15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De drømmeaktige forlovelsesringens forestillinger og modeller

Ring-for-forlovelse-gull-ring-edelsten-ring-sølvring

Planlegger du å kjøpe en forlovelsesring, eller vil du bare eie et vakkert smykke ?! – så vil vi gjøre deg kjent med riktig terminologi før du går til gullsmed. Hver kvinne er overrasket over diamanter, men steinen spiller ikke alltid noen rolle når det gjelder å velge en fantastisk ring. Drømmen forlovelsesring med sin oppfatning og modelltype gjør forskjellen mellom en drømmeaktig ring og en annen som bare er prydet med edle edelstener.

Drømmen forlovelsesring og kriterier for det riktige valget

Conception-diamantring-blomstformet

Når du velger en edelsten, kan du bruke følgende fire kriterier som veiledning: kutt, farge, glans og karat. De mest kjente snittene er: rund form, kroneform, pæreform, oval form og hjerteform. I tillegg er det også vakre rammer, marquise-formen, Asscher-formen, puteformen, med den såkalte strålende glansen og den drømmeaktige forlovelsesringen med smaragder. Den drømmeaktige forlovelsesringen tilbyr mange modeller. De mest populære forlovelsesringene er de med en eller flere steiner. Uansett hvilken du velger, har du muligheten til å designe vielsesringene som et vielsessett som om den enkelte giftering var et unikt smykke.

Kabalen – den drømmeaktige forlovelsesringen

Firkantet forlovelsesmodell i sølvring

Den drømmeaktige forlovelsesringen kjent som kabalen presenterer en sjenerøs edelsten for det meste, mens ringen med flere dekorerte edelstener blir sett på som et helhetlig bilde. En velkjent trend i dag er ringen med tre edelstener som symboliserer fortid, nåtid og fremtid.

De forskjellige synene

drømmeaktig-forlovelsesring-gull-rose

Det er virkelig mange forskjellige syn på forlovelsesringer. Hvis du har en idé om du vil ha en kabal eller flere edelstener, vil du finne din drømforlovelsesring mye raskere.

The Prong -forestillingen

Glancing vinkel sølv ring engasjement

Hvis du velger en ring med en edelsten, velger du en med skarpe kanter som har mye glans. Lysvinklene er den eneste retningslinjen for å skille mellom en liten edelsten og en med en metallfasett. De mest brukte lysfasene har fire eller seks lysvinkler, og de tre V-formede lysfasene anbefales for ringer med pæreform eller med marquise edelstener.

Illusjonisten

Metaldelring for forlovelseskutt

En original idé som kan få en mindre edelstein til å se stor ut, er å omgi steinen med metall slik at glansen reflekteres. Denne påstanden brukes i forlovelsesringer med diamanter av lavere karat og kvalitet og fører dermed til høyere priser.

Rammeoppfattelsen

Conception Bezel Ring Model

En av de allsidige utsiktspunktene for forlovelsesringer er rammen, som er veldig lik spissfasingen, fordi edelstenen eller diamanten er omgitt eller innkapslet i en metalldel. Metallet trenger ikke nødvendigvis å omfatte hele steinen, bare en del av den og ganske enkelt få den til å se større ut.

Passasjevisningen

mange-edelstener-kontinuerlig-sølv ring

Den beste måten å beskytte diamanten og klærne dine mot mulige riper er å ha en passasje der steinen er laget av metall på begge sider. Ringen kan inneholde mange edelstener eller en enkelt.

Den asfalterte utsikten

Forlovelsesring edelstener hvitt gull

Steinene i denne forestillingen er satt i individuelle metallrammer etter samme prinsipp, med den forskjellen at denne forlovelsesringen er satt med et stort antall små edelstener som reflekterer lys i alle retninger. Denne modellen foretrekker å skape forbauselse, takket være de mange steinene og ikke metalldelen.

Personalet

Hvitt gull med tre diamanter

En slags passasjevisning er stangskåret, der metallstenger brukes i V- eller U -former. Det er en vakker og god måte å bruke hver eneste edelsten på egen hånd, bare for noen er denne trenden ikke lenger tilstede.

Den usynlige utsikten

Usynlig utsikt over edelstener

Dette synet går et skritt videre etter den asfalterte modellen, ved at metalldelen ikke kan sees her. Edelstenene ligger veldig nær hverandre og skaper dermed en imponerende effekt. Kroneformede forlovelsesringer har denne oppfatningen.

Forestillingen med spenning

Sølvring engasjement spenningselementer stein

En ny måte å sette diamanten mellom to forskjellige kanter og deler av ringen og dermed få steinen til å fremstå som en perle. Det er mye å foretrekke enn den klassiske metallversjonen.

Svermutsikten

Forlovelsesring rede edelstener

Hvis du vil skape eufori med forlovelsesringen, er svermutsikten det riktige valget. Edelstenene kan brukes på flere nivåer og dermed skape en effekt av størrelse. Hvis det sitter fast i håret eller klærne, kan det lett frigjøres.

Conception Diamond Cut Blue

tre-ringer-engasjement-variasjoner-zirkonia

Sølvring-edelstener-unnfangelse-metall

Forlovelsesring sølv

Sølvring-edelsten-rosa-zirkonia

forlovelsesdiamanter i roségull

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben