15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Brudesminke: Mange tips for sminke for bryllup for det perfekte utseendet!

Den kommer snart – den lykkeligste dagen i hvert brudes liv. Fra å bestille stedet til å velge den perfekte brudekjolen til å sende ut de mange invitasjonskortene – planleggingen er i full gang måneder før bryllupet. I tillegg til brudekjolen og matchende bryllupsfrisyre, sørger brudesminke også for et fantastisk og vakkert utseende. Og siden det ikke er hvilken som helst dag, men den store dagen din, må sminke for bruder vare lenge og se veldig bra ut på bilder. I vår artikkel vil vi fortelle deg hva du bør være spesielt oppmerksom på og hvordan du sminker deg selv!

sminke brude naturlig sminke brude leppestift øyesminke tips

Det viktigste i bryllupssminke er at du holder deg tro mot din type og stil, og at du føler deg veldig komfortabel med utseendet. Hvis du for eksempel ikke bruker sminke i det hele tatt i hverdagen, eller hvis du bruker sminke naturlig, anbefaler vi at du velger naturlig brudesminke. Imidlertid, hvis du liker å skille deg ut og dramatiske røykfylte øyne og røde lepper er varemerket ditt, kan du gå alt for bryllupet ditt.

Brudesminktips – hva du bør være spesielt oppmerksom på?

subtil brudesminke brudesminke selvfølgelig

Bryllupet vil mest sannsynlig bli den dagen du vil bli mest fotografert, og derfor er et feilfritt utseende et absolutt must. Har du bestemt deg for å sminke bryllupet selv av hensyn til pris eller smak? I det følgende finner du de viktigste tingene du bør være spesielt oppmerksom på.

 • Intensiv behandling for huden din – For en feilfri sminke for en brud, må huden også være perfekt og sunn. Er huden din utsatt for akne eller annen rødhet? Så, hvis budsjettet tillater det, bør du søke råd fra en hudlege og ha minst 3-4 ansiktsbehandlinger før den store dagen. Blir det for dyrt for deg? Bruk deretter fuktighetsgivende ansiktskrem morgen og kveld, og bruk ansiktsmasker og skrubber regelmessig for din hudtype. Å drikke nok vann og spise et sunt kosthold er også avgjørende for en glødende hudfarge.
 • “Øvelse skaper mestere”  -Selv om du sminker deg til kontoret hver dag, er ikke sminke til bruden noe du bare bør prøve selv i løpet av dagen. Uansett om du har bestemt deg for subtil brudesminke eller et mer vågalt utseende, anbefaler vi at du begynner å øve minst 3-4 uker tidligere. Så du har nok tid til å eksperimentere med forskjellige farger og nyanser og kan tilpasse sminken din perfekt til din brudekjole og frisyre.

sminke bruden bryllup frisyrer boho look brudekjoler vintage

 • Rens og fuk ansiktet ditt – Før du begynner med bryllupssminke, bør du først rense ansiktet grundig og bruke en fuktighetskrem. Et lite insidertip fra oss – tilsett noen dråper ansiktsolje i fuktighetskremen – på denne måten sikrer du en strålende hud og får sminken til å vare mye lenger.
 • Bruk primer – Etter at du har fuktet huden din, anbefaler vi at du bruker et tynt lag primer på ansikt, nakke og ører med en børste. En primer skjuler vel små rødhet, støt og forstørrede porer. Takket være primeren ser hudfargen din mye jevnere ut og brudesminkeen varer lenger.
 • Det riktige grunnlaget – Vi anbefaler at du spiller trygt og investerer i et sterkt pigmentert og godt dekkende fundament. Siden de mange blinkene fremhever de rosa tonene i ansiktet enda mer, bør du bruke en foundation med en delikat gul tone. Du må også finne det rette grunnlaget for din hudtype. Men hvis du ikke er helt sikker på dette, kan du få råd fra en profesjonell. Det er viktig å huske å lage en jevn overgang til nakke og nakke, fordi kantene vil være godt synlige på bildene senere.

Make Up for Bride – Flere nyttige sminketips for bryllup

bryllup øye sminke bryllup frisyrer vintage brudesminke

 • Unngå skinnende produkter – Når du kjøper sminkeprodukter, bør du heller unngå glitrende highlighter eller lignende eller bare bruke dem med måte. Hvorfor er det sånn? Lysreflekterende sminke og glitterpartikler kaster blitsen tilbake fra kameraene, og ansiktet ditt vil se mye blekere ut. Og til slutt, ingen brud vil se ut som et spøkelse på hennes store dag, ikke sant?
 • Blush for strålende kinn – Mens en glitrende highlighter virkelig kommer til sin rett i bilder, er dette ikke tilfelle med rødmen. Vi anbefaler derfor at du påfører litt mer rødme. På denne måten kan du trylle frem en frisk og naturlig hudfarge på kort tid. Hvordan finner du den riktige tonen? Den perfekte nyansen tilsvarer faktisk fargen på innsiden av leppene dine.
 • Ikke bruk ansiktspulver som er for lett – Akkurat som highlightere er ansiktspulver som er for lette heller ufordelaktige for brudesminke. Bruk heller nyanser som ligner tonen i fundamentet ditt.

Eye Make Up Brud

Påfør øyenskygge med glitter eyeliner Make-up tips bryllup

 • Øyeprimer – Hvis du ikke vil ha en smurt bryllupsøyesminke, bør du definitivt bruke en øyeprimer. Det sikrer at eyeliner og øyenskygger varer hele dagen. For dette anbefaler vi at du påfører primeren med en skrå og flat pensel fra vippekanten til øyenbrynene.
 • Øyesminkebryllup og matchende nyanser av øyenskygge – Hvis du er interessert i trender for brudesminke, så har du sikkert lagt merke til at naturlig brudesminke blir mer og mer populært. Imidlertid er forskjellige nyanser også egnet for de forskjellige øyefarger. For alle med brune øyne ville grønne og pastellfarger være et alternativ. Hvis du har blå øyne, er du godt anbefalt med de milde fersken nyansene. En brudesminke rosa eller delikate rosetoner får fantastiske grønne øyne frem.
 • Vanntett mascara er et absolutt must på en så emosjonell dag.

Make up bryllup macbride leppestift røde bryllup frisyrer langt hår

 • Og nå er det bare de som er igjen Lepper – Regelen “less is more!” Gjelder sminkebryllup. Så hvis du allerede har fremhevet øynene dine med et dramatisk smokey eye -utseende, bør du velge en leppestift i enkle og delikate nyanser. Ulike naken- og rosa toner gir utseendet ditt et fantastisk romantisk preg. For at leppestiften skal vare lenger og du ikke trenger å friske opp brudesminke hver time, anbefaler vi bruk av såkalte toppstrøkprodukter eller leppestifter, som forsegler fargen.
 • Sminken til bruden bør definitivt gå med en Fix fikseringsspray – Nøkkelen til en feilfri og langvarig brudesminke er bruk av en setting spray. Noen produkter fungerer til og med i omtrent 18 timer – hva mer kan du be om??
 • Make Up Bride Refresh – Bryllupet er en veldig emosjonell og spennende dag, og på grunn av dette er det ganske normalt at du får svette. For å friske opp det skinnende og fet ansiktet ditt, må du alltid ha de såkalte blottingpapirene for hånden. Påfør deretter litt pulver og utseendet ditt blir lagret.

Lag din egen naturlige brudesminke uten eyeliner

23 brude sminkeideer med nydelige lyse lepper

Brudesminke-Makeup-ideer til bryllupet ditt

Hva er de beste brudesminkeproduktene?

Lysreflekterende sminketips for bryllupsøyenskygge med glitter

Det er ikke noe riktig svar på spørsmålet om hvilke merker som tilbyr de beste brudesminkeproduktene. Mens noen har et veldig godt grunnlag i sitt utvalg, tilbyr andre et bredere utvalg av leppestift og øyenskygge. Så bare eksperimenter til du finner det som er riktig for deg. Uansett hvilket merke du velger, må du sørge for at du velger vanntette og holdbare produkter.

Hvordan lage naturlig brudesminke selv instruksjoner

Brud Make Up DIY Instruksjoner Bryllupsfrisyrer for langt hår

Enkel, leken og romantisk – subtil brudesminke er en klassiker som aldri vil gå av moten. Det beste med dette utseendet er at det er fantastisk egnet for alle hudtyper. Delikate rosa øyenskygger, en matchende leppestift i nakne nyanser – alt handler om de subtile og myke aksentene som får deg til å skinne på en naturlig måte.

Naturlige brude sminke instruksjoner:

 • Først påføres primeren, foundation og rødme som vanlig.
 • For øyebridesminke anbefaler vi øyenskygge i kremete, litt glitrende nyanser.
 • Påfør nå øyeprimer, etterfulgt av en øyenskygge i en naturlig nyanse.
 • Påfør deretter en nyanse av champagne med en liten glans på øyets indre hjørner.
 • For skyggelegging og en mer dramatisk berøring, ta den mørkeste skyggen fra øyenskygge -paletten og påfør den på øyelokkets brett..
 • Påfør en liten highlighter under bunnen av øyenbrynet for ekstra dybde.

Makeup Tips Bryllup – Brud Sminke Røde lepper

Sminketips Bryllupsbrudesminke bruker elegant rødme

Ikke alle bruder ønsker et naturlig utseende på bryllupsdagen, og det er selvfølgelig ikke noe galt med det. Nakenleppestifter kan være vakre og praktiske, men en dyp klassisk rød vil gi et snev av vintage Hollywood-glamour til din brudesminke. Du bør imidlertid holde resten av sminken enkel og naturlig.

Brudesminke – røykfylte øyne for et glamorøst og dramatisk utseende

sminke bryllup selv instruksjoner Smokey Eyes øyesminke instruksjoner

Hvis du vil sminke bryllupet ditt selv og ønsker å oppnå et glamorøst utseende, ville en røykfylt øyesminke definitivt være verdt å vurdere. Tidløs, fantastisk og litt forførende – Smokey Eyes er en klassiker og ser alltid vakker ut. Enten mørkt i svart eller grått eller en ganske subtil brudesminke med brune og gullfarger – det er noe for enhver smak!

Og hvilken bryllupsgjestesminke anses som passende?

Sminke til bryllupsdag tips for øyesminke

Er du invitert til et bryllup og vil vite hva du skal se etter når du skal sminke en bryllupsgjest? Akkurat som det er en viss kleskode for gjestene når det gjelder antrekk, er det også noen få regler som må overholdes når du bruker sminke. Siden bruden skal være i fokus, anbefaler vi at du velger en enkel og ikke altfor iøynefallende sminke for et bryllup – det vil si at du understreker enten øynene eller leppene, men ikke begge samtidig.

 • Først og fremst er det selvfølgelig viktig at sminken matcher fargene på antrekket ditt.
 • Leppestift i delikate rosa nyanser – For en passende bryllupsgjestesminke bør du unngå prangende og iøynefallende toner som rød, oransje og lilla.
 • Delikat, litt skinnende lys skygge ser stilig og elegant ut. Roségullet og aprikostonene er spesielt friske og veldig populære for øyeblikket. En dramatisk, svart eyeliner er også en absolutt “no go”.

Flere brude sminkeeksempler

Makeup Tips Bryllup Bryllup Frisyrer Langt hår Flettet Frisyrer

Hvis du vil ha et subtilt smokey -utseende, så er denne bryllupssminken akkurat den rette for deg

Bryllupsmaske opp makbraut leppestift bryllupsfrisyrer for middels langt hår

Kombiner mykt glitrende øyenskygge med en oransje leppestift for en eventyrlig og naturlig bryllupssminke.

Lag din egen bryllupsminkeinstruksjon

Den riktige sminken for bruden avrunder hele utseendet ditt perfekt.

Øyne sminker elegante rosa leppestift bryllup frisyrer langt hår updos

Enkelt og vakkert – dette utseendet skriker eleganse og klasse.

Brudesminke gjør selvfølgelig brudesminke

Vakker og tidløs – vi er ikke overrasket over at så mange bruder velger et naturlig utseende.

brud sminke selv sminke sminke tips bryllup

Make -up tips bryllup – røde lepper og mørke røykfylte øyne skaper et romantisk vintage bryllupslook

Brud sminke røde lepper vintage brudekjoler updos bryllup

For en lys farge, bruk en leppestift i myke fersken nyanser.

Bride Make Up Pink Smokey Eyes Eye Makeup Updo Bryllupsfrisyrer

Eller hvorfor ikke en lilla leppestift til et glamorøst sminkebryllup?

Brude sminke produkter sminke tips bryllup frisyrer langt hår

Vakker brudesminke i rosa

Myke bølger i kombinasjon med glitrende øyesminke gir deg et snev av romantikk.

Brude Makeup Idéer Eksempler Retro bryllup frisyrer Vintage brudekjoler

Enkel naken leppestift og skinnende, gylden øyesminke – så enkel og likevel så pen!

Øyesminke Bryllup Updos Vintage Bryllup Frisyrer

Ideer og inspirasjon til sminke til et bryllup

Bryllupsgjest sminketips bruksanvisning for bryllup eyeliner

Wedding Guest Make Up – Du kan ikke gå galt med brune og gull røykfylte øyne og naken leppestift.

Brude sminke tips Øye sminke Smokey Eyes Instruksjoner

Noen ganger er alt du trenger en mascara og en blank rosa leppestift

subtil brude sminke bryllup sminke gjest

Glitrende gull er alt raseri og er den perfekte sminken for bryllup.

Bryllupsgjestesminke Sminketips bronse øyenskygge stil kort hår

Med øyenskygge med glitter setter du de grønne øynene i rampelyset.

Make up bryllupsgjest kleskode updos middels langt hår elegant

Previous Post
Scarf Upcycling Ideas – Flotte DIY -prosjekter for gjenbruk av tilbehøret
Next Post
Resirkulerbare materialer – hvilke bygningsmaterialer er egnet for resirkulering?