15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feir et eventyrlig bryllup med disse tipsene og ideene til ekte prinsesser

Feir et eventyrlig bryllup med Disneys Belle Cinderella, Snow White og Sleeping Beauty

Bryllupet skal være som et eventyr! Hver brud drømmer om dette. Og skulle du ta dette bokstavelig og planlegge en bryllupsfeiring med mottoet “eventyr”, har du definitivt tatt en original beslutning. For hva er mer romantisk enn en dekorasjon, et antrekk og alt rundt det som minner om de vakre eventyrfilmene fra vår barndom? Og siden det er så mange forskjellige alternativer for et ekte eventyrbryllup, vil vi i dag ikke bare vise deg noen inspirerende bilder av slike bryllup, men også gi deg noen tips og ideer om emnet. Forhåpentligvis vil dette også gjøre beslutningen og den påfølgende planleggingen for bryllupet med mottoet “eventyr” og Disney lettere for deg.

Eventyrlig bryllup med skogfe som tema

Vintage bryllupsdekorasjoner passer forskjellige eventyr som tema

Et eventyrlig bryllup trenger ikke nødvendigvis å være relatert til et bestemt eventyr. Bare velg et eventyrsted i en skog, på en romantisk eng eller i en park og gjør innredningen så naturlig og vill som mulig. Målet er å skape en atmosfære som minner om en eventyrverden. Utsmykkede stoler, eføy, blomster i subtile farger, vintage møbler og tilbehør, eventyrlys og lys er bare et lite utvalg av ting som passer for et eventyrlig eventyrstema. Møblene bør være laget av tre eller hvitt smijern, og som alle andre eventyrlige bryllupsdekorasjoner, bør de være naturlige.

Eventyrlig bryllup med hest og krystalllysekrone

Det er også en regel angående brudekjolen. Unngå veldig elegante og for enkle kjoler når du feirer et eventyrlig bryllup. Velg heller blonder, frodige tyllskjørt eller fargede modeller i subtile nyanser som lyseblå, rosa, pastellgul, gull eller pastellrød. Hårtilbehør i form av blomster eller en liten gylden krone, en diadem eller en kjede er også en fantastisk idé for å oppnå et eventyr.

Feir Disney eventyrbryllup

Eventyrlig bryllup med mottoet Beauty and the Beast

Å feire et Disney -bryllup er veldig populært. Ikke sjelden er Disneyland valgt som stedet, men ikke alle og absolutt ikke alle gjester har muligheten til å legge ut på en slik tur. I stedet kan du feire bryllupet på et annet sted du ønsker. Og med det store utvalget av Disney -eventyrfilmer, kan du finne noe for enhver smak. Enten Snow White, Cinderella eller Sleeping Beauty – valget er ditt. Hvert av disse temaene er selvfølgelig assosiert med visse fargekombinasjoner, tilbehør og antrekk. Vi har satt sammen et par eventyrideer for deg som kort beskriver alt som er viktig og gjør det mye enklere å planlegge et Disney -bryllup.

Tornerose

Tornerose med roser til fotoseanse i bryllupet

La oss starte med et populært tema, og det er Tornerose. Navnet antyder det allerede, og alle som er kjent med eventyret vet nøyaktig at roser bør være hovedblomstene her. Disse gjør det vanskelig for prinsen å komme til sin vakre prinsesse og kysse henne våken. Du kan velge rosene i rødt, men også i subtil rosa, fersken eller hvit. Det spiller ingen rolle. Ikke bare et slott er perfekt som beliggenhet, men også en slottshage eller en annen vakker hage som ikke burde være for vill. En fransk hage, for eksempel, fungerer bra.

Fargene rosa og lilla passer godt til Tornerose

Kjolen skal typisk være prinsesseaktig, med et bredt tyllskjørt laget av flere lag. En subtil farge anbefales her. Alle som fremdeles husker Disney -filmen vet at filmen ender med et krangel mellom de gode feene, som fortsetter å farge kjolen til Tornerose i sin favorittfarge. Blått og rosa er derfor flotte farger for Disney -brudekjoler, men en fargerik modell kan også velges hvis du er spesielt modig. Håret kan festes opp eller bæres med store, subtile krøller, forsiktig åpne eller halvåpne.

Disneys snøhvit

Eventyrlig bryllup Snøhvit med matchende frisyre, eple og hvit brudekjole

Et snøhvit Disney -bryllup er ikke vanskelig å lage. Fargen rød er hovedfargen her og kan velges og kombineres i forskjellige nyanser. Svart og hvitt (“hud så hvit som snø, lepper så røde som blomster og hår så svart som ibenholt”) er ideelle tilleggsfarger. Siden det meste av eventyret foregår i en skog, er dette også det perfekte stedet for denne typen eventyrbryllup. Dekorer med grener, roser, røde georginer, krysantemum eller lignende blomster. Selvfølgelig bør det røde eplet ikke mangle som en del av dekorasjonen, som kan dekorere ikke bare bordene, men også Disney -bryllupskaken. Sørg for at du også setter opp speil. Det er forskjellige alternativer for kjolen: en klassisk hvit med vakre røde blomstermotiver eller i stedet blomsterdekorasjoner for håret og en rød brudebukett med den hvite kjolen. Hvis du har mot til å gjøre noe uvanlig, kan du også velge en helt rød brudekjole eller et rødt skjørt.

Askepott eventyrlig bryllup

Eventyrlig bryllup Disney -bryllup Askepott med en romantisk vogn

Subtile blå nyanser er best for Askepott. Dette gjelder både Disney brudekjole og tilbehør, så vel som brudepiker, blomster og andre dekorasjoner. Kombiner den blå fargen med sølv eller gull eller enda bedre med rosegull. Et typisk symbol for dette eventyret er blant annet glassskoene. Siden det er lite sannsynlig at du finner slike, kan du velge sko i sølv eller enda bedre med mange rhinestones og rhinestones i stedet. Et sted med en slottatmosfære er best for dette eventyrlige bryllupet.

Beauty and the Beast som et motto fra Disney

Borddekorasjonsideer med en rød rose under en glassklokke for skjønnhet og dyret

Hovedfargene denne gangen er gule og røde, på grunn av Belle sin signatur gule kjole og røde rose. Gult kan fantastisk byttes ut med gull for å skape en enda mer edel atmosfære. Men en kongeblå kan også inkluderes, ettersom prinsen bærer denne fargen. Følgelig er en vakker gul ballkjole med et bredt skjørt også best egnet som brudekjole, men variasjoner er også mulige. Den røde rosen, som vises under en klokkeburk, skal ikke mangle i dekorasjonen. Fint, enkelt vintage servise i form av kopper og kanner kan også brukes til bordpynt og i form av vaser. En vakker ballsal eller palassal er best egnet for dette eventyrlige bryllupet.

Alice in Wonderland

original bryllupskake til bryllupet Alice

Et eventyrlig bryllup med temaet “Alice in Wonderland” kan være ganske sprøtt og uvanlig. Gitt, dette er ikke ditt typiske prinsessebryllup, men det er fortsatt veldig populært. Vintage tekopper bør ikke mangle på denne Disney bryllupsdekorasjonen. Dekorert med vakre blomstermotiver eller lignende, stablet oppå hverandre, som en hengende dekorasjon eller hva du ellers synes som gal – alt kan gjøres med dem. Videre bør mange klokker også være tilgjengelige og dekorere stedet. Du er også velkommen til å bruke fargene og motivene til Queen of Hearts til bryllupsdekorasjonen. Det er alt en smakssak.

Alice in Wonderland eventyrlig bryllup med klokker og vintage retter

Og når det gjelder plasseringen av bryllupet, er hagen selvfølgelig den mest passende, og her spesielt den franske hagen med perfekt kuttede og formede hekker og busker. Hvis du ikke har mulighet til å feire et utendørs bryllup, må du i det minste sørge for at det er rikelig med grønt i hallen. Korte eventyrlige brudekjoler som går like under knærne er det beste valget her. Modeller i 50 -tallsstilen egner seg veldig godt til dette.

Borddekorasjon til bryllupsbordet med grønne grener og roser

Bryllupsseremoni i et eventyrslott med middelaldersk atmosfære

mye rosa til et Tornerose -bryllup med roser og gullakenter

Skog som sted for eventyrbryllupet og mose som pynt

Skogbryllup med røde aksenter for Snow White som tema

Sett opp et velkomstskilt til bryllupet med bokstavene Once Upon a Time

vakre brudekjoler i rosa og lyseblått minner om prinsesser

delikat bryllupsdekorasjon laget av hvite fjær og fargetoner i bordeaux

delikate pastellfarger som mintgrønt og gull for et eventyrlig bryllupsdesign

blå brudekjole med mye tyll for et romantisk prinsesselook

Bue laget av naturlige materialer med blomster og grener fører til alteret

Brudekjole i lyseblått minner om feer

fargerik regnbue brudekjole og ombre i lilla og blått

Dekorer eventyrbryllupet med lys og vakre blomster

Disney -bryllup med et slott som kakefigur

Disney -slott og bordkort med eventyrmotiver

gul brudekjole til Belle fra Beauty and the Beast

hengende dekorasjoner og blomster ser ut som et eventyr

Bryllup med mottoet eventyr - hengende klatreplanter til gulvet på alteret

Bryllup med vintage paraplyer minner om Mary Poppins

Brudekjole laget av hvite strutsfjær kombinert med orkideer til brudebuketten

Idee til Belle eller Snow White's kjole

Bryllupsfotoidee med et prinsesse og ert tema

Idee til bordene med puffer og krakker til gjestene i eventyrbryllupet

Ideer for romantisk belysning ved et bryllup i skogen med temaet eventyr

Inspirasjon til bryllupskaken med en blomsterkrans av rosa blomster

Kjole og tilbehør til bruden i elven -look

Eventyrfe som motto for bryllupet med kranser av villblomster til kaken

Eventyrlig bryllupskake med Thumbeline som kakefigur og blomsterdekorasjon

Eventyrlig bryllup Alice in Wonderland med en vintage klokke som dekorasjon

Feir et eventyrlig bryllup på et slott eller et slott for en autentisk atmosfære

Eventyrlig bryllup med drømmende brudekjoler i interessante farger

Planlegger et eventyrlig bryllup - tips til dekorasjon

Mintgrønt og blomster i forskjellige farger for å dekorere bordet

romantisk design for prinsessebrudekjoler i gule og blå pastellfarger

romantisk bryllupsdekorasjon med vintage stoler og naturlig bukett

Runde bord på bryllupsfesten med bøker som pynt og blomsteroppsatser

Dekorer Snøhvit eventyrbryllup med mange speil

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening