15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Prosecco eller champagnevegg: en bryllupstrend som du sikkert kommer til å like

På mange festlige begivenheter og spesielt i bryllup er en ting klart: Det finnes ingen bedre hilsen til gjestene enn et glass musserende vin.Hvis den klassiske musserende mottakelsen er for gammeldags for deg, har vi en annen idé for deg som har vært veldig populær de siste årene Kurset er satt. Den såkalte champagneveggen er en flott bryllupstrend som garantert vil overraske gjestene dine. Les mer om det i artikkelen!

Hva er en champagnevegg?

Blomsterdekorasjon til champagneveggen til bryllupet

Servitører som tilbyr gjestene glass champagne og bord med deksler hører fortiden til. Den nye trenden for champagnemottaket heter Champagne -veggen! Det fungerer som et symbol for den festlige anledningen og understreker også gjestfrihet. Og det som er enda bedre – denne veggen er et skikkelig blikkfang i hvert bryllup!

Champagnevegg til bryllup inne

I prinsippet er champagneveggen en vertikal konstruksjon som er passende dekorert og utstyrt med holdere til champagneglass. Den kan for eksempel være laget av tre, akryl eller metall og kledd på en hvilken som helst måte du liker. Spesielt populær er grønne vegger laget av kunstig buksbom eller gress, som er fremhevet med blomsterdekorasjoner, bokstaver eller lekende belysning. Der kan gjestene hjelpe seg selv hvis de har lyst på noe brusende.

Ideer til bryllupets champagnevegg

Champagne- eller prosecco -veggen er ikke bare en flott måte å underholde gjestene med et glass musserende vin. Det er et visuelt høydepunkt både inne og ute, er perfekt som bakgrunn for bryllupsbilder og er et samtaleemne. Det er også god plass til individuell design.

Bruk en Prosecco -vegg som bruker

Bryllupstrender Utform en champagnemottakelse med champagnevegg

Hvis du er flink og ikke vil ha instruksjoner og bord over hele bryllupsstedet, kan du også bruke champagneveggen som en sittegruppe. Det er flere varianter for dette. For eksempel kan du sette de spesielle bordene med bordoppsettet på veggen slik at hver gjest kan finne sitt sete mens han hjelper seg selv med et glass Prosecco eller champagne.

Champagne Wall Mousserende vin med fruktgummi og bordkort

Alternativt kan hvert glass forsynes med en liten etikett med navn og bordnummer på. På denne måten er samtalen mellom gjestene garantert mens de ser etter det riktige glasset sammen.

Er Champagner -veggen bare egnet for bryllup?

Dekorasjon for ballonger og vegg med 30 -årsdag med champagneglass

Enten et bryllup, utdrikningslag, dåp, bursdag eller jubileum – hver fest kan dra nytte av en vegg med champagneglass i riktig størrelse. Dette kan fantastisk integreres i festdekorasjonen og kombineres med andre elementer. Sammen med en smultringvegg, for eksempel, kommer champagneglassene til sin rett.

Mini champagnevegg til husfesten

Design mini champagne vegg for fester hjemme

Siden vi fortsatt er midt i en global pandemi, er store partier utelukket nesten overalt akkurat nå. Men det betyr ikke at du ikke kan feire bursdagen din med dine beste venner hjemme eller i hagen når det er fint vær. Og en liten champagne- eller prosecco-vegg vil tiltrekke seg alle oppmerksomhet.

Kan du bygge en slik vegg selv??

grønn vegg med champagneglass som gjestemottak for bryllupet

Dyktige håndverkere kan bygge en Prosecco -vegg selv uten store anstrengelser. Avhengig av hvor stor veggen skal være og hva slags dekorasjon som er planlagt, kan dette vanligvis ta mye tid. Så det ville være lettere å leie en champagnevegg. Bare spør bryllupsplanleggeren om de tilbyr en slik dekorasjon, eller se etter den fra andre leverandører av bryllupsartikler.

DIY champagnevegg laget av trepaller

Hvis du fortsatt vil prøve å bygge veggen selv, kan du for eksempel vurdere denne ideen fra paller. Det er ikke så komplisert å gjenskape, ser super elegant ut og er flott for et rustikt bryllup.

Tips og designideer til champagneveggen

Champagnevegg på buksbom bakgrunn dekorert med roser

Liker du ideen om en champagne- eller prosecco -vegg til ditt neste arrangement? Sjekk deretter ideene nedenfor for inspirasjon til hvordan du kan dekorere veggen. Og ikke glem at det er ingen grenser for fantasien din. Hvis du har en individuell idé for bryllupet ditt, må du informere bryllupsplanleggeren. Han eller hun vil sikkert gjøre alt for å gjøre det til virkelighet.

Klassiske grønne champagnevegger med bordkort på hvert glass

Champagnevegg i bryllupet er stilig og elegant

Middels stor champagne- og prosecco-vegg dekorert med en ballongbue

Champagne og Prosecco -vegg med ballongbue

Hvit champagnevegg dekorert med blomstrende grener og kronblad

Champagne eller Prosecco -vegg dekorert med blomsterblad

Pampas gress for en boho-chic vegg

Champagnevegg dekorert med pampasgress til bryllupet

Så gjestene kan blande sin musserende vin med bær og sitronskiver

Idee til champagneveggen med frisk frukt

Mørkeblå vegg med navnene til brudeparet og akrylholdere til brillene

Idee til champagnemottaket for bryllupet Champagnerveggen

Prosecco -vegg laget av tre ved siden av en liten smultring

liten Prosecco -vegg er høydepunktet på hver fest

MR & Fru bokstav for champagneveggen

Mr og Mrs Champagne Vegg av kunstig buksbom

Med neonbokstaver blir veggen umiddelbart et blikkfang

Neonbokstaver og champagneglass til champagnemottaket

Hvit Prosecco -vegg som en stilig festdekorasjon

hvit prosecco -vegg til fester og spesielle anledninger

Lite akrylstativ for champagneglass dekorert med blomsterdekorasjoner

Akrylstativ for champagneglass et flott tillegg til bryllupsdekorasjonen

Previous Post
Slik har Jennifer Lawrence -frisyren endret seg de siste 10 årene
Next Post
Frysing av courgette: rå eller blanchert? Hva er bedre?