15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mini Wedding Cake – Bedårende, små bryllupskaker med stor tilstedeværelse

mini bryllupskake blomster krem ​​krem ​​oppskrift

En viktig del av ethvert bryllup er bryllupskaken. Bryllupskaken er et skikkelig høydepunkt når det gjelder mat og fremfor alt optisk. Bryllupskakene er tradisjonelt flerlags, høye og overdådig dekorerte. Hvis du vil gi desserten et moderne preg og vil inspirere gjestene dine, kan du gjøre det med en fantastisk mini bryllupskake. Bryllupskakene i lite format gir den søte slutten av den store dagen en spesiell teft og kan serveres individuelt for hver gjest. Hvis du leter etter en deilig og imponerende inspirasjon og alternativ til den konvensjonelle kaken, finner du kaker i miniformat med unike design, samt en enkel oppskrift på nybaking i vårt bildegalleri.

Slik får du mini-formatet til bryllupskakene

glasur farget marengs macarons mini bryllupskake

Hvis du vil prøve det fantastisk vakre og trendy mini -alternativet, kan du bestille mini -bryllupskaken eller bake den selv. Å tilberede en dessert i liten format selv er definitivt ikke et umulig prosjekt, men det krever god tidsplanlegging. De små bryllupskakene er et perfekt valg hvis du vil feire bryllupsdagen i selskap med bare dine nærmeste slektninger eller venner. Da vil du være ferdig med de store miniatyrkunstverkene på kort tid.

macarons sjokoladepynt mini bryllupskake ville bær

Du lurer sikkert på hvordan du kan få miniformatet på den enkleste måten? En rask og enkel måte å tilberede mini bryllupskaken på er å bake kaken liten. Du kan kjøpe en spesiell mini stekeform som du fyller kakedeigen i. Da er det bare å dekorere de små kakene i henhold til bryllupstemaet.

elegant bryllupskake hvit rosa kakestativ utendørs bryllup

Et annet alternativ ville være å spre deigen på et bakeplate og bake den på den måten. Deretter kan du kutte ut sirkler i forskjellige størrelser eller andre former du liker og sette sammen en fascinerende mini bryllupskake.

Bryllupskake laget av cupcakes

bryllupskake liten terte ideer fondant lilla

Hva med for eksempel bryllupskake cupcakes? Cupcakes blir også raskt bakt og ferdig porsjonert. Du kan slippe damp når du pynter cupcakes og lage forskjellige unike design. De praktfullt dekorerte minitertene er spesielt egnet for en søt og original buffé.

elegant bryllupskake lite format ekte blomster

I stedet for å dekke det tradisjonelle kakebordet, kan du ordne cupcakes på et vakkert kakebord og trylle frem et imponerende søtt bord på bryllupsfeiringen sammen med andre deilige småting som sjokolade og cake pops. Arrangert på en vakker kakefat med glassklokke, ser de fantastisk vakre og høytidelige ut.

Mini bryllupskakeoppskrift

liten bryllupskake jordbærkrem fondant dekorasjonsformer

Vi har valgt en enkel oppskrift på ministårter fra stekeformen for deg. Selvfølgelig kan du bruke hvilken som helst oppskrift på kaker og justere mengden ingredienser avhengig av ønsket antall porsjoner.

Ingredienser:

  • 150 g mel
  • 4 egg
  • 100 g smør
  • 80 g melis
  • 130 g hvit sjokolade
  • 6 marshmallows
  • 1 ts sitronsaft

elegant mini bryllupskake anstendig squiggles sukkerpasta dekorasjon

Smelt sjokoladen i en dobbel kjele. Bland melis med smør og sitronsaft. Tilsett deretter eggene og visp blandingen til det er skummende. Rør deretter inn den flytende sjokoladen. Til slutt røres de hakkede marshmallows i deigen sammen med melet. Pensle mini bryllupskakeformene med smør og dryss dem lett med mel. Hell kakedeigen i formen og stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 25 minutter.

Ideer for å dekorere mini bryllupskaken

små bryllupskaker kakefat krem ​​blomsterpynt

Enten du velger en en-, to- eller tre-lags mini bryllupskake, kan du være sikker på at desserten blir noe ekstraordinært og vil bli godt mottatt av alle på festen. Og spesielt hvis du tenker på en eventyrdekorasjon for cupcaken. Det er ingen grenser for fantasien din når det gjelder dekorasjon. Alt du liker og som ser veldig romantisk, drømmende og ganske enkelt lykkelig ut, er tillatt.

moderne mini bryllupskaker gull dekorative elementer

Du kan i utgangspunktet velge mellom bryllupskaker med eller uten belegg. Hvis du vil gjøre en stor inngang, kan du servere bryllupskaken i en liten versjon uten glasur. En “Naken kake” kommer uten belegg og er vanligvis dekorert med mye frisk frukt og blomster. Hvis du gifter deg om sommeren, kan du bruke det store utvalget av frukt og tilberede en magisk bryllupskake selv. Sukkerholdig frukt som druer, pærer eller fiken gir derimot hver bryllupskake en høstnote.

to-lags mini bryllupskake bake deg mønstret prikker blomst

Fondantbelegget hører til blant de klassiske beleggene, ikke bare for bryllupskakene, som stilfullt satte selve kaken i rampelyset. Fondanten kan brukes på mange måter. Dekket med fondant, tilbyr minikaken et ideelt stadium for ytterligere dekorasjon. Du kan bruke fondant til å lage delikate blomster, blader, hjerter, prikker og ethvert annet motiv som vil pryde bryllupskaken din.

Dekorer mini bryllupskaken med en moderne dekorasjon og dekk den med fondant

Hvis du vil bake kakene selv for den store dagen, har du muligheten til å dekke de små bryllupskakene med smørkrem. Tilberedningen av smørkremen er veldig enkel, og du kan variere den fantastisk i smak og farge, noe som gjør flotte kombinasjoner mulig. Det eneste du må huske på når du dekker en deilig smørkrem, er at den smelter i varme temperaturer og må avkjøles deretter.

liten bryllupskake to lag blomster mønstret kakefat

Kombinasjonen av kaotisk påført smørkrem med ganske fondant -aksenter resulterer i en individuell dessert som tiltrekker alles oppmerksomhet. Minikakene er vakkert dekorert med overdimensjonerte roser eller pioner. De store, kunstneriske dekorative elementene ser ut som om de nettopp var plukket fra hagen.

smørkrem karamell mini bryllupskake bær sukkerperler

Du kan også bruke ekte blomster til å dekorere den søte delikatessen. Sukkerperler, stjerner og andre sukkerdrysser samt forskjellige fargespray er også ideelle for dekorasjon. Hvis du kan male og liker å eksperimentere, kan du male blomstene på de små bryllupskakene og gi dem et romantisk vintage -preg. Kaker med abstrakte mønstre og vågale fargekombinasjoner er også perfekte ledsagere for moderne bryllup.

Stek dine egne bryllupskaker blomster perler dekorasjon

mini bryllupskake uten å bake trelags sukkerperler

geometriske figurer tre lag mini bryllupskake mørke farger

marmor mini bryllupskake kake stativ blomster gull

vintage mini bryllupskake todelt pastellfargede pioner

mini bryllupskake uten overlegg blomsterdekorasjon på flere nivåer

mini bryllupskake fra kjeks lag blomster selv

mini bryllupskake cupcakes fondant perler blomster

bryllupskake cupcakes lilla hette fondant roser dekorasjon

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening