15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge gifteringer som matcher hudtonen din – dette er det du bør ta hensyn til!

Når de velger smykker, ser kvinner vanligvis etter farger som utfyller antrekket deres perfekt. Men når det kommer til gifteringer, er valget vanskeligere. Tross alt er dette et engangskjøp og et smykke som brudeparet skal ha på seg for livet. Hvilket metall, hvilken farge, hvilken stil, hvilken form, hvilken polering skal det være? Det er så mange faktorer som må vurderes. Det er en ting du ikke bør overse heller: hudtypen din. Om smykkene smigrer deg, avhenger av det perfekte samspillet mellom hudfarge og metallfarge.

Hvem sier egentlig at gifteringer alltid må være de samme??

Gifteringer gifteringer som materiale som metall farge

Når du skal velge gifteringer, bør du velge metallfargen og edelstenen som passer best for deg og din partner. Hva om dere begge har forskjellige hudtyper? Da bør du ikke nøle og velge forskjellige metallfarger. Det er slett ikke ille, tross alt, dere er begge individuelle personligheter og har forskjellige preferanser. Så denne lille tingen skulle ikke komme i veien for din lykke. Tross alt er det mange andre måter som ringene dine kan se ut til å være sammen på. Så du kan velge den samme overflatebehandlingen og formen eller få en personlig gravering inkorporert. Med en online konfigurator, for eksempel, kan du konfigurere din Sett gifteringer sammen hver for seg og prøv forskjellige kombinasjoner på en leken måte. Begge ringene kan endres helt uavhengig, med en 3D live view. Det er viktig å finne et forbindelseselement som symboliserer deres samhold.

Hvordan bestemme hudtonen din

Det er viktig å nevne at hudtonen ikke stemmer overens med hudfargen. Hudfarge er undertonen i huden som reflekteres eller forsterkes av fargen hvit. Hudfargen din kan påvirkes av miljøfaktorer som været eller solen. Hudfarge, derimot, er nært knyttet til din etniske bakgrunn. Den enkleste måten å bestemme hudtonen din er å se på fargen på venene dine på bunnen av håndleddet. Det er best å ha en hvit topp og stå foran et speil.

forskjellige gifteringer i sølv herrerring matt polert damering med stein

Du har en kul hudtone, hvis venene dine er blåaktige lilla. Håret ditt er sannsynligvis blondt, mørkt brunt eller svart. Øynene dine er mest sannsynlig lyseblå eller brune. Hvis huden din er solbrent eller utsatt for å rødme raskt, er den også i denne kategorien. For lyse til bleke hudtyper kan metaller som f.eks Sølv, platina eller hvitt gull best, ettersom disse understreker den lyse hudtonen perfekt.

lykkelig par forlovelsesring kvinne med oliven hud og mann med lys hud og hårfarge

Du har en varm hudtone, hvis venene dine for det meste er grønne. Håret ditt er sannsynligvis rødt eller lysblondt. Øynene dine er mest sannsynlig lyseblå, grønne eller hasselbrune. Hvis du enkelt kan oppnå den perfekte sommerfargen, har du sannsynligvis en gulaktig eller oliven varm undertone. Fargene som passer best med varme hudtoner er Gult gull og rosegull.

Hvis du Afroamerikansk, arabisk eller indisk opprinnelse du faller mest sannsynlig inn i kategorien varme hudtoner – selv om noen afroamerikanske kvinner har en mørk brun, ibenholt støpt med en ganske kul (blålig) undertone.

Brudepar forskjellige gifteringer herrering i gult gull damering i hvitt gull med stein

Hvis venene dine ser blå ut i noen områder og grønne i andre, har du det en nøytral hudtone. Da har du flaks! De vil se bra ut både i hvite og gule metaller. For øvrig er tofargede gifteringer med kontrasterende edle metaller som hvitt gull med rose eller platina med gult gull spesielt vakre.

Når du har avgjort om du har varme eller kule undertoner, er det lett å finne en metallfarge som passer best for din hudtype. Stol på din intuisjon, og du vil finne de perfekte gifteringene for deg og din partner som spesifikt representerer din kjærlighet og samvær!

Gifteringer i gull med steiner i forskjellige design for brudeparet

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening