15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sukkulenter til bryllup – ideer til originale gjestegoder

mini saftig bryllupsfest favoriserer stedskort

Sukkulenter er blant de mest populære prydplanter fordi de er spesielt lette å ta vare på og samtidig har en veldig dekorativ effekt. De brukes ofte som dekorasjon ved forskjellige anledninger og pryder vegger, bord og blomsteroppsatser. Flere og flere brudepar velger sukkulenter til bryllupet sitt, for eksempel til brudebuketten eller som en del av dekorasjonen. Festgavler gir en annen god idé å bruke de små plantene på den store dagen. De originale gi-aways er en hyggelig overraskelse for gjestene, og bo som en fin suvenir fra din spesielle bryllupsdag.

Sukkulenter til bryllupet som en miljøvennlig gjestegave

små saftige bryllupskort og favoritter rullet inn i ett

I dag kan det ikke gå glipp av små tjenester ved bryllup. Gaveaways som gjestene får beholde etter bryllupsfeiringen er en hyggelig takk som blir høyt verdsatt. Hvis fordelene også er praktiske eller nyttige, vil de sannsynligvis bli brukt lenge etter bryllupet.

sukkulenter til bryllupsdekorasjon

Av denne grunn velger flere og flere nygifte gjester gaver som har en fin betydning og som også brukes etter bryllupet. Hvis du leter etter en billig, miljøvennlig og elegant gave, har du definitivt rett med planter og sukkulenter. Prydplanter er eviggrønne og gjør det bra under en rekke forhold. Så du vil ikke gjøre gjestene dine flau.

Hvilke typer sukkulenter egner seg som bryllupsgaver?

Sukkulente arter som bryllupsfavør

I prinsippet kan du gjøre de fleste typer sukkulenter til vakre bryllupsgaver. Avhengig av antall gjester trenger du kanskje mer enn 150 små arrangementer. Derfor anbefales det å bare bruke minisukkulenter til bryllupet, fordi de tar mindre plass på bordet og ser super søte ut samtidig.

mini sukkulenter til bryllup som bordkort

De mest populære artene for dette formålet er bladsukkulenter, som fascinerer med sine dekorative blader. De selges vanligvis i sett bestående av forskjellige varianter.

Fine ideer for sukkulenter som tjenester

saftige bryllupsfester favoriserer vakkert budskap

Det er mange alternativer for overlevering av gaver til bryllupsgjester. Ofte er det satt opp et eget bord ved inngangen eller utgangen, hvor gavene er ordnet slik at hver gjest kan ta sin lille takk med seg.

saftige bryllup gyldne container fest favoriserer

Du kan dekorere bordet med et skilt som ber gjestene om å ta en gave. En hyggelig melding knyttet til gavene blir også veldig godt mottatt. For eksempel for bryllupets sukkulenter kan du skrive noe som “La vår kjærlighet vokse”.

favoriserer bryllup fancy mini sukkulenter

For å spare plass, brukes bryllupsgavene ofte som bordkort eller plasskort. På denne måten ser gavene også mer personlige ut, ettersom navnet på mottakeren er skrevet på dem. I dette tilfellet kan du også arrangere giveaways på et eget bord ved inngangen eller dekorere platene med dem.

Lag bryllupsgaver til sukkulenter selv

saftig bryllup diy fest favoriserer ideer

Du kan også lage små potter med mini -sukkulenter som originale gjestegoder for bryllupet ditt selv. I tillegg til plantene trenger du en passende beholder eller gryte for dette. Du finner alle nødvendige materialer og enkle instruksjoner nedenfor.

materialer diy party favoriserer bryllupssukkulenter

Materialer:

  • liten flat børste
  • Småstein
  • Mini sukkulenter
  • Etikett med navnet på gjesten eller brudeparet
  • Sløyfe eller trespyd
  • små potter

instruksjoner mini saftige bryllupsgaver

Børst først jorda av bladene på den saftige planten med en tørr børste. Ta deretter planten fra plastskålen sammen med jorden og legg den i en liten gryte. Når sukkulenten er plantet i den nye potten, dekker du jorden med småstein. Til slutt knytter du enten etiketten rundt gryten med en sløyfe eller stikker den på et trespyd og stikker den i bakken. fullstendig!

mini saftige planter bryllupsgaver

Generelt kan du bruke hvilken som helst beholder du ønsker til bryllupets sukkulenter. Størrelsen på anlegget bør imidlertid samsvare med beholderens. Telysholdere er også egnet som planter til minisukkulenter. Hvis du ikke har nok tid til tilpassede etiketter, kan du ganske enkelt lage en større etikett med ordene “Please take one”.

saftige planter mini potter instruksjoner

Sukkulente arter som bryllupsfavør

bryllup favoriserer bannere etikett

DIY -idé for gjestegoder med sukkulenter

diy favoriserer for bryllupssukkulenter treskiver kvartsstein

Hvis du leter etter et alternativ til den klassiske saftige i en gryte, kan du også prøve denne ideen. Sukkulent stiklinger brukes og limes til en passende overflate. Små treskiver dekorert med mose og minisukkulenter ser spesielt naturlige ut. Agatskiver ser derimot veldig edle ut og ville foredle bordet umiddelbart.

Instruksjoner for bryllupsgave lager din egen saftige mose

For å etterligne disse originale bryllupsfavørene, bør du først legge litt lim på treskiven og stikke et lite mos på den. Fest deretter den saftige planten til den, og den første gaven er klar. Med en hjelpende hånd kan du lage de små gavene på kort tid.

Ulike beholdere for sukkulenter til bryllupet

ideer til potter gir bort bryllupssukkulenter

For å finne den rette beholderen for de saftige festgavlene dine, bør du vurdere bryllupets farger og stil. Til syvende og sist fungerer gunstene som en del av bryllupsdekorasjonen og må harmonere med det. Vi har satt sammen noen ideer som du kan se på for inspirasjon.

sukkulenter til bryllup stedskort diy

Klar murkrukker er perfekte for å presentere små dekorative gjenstander på en pen måte.

mini saftige give aways bryllup

Du kan også bruke andre glassbeholdere uten lokk for å skryte av sukkulenter til bryllupet.

Sukkulenter til bryllup som fest favoriserer vikleideer

Sukkulenter i en trekasse ser veldig naturlige ut og gir en miljøvennlig idé for bryllupsgaver.

vakkert bryllup favoriserer mini potter sukkulenter

Du kan også designe de klassiske leirgrytene til gjestenes favoritter slik at de passer godt til bryllupsdekorasjonen. Miniplantgrytene kan males og dekoreres etter ønske og vil bli husket av bryllupsgjestene lenge.

arranger vakkert mini saftige tjenester til bryllupet

diy ideer fest favoriserer bryllup mini saftige potter

Sukkulenter lager stedskort til bryllupet selv

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening