte motivkaker er en flott idé for bryllupsfeiringen

En annen slags bryllupskake gir et innblikk i innsiden av kaken

En bryllupskake med blomster og et delt design ser veldig romantisk ut

En annen slags bryllupskake delt i to halvdeler med et marinemotiv og brud

En annen slags bryllupskake med en skummel effekt - Walking Dead som motto

Idee til en bryllupskake med Harry Potter og et tradisjonelt design

Overdådig designet bryllupskake med gyllen dekorasjon i form av hjerter

Idee til en kake som etterligner et fjell og blonder og kakefigurer som pynt

Inspirasjon for å designe en sjokoladekake med hvit fondant og jordbær

Inspirasjon til et fe eller skogbryllup med et tre som motiv

Krystallkake med ametyst laget av sukker til bryllupet

Bruk LED -lys til kakepynt og pingviner

original motivkake for menn til bryllup med Harry Potter -design og dart

Bryllupskake i skiver med blomsterdekorasjon og en vakker kakefat

Sjokoladesaus og hvit fondant med glans pynter bryllupskaken på en annen måte

Fin kombinasjon av champagnefarge og brun med subtile dekorasjoner

vakker bryllupskake i champagne med hvit blonder og superhelt for mannen

Forslag til brudgommen som er musiker - Kaken imiterer en koffert og en gitar

Forslag og bilder til uvanlige kaker til bryllupsfeiringen

Brud og brudgom poserer med Batman med bryllupskaken

Inkludert menns hoby i kaken - bryllupskake med sportstema

Dekorasjonsidee til bryllupskaker med sjokoladejordbær

Halvkake og fondantdesign med vakre dekorasjoner

Feir Disney -bryllup på en annen måte med Mikke Mus og en bryllupskake

Et brud og brudgom kuttet den delte bryllupskaken med blomster

Velge en sjokoladekake til bryllupet og dekorere den med fondant og orkideer

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking