15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Organiser et nydelig grønt bryllup – 40+ ideer og inspirasjoner

Grønt bryllup organisere borddekorasjonsideer blomster rustikke bryllupstrender

Hvert år dukker det opp nye bryllupstrender på internett og i de mange brudebladene, som stadig inspirerer bryllupsplanleggere og fremtidige bruder. Et grønt bryllup er faktisk mye mer enn bare en annen fargetrend – det forbinder mennesker med naturen på en spesielt vakker måte.Den grønne tonen er veldig forfriskende, symboliserer fred, håp og selvfølgelig et liv i harmoni med naturen. Den beste tiden for å gifte seg er i hagen eller på låven om sommeren, og vakre, friske og grønne blader og kvister skaper den perfekte festlige atmosfæren! Leter du etter inspirasjon til den store dagen din? Les deretter videre – i denne artikkelen viser vi deg hvordan du best organiserer drømmebryllupet ditt. Fra invitasjonskort til bryllupsbuer til den perfekte borddekorasjonen – alt er der!

Organiser grønt bryllup

Grønne bryllupsplanleggingsborddekorasjoner bryllupsideer rett og slett løvverk

“Greenery” ble valgt for to år siden av “Pantone” fargeinstitutt som årets trendfarge og har en ganske sterk symbolsk kraft – den nye begynnelsen. Symbolikken er også knyttet til et bryllup på en spesiell måte, siden dette ikke er annet enn begynnelsen på en ny livsfase for paret. Derfor er Greenery en perfekt passform for et grønt bryllup. Det er vilt, stilig, elegant, eventyr og gir den store dagen din noe bestemt. I denne bryllupstrenden gir de fleste bruder avkall på blomsterdekorasjonene og velger i stedet en overdådig grønn. Kombinasjonen med hvitt ser spesielt elegant og puristisk ut, og den kan kombineres utmerket i alle bryllupsstiler. En annen fordel med bryllupstrenden er at den kan implementeres ganske billig når som helst på året.

Som er det perfekte stedet for et grønt bryllup?

Grønt bryllup rustikk i hagen plan bordet dekorasjon løvverk trender

Grønt betyr noe som grønt og blader og beskriver den generelle trenden tilbake mot det naturlige. For et grønt bryllup bør tilbake til bærekraft og naturlighet være i fokus. Ulike blad- og stammemotiver er et spesielt høydepunkt som gir bryllupsstedet ditt et naturlig og vårlignende utseende. Fargetonen kan for eksempel kombineres utmerket med hvite, jord- eller gulltoner. På denne måten kan du kombinere flere trender i en og på denne måten krydre designet enda mer. Siden et grønt bryllup helst skal finne sted utendørs, er din egen hage, skog, park eller til og med stranden de perfekte stedene for det. Vil du heller feire inne? Da bør du velge en enkel ballsal eller en landlig låve. Fargen avrunder utvilsomt hvert bryllup, men den er spesielt egnet for de varme sommer- og vårmånedene.

Den riktige brudekjolen til ditt grønne bryllup

Grønt bryllup organisere bryllupsbue ideer blomster brudekjoler trender 2019

Selvfølgelig kan brudekjolen din også perfekt settes opp på Greenery. En enkel, uformell brudekjole i hvite eller beige toner harmonerer perfekt med de grønne fargeaksjonene. Etniske kjoler med mange glitterelementer, for eksempel, går spesielt godt, eller hvis du liker ting litt mer vågalt, kan du også velge en beskåret modell. Her har du muligheten til et grønt hårbånd laget av blader, grønne sko og selvfølgelig en eventyrlignende, grønn brudebukett med mange delikate blomster i pastellfarger. Alt dette sikrer et naturlig, harmonisk og ekstremt elegant brudeutseende. En rotete bollefrisyre og subtil øyesminke fullfører utseendet ditt helt.

Mye dekorasjonsinspirasjon for et grønt bryllup

Grønn bryllup bryllup buen blomst dekorasjoner lage rustikke bryllup trender

Den grønne fargen er en veldig fleksibel komponent i bryllupsdekorasjonen og er ikke bare egnet for delikate, hvite nyanser som en harmonisk bakgrunn. Det går like bra med sterkere farger og er ideell for en feiring i rustikk stil. Når det gjelder dekorasjoner, er det absolutt ingen grenser for deg på et grønt bryllup. Generelt bør imidlertid naturlighet og enkel eleganse være i forgrunnen. Hva med for eksempel fine trestoler med rosa eller grønn tyll eller store glassvaser med grønne kranser? Eller grønne tendril- og blomstermotiver med gullbokstaver til dine hvite invitasjonskort? Grønne eventyrlys eller kranser ser også fantastisk vakre ut. Mange små potteplanter eller sukkulenter skaper den perfekte minimalistiske borddekorasjonen og avrunder hele designet perfekt. Små telys eller lysestaker plassert på en bordløper skaper en enda mer romantisk atmosfære.

Grønt bryllup planlegging bryllup buen boho ser grønt trend

Det som ikke bør mangle på et bryllup er selvfølgelig en vakker og rikt dekorert bryllupsbue. Spesielt for et grønt bryllup kan du la fantasien løpe vilt og bli veldig kreativ. Hold buen veldig klassisk ved ganske enkelt å dekorere en treramme med forskjellige blomster. Eller lag en komplett vegg med blomster og blader – dette vil garantert skape en WOW -effekt. En bryllupsbue er ikke bare egnet for bryllupsalteret, men er også det ideelle bakteppet for bryllupsbildene dine. Eller hva med å bruke den som et ganske dekorativt element til et dessertbord?

Blomsterdekorasjon til det grønne bryllupet

Grønne Bryllup Borddekorasjon Blomster Løvverk DIY Bryllup Dekorasjonstrender

Siden et grønt bryllup vanligvis bruker løvgrønt i stedet for blomster, er det det perfekte valget for alle nygifte som må ta hensyn til budsjettet. Det er enda billigere hvis du finner alt selv direkte fra naturen. På denne måten kan du ordne hele dekorasjonen etter dine egne ønsker og oppnå et vilt romantisk og personlig bryllupsdesign. Nydelig skogbregner, elegante eføyer og et stort utvalg av grangrener, som også er egnet for en feiring om vinteren, finnes i nesten alle skoger. En annen fordel med en Greenery -feiring er at, i motsetning til blomstene, er bladgrønt uavhengig av årstiden og derfor alltid skreddersydd for feiringen din.

Grønne bryllupsideer bukett roser rustikt bryllup

For øyeblikket er eukalyptus og sølvblad blant de mest populære trendplantene for bryllupsdekorasjoner. Derfor har selvfølgelig prisen for disse vakre, gråaktige skinnende grenene steget. Salvie eller rosmarin ville være et flott alternativ. Vil du ha noe mer eksotisk og drømmer om et boho -bryllup? Da kan du også bruke palme- eller bananblader. Du trenger ikke å klare deg helt uten blomster på et grønt bryllup – de delikate blomstene kan også brukes til å sette flotte aksenter i dekorasjonen. Hvite blomster som roser i kombinasjon med eukalyptusblader er perfekte for et edelt bryllup i hagen. Blomster med lyse farger harmonerer derimot bedre med eksotiske blader.

Hengende dekorasjoner er ekte blikkfang

Grønne bryllupste lys Greenery trend trebord blomsterdekorasjonsbord

Hengende dekorasjoner som lanterner eller store kranser ser ut som et eventyr og gir bryllupsfeiringen et drømmende boho -utseende. Men siden det vanligvis trengs mange blomster for dette, kan det bli ganske dyrt. Litt billigere og like flotte er planter som er naturlig hengende og frodige. Ivy ranker er perfekte for dette. Et bryllup i grønn stil lar deg bli kreativ selv. Ulike kranser laget av bladgrønt har vært veldig populære de siste årene, ser veldig stilige ut, og du kan til og med knytte dem selv.

DIY dekorasjon for ditt grønne bryllup

Grønt bryllup i hagen plan rustikk stol dekorasjon blomster krans rosa

Å lage forskjellige dekorasjoner fra løvverk selv er ganske enkelt og har samtidig en spesiell effekt. Det ser vakkert ut og gir et personlig og unikt preg til bryllupet ditt. Fordi bladene ikke visner like raskt, kan du til og med gjøre denne oppgaven noen dager tidligere. En grønn sløyfe er perfekt til bryllupsbuen, som gardin eller rett og slett som bord- eller stoldekorasjon. Alt du trenger er noen grønne kvister, noen gypsophila, en fin sløyfe og tynn blomstertråd som du deretter kan binde det hele sammen med.

Planlegge et grønt bryllup i hagen Bare lag ideer for upcycling selv

En annen og veldig enkel DIY -idé er å samle noen store og vakre blader og bruke dem som navnekort eller skilt for drikkebaren. Med litt blomstertråd og grønne kvister kan du også lage fantastiske og rimelige bordnumre. Siden grønttrenden symboliserer forbindelsen til naturen, er alt som er naturlig egnet som dekorasjon. En egenbygd bar fra gamle paller eller gamle vinfat passer perfekt til hele konseptet.

Grønt bryllup – ideer til bryllupskaken

Grønt bryllupskake bake selv miljøplanlegging bryllup i hagen

Du trenger selvfølgelig ikke å gå uten en utrolig deilig kake på et grønt bryllup. Også her kan løvet ikke mangle. Bare få bryllupskaken dekorert med individuelle blader eller bruk små blomster og sukkulenter.

Grønn bryllupsplanlegging bryllupsbue ideer boho ser rustikk ut

Grønt bryllup organisere grønt dekorasjonsideer blomster rustikke

Grønt bryllup organisere grønt dekorasjon blomster bord dekorasjon DIY

Grønt bryllup Greenery bak din egen bryllupskake og lag din egen blomsterdekorasjon

Grønt bryllup organisere brude frisyre hår tilbehør blomster brudekjole ryggløse

Grønn bryllupsform grønne trend løvverk halskjede hund

Grønt bryllup grønne bukett bryllupstrender sommer

Grønn bryllup bukett bryllup roser løvverk brudekjoler trender

Grønt bryllup brude tilbehør kjede blomster

Grønt bryllup dekorasjon ideer trestol bryllupstrender

Grønne bryllup dekorasjon ideer trebord bryllup i hagen sommeren

Grønt bryllup DIY dekorasjonsideer bryllupskake roser rustikk landlig stil

Grønne bryllupsinvitasjoner ideer resirkuleringspapir

Greenery hage bryllup organisere telt bryllup blomst dekorasjon ideer

Grønne bryllupsplanlegging bryllup dekorere ideer rustikk DIY

Grønne sommerbryllup DIY borddekorasjonsideer lys

Grønt hage bryllupsplanlegging ideer borddekorasjoner blomster lysestaker

Grønne bryllupsplanlegging bryllup dekor bordplate rustikt trebord

Grønt grønt bryllup planlegging bryllupskake dekorasjon løvverk roser

Greenery bryllup planlegging bord dekorasjon blomster tre stol DIY dekorasjon

Greenerz bryllupsbukett løvverk bærekraftige gifte ideer

Grønne bryllupsborddekorasjonsideer Løvverkbukett Sommerbryllupstrender

Grønt bryllup rustikk i hageborddekorasjonen, lag en bukett med blader

Grønt bryllup dekorasjon vegg blomst dekorasjon løvverk LED lyskjede

Grønt bryllup organisere bryllupskake Grønne bryllupstrender ideer

Grønne bryllupsinvitasjoner er enkle å lage selv med miljøvennlig papir

Previous Post
Gangbart bakdeksel som plenerstatning: 10 egnede planter
Next Post
Kombiner culottes – 40+ fasjonable ideer og inspirasjoner!